Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.444 příspěvků, z toho 128444 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 11. listopadu 2011 ve 20:46® Prichy
Prichy

BoBo-Falknow: Bohousi, my uz mame nove cepice? Kdy dostanu svoji cepici pane kolego :-) ? Jinak super okysi, zitra vyrazim i ja.

Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 20:20® osprey
osprey

hraji> Myslím, že tady to nebude jiné. Jenom já nevládnu banovacím právem.

Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 20:18® hraji
hraji

osprey> mohu tě ujistit, že u sousedů otravoval jen chvíli a bylo s ním rázně zatočeno.

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 18:50® osprey
osprey

hraji> Bohužel jsme pouze ve virtuálním kontaktu. A virtuálně ho tu můžete tepat po libosti všichni.

Jenže to není řešení. Chlapec si nikdy nepřizná, že je egoistický, samolibý a chybí mu rozhled i slušné chování. Takže předpokládám, že nakonec svým jednáním donutí Davida, aby zablokoval jeho účet a IP adresy, z nichž se obvykle přihlašuje. No a dál se uvidí, jaký je to odborník na IT technologie a jak moc mu stojí za to dělat tu dusno.

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 18:41® hraji
hraji

osprey> jako bývalý pedagog dostáváš povolení mu jednu natáhnout, výchovnou ovšem. ;-)

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 18:18® osprey
osprey

hraji> Už jsem umravňoval včera. Ale mazat příspěvky asi nestačí.

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 17:03® skwor
skwor

Alivio> Já mám pocit, že před časem chodil k sousedům a tam skončil taky. Právě kvůli tomu, že tam do všech diskuzí spamoval s jedním a tím samým obrázkem.

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 16:59® skwor
skwor

hraji> Prošel jsem diskuze a zamířil do Všeobecný s cílem napsat to samý. Asi nejsem sám, komu ty jeho spamy vadí.

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 16:53® Shrek
Shrek

viz diskuze s adminy :-D

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 16:44® 1Mara
1Mara

Téže se připojuji , tohle neudělá normální člověk .!!

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 15:58® hering
hering

Připojuji se k kolegovi hraji.Dotyčný by zasloužil jeden výchovný…

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 15:38® hraji
hraji

Může nějaký administrátor trošku umravnit toho chlapce s nickem Kubiczez?

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 15:14® ladamaj
ladamaj

bubu>Všechno nejlepší ke svátkupivo

Středa 9. listopadu 2011 ve 21:11® JHolc

mannice> nnnap> Tak šup, jste kluci šikovní, za domácí úkol to zjistěte. :-)

Středa 9. listopadu 2011 ve 21:10® JHolc

osprey> Co se cestování týče, mám oproti tobě jednu obrovskou výhodu – nic mě tady nedrží, nezaložil jsem rodinu.

Nezažils to, nezažil to ani třeba pan Křivanec, jen se ta laťka s každou generací trochu snižuje a myslíme si to všichni, i já. A to je dobře… :-)

Středa 9. listopadu 2011 ve 20:56® osprey
osprey

JHolc> Trochu ti závidím. Díky svému dřívějšímu narození a vrozenému přizdisráčství jsem se takhle nikdy nikam nepodíval.:-))

Ale viděl jsem zase Otavu v posledních letech, kdy v ní ještě byly ryby. Umět já tenkrát co umím dneska a mít ten cajk…

Středa 9. listopadu 2011 ve 20:52® nnnap
nnnap

JHolc> to zajímá každého živnostníka.

Středa 9. listopadu 2011 ve 20:43profil byl smazán

JHolc> Jo to nevim :-)

Středa 9. listopadu 2011 ve 20:27® JHolc

mannice> No právě, jenže při mém stylu života si za měsíc vydělám dost na dva měsíce cestování, pak zase třeba měsíc dělám a pak zase cestuji… :-) A tohle asi nejpohodlněji pokryje to cestovní pojištění. Jen mě zajímá za co bych vlastně tomu našemu státu měl platit…:-|

Středa 9. listopadu 2011 ve 20:23profil byl smazán

JHolc> No když ho budeš platit v Novym zélandu jim,tak se nic nestane.Akorát musíš zrušit pojištění tady,poslat potvrzení,že si tam pojištěnej.Aby si se pak nevrátil a nemusel platit balík,to už se stalo nejednomu člověku.

Středa 9. listopadu 2011 ve 20:11® JHolc

mannice> Asi vezmu to od kooperativy. Pojištění tam by šlo zařídit a každý zaměstnavatel tam za mě pojištění odvádí, ale když si představím, jak to tady dávám dohromady den po dni, abych neplatil penále… Radši to cestovní a bude klid. :-) Stejně nechápu ten systém, jsem dlouhodobě pryč, od státu nic nechci, ale on ode mě pořád. Asi je to české občanství takové privilegium… :-))

Středa 9. listopadu 2011 ve 20:05profil byl smazán

JHolc> jo tak v tom ti nepomůžu,tak si udělej cestovní pojištětní na 3 měsíce u spořky a pak si zařiď pojištění tam :-) .

Středa 9. listopadu 2011 ve 20:02® JHolc

olda> Je to tak, už jsem tam byl rok a je to úplně o něčem jiném. Hlavně o lidech – všechno je jednodušší, nedělají si naschvály, neokrádají se. Je to prostě země pro lidi, ne jen pro vrchnost… A člověk si tam může klidně pustit zprávy bez toho, aby byl nasranej! :-)

Středa 9. listopadu 2011 v 19:58® JHolc

mannice> To asi radši ne, taky mě to napadlo, ale náhoda je blbec. Něco se stane a do smrti budu splácet…

Středa 9. listopadu 2011 v 18:17® džigit

dobrej kousek http://www.novinky.cz/…panelak.html

Středa 9. listopadu 2011 v 17:54® Raf
Raf

Skwor, Cormoran, Scanix> Díky, konečně jsem objevil místo do 100 km od domova, kam se dá jezdit cíleně na candáty a užívam si to :-)

Středa 9. listopadu 2011 v 17:14® olda
olda

JHolc> Máš recht,být mlád tak vyjedu též a na tuto zemi se budu jezdit koukat jako turista.To jsme to dopracovali za 20let.

Středa 9. listopadu 2011 v 17:11profil byl smazán

JHolc> Napadá mě pak už jenom úvaha,jak na cestovním pojištění zjistí,že tam jsi už 5 měsíců a né jenom dva týdny.Pochybuju,že musíš dokládat letenky atd,jako potvrzení k pojistné události.Teoreticky to máš ke kartě na celý rok a můžeš říct,že si odletěl na Zéland před týdnem. Ale nejsem v tom zběhlej,takže neporadim.

Tento příspěvek byl editován 9.11.2011 17:12:48 uživatelem .
Středa 9. listopadu 2011 v 17:06® JHolc

mannice> Jedu na Zéland, plán je zůstat tam cca do května a užít si tamní léto. Ale kdyby mi tam někdo dal slušnou, stálou práci, nebudu váhat ani chvilku a do Čech budu jezdit jen na dovolenou. :-)

Středa 9. listopadu 2011 v 17:03profil byl smazán

JHolc> Hele beru zpět, v ČSOB je to podobně jak v Český spořitelně.Pokusim se ti podívat na pradukty jiných bank.

http://www.csob.cz/…-kartam.aspx

Tento příspěvek byl editován 9.11.2011 17:07:05 uživatelem .