Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 1. prosince 2011 v 8:30® hraji
-
1Mara> no vyspal jsem se dobře, zaplaťpánbůh zatím spím dobře. Stesky na nepořádky kolem vody se řeší na internetu roky, nevyřeší se nic, protože v reálu i ti největší internetoví hrdinové, když je na břehu osloví RS, aby jí pomohli zasáhnout, tak se vymlouvají jako malí kluci. A když náhodou vidí páchání nějakého přestupku přímo u vody, tváří se, že nic nevidí a je jim líto tří korun za jeden telefonát hospodáři MO nebo RS. Škoda si třepit prsty o klávesnici. Přitom by stačilo, aby našli odvahu jenom k tomu, aby dotyčného rybáře upozornili na to, že páchá něco nedovoleného a že to okolí vidí a ví o tom. Ve většině případů to má úspěch.
- Čtvrtek 1. prosince 2011 v 8:24® 1Mara
-
hraji> Tobě a ostatním též . Jak si se vyspinkal ? Koukám a čtu tadyty debaty a nestačím se divit
- Čtvrtek 1. prosince 2011 v 8:19® hraji
-
Krásné dobré první prosincové ráno Chytej.
- Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 2:13® nnnap
-
hering> já jo
- Čtvrtek 1. prosince 2011 v 0:43® ladamaj
-
dodorider>no jasně kdy pojedeš domu,pisni na skajpik.
- Čtvrtek 1. prosince 2011 v 0:37® mvincik
-
dodorider> V poho, když to dobře půjde, na jaře něco vymyslíme…
- Čtvrtek 1. prosince 2011 v 0:10® dodorider
-
ladamaj> nn to delaj dlouhe zimni vecery, nutej me zapnout net a je to v riti vis ze sem moc na tohle chytlavej
- Středa 30. listopadu 2011 ve 23:45® ladamaj
-
dodorider>tys tam nějak zmoudřel co.
- Středa 30. listopadu 2011 ve 23:23® kety.vydra
-
dodorider> Ať si kormorán loví ryby na moři,ne tady.Možná má větší právo lovit než my,ale to jeho právo nás stojí těžké prachy.Já ho tu v minulosti nepamatuju…
- Středa 30. listopadu 2011 ve 23:17® hering
-
nnnap> Hele blábole.Přečti si po sobě svůj příspěvek jestli mu sám rozumíš.Jo?
- Středa 30. listopadu 2011 ve 23:12® dodorider
-
hering> nejak sem posledni dobou i alergicky na tema kormoran, kdyz se zamyslis do hloubky, ci je to vlastne vyna ze sou namigrovani tady? a invaze? co je invaze sto tisic kormoranu ktery ziji a zerou aby prezili nebo sedm miliard lidi kteri vrazdej nicej a drancujou aby meli nahrabano
ten kormoran tu ma veci pravo lovit rybu nez mi, a to i dkyz toho vybere hromadu, ale to sem malicko odbocil.
- Středa 30. listopadu 2011 ve 23:02® nnnap
-
hering> co to sou za bláboly tam dole v tom příspěvku? O tom úpadku morálky.Fráze. Nepravdivé a zbytečné. Okoun je tu všude, protože se neptal. Teď byste ho chránili. Kdyby bylo tehdy dostatek křiklavých chráničů, tak dneska plaval jenom po levé straně a krmil se v liché úterý. Dobře, že si udělal co chtěl.
- Středa 30. listopadu 2011 ve 22:59® dodorider
-
hering> vsak od noveho roku je hromadna databaze ze kdyz prijdes o povolenku v severoceskem je to uz pecel cr jako prestupek vedeno. to by mohlo trochu napomoci, ja jen rikam ze dkyz se nebude nic resit bdue to horsi, chce to resit
nic vic
- Středa 30. listopadu 2011 ve 22:50® hering
-
dodorider> Věř mi,vím co Tě žere.I mě to sejří.Jsem pro kázeň a i přísnost.Jenže aby to fungovalo,muselo by platit,že když Tě někde omastí tak si nikde už neškrtneš.Pak bych viděl smysl.
- Středa 30. listopadu 2011 ve 22:43® hering
-
dodorider> Si asi fakt nerozumíme.RS může fungovat jak chce (Netvrdím,že je to s ní všude OK).Dodá hříšníka na stříbrném táce na krajský úřad k řešení.Tam vyfasuje dotyčný litr pokuty (neslyšel jsem o větším postihu).Pak s rozhodnutím nakluše na svojí MO a tam si ho dořeší kárný orgán MO.Jak? to je různé.Když už vyfasuje flastr,zadržení povolenky na rok tak to už musí být,ale taky mu jí můžou vrátit.No a pak jsou tu vychcánkovské MO kde se neřeší nic a klidně si dotyčného vezmou za nového člena a šmejd do měsíce chytá na jinou povolenku koupenou jinde!!! Jak si pak snaživá a poctivá RS musí připadat??? Prostě a jednoduše celkový morální ůpadek společnosti,ale to už se opakuji.
