Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 7. listopadu 2011 v 17:13® Shrek
Shrek

mannice> no vybrat z 25 lidí zrovna Ústečáka..... Myslim si, že se tam sjedou spíše Jihočeši.......

Pondělí 7. listopadu 2011 v 16:00profil byl smazán

David Havlíček> Já si myslim,že někdo z ústečáků pojede.Snad :-)

Pondělí 7. listopadu 2011 v 15:46® HaD
HaD

mannice> uf…no to nevím :-)

Pondělí 7. listopadu 2011 v 15:39profil byl smazán

David Havlíček> Pokud by se někdo přidal z Ústecka tak bych přijel rád.

Pondělí 7. listopadu 2011 v 15:25® HaD
HaD

mannice> mno, než zamrzne, takže řekněme konec listopadu či začátek prosince.

Pondělí 7. listopadu 2011 v 15:09profil byl smazán

David Havlíček> Kdy by to mělo být ?

Pondělí 7. listopadu 2011 v 15:02® HaD
HaD

Uvažujeme na klubovce u Tábora udělat takovej mini sranda závod – chytají se pstruzi, štiky a pěkní okouni (i 30+). Byla by chlapi chuť? Max 25 lidí…

Pondělí 7. listopadu 2011 ve 13:15® lewi
lewi

diky, moc jsem si s tim nehral, ale par fotek se povedlo…

Pondělí 7. listopadu 2011 ve 12:11® Raf
Raf

Lewi> Ta třetí fotka vypadá dost dobře. Možná to trochu oříznout?

Neděle 6. listopadu 2011 ve 23:45® mvincik
mvincik

Scanix> Jasné, pokusim se urvat o víkendu a něco bychom podnikli.

Neděle 6. listopadu 2011 ve 22:05® nnnap
nnnap

Mrakoš> veverky. Ty pudou. Po volbách:-D

Neděle 6. listopadu 2011 ve 21:43® Mrakoš

nnnap> Je to jen jakási tvoje fobie. Divočáci ti nedají žádnou záminku abys je z „bezpečnostních důvodů“ musel střílet. A jestli na tebe koukal srnec z 5 metrů? Může se stát, třeba tady na sídlišti taky po ránu narazíš na srnčí a neutíká příliš, zvykly si už na lidi. Taky mohlo jít o nemocný zvíře, nemají to snadný a umírá jich dost.
Zvířata tady taky žijou, a vlky ani medvědy už tu nemáme. Přece nebudem ze strachu střílet prasata. Co by přišlo na řadu pak, veverky?

Neděle 6. listopadu 2011 ve 20:17® Scanix
Scanix

mvincik> ST je spatna, jednak ma zena street dance a pak, ja se driv jak v 17h neurvu, vyjimecne, vzdyt vis…no jenze ted je uz tma a v tom listi to pak nevis, kam hazes :-((

Neděle 6. listopadu 2011 ve 20:15® mvincik
mvincik

Scanix> Jojo, povedlo se, až pak jsem do vedlejší diskuze mrkl a viděl, že jsi psal cca 90… :-)

Petře co středa,nebyl by čas odpol vytáhnout paty z domu či se urvat z práce??

Neděle 6. listopadu 2011 ve 20:05® Shrek
Shrek

nnnap> žiju v myslivecké rodině již desátým rokem a miluju hlášky „viděl jsem prase, myslivci nic nedělaj, měli by střílet“. A naopak zase „už dlouho jsem neviděl zvířátko, ti myslivci jsou ale svině, všechno to zastřelí“. Třeba u nás pozoruji to, že pole, kde se dřívě pěstovala řepka nebo kukuřice, kde ta prasata běžně byla, jsou dnes neobhospodařovaná. Kam to prase má jít? Musí jíst a potravu si najde. Nám chodí až za plot k sousedovi na zahradu, nesklízí jablka a prasata mu na podzim vždycky zorají zahradu. Takže bych nebyl zase až tak ortodoxní stříleč.

Neděle 6. listopadu 2011 ve 20:04® Scanix
Scanix

mvincik> hodne dobrej odhad ;-)

Neděle 6. listopadu 2011 ve 20:03® Scanix
Scanix

Raf> ale mereno v letu, chvatal jsem, at je brzo zpet ve vode…

Neděle 6. listopadu 2011 ve 20:03® Scanix
Scanix

Raf> 87 ;-)

Neděle 6. listopadu 2011 v 19:55® sus1

Ta štika – cca 90cm.:-)

