Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:39® kety.vydra
kety.vydra

sus1> Jo jo,pravdu díš bratře:->

Tento příspěvek byl editován 3.11.2011 13:40:20 uživatelem kety.vydra.
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:38® kety.vydra
kety.vydra

David Havlíček> Já to vůbec nemyslel zle,ba ani škaredě (proto tam práskám ty smajlíky)…Jen ať „jede po výrobě“ ;-) :-)

Tento příspěvek byl editován 3.11.2011 13:41:21 uživatelem kety.vydra.
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:36® HaD
HaD

mannice> Je to tam v pohodě. Super je, že oragnizátor uzavřel smlouvu s Dopravními podniky a bude bezplatná veletržní linka.

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:34profil byl smazán

sus1> My tu stejně nemáme vyloženě přívlačovej revír.Za ty fishbony,si radši pořídim tričko s čepicí,když bude možnost :-)

David Havlíček> Tak už vim,ale nikdy sem tam nebyl (na tom výstavišti).Tam je snad ještě lepší cesta do Holešovic.Určitě přijedu,věřim že to bude stát za to :-)

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:27® HaD
HaD

mannice> Je :-)

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:27® HaD
HaD

mannice> Tam co je každoročně Matějská pouť :-) Slangově „Juldafulda“ :-) http://www.mapy.cz/#…

Hned vedle je pyramida (býval tam muzikal Jesus christ superstar", Mořský svět, Tesla Arena (hokejová hala Sparty) atd.

Kdysi se v Praze výstavy konávaly v příšerném Veletržním paláci, ale to je něco úplně jiného.

Tento příspěvek byl editován 3.11.2011 13:28:30 uživatelem HaD.
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:26® sus1

mannice> Nee.

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:25profil byl smazán

David Havlíček> Netipa je naopak pohodář si myslim :-) .Jen ať ukáže svoje knowhow :-))

Koukal jsem na umístění veletrhu na mapě.Neni to vedle Sparťanskýho hokejovýho stadionu?

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:25® sus1

David Havlíček> Však já to nijak zle taky nemyslim?!;-)

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:23® sus1

kety.vydra> Tak změna je třeba.
Jak se zněčeho začne stávat stereotip, je třeba měnit,popojít,…:-)

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:22® HaD
HaD

kety.vydra, sus1 a další: netipu neznám. Nicméně bych byl rád, kdyby jsme se k němu všichni chovali slušně a věřím, že to oplatí stejně. Rozhodně není důvod být na něj zlý, pokud se někde jinde (jak chápu z vašich příspěvků), choval ne úplně vzorově ;-)

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:22profil byl smazán

sus1> No nejspíš to budou jestřabky asi..

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:22profil byl smazán

David Havlíček> Já teď akorát přemejšlim,kde tam je výstaviště v Holešovicích. :-|

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:21® sus1

mannice> Tak si tipni,kde?:-)

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:21® HaD
HaD

Netipa> nahoře na liště je nápis fórum. Když na něj najedeš myší, rozbalí se a je tam odkaz (http://www.chytej.cz/forum/pridat/)

Rozdíl mezi diskuzí a fórem je jednoduchý – diskuze jsou založeny tématicky trvale a témata ve fóru si zakládají uživatelé sami dle vlastní potřeby.

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:20® kety.vydra
kety.vydra

sus1> Ale víš že by mě to taky zajímalo,co že se mistrovi Netipovi stalo,že zavítal mezi náš plebs? :-D

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:18® HaD
HaD

ladamaj> díky :-) Na Forfishingu už nebudeme, vyměnili jsme ho za Moderního rybáře :-) http://www.modernirybar.cz/index.php

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:18® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Scanix> Ale věděl o nich. To bylo snad první o čem mluvil :-D

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:18® kety.vydra
kety.vydra

Netipa> Vítej ve školce.Paní učitelka HaDová ti to doufám vysvětlila srozumitelně.A hy­baj po obědě spát…:-D :-D

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:18profil byl smazán

HaDová> Tyjo,klubová voda? Hmm to zní zajímavě.Jen mi je už teď jasný,že bude tak trochu z ruky nejspíš.

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:11® HaDová
HaDová

Netipa> Fishbony Milí rybářští přátelé, server je tam, kde je, především díky Vám, návštěvníkům. A my jsme se rozhodli ocenit ty, kteří k nám chodí často, vkládají fotky, píší články atd. A jak že to vlastně funguje? Jednoduše! Cokoliv uděláte má svou hodnotu. Nyní se jedná o testovací provoz, nicméně bony se již započítávají. Tak je sbírejte, vyplatí se to.