- Středa 30. listopadu 2011 ve 22:34® dodorider
-
hering> jak je mozne ze dostane papiry vietnamec, kterej ani neumi cesky dostane rady da penize a muze lovit, v zivote nevidel candata ani kapra jak muze chytat? A to ani neumi cist. U jezu v zeline jich letos bylo hafec, vytahli cejna a litali kolem rybari ptali se zda se to muze jist, tohle je chyba MO tech lidi a to se da upravit
- Středa 30. listopadu 2011 ve 22:24® dodorider
-
hering> sme u toho zas, dokud nebude fungovat rs tak jak ma niceho se nedocili pak nema cenu nic resit kdyz to co je ted dane jako jejich povinnost se nedodrzuje pak je revir nekontrolovany a muze si tam kdo chce delat co chce, ale dkyz se bude hlidat a prochazet da se neco budovat
- Středa 30. listopadu 2011 ve 22:18® hering
-
osprey> Míro souhlasím.Jenže to by se musela provést defenestrace a polovina mocných naházet na kopí.Jinak se v tomhle přiblblém státě nehneš z místa.Fakt nevidím ani náznak světélka na konci tunelu.Asi už jsem nad tou marností zlomil hůl…
dororider> Tak ještě jednou.Opravdu žiješ v ideálech.Celá slavná K70 je dle mě koko…a na entou.Opravdu si myslíš,že zpřísňování samo o sobě donutí grázlíky dodržovat pravidla hry??? Zase se podle toho budou jen řídit Ti slušní rybáři.Ty co se..u na dodržování teď,nebudou ani pak.Ptám se ještě raz.Jak chceš zajistit vymahatelnost práva?
Jo a za celkový úbytek ryb nemůžou v první řadě rybáři,ale kormoráni.Dokavaď nebude vyřešen tento zásadní problém,je další omezování rybáře mimo mísu.
- Středa 30. listopadu 2011 ve 22:18® dodorider
-
hraji> napriklad muj, otec v dobach kdy mi bylo cca 12 let delal RS a chodil skoro pres dva reviry se psem a s kolegou od mestske policice chodili tak i trikrat tydne a kontrolovali vse dokonce meli i lodku, a na pytlaky se delali vetsi zatahy, dnes v tom kazdy vidi jen vyhody, chce to hledat lidi co by se nabydli dobrovolne a delali to se zapalem znam takove lidi, jenze se jim nechce chodit na povinne schuze sou totiz vice u vody nez na zadku v kanclu.
- Středa 30. listopadu 2011 ve 22:09® hraji
-
dodorider> řekni mi, jsi ochotný udělat za rok 40 kontrol na revíru? Jsi ochotný na to doplácet ze svého? Jsi ochoten jít do rizika střetu s nějakým pytlačícím raplem? Pokud ano, kolik je takových lidí? A řekni, jakou mají mít chuť to dělat, když jeden týden chytí rybáře při přestupku, zadrží mu povolenku, odešlou ji do MO a za 14 dnů kontrolují stejného člověka u revíru a ten se jim směje do obličeje, protože má kamarády v dozorčí komisi.
- Středa 30. listopadu 2011 ve 22:00® dodorider
-
osprey> podle meho je to tady takove jake to je jen proto, ze si lide nechaji sr.t na hlavu mavnou rukou a raci se prizpusobi
- Středa 30. listopadu 2011 ve 21:57® osprey
-
hering> Naprostá pravda, jenže někde by se začít mělo. I Evropa v poslední době zjistila, že peníze nesere pes a my všichni tady víme, že ryby taky ne. Vymahatelnost práva musí být první, s čím se začne. Protože proč měnit předpisy a cokoli dalšího, když je vlastně spousta lidí vůbec nemusí dodržovat?
- Středa 30. listopadu 2011 ve 21:54® dodorider
-
hering> sou lidi co nad tim mavnou rukou a reknou ze se neda nic delat a sou lidi co dokazi i bojovat a snazi se udelat neco pro. k70 uvazuje se mire a hajeni okouna zvyseni miry stiky a horni mire candata, a delaji to ty lide kteri se snazi je to jen pro.
- Středa 30. listopadu 2011 ve 21:49® hering
-
dodorider> Ach ty ideály.Se prober žiješ v České republice a tady je ochcávání národní sport.Chceš zpřísňovat a jak by jsi zajistil vymahatelnost práva… Vždyť je tady celkový morální ůpadek společnosti napříč celou společností!!! To ce se děje za lupmpárny spojené s naším koníčkem (zálibou) je jen pidišpice ledovce
- Středa 30. listopadu 2011 ve 21:42® dodorider
-
osprey> to je jak se zbrojakem
kdyz ho mas a zabijes byls poucen a des na 9 let kdyz ho nemas nebyl jsi poucen des na 6let
- Středa 30. listopadu 2011 ve 21:39® osprey
-
dodorider> Dělat dneska levárnu bez povolenky je lepší než dělat ji s povolenkou.
- Středa 30. listopadu 2011 ve 21:38® osprey
-
dodorider> Což to jo, ale nech si aspoň otevřené dveře
- Středa 30. listopadu 2011 ve 21:38® dodorider
-
hraji> jenze nez takoveho lup lapis nadela silene skody takze vzit povolenku az si pro ni prijde musel by zaplatit pokutu jinak nedostane povolenku, ale co takovemu cloveku brani jit chytat bez ni?
- Středa 30. listopadu 2011 ve 21:36® dodorider
-
osprey> reknu to klidne vsude je to muj nazor
- Středa 30. listopadu 2011 ve 21:32® hraji
-
dodorider> kolego, pokuty stanoví zákon o přestupcích. Jeho změna je poměrně málo pravděpodobná. Takže pokutami se to řešit nedá. Nevydat povolenku, to je trest daleko horší, problém je, že v ČRS je obecná nechuť zveřejňovat lumpy a tak v databázi trestaných je žalostně málo členů ČRS. Přitom stačí jen chtít.