Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 16:46® olda
-
kety.vydra> hodnej taťka,tak to má být.Ryby neutečou,věk dcerky letí a pak už to není ono.Užívej, co si vzpomínám tak v tomto věku jsou nejbáječnější.
- Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 13:02® džigit
-
Juraj> sem si pak říkal,podle bydliště,že to "naše to asi nebude.Leda by útočili ze severu
- Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 12:34® Juraj
-
džigit> Podhradí nad Dyjí, konkrétně přímo pod jezem.
- Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 11:19® džigit
-
Juraj> Na podhradí kde? Těch Podhradí bude asi více
- Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 10:35® Juraj
-
osprey> Tohle vždycky zabolí, i když jsem ho prakticky neznal. Čest jeho památce. Kam prosím tě zmizel ten krásný článek?
- Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 10:22® Juraj
-
hraji> Ne. Na Podhradí.
- Středa 16. listopadu 2011 ve 20:21® 1Mara
-
- Středa 16. listopadu 2011 ve 20:04® Robur
-
jedete někdo zítra závodit do Jestařbic? Už mám vyzkoušeno, jak mně nejlépe sluší čepice Vláčej.cz, teď šmatlám přes psa, který už začíná tušit.
- Středa 16. listopadu 2011 v 19:44® Char
-
Velká škoda takového člověka a rybáře.
- Středa 16. listopadu 2011 v 19:21® Piranha
-
No tak to si děláte snad … To snad není možný, no… Do hajzlu takokovej frajer kluk.Proč sakra! Chtěli jsme muškovat na Labi na jaře tlouště, on fotí jako král
To mě strašně mrzí, ne sere mě to kurevsky. Omlouvám se, emoce.
- Středa 16. listopadu 2011 v 16:49® skwor
-
Taky jsem se chtěl rozloučit. Sám, v přírodě, u vody… Snad by se mu to tak líbilo.
- Středa 16. listopadu 2011 v 15:15® hraji
-
Juraj> jestli jsi tuhle rybku chytil na Mušově, tak by to mohla být skutečně hlavačka mramorovaná
- Středa 16. listopadu 2011 v 15:04® osprey
-
Juraj> Možná spíš hlavačka mramorovaná. Tak k nám pronikla už dřív.
Koukni do Atlasu, je tam víc fotek. Má takové rourky na nose. Já na tyhle ryby taky nejsem žádný odborník. Držel jsem v ruce dvě hlavačky a to je všechno. Hlaváče jsem viděl jen na fotkách.
- Středa 16. listopadu 2011 ve 14:37® Juraj
-
Tak dávám fotku, kterou jsem chtěl vložit do diskuze k článku nezvaný host. Co je to za rybu?
Tento příspěvek byl editován 16.11.2011 13:38:44 uživatelem Juraj. - Středa 16. listopadu 2011 ve 13:52® sus1
-
Alov> Jj,nápodobně,taky jsem ho raději nedal.
- Středa 16. listopadu 2011 ve 13:49® Alov
-
sus1> Dyt já vím. To slyším denně doma…(řehtající se smajlík, co se ted vůbec nehodí)…
- Středa 16. listopadu 2011 ve 13:47® sus1
-
Alov> Vono taky s tebou vyjít?! neni žádná prdel.
- Středa 16. listopadu 2011 ve 13:44® Alov
-
Tak to je teda rána. Petra jsem osobně neznal a náš virtuální vztah nebyl zrovna ideální, ale uznával jsem ho jako člověka, který si uměl svůj názor vytvořit a hlavně si ho rozumně obhájit a ke všemu to byl rybář se vším všudy, co ke skvělému rybáři patří.
Budou mi chybět jeho články zde i v časopisech a jeho osobité příspěvky na síti.
Proto pevně věřím, že žehlí na nebeské říčce s průzračnou vodou, nádherným okolím a nahání tam toho třešnáka 60+.
