Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.443 příspěvků, z toho 128443 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 30. listopadu 2011 v 9:33® cormoran
-
Prichy> Při vší úctě k Tobě si myslím, že to cos napsal (…nedá vychytat…), je hloupost. Vychytat se dá všechno. Jesenice je proti moři flusanec na chodníku a jak teď rybáři brečí, že nemají ryby..Když budeme slovíčkařit, tak si pod slovem vychytat představíme všichni úplný odrybnění vody, v tom případě s Tebou souhlasím, že vychytat do mrtě taková voda nejde, ale jsem přesvědčenej o tom, že když se tam bude roky rabovat, tak to maso prostě jednou dojde. To že tam zbyde nějaká droboť jako další generace je sice fakt, ale jak dlouho bude trvat, než se vše vrátí do původního stavu, na který byli všichni zvyklí? Možná roky, ale možná taky vůbec…
- Středa 30. listopadu 2011 v 9:25® 1Mara
-
kety.vydra> jj To tenkrát pamatuji jako kluk co mě v té době bylo 8–10 let na Berounca na jezu, pod ním a atd. ryb jak máku , na kolínka jsem chytal skoro všechno , dnes tam je malá elektrárna , jez na suchu a ryba není skoro vidět
Všechnu vodu si stáhli do turbíny a ryba která se
jela do travin pod jez třít je v řiti 
Takhle podobně to tam vypadalo dříve .
Tento příspěvek byl editován 30.11.2011 09:28:12 uživatelem 1Mara.

- Středa 30. listopadu 2011 v 9:17® kety.vydra
-
1Mara> Když jste tu s Alovem naťukli ty Zlaté úhoře,tak shodou okolností jsem si včera vzal tuhle knížku v knihovně a zažral se do ní tak,že jsem šel spát až ve dvě.A moja-To je jiné čtení než film,že? Zlaté úhoře znám taky nazpaměť…
Tento příspěvek byl editován 30.11.2011 09:17:55 uživatelem kety.vydra.
- Středa 30. listopadu 2011 v 9:16® Bigpista
-
Krásné dopoledne všem…
- Středa 30. listopadu 2011 v 9:13® 1Mara
-
kety.vydra>

- Středa 30. listopadu 2011 v 9:11® kety.vydra
-
1Mara> Teda to je přivítání
Tento příspěvek byl editován 30.11.2011 09:12:08 uživatelem kety.vydra.
Mít možnost těchle smajlíků tak ti to vrátím…žolíku

- Středa 30. listopadu 2011 v 9:07® 1Mara
-
kety.vydra> Nazdááár držko

- Středa 30. listopadu 2011 v 9:04® kety.vydra
-
Dobré ráno…

- Středa 30. listopadu 2011 v 9:01® 1Mara
-
ladamaj> Ano jde i o RS , je tam velký ALE , pokavaď se nezmění tresty za pytláctví a RŘ s tvrdejma postihama , tohle se nikdy nezmění . Na Nechranicích se nesmí používat třeba benzínovej motor , trolink a podívej kolik lidí tam normálně jezdí a uvláčejí ty nej. štiky . Jsem dokonce svědek jak se chuběj pak jízdou ještě podél břehu a ukazují ostatním rybářům jakou chytli trofejní štiku. Nebudu jmenovat , ale ti co tam mají chaty a atd. jsou nej. hovada a berou to fakt jako přísun levného masa ! Znám tam maníka co rok co rok chytal i 20 takových to štik přez 120cm. a loni si už stěžoval že jich má jen 9 ks. letos měl snad už jen dvě , a proč ? Páááč si on a i jiní vesele v noci tahají za lodí sítě a rabujou pod plným ! Ale to už jsem zde né jednou psal … je to nekonečný běh , pokavaď se tohle bude všechno tolerovat. Jsem jen zvědavej letos na zákonou míru okouna , lidi co tam abujou rybičky po 100ch kusech na dravce a dávají je na celí týdny do bubnů od praček aby jim vydrželi , jsem zvědavej kolik lidí přijde o povolenky a atd. Jinak úseky kde je tam na Nechranicích dohled od RS. se stěmi majiteli osobně za ty léta znají , jen jim podepíší povolenku a takoví ahoj Ferdo dneska to nějak nejdé viď ? No a je po kontrole
. - Středa 30. listopadu 2011 v 8:50® ladamaj
-
Prichy>to co píše 1Mara je zde na Ústecku neskutečnou ralitou osobně sem na toto upozornil z SUS Kavu dodnes mám mejl v pc.Proč neboď zde shledávam takové přestupky nejen rybářů ale i členů RS která si neplní ani základní povinost jako RS.V sezoně tě dokážu o takovích to věcech přesvědčit.Upozorňuji tě že mě se zde kde jsem přišel do styku s RS tak mě již ani nekontrolují jako RS vím co mohu a co ne a když příde a tam nic nevidí tak v tom případě ať ke mě vůbec neleze totální ignorace z mé strany a otravovat se nenechám ani kdyby přišel přiblb.. Kava osobně.
- Středa 30. listopadu 2011 v 8:48® 1Mara
-
mannice> O nic nejde , oni unich to mají dobrý , asi v tom pohledu že takovou verbež tam nemají , podívej se na Nechranice , ryby poskvornu a o candáty tam už 5 let skoro ani nazavadíš , ale to byly jatka dříve když šli žéé a lidi je brali do lodí po 10–30 ks. A teď ? Chosé pepíno by mohl vyprávět a to samé Lojza rybka

