Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 17:59® skwor
-
hraji> Prošel jsem diskuze a zamířil do Všeobecný s cílem napsat to samý. Asi nejsem sám, komu ty jeho spamy vadí.
- Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 17:53® Shrek
-
viz diskuze s adminy
- Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 17:44® 1Mara
-
Téže se připojuji , tohle neudělá normální člověk .!!
- Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 16:58® hering
-
Připojuji se k kolegovi hraji.Dotyčný by zasloužil jeden výchovný…
- Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 16:38® hraji
-
Může nějaký administrátor trošku umravnit toho chlapce s nickem Kubiczez?
- Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 16:14® ladamaj
-
bubu>Všechno nejlepší ke svátku
- Středa 9. listopadu 2011 ve 22:11® JHolc
-
mannice> nnnap> Tak šup, jste kluci šikovní, za domácí úkol to zjistěte.
- Středa 9. listopadu 2011 ve 22:10® JHolc
-
osprey> Co se cestování týče, mám oproti tobě jednu obrovskou výhodu – nic mě tady nedrží, nezaložil jsem rodinu.
Nezažils to, nezažil to ani třeba pan Křivanec, jen se ta laťka s každou generací trochu snižuje a myslíme si to všichni, i já. A to je dobře…
- Středa 9. listopadu 2011 ve 21:56® osprey
-
JHolc> Trochu ti závidím. Díky svému dřívějšímu narození a vrozenému přizdisráčství jsem se takhle nikdy nikam nepodíval.
Ale viděl jsem zase Otavu v posledních letech, kdy v ní ještě byly ryby. Umět já tenkrát co umím dneska a mít ten cajk…
- Středa 9. listopadu 2011 ve 21:52® nnnap
-
JHolc> to zajímá každého živnostníka.
- Středa 9. listopadu 2011 ve 21:43profil byl smazán
-
JHolc> Jo to nevim
- Středa 9. listopadu 2011 ve 21:27® JHolc
-
mannice> No právě, jenže při mém stylu života si za měsíc vydělám dost na dva měsíce cestování, pak zase třeba měsíc dělám a pak zase cestuji…
A tohle asi nejpohodlněji pokryje to cestovní pojištění. Jen mě zajímá za co bych vlastně tomu našemu státu měl platit…
- Středa 9. listopadu 2011 ve 21:23profil byl smazán
-
JHolc> No když ho budeš platit v Novym zélandu jim,tak se nic nestane.Akorát musíš zrušit pojištění tady,poslat potvrzení,že si tam pojištěnej.Aby si se pak nevrátil a nemusel platit balík,to už se stalo nejednomu člověku.
- Středa 9. listopadu 2011 ve 21:11® JHolc
-
mannice> Asi vezmu to od kooperativy. Pojištění tam by šlo zařídit a každý zaměstnavatel tam za mě pojištění odvádí, ale když si představím, jak to tady dávám dohromady den po dni, abych neplatil penále… Radši to cestovní a bude klid.
Stejně nechápu ten systém, jsem dlouhodobě pryč, od státu nic nechci, ale on ode mě pořád. Asi je to české občanství takové privilegium…
- Středa 9. listopadu 2011 ve 21:05profil byl smazán
-
JHolc> jo tak v tom ti nepomůžu,tak si udělej cestovní pojištětní na 3 měsíce u spořky a pak si zařiď pojištění tam
.
- Středa 9. listopadu 2011 ve 21:02® JHolc
-
olda> Je to tak, už jsem tam byl rok a je to úplně o něčem jiném. Hlavně o lidech – všechno je jednodušší, nedělají si naschvály, neokrádají se. Je to prostě země pro lidi, ne jen pro vrchnost… A člověk si tam může klidně pustit zprávy bez toho, aby byl nasranej!