Co musím udělat pro to, abych mohl sbírat bony? V podstatě nic. Jedinou podmínkou je být registrovaným uživatelem Chytej.cz a být přihlášen, aby systém věděl, komu má Fishbony přičíst na jeho virtuální účet. Podmínkou pro odměnu je kompletně a zcela pravdivě vyplněný profil uživatele.

Co se dá za Fishbony Chytej.cz zakoupit? Za naše Fishbony si můžete zakoupit například naše DVD, naše oblečení, účast na srazu, nákup ve vybraných e-shopech, nebo třeba přednostní zápis v bazaru rybářského náčiní. Možností bude výhledově mnoho a oceníme i Vaše návrhy. Seznam e-shopů a ceník zboží připravujeme, ale jak již bylo řečeno, bony můžete sbírat už nyní.

Jak zjistím, kolik mám už nasbíraných bonů? Jednoduše. Stačí kliknout na svůj profil a ihned zjistíte, jak jste na tom.

Kolik za co dostanete? Za 5000 fishbonů získáte nárok na čepici či tričko CHYTEJ.CZ Za 10000 fishbonů získáte nárok na 1 ks DVD z Edice Chytej.cz Za 100 fishbonů získáte nárok na zvýhodnění inzerátu v bazaru Za 100 fishbonů získáte nárok na zvýhodnění Vaší aukce v Aukční síňi Chytej na Vaše použité rybářské vybavení Připravujeme možnost lovit na Klubové vodě za fishbony Trestné Fishbony V případě, že bude zjištěno, že nelegálně bez uvedení zdroje vkládáte do své fotogalerie cizí fotografie – 1000 Fishbonů Za příspěvky v rubrice z lovu, které komentují úlovky druhých – 100 Fishbonů Za vulgární příspěvky – 500 Fishbonů Server Chytej.cz si vyhrazuje právo udělit pokutu 100 – 5000 Fishbonů za hrubé porušování pravidel serveru i přes napomenutí V případě zjištění podvodu či duplicitní přezdívky si může server CHYTEJ.cz příslušného uživatele zařadit na FISHBON BLACKLIST, což znamená, že jeho účet bude mít nulovou hodnotu bez ohledu na počet FISHBONŮ

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:09® sus1

Netipa> Co to?? Mrk tě už omrzel? a nebo jsi jen na návštěvě??;-)
Hrajiho se přece bát nemusíš,znáš ho z Mrku.:-)

Tento příspěvek byl editován 3.11.2011 13:10:36 uživatelem sus1.
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:05® ladamaj
ladamaj

David Havlíček>je mě to jasné že fotit vše také nejde nebo nemá víznam.Co já bych zato dal kdybych mohl takto k vodě no holt sem rád že to jde aspoň takto.Dejve pozdravuj tvou velice příjemnou manželku a hlavně taťku a ať se drží nikdy není vše straceno a žít se dá sevším.JINAK POKUD MĚ TO ZDRAVÍČKO DOVOLÍ PŘIJEDU OPĚT NA FOR FISHING.Když bude čas tak i mužem pokecat stejně stebou potřebuji probrat pár rad na ul vláčku.Láďa

Tento příspěvek byl editován 3.11.2011 13:08:17 uživatelem ladamaj.
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:01® Scanix
Scanix

ssg.Jimmy Wild> to jsi mu nemel rikat, do ted o nich urco nemel ani paru a to teprve zacnou prispevky pribyvat :-))

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 13:58® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Netipa> No tak doufám, že tady nejsi jen kvůli fishbonům :-D

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 13:56profil byl smazán

Netipa> Jen počkej až budeš mít plno kamarádů :-))

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 13:50® Netipa
Netipa

kety.vydra> tak člověk je tady novej, snaží se zapadnout do party, se všemi být kámoš a místo toho mu hned z první zakážou do Dámské jízdy a píchat vosí hnízdo. Jen počkej, až budu mít hodně fishbonů, tak si celou Dámskou jízdu koupím. Koupím si všechny.

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 13:42profil byl smazán

kety.vydra> Jen ať čeří :-))

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 13:40® kety.vydra
kety.vydra

Netipa> Začínáš čeřit místní vody…a rovnou si vytluč z hlavy,že tu budeš píchat do vosího hnízda nebo do ženských v Dámské jízdě,ty si tady hýčkáme:-)) A fishbony máš přímo pod profilem v osobním menu.Sakra to tě musíme vodit za ručičku? Buď chlap a rozkoukej se sám! :-D

Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 13:40profil byl smazán

David Havlíček> Pěkný fotky i zubatý ;-)