Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 1. prosince 2011 v 17:13® Alov
-
dodorider> Tady se musím Mařeny zastat a to v plném rozsahu. Nejsem jeden z těch, co kritizují jakože s takovou tou nekonfliktní omáčkou.
Takže po shlédnutí Tvých fotek musím říct, že u některých bych tě rád držel za spodní čelist jako ty ty ryby. Obecně nechápu, co je na tomto úchopu pro rybu dobré. Zkus se tak někdy vyfotit s nějakým vlčákem nebo pitbulem a hned poznáš, co si o tom němá tvář myslí.
Obecně nechápu lidi, co si za každou cenu musí vyfotit každou čudlu, co vydolujou z vody. Nejsem nějaký uzkoprsý fanatik, ale focení každé šupiny na břehu mi přijde doslova jako deviace. Když jsem se před cca 4 lety vrátil po odmlce k rybařině, tak jsem taky fotil, ale po čase mě to omrzelo. Nic mi to nepřináší a na top ryby zůstane vzpomínka na pořád. Pro mě je důležité, že odcházím od vody spokojený. Na nějaký obrázek seru. Možná je to leností. Nevím. Prostě nevidím důvod už.
Každopádně popřemýšlej nad tím, jestli je ten tvůj „šetrný úchop“ opravdu šetrný. Podle mého ani hovno. Páčit rybě tlamu a ještě se u toho křenit jako debil, je na facku a ne na prezentaci fotky na veřejnosti. Určitě nejsi blbý, tak nad tím pouvažuj prosím… - Čtvrtek 1. prosince 2011 v 16:47® 1Mara
-
dodorider> No buhužel , ta fotka s cejnama sem byla dána z jiného důvodu než chlubení a honění ega , ale to je jiná věc , a k cejnům, že ty cejni byli už mrtví asi hodinu, šli do udírny. Jinak potočák můj prvoživotní na mepsku byl chycen nečekaně na MP když jsem byl na tlouštích , a tudíš vyfoceno rychle a ve vodě vyháčkovanej s mokrou rukou , dále ke kaprovi , lepší ho položit na trávu , než mu lámat hubu jako ty tomu okounovi ( malookounkovi) . Nechci se stebou tady přít , ale tvé fota vypovídaj to co si o tobě myslím. Jak jsem psal , nejdu proti tobě , ale takhle debilně jsem nikdy nikoho pstruha držet neviděl , určo se mu to líbí jak mu lámeš čelist .
- Čtvrtek 1. prosince 2011 v 15:33® Luccini
-
dodorider> no u nas je asi dnesnim dnesm hotovo stojaky vicemene zamrzly a ricky jsou pstruhovky takze opravdu nic moc. Jinak jeste naposled to foceni proste bylo zbytecny. Zadnou hezkou vzpominku ti ta fotka urcite neprinese.
- Čtvrtek 1. prosince 2011 v 15:17® dodorider
-
Luccini> ahoj jasny, popisu byl to revir kde nemaj co delat dravci a okouni, mame tam takouvou jako by klicku cca 150X100X80cm proste ram se sitkou do toho davas dravce a kdyz jej nechces domu das je do jineho revirku kterej je asi 400m od toho mista, takze sme je jen vysypali vyfotili dali do kbeliku a odnesli je tam kam sme meli, jen kamos si tu stiku zaplazil a odnesl. Jasny beru to zpet, beru kazdeho z uctou, jenze tady proti tobe kazdy obrati co muze. a jinak co ryby byls bylo enco zajimaveho?
- Čtvrtek 1. prosince 2011 v 15:14® Luccini
-
dodorider>nikdo Te nesoudi nikdo si nemysli zes ty ryby sezral, ale ta fotka toho rika vic nez dost, jelikoz neni mozne abyste je chytli najednou, takze ste je tam nejakou dobu povalovali ze. A nez tohle to je lepsi ty ryby rovnou placnout po palici. A vubec mel bys mit vic ucty k ostatnim dzigit ti chtel nejspis jen naznacit co jeste muzes zlepsita ne TE osocovat
- Čtvrtek 1. prosince 2011 v 15:03® dodorider
-
džigit> to dela u fotografie z toho jde videt ze o me usuzijes ze ty ryby sem vzal.
- Čtvrtek 1. prosince 2011 v 15:00® dodorider
-
džigit> ja te vubec neznam a tak nemam potrebu te podle neceho o cem nic nevim soudit ja si o nikoho neotiram nohy, mluvim z vlastni zkusenosti, ale ja zapomel ty vis ze si to vymyslim ty me dlouha leta znas
- Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 14:59® džigit
-
dodorider> já Tě nesoudím,nepochopils…
- Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 14:55® dodorider
-
džigit> je zajimave, ze me soudis a bydlis odeme neco pres 300km. Kdyz chytas na rybnice, kde jsou pstruzi a siveni a majitel ti rekne, ze okouny a stiky tam nechce, at je davame do takoveho maleho rybnicku ktery se da snaze vylovit a pak pustime na jine misto neda se nic delat, ta trava byla mokra a nevim nic o tom ze by tam mel umrtnost okounu, ale diky za nazor.
- Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 14:46® džigit
-
dodorider> trošku klidu,neb se Ti pak pletou písmenka.
Ptáš se jak lidem dokázat,že se k rybám chováš slušně?Tak takto určitě ne,myšleno hromadou okounů oválených v trávě! A pokud simyslíš,že tím jak jsou všichni a úřadech,svaze a v policii na howno,tak tím taky NE.Pouze nějakými činy,momentálně si o ně jen zbytečně otíráš nohy.Neber to jako urážku,jen konstatování od někohomkdo už takových křiklounů poznal za život docela dost.Pak však všichni sklapnou - Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 14:45® vasekmaj
-
S dodoriderem jsem byl několikrát na rybách a nikdy jsi rybu nevzal a k rybám jse chová slušně a i ty háčky bez protihrotu používá.
- Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 14:22® dodorider
-
ladamaj> ach jo lada jak mam lidem dokazat ze s rybama zachazim setrne, kazde te odsoudi podle fota nebo se do tebe navazi
ty me znas ne videl si me nekdy brat rybu domu
nebo chytat s protihrotem
???
- Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 14:19® ladamaj
-
dodorider>no dobrá ale raději zavolej abych byl doma.
- Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 14:15® dodorider
-
ladamaj> lado rped vanoci se stavim, mam hafo prace
- Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 14:14® dodorider
-
hraji> k tomu ospoveni, dokonce s kolegou ktery tady je na chytej.cz sme volali hospodare ten byl zaneprazdnen meli sme volat policii ta nam rekla ze to neni jejich prace kam mas tedy volat?
- Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 14:12® dodorider
-
1Mara> pokud nechci rybu opatlavat rukama a stirat ji sliz bez ktereho zaplisni, pouzivam uchop za spodni celist s tim ze si popripade pomohu pstem na brichu, dela to vetsina pstruharu a vlackaru co znam, ted se snazis navazet do mich fotek, jukni na sve kde brutalne sviras cejna pres skrele coz je asi jako kdyz ti nekdo bude pumpovat zaziva srdce! a nebo lov velkeho kapra bez podlozky to je vetsi hnus ja tu rybu nepokladam na zem jen ji vemu dvouma koneckama prstu za celist. a proc to fotim no snimek entrval ani 8s a hned sel zpet do vody, proc se nataceji dvd kde se ukazuje lov potocaku cca 15cm ? nema cenu to tu s tebou vice rozebirat, taky mas sve!
- Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 14:00® dodorider
-
džigit> yes chce se to prvni naucit cist, ryby byli uloveny na miste kde nemaji co delat je to misto jde sou pstruzi, i tak az na stiku byli vraceny z jisteho duvodu ktery nebudu zorvadet.
- Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 12:25® sus1
-
http://www.youtube.com/watch?…
http://www.youtube.com/watch?…
Tento příspěvek byl editován 1.12.2011 11:31:23 uživatelem sus1. - Čtvrtek 1. prosince 2011 v 11:33® Bigpista
-
Dobré dopoledne. Omlouvám se za pozdní příchod, pánové…
- Čtvrtek 1. prosince 2011 v 11:28® ladamaj
-
hraji>tobě taky.
- Čtvrtek 1. prosince 2011 v 10:28® 1Mara
-
Kazan> Já do peří a večer na noční
- Čtvrtek 1. prosince 2011 v 10:26® Kazan
-
Nevím jak ostatní ale mastím na fišléééééééé
- Čtvrtek 1. prosince 2011 v 9:56® 1Mara
-
Kazan>
- Čtvrtek 1. prosince 2011 v 9:50® Kazan
-
1Mara> značku MRS bude mít asi zaregistrovanou Morav.ryb.svaz, doporučoval bych MaRS zní to taky futuristicky
- Čtvrtek 1. prosince 2011 v 9:23® 1Mara
-
dodorider> Tak chlapče , takhle se chová k rybám jen fakt dobitek , zamysli se nad sebou ......
- Čtvrtek 1. prosince 2011 v 9:20® 1Mara
-
džigit> To si děláš srandu ?
- Čtvrtek 1. prosince 2011 v 9:09® džigit
-
1Mara> jj,vše ve stylu „ostatní to dělaj špatně,jen JÁ…“ (z jeho alba)
- Čtvrtek 1. prosince 2011 v 9:08® 1Mara
-
hraji> Bych to viděl asi i takhle
- Čtvrtek 1. prosince 2011 v 8:47® 1Mara
-
dodorider> Sic nepochybuji o tvém rybářském umu , ale když se podívám do Z lovu jak lámeš čelist malému okounkovi , za to bych ti já osobně už dal červenej puntík do povolenky ! neber to jako nějaký útok proti tobě , ale vezmi si prosím aspoň ponaučení že když už se chceš s rybou fotit a kór s miminem , tak tu rybu můžeš mít v dlani a nebo ve vodě , dle podmínek , a fotit se stakovím miminem ???
- Čtvrtek 1. prosince 2011 v 8:43® 1Mara
-
hraji> To musím stebou souhlasit
Jen ještě dodám tady v téhle republice bude ještě ohodně hůř že budem valit kukadla co si necháme všechno líbit