- Středa 9. listopadu 2011 ve 20:58® JHolc
-
mannice> To asi radši ne, taky mě to napadlo, ale náhoda je blbec. Něco se stane a do smrti budu splácet…
- Středa 9. listopadu 2011 v 19:17® džigit
-
dobrej kousek http://www.novinky.cz/…panelak.html
- Středa 9. listopadu 2011 v 18:54® Raf
-
Skwor, Cormoran, Scanix> Díky, konečně jsem objevil místo do 100 km od domova, kam se dá jezdit cíleně na candáty a užívam si to
- Středa 9. listopadu 2011 v 18:14® olda
-
JHolc> Máš recht,být mlád tak vyjedu též a na tuto zemi se budu jezdit koukat jako turista.To jsme to dopracovali za 20let.
- Středa 9. listopadu 2011 v 18:11profil byl smazán
-
JHolc> Napadá mě pak už jenom úvaha,jak na cestovním pojištění zjistí,že tam jsi už 5 měsíců a né jenom dva týdny.Pochybuju,že musíš dokládat letenky atd,jako potvrzení k pojistné události.Teoreticky to máš ke kartě na celý rok a můžeš říct,že si odletěl na Zéland před týdnem. Ale nejsem v tom zběhlej,takže neporadim.
Tento příspěvek byl editován 9.11.2011 17:12:48 uživatelem . - Středa 9. listopadu 2011 v 18:06® JHolc
-
mannice> Jedu na Zéland, plán je zůstat tam cca do května a užít si tamní léto. Ale kdyby mi tam někdo dal slušnou, stálou práci, nebudu váhat ani chvilku a do Čech budu jezdit jen na dovolenou.
- Středa 9. listopadu 2011 v 18:03profil byl smazán
-
JHolc> Hele beru zpět, v ČSOB je to podobně jak v Český spořitelně.Pokusim se ti podívat na pradukty jiných bank.
Tento příspěvek byl editován 9.11.2011 17:07:05 uživatelem . - Středa 9. listopadu 2011 v 17:51® JHolc
-
mannice> Super nápad! Jdu zjistit podrobnosti. Dík moc. Jedu cca na půl roku, možná taky na pořád, to se ještě uvidí. Kdybych tak nenechával všechno na poslední chvíli, to by se to zařizovalo…
- Středa 9. listopadu 2011 v 17:34profil byl smazán
-
JHolc> A na jak dlouho jedeš? Tak si zřiď účet v ČSOB na oko a ke kartě pojištění (máš tak několik druhů co si pamatuju) a pak si ho zrušíš..Zaplatíš 50 za vedení účtu a jednorázovej poplatek za pojištění na celej rok 300–500 teď si nejsem jistej..To je pak rozdíl a za ušetřený peníze si můžeš koupit dárek pod stromeček,nebo přítelkyni.
- Středa 9. listopadu 2011 v 17:27® JHolc
-
Děkuji, už jsem se trochu poptal, ale paní mě moc nepotěšila. Pojištění ke kartě u České spořitelny by sice bylo za super peníze, ale bohužel bych se musel každé tři měsíce vrátit do ČR – nepřipadá v úvahu. Asi jsem si vybral špatnou banku…
Zatím to vypadá, že vyhraje kooperativa, kde ta nejočesanější verze pojistky vyjde na 3080kč na půl roku a to už je docela slušná cena. Díky všem.
- Středa 9. listopadu 2011 v 16:52profil byl smazán
-
mvincik> Určitě,ať si vybere jak je libo.Jen mě napadla varianta,kterou by moh bez starostí využít.
- Středa 9. listopadu 2011 v 16:45® mvincik
-
mannice> Nechme tedy na Jiříkovi, což vybere.
- Středa 9. listopadu 2011 v 16:35profil byl smazán
-
mvincik> Reiffeisen bank zrovna tak a u ČSOB jak by smet..Řek bych,že Reiffeisen to mají nejlevnější (50,–/měsíc).Jen si nejsem jist,jestli to je jen u prémiových klientů.
- Středa 9. listopadu 2011 v 16:29® mvincik
-
JHolc> Tak tak jak píše koleza, ted mi bylo řečeno, že zrovna KB pokud máš u ní účet to umí velice dobře…
Tento příspěvek byl editován 9.11.2011 15:29:17 uživatelem mvincik.