Neděle 6. listopadu 2011 v 19:45® nnnap
nnnap

mvincik> to dělám.:-D Zrovna o prodlouženým véékendu v Hrubým Jeseníku,jsem manželce s klukem vykládal, že zatímco si vyšlapují jak na Václaváku, tak se jim tak 20 metrů za prdelí, souběžně s naší trasou, 15 metrů ve svahu nad námi, na mýtině s tak 1–1,5 vysokým mlázím zjevil nějaký místní ďas lesa. Normálně se to rozběhlo k nám tak, že se les rozestupoval, stromky se ohýbaly až na zem, ozývalo se praskání kmínků. Okamžitě jsem reagoval a sukovicí kontroval, haha, ale manželka z toho měla bžundu, z mého klepání do cesty, měla mne za blázna a darmo jsem ji mluvil, že se jí za prdelí otevřel les:-D
Ale školení dostali:-D

Tento příspěvek byl editován 6.11.2011 18:46:49 uživatelem nnnap.
Neděle 6. listopadu 2011 v 19:43® Raf
Raf

mvincik> Kdepak, myslim, že 84 cm :-)

Neděle 6. listopadu 2011 v 19:26® mvincik
mvincik

Raf> Tipuji cca 86 cm. Co na to Petr??

Neděle 6. listopadu 2011 v 19:25® mvincik
mvincik

nnnap> Nevím, ale zkus začít třeba s výchovou dětí, jak se také v leckterých případech mají chovat. Zda to děti v té chvilce zvládnou je jistě věc druhá.

A nebo je nenechat chodit do lesa samotné.

Jak napsal Míra, je lepší se držet ryb,jelikož těch určitě tolik není, natož aby nás nějakým způsobem ohrožovaly! :-)

Neděle 6. listopadu 2011 v 19:25® Raf
Raf

Scanix > Hezká štika, kolik měla?

Neděle 6. listopadu 2011 v 19:04® nnnap
nnnap

osprey> to mirku jó, ale až mi na jaře děcka 100m od baráku vlezou bechyni do hnízda, pak mi je prostě roztrhá. Já se nebojím. Taky se chovám tak, aby o mne zvěř věděla, ale co si myslet například o srnce, která na mne čučí z 5 metrů, na řemenu mám plemeno psa, které je profesionálně zabíjí a vona z toho má plezír. Je to zvíře normální? Je divoké? Má instinkty? Musela být nemocná. Měl sem pustit psa, aby ji strhnul.V případě, že by byla zdravá, utekla by.
Já nic proti zvířátkům nemám, i kapra občas pustím, když chci většího:-D , ale je to nezodpovědnost místních uhlo a jinak baronů.

Neděle 6. listopadu 2011 v 19:02® 1Mara
1Mara

nnnap> Myslíš si že je to tak jednoduchý jít do lesa a střelit prase ? Víš vůbec očem je řeč ? Chodím do lesa s kamarádem už přez 15 let , a vím otom trochu něco , ale takhle tady plácat to že to nechtějí odstřílet a atd. je na pikaču , věřmi :-) Nic ve zlém , a věř že by skorokterýkoliv myslivec si střelil , otázka je kdý,na co, a doba hájení :-)

Neděle 6. listopadu 2011 v 18:54® nnnap
nnnap

sus1> ne. On ví, o čem píšu. To stačí.

Jinak k tomu združení- udělali si z toho místní baroni soukromou honitbu a serou na to! Věřím tomu, že normální myslivci by si rádi zapráskali. Bohužel to nejde.

Neděle 6. listopadu 2011 v 18:46® sus1

nnnap> Nezbejvá tě, než si jít asi stěžovat na místní myslivecké združení, jestli to teda bude něco platné.

Mimo téma.Koukal jsem na tvoji kartu a …

,, takovou míru srabáctví jako u MM jsem nezažil 20 let."
Můžu bejt zvědavej?

Tento příspěvek byl editován 6.11.2011 17:51:11 uživatelem sus1.
Neděle 6. listopadu 2011 v 18:46® osprey
osprey

nnnap> Konkrétní podmínky jsou něco jiného. Jestli tam máte přezvěřeno, budiž. Tady je stav zvěře stabilní, ke srážkám s vozidly občas dochází, ale jestli je tu nějaký nárůst, tak jen v tom, že jezdí čím dál víc aut.

Pokud jde o střílení, myslím si, že myslivci mají plány hospodaření docela detailní.

Poslední dobou občas navštěvuju místo s vysokou (ale fakt vysokou) koncentrací černé zvěře, občas je i slyším různě kolem. Nechávám se taky slyšet a neviděl jsem ještě ani chlup. Stačí zlomit pár klacků a oni o mě vědí.

Ale asi bude lepší držet se ryb.:-))

Neděle 6. listopadu 2011 v 18:43® 1Mara
1Mara

nnnap> Oni tu byly dřív jak my … :-) A nehledě na to že divočák není pes a má z tebe větší strach jak ty kdybys potkal v africe lva :-)