Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 6. března 2005 v 18:47® pikos
pikos

Ebobo: mrkni se na viz. url

Neděle 6. března 2005 v 18:15® mirmen

Noe, ahoj, jak tlouštíci, dostal jsi se ??

Neděle 6. března 2005 v 15:50® Ebobo
Ebobo

mirnen:hm. to je ten problém s cenou-já mám většinu svých rotaček od DAM,ale 1 rotačka stojí min.50kč ! :-(( Tak právě hledám jestli něco na netu je kvlitního a přitom levnýho

ywan:na ten web jsem se díval,moc mě ty rotačky nezaujaly…

Neděle 6. března 2005 v 15:33® ywan

Ebobo : pozri do fóra : Máte zkušenosti s třpytkami / „CYANKALI“/ tam mas odkaz na Emte, lacne a dobre

Neděle 6. března 2005 v 15:27® mirmen

Ebobo: to je relativní. rotačka, která bude ve vodě chodit špatně, tak třeba zase nebude mít takový výsledky. Mepps je kvalitní a špatný výrobek jsem od nich neměl, jenže ta cena je z těch vyšších. Měl jsem nějaké levné polské, na značku si už nevzpomínám, a při pomalém vedení nepracovaly nebo to chvíli trvalo, než se list rozběhl.

Neděle 6. března 2005 v 15:21® Ebobo
Ebobo

Neznáte nějakej on-line Shop,kde by se dali levně koupit rotačky?

Neděle 6. března 2005 ve 14:15® mirmen

rett. rett : Obávám se,že loď na volném prostranství dříve nebo později zmizí. A to i ta v horším stavu. To už snad sehnat někoho s oplocenou zahradou kousek od řeky, kdo by za nějaký bakšiš byl ochoten strpět loď na svém pozemku. A k vodě na nějakém skládácím podvozku. Loď bych chtěl taky, ale nemám možnost, kde ji bezpečně uschovat.

Neděle 6. března 2005 ve 14:03® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

jasně,ja jsem ti tam dal taky odkaz. jak myslíš,že tomu budou verit jelci a okisi?Jinak tam mám vybraneasi deset kousku. zitra to objednam. jo,ten pstrouzek byl vynikajici,ale snedl jsem jen pulku,vic se do me nevlezlo,vecer jsem dam foto!

Neděle 6. března 2005 ve 13:55® Tomash
Tomash

denyg : To se máš! Taky bych si dal… :-) Jo a ve fóru máš odkaz na ty cyankály. Letos to s nima prubnem a budem se informovat o úspěšnosti jednotlivých barev, velikostí… Jo?

Neděle 6. března 2005 ve 13:43® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Lidi,tak ted jsem si napral pupek duhakem 40cm

Neděle 6. března 2005 ve 12:20® jaryn

taky mám candáta, včera jsem byl zkusit plavačku, ale bezvýsledně. Noi aspoň bylo u vody hezky

Neděle 6. března 2005 v 8:37® Bass
Bass

> mirmen: hele, nech to zatim bejt. Já jsem včera zkoušel fotit z televize a nevypadá to vůbec zle, tak že nejjednoduší bude když to prostě vyfotim a hotovo. Průser je akorát v tom, že tu kazetu jna kterej to mám, jsem pujčil kámošovi a ten uchyl odjel na víkend, tak že mi jí vrátí až v pondělí. Ale to už nevadí.

Neděle 6. března 2005 v 0:14® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Rico:Mas osobku

Neděle 6. března 2005 v 0:06® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Zdar rico,dnes jsem byl na dírách…

Sobota 5. března 2005 ve 23:56® Rico
Rico

zdarus chtyjaci zmrzlí

Sobota 5. března 2005 ve 22:48® ywan

Klon : ich poslem do … a radsej zaplatim 500 ako tento rok, komunisti hnusni .-)

Sobota 5. března 2005 ve 22:17® zedus
zedus

> Big Mike: Už mi zase jede. :-)

Sobota 5. března 2005 ve 22:13® Mike
Mike

Zedus: taky mi to nějak blbne a to nemám ICQ:-))

Sobota 5. března 2005 ve 22:12® zedus
zedus

Tak icq se mi dneska nechytá, zas. nej net, zas. nej net,zas. nej net,zas. nej net,zas. nej net,zas. nej net,zas. nej net,zas. nej net,zas. nej net,zas. nej net,zas. nej net :-( ((((((((((((((

Sobota 5. března 2005 ve 22:11® Mike
Mike

BASS: vypadá móc pěkně, už jsem v něm i seděl:-)

Jiris: jak to vidím, možná nějaký víkend by na Vranově určitě mohl proběhnout. Dělám šílený popy, budeš koukat:-)) ) A boleni taky!

Sobota 5. března 2005 ve 21:48® Klon
Klon

> ywan: tobě daj čistit nějaký sračky :-)) )))))))

Sobota 5. března 2005 ve 21:20® jiris
jiris

zedus – zapni icq

Sobota 5. března 2005 ve 21:12® ywan

akurat bolo v spravach ze v Prievidzi musia skoro kazdy den presekavat, je tam 50cm lad. Ked si pojdem po papiere tak sa spytam ci to robia aj u nas a budem mat tie trapne brigady za sebou :-)) ))))))

Sobota 5. března 2005 ve 20:58® jiris
jiris

sethy – cau, co skola? Jak vypada u vas morava?

Sobota 5. března 2005 ve 20:56® jiris
jiris

mirmen – ne, sakra posilal sem ti ty polsky stranky, ne? Proc by se meli jinde jmenovat jinak.

Sobota 5. března 2005 ve 20:05® mirmen

KUTIL: bojiliny nedělám, ale myslím si, že v potravinách nebo prodejnách pro chovatele se dá sehnat skoro všechno ( sojová mouka, vejce. sušené mléko … )

Sobota 5. března 2005 ve 20:03® mirmen

otázka pro všechny : prodávaj se gumy Relax pod touhle značkou jen v ČR ?

Sobota 5. března 2005 ve 20:03® KUTIL
KUTIL

zná někdo prosím nějaké jednoduché recepty na BOILIES ale aby se indegrience daly sehnat třeba v potravinách

Sobota 5. března 2005 ve 20:02® mirmen

boban:přeju , aby jo. Hákuju a budu v průběhu zítřka na netu ( zhruba do 19,15). Ahoj.

Sobota 5. března 2005 ve 20:01® boban
boban

mirmen/Tak,tak. Uvidíme. Snad by to mělo klapnout a budou kousat.