Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:39® kety.vydra
-
sus1> Jo jo,pravdu díš bratře
Tento příspěvek byl editován 3.11.2011 13:40:20 uživatelem kety.vydra. - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:38® kety.vydra
-
David Havlíček> Já to vůbec nemyslel zle,ba ani škaredě (proto tam práskám ty smajlíky)…Jen ať „jede po výrobě“
Tento příspěvek byl editován 3.11.2011 13:41:21 uživatelem kety.vydra. - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:36® HaD
-
mannice> Je to tam v pohodě. Super je, že oragnizátor uzavřel smlouvu s Dopravními podniky a bude bezplatná veletržní linka.
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:34profil byl smazán
-
sus1> My tu stejně nemáme vyloženě přívlačovej revír.Za ty fishbony,si radši pořídim tričko s čepicí,když bude možnost
David Havlíček> Tak už vim,ale nikdy sem tam nebyl (na tom výstavišti).Tam je snad ještě lepší cesta do Holešovic.Určitě přijedu,věřim že to bude stát za to
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:27® HaD
-
mannice> Je
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:27® HaD
-
mannice> Tam co je každoročně Matějská pouť
Slangově „Juldafulda“
http://www.mapy.cz/#…
Hned vedle je pyramida (býval tam muzikal Jesus christ superstar", Mořský svět, Tesla Arena (hokejová hala Sparty) atd.
Kdysi se v Praze výstavy konávaly v příšerném Veletržním paláci, ale to je něco úplně jiného.
Tento příspěvek byl editován 3.11.2011 13:28:30 uživatelem HaD. - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:26® sus1
-
mannice> Nee.
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:25profil byl smazán
-
David Havlíček> Netipa je naopak pohodář si myslim
.Jen ať ukáže svoje knowhow
Koukal jsem na umístění veletrhu na mapě.Neni to vedle Sparťanskýho hokejovýho stadionu?
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:25® sus1
-
David Havlíček> Však já to nijak zle taky nemyslim?!
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:23® sus1
-
kety.vydra> Tak změna je třeba.
Jak se zněčeho začne stávat stereotip, je třeba měnit,popojít,… - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:22® HaD
-
kety.vydra, sus1 a další: netipu neznám. Nicméně bych byl rád, kdyby jsme se k němu všichni chovali slušně a věřím, že to oplatí stejně. Rozhodně není důvod být na něj zlý, pokud se někde jinde (jak chápu z vašich příspěvků), choval ne úplně vzorově
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:22profil byl smazán
-
sus1> No nejspíš to budou jestřabky asi..
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:22profil byl smazán
-
David Havlíček> Já teď akorát přemejšlim,kde tam je výstaviště v Holešovicích.
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:21® sus1
-
mannice> Tak si tipni,kde?
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:21® HaD
-
Netipa> nahoře na liště je nápis fórum. Když na něj najedeš myší, rozbalí se a je tam odkaz (http://www.chytej.cz/forum/pridat/)
Rozdíl mezi diskuzí a fórem je jednoduchý – diskuze jsou založeny tématicky trvale a témata ve fóru si zakládají uživatelé sami dle vlastní potřeby.
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:20® kety.vydra
-
sus1> Ale víš že by mě to taky zajímalo,co že se mistrovi Netipovi stalo,že zavítal mezi náš plebs?
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:18® HaD
-
ladamaj> díky
Na Forfishingu už nebudeme, vyměnili jsme ho za Moderního rybáře
http://www.modernirybar.cz/index.php
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:18® ssg.Jimmy Wild
-
Scanix> Ale věděl o nich. To bylo snad první o čem mluvil
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:18® kety.vydra
-
Netipa> Vítej ve školce.Paní učitelka HaDová ti to doufám vysvětlila srozumitelně.A hybaj po obědě spát…
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:18profil byl smazán
-
HaDová> Tyjo,klubová voda? Hmm to zní zajímavě.Jen mi je už teď jasný,že bude tak trochu z ruky nejspíš.
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:11® HaDová
-
Netipa> Fishbony Milí rybářští přátelé, server je tam, kde je, především díky Vám, návštěvníkům. A my jsme se rozhodli ocenit ty, kteří k nám chodí často, vkládají fotky, píší články atd. A jak že to vlastně funguje? Jednoduše! Cokoliv uděláte má svou hodnotu. Nyní se jedná o testovací provoz, nicméně bony se již započítávají. Tak je sbírejte, vyplatí se to.