Petře, jednou se všichni sejdem. Jedno ale vím určitě. Bez Tebe už Chytej nebude, co bývalo. Zanechal si za sebou hlubokou stopu. Odpočívej v pokoji - Středa 16. listopadu 2011 v 11:00@ skwor (škola)
-
Proč zrovna Sander? Nechápu, nemůžu tomu uvěřit… Jsem rád, že jsme se aspoň jednou stihli potkat osobně. Je to v p.deli, fakt mě to vzalo hodně…
- Středa 16. listopadu 2011 v 10:46® sus1
-
Snad už jen dvě vzpomínkové fota z jedné společných akcí. Takovéhle překvapení po ránu, jsem nezažil už dlouho.
- Středa 16. listopadu 2011 v 10:20profil byl smazán
-
Vim že to neni možná vzpomínka, která je nějak bijící do oka. Navrhuji ale,pokud je to technicky možné. Přezdívku Sander zaktivnit a zařadit do popředí (naprvní místo) online listů.
Tento příspěvek byl editován 16.11.2011 09:23:50 administrátorem jiris. - Středa 16. listopadu 2011 v 8:47® Kazan
-
Peťu jsem znal osobně, život je někdy pěkně zasranej, šmejda nechá, skvělýho kluka sebere. Je mi to moc líto.
- Středa 16. listopadu 2011 ve 2:25® ladamaj
-
David Havlíček>právě sem to četl a sem moc zklamanej.
- Středa 16. listopadu 2011 ve 2:09® HaD
-
Když jsem se to dnes odpoledne dozvěděl, byl jsem v šoku a zbytek dne jsem se v myšlenkách vracel a přemýšlel, zda to není zlý sen. Na koncertu, ze kterého jsem se teď vrátil, jsem na pár okamžiků zapomněl, ale vždy se mi to vrátilo na mysl. Při čtení Mírovi vzpomínky jsem řídil a oči mi zalévaly slzy. Je to strašné, strašně nespravedlivé a strašně smutné. S Petrem jsem se znal především tady z Chytej, jednou jsme spolu rybařili, párkrát spolu strávili pár okamžiků při různých příležitostech. Strašně jsem si přál a plánoval s ním vyrazit na ryby. Mít to štěstí jako Osprey a další, kteří měli tu čest. Na tlouště, na parmy, mníky. Nestihl jsem to.
Přesto mám pocit, že jsem toho s ním zažil mnoho, byť především virtuálního. Ale taková je doba a mnohá internetová přátelství mají větší cenu, než ta „reálná“. Docházejí mi slova…
Petře, ať Ti tam nahoře berou!
PS: jelikož jsem považoval Petra Sandera Křížka za součást Chytej a přítele mnohých z nás, rozhodl jsem se vypnout na několik minut Chytej.cz ve chvíli, kdy nás tu bývá nejvíce. V neděli v 21:00.
Tento příspěvek byl editován 16.11.2011 01:21:17 uživatelem HaD. - Středa 16. listopadu 2011 v 1:26® kety.vydra
-
- Středa 16. listopadu 2011 v 1:18® Scanix
-
osprey> myslim, ze jiris ma pravdu, je tezke to nezakricet tak silne, jako pomyslne zvony, ktere se otrasaji vzpominkami a pocitem ohromne litosti…Jeho pamatka by si zaslouzila na chvili zazarit odkazem v kazda rubrice tady a i vedle
- Středa 16. listopadu 2011 v 1:00® osprey
-
Chlapi, já myslím, že vzpomínka na Petra je osobní věc. Jsou nás tu desítky, kdo jsme ho znali. A kdo Petra znal, ten to nepřehlédne. Je jedno kdy to visí, důležité je, co se děje v nás. A mě se radši neptejte. Já si to budu muset vyřešit u vody. Budu tam někde chodit, čumět jak teče a čekat, jestli se to ve mě nějak srovná.
- Středa 16. listopadu 2011 v 0:56® kety.vydra
-
osprey> Taky se přimlouvám…
Tento příspěvek byl editován 15.11.2011 23:57:02 uživatelem kety.vydra.(svíčka svítí)
- Středa 16. listopadu 2011 v 0:49® Libor
-
jiris> dam > souhlas
- Středa 16. listopadu 2011 v 0:44® dam
-
osprey> Míro, myslím si, že Jirka má pravdu. Už proto, že by to nikdo lépe nenapsal…