- Středa 30. listopadu 2011 v 8:44profil byl smazán
-
1Mara> Nechtěl sem to už rozebírat,ale podle mě máš pravdu.
- Středa 30. listopadu 2011 v 8:31® 1Mara
-
Prichy> Každá voda se dá vychytat , to mi věř , a né že malí dorostou , prdlajs , když pytláci nebudou schopní nachytat velký ryby , budou brát malí a je jim to fuk , když můžeš vydrancovat moře , proč by nebyl problém vydrancovat Mušov ? Podívej se na včerejší článek od Ospreje o Lipně , nebo je to jen malá louže oproti Mušnovu ? Třeba u nás na všech nesvazovkách tihle rusy za tři zimi z ledu vymlátili skoro všechny štiky a štičky , je mu je jedno jestli jich chytne denně 20 –50 bere vše co chytne a je jim to jedno , nastraženo mají 25–50 samodělaných proutků a jeto , vše na rybičky , které jim prodají v rybářském obchodě za pusinku . Všechno se dá vydrancovat , a buď jen rád že uvás tam ještě nějaké ty velký okouny máte , tady už jich je poskvornu a bude hůř.

- Středa 30. listopadu 2011 v 7:41profil byl smazán
-
Prichy> Jinak teda dobré ráno, a nechme to už být.
hraji> Dobré,dobré.
- Středa 30. listopadu 2011 v 7:18® hraji
-
Krásné dobré ráno Chytej. Dnes se rozloučíme se pstruhovou sezónou.
- Středa 30. listopadu 2011 v 5:31® Prichy
-
mannice> vyznam to ma snad na velikost dravcu, jde o to nebrat ryby prehnane…jsou vody ktere opravdu nevychytas, ale to poznas casem
- Středa 30. listopadu 2011 v 0:15® ladamaj
-
BoBo-Falknow>ahoj já to chápu tak až kvám dorazím tak mě nebudete nakládat jen věci ale i rybišky jó.
Tento příspěvek byl editován 30.11.2011 00:17:08 uživatelem ladamaj.

- Úterý 29. listopadu 2011 ve 23:14® sus1
-
1Mara> Ale – ,, … Jen tak odhadem za dnešní večer okolo 100 přízpěvků, … ''

- Úterý 29. listopadu 2011 ve 23:10® BoBo-Falknow
-
Scanix> A já myslel, že zrovna Ty mi budeš rozumět

- Úterý 29. listopadu 2011 ve 23:08profil byl smazán
-
Alov>

- Úterý 29. listopadu 2011 ve 23:02® 1Mara
-
Jdu si nechat něco hezkého zdát dobjou

- Úterý 29. listopadu 2011 ve 22:55® Scanix
-
BoBo-Falknow> ze to jeste bavi, chytat porad tolik peknych ryb

- Úterý 29. listopadu 2011 ve 22:51® 1Mara
-
sus1> No Lidice se mně líbily

- Úterý 29. listopadu 2011 ve 22:49® sus1
-
1Mara> A samé kvalitní – si zapoměl dodat.

- Úterý 29. listopadu 2011 ve 22:47® 1Mara
-
Alov> no dááál ..... asi už jen nějakou muziku

Když ty už jsi všechno viděl , já na filmy nemám tolik času , ale úhoři jsem už též viděl xkrát

- Úterý 29. listopadu 2011 ve 22:45® 1Mara
-
Jen tak odhadem za dnešní večer okolo 100 přízpěvků , aspoň to tu nebylo mrtvý

- Úterý 29. listopadu 2011 ve 22:44® Alov
-
1Mara> Zlaté úhoře už znám nazpamět a Lidice už jsem viděl 2×. Co tam máš dál?Asi si pustím nové Šmouly. Včera jsem to sosnul

- Úterý 29. listopadu 2011 ve 22:42® 1Mara
-
Alov> Jo večer až pujdu chrápat pustím si zlatí úhoři

V čéra jsem koukal na Lidice , docela pěkně natočený .
- Úterý 29. listopadu 2011 ve 22:38® Alov
-
1Mara> Do teho jebnu enem raz a bude

Akta X teda dneska nuda. Nemáš tam něco lepšího? :-/ - Úterý 29. listopadu 2011 ve 22:36® 1Mara
-
Alov> To chce to trochu poštelovat , mě to taky dělá