Co musím udělat pro to, abych mohl sbírat bony? V podstatě nic. Jedinou podmínkou je být registrovaným uživatelem Chytej.cz a být přihlášen, aby systém věděl, komu má Fishbony přičíst na jeho virtuální účet. Podmínkou pro odměnu je kompletně a zcela pravdivě vyplněný profil uživatele.
Co se dá za Fishbony Chytej.cz zakoupit? Za naše Fishbony si můžete zakoupit například naše DVD, naše oblečení, účast na srazu, nákup ve vybraných e-shopech, nebo třeba přednostní zápis v bazaru rybářského náčiní. Možností bude výhledově mnoho a oceníme i Vaše návrhy. Seznam e-shopů a ceník zboží připravujeme, ale jak již bylo řečeno, bony můžete sbírat už nyní.
Jak zjistím, kolik mám už nasbíraných bonů? Jednoduše. Stačí kliknout na svůj profil a ihned zjistíte, jak jste na tom.
Kolik za co dostanete? Za 5000 fishbonů získáte nárok na čepici či tričko CHYTEJ.CZ Za 10000 fishbonů získáte nárok na 1 ks DVD z Edice Chytej.cz Za 100 fishbonů získáte nárok na zvýhodnění inzerátu v bazaru Za 100 fishbonů získáte nárok na zvýhodnění Vaší aukce v Aukční síňi Chytej na Vaše použité rybářské vybavení Připravujeme možnost lovit na Klubové vodě za fishbony Trestné Fishbony V případě, že bude zjištěno, že nelegálně bez uvedení zdroje vkládáte do své fotogalerie cizí fotografie – 1000 Fishbonů Za příspěvky v rubrice z lovu, které komentují úlovky druhých – 100 Fishbonů Za vulgární příspěvky – 500 Fishbonů Server Chytej.cz si vyhrazuje právo udělit pokutu 100 – 5000 Fishbonů za hrubé porušování pravidel serveru i přes napomenutí V případě zjištění podvodu či duplicitní přezdívky si může server CHYTEJ.cz příslušného uživatele zařadit na FISHBON BLACKLIST, což znamená, že jeho účet bude mít nulovou hodnotu bez ohledu na počet FISHBONŮ
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:09® sus1
-
Netipa> Co to?? Mrk tě už omrzel? a nebo jsi jen na návštěvě??
Tento příspěvek byl editován 3.11.2011 13:10:36 uživatelem sus1.
Hrajiho se přece bát nemusíš,znáš ho z Mrku. - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:05® ladamaj
-
David Havlíček>je mě to jasné že fotit vše také nejde nebo nemá víznam.Co já bych zato dal kdybych mohl takto k vodě no holt sem rád že to jde aspoň takto.Dejve pozdravuj tvou velice příjemnou manželku a hlavně taťku a ať se drží nikdy není vše straceno a žít se dá sevším.JINAK POKUD MĚ TO ZDRAVÍČKO DOVOLÍ PŘIJEDU OPĚT NA FOR FISHING.Když bude čas tak i mužem pokecat stejně stebou potřebuji probrat pár rad na ul vláčku.Láďa
Tento příspěvek byl editován 3.11.2011 13:08:17 uživatelem ladamaj. - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:01® Scanix
-
ssg.Jimmy Wild> to jsi mu nemel rikat, do ted o nich urco nemel ani paru a to teprve zacnou prispevky pribyvat
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 13:58® ssg.Jimmy Wild
-
Netipa> No tak doufám, že tady nejsi jen kvůli fishbonům
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 13:56profil byl smazán
-
Netipa> Jen počkej až budeš mít plno kamarádů
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 13:50® Netipa
-
kety.vydra> tak člověk je tady novej, snaží se zapadnout do party, se všemi být kámoš a místo toho mu hned z první zakážou do Dámské jízdy a píchat vosí hnízdo. Jen počkej, až budu mít hodně fishbonů, tak si celou Dámskou jízdu koupím. Koupím si všechny.
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 13:42profil byl smazán
-
kety.vydra> Jen ať čeří
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 13:40® kety.vydra
-
Netipa> Začínáš čeřit místní vody…a rovnou si vytluč z hlavy,že tu budeš píchat do vosího hnízda nebo do ženských v Dámské jízdě,ty si tady hýčkáme
A fishbony máš přímo pod profilem v osobním menu.Sakra to tě musíme vodit za ručičku? Buď chlap a rozkoukej se sám!
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 13:40profil byl smazán
-
David Havlíček> Pěkný fotky i zubatý