Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 30. října 2011 ve 22:36profil byl smazán
-
Alivio> Docela se divim,že si to náká značka nebrání.
BoBo-Falknow> Tak ať se Vám daří,neříkám že Vám to nepřeju
- Neděle 30. října 2011 ve 22:32® Shrek
-
mannice> asi tak jak píše BoBo – klasickej twister taky vyrábí každej druhej, kdo má do (.) díru a nikdo nikoho nežaluje.
- Neděle 30. října 2011 ve 22:29® BoBo-Falknow
-
mannice> Tenhle typ už vyrábí značek…
Stejně jako typ kopyto, twister, banjo… Težko přijít s něčím úplně převratným, spíš jde o to, jak zdokonalit stávající – tuhost hmoty, poměry tlouštěk, atd.
- Neděle 30. října 2011 ve 22:22profil byl smazán
-
BoBo-Falknow> Hele tenhle typ už znám od jiný značky,nepřál bych Vám to,ale aby Vás pak někdo nezažaloval
- Neděle 30. října 2011 ve 21:40® Prutos
-
džigit> Frk nemá v rybníku tolik kaprů, že
- Neděle 30. října 2011 ve 21:23® sus1
-
džigit> Ale podoba je velká.
- Neděle 30. října 2011 ve 21:18profil byl smazán
-
Jeff> parádní,závidim
- Neděle 30. října 2011 ve 21:04® džigit
-
sus1> ne
- Neděle 30. října 2011 ve 21:01® Shrek
-
Jeff> hezkej krokouš.......paráda.
- Neděle 30. října 2011 ve 20:47profil byl smazán
-
Holajz2: gratulace
- Neděle 30. října 2011 ve 20:47® Prutos
-
sus1> Dost možná jo…
- Neděle 30. října 2011 ve 20:43® sus1
-
Neni tohle Frk??
- Neděle 30. října 2011 v 19:42® džigit
-
Kvitová to dokázala!!! Bravo!!!
- Neděle 30. října 2011 ve 14:56® ART
-
skwor> Zima je dlouhá, takže letos to nějak dovláčim. Příští rok se chci o něčem poohlídnout na FOR FISHING
- Neděle 30. října 2011 ve 14:50® Nerodia
-
osprey> Mam již něco rozpracované, zatím jsem to udělal jako atlas.tak jen to dotáhnu aby z toho mohl být článek.
Tento příspěvek byl editován 30.10.2011 13:51:24 uživatelem Nerodia. - Neděle 30. října 2011 ve 14:38® CeP
-
Scanix> nebo do 18. co kdyz se ptal na pstruhovku??
- Neděle 30. října 2011 ve 14:35® CeP
-
VašekL> prectete si pozorne rybarsky rad a nebudete hledat problem tam kde neni.
- Neděle 30. října 2011 ve 14:32® Scanix
-
VašekL> do 21, je to jasne napsano v BP alias rybarskem radu, jakym casem se uvedene udaje ridi.
- Neděle 30. října 2011 ve 14:29@ VašekL
-
Ahoj rybáři,do kolika dneska můžem chytat po změně času do 21.hod nebo do 22.hod.Každý u vody tvrdí něco jiného.Vašek L.
- Neděle 30. října 2011 v 11:10® osprey
-
Nerodia> Článek by se ještě jeden udělat dal. Bylo by dobré, kdyby na rozdíl od předešlého dosáhl do hlavní kategorie (pak bys za něj i něco dostal). Na to by bylo třeba dostat tam co nejvíc informací, hodně fotek a tak. Vzpomínám, že posledně jsem ti tam dával i nějaké svoje, bohužel, nové nemám. Není čas.
- Neděle 30. října 2011 v 10:54® Nerodia
-
Kazan> Tak fotky jsem přidal do sekce foto,myslím si že tak je nejlépe lze porovnávat než tady popisovat.Mam na to povolení od autorů. K rybám vzal bych si jich cca 100–200Ks ale i více záleželo by na velikosti . K rakům dát ho do nějaké nádoby ( vana,sud ,řízkovnice atd)naplnit vodou z rybníka a zajistit vzduchování a zajistit proti uniku nějakým těžším víkem .Vůbec nejlépe by bylo ho umístnit do řízkovnice a tu ponořit do rybníka . Článek bych mohl vytvořit když by byl zájem.
- Neděle 30. října 2011 v 10:26® skwor
-
ART> Co naviják, už jsi něco vybral?
Kazan> Souhlasím. Tady za poslední dva roky klasických říčních ryb (hlavně teda vinou zimní návštěvy kormorána) ubylo hodně. Taková velká podoustev je tu spíš náhoda a to ještě předloni nebylo za vycházku vyjímka pár ryb kolem 40cm. O okounech radši nemluvě…
- Neděle 30. října 2011 v 9:29® Kazan
-
Nerodia> ono jsi si vzpomněl taky trochu pozdě, protože převážná část rybníků je slovena. Mě bylo minulý týden jako rybáři nabízen kufr auta plný stříbrňáků a razbor z výlovu. S poděkováním jsem odmítl bo chytám hlavně na umělé nástrahy. Taky by jsi měl uvést kolik by jsi těch rybek potřeboval, předpokládám že pro deset razbor nepojedeš přes půl republiky.
Tento příspěvek byl editován 30.10.2011 08:33:10 uživatelem Kazan.
Co se týká toho článku, nezlob se na mě není to nic moc, to že se tam dočtu že je u nás pět raků a ještě tam nejsou všichni pojmenováni a nejsou tam obrázky všech s řádným popisem jak se od sebe liší, věřím tomu že by jsi to dnes napsal lépe a doplnil více obrázky. Přece jen jsi o další rok bohatší o nové zkušenosti.
Krom toho by nebylo od věci zde napsat, jak naložit s rakem do té doby než si pro něj přijedeš. - Neděle 30. října 2011 v 9:13® Nerodia
-
Kazan> On totiž již tento článek je tady napsán i uveřejněn. Původní a nepůvodní druhy raků 29.11.2010 | Nerodia | Vaše názory | 5.008× zobrazeno | hodnocení: vynikající | diskuze: i zde jsem uveřejňoval fotky raků jak nepůvodních tak i našich původních. Ano možná tento posun v určování ryb tu nastal ,ty razbory bych hned bral ale nevím kde je hledat a když jsem byl na výlovu tak jsem na ně neměl štěstí( nebo tam nebyly).Pro ty raky bych si také zajel ale jet tak na blink po všech výlovech tak bych musel mít alespoň 2 měsíce dovolenou.
Tento příspěvek byl editován 30.10.2011 08:15:41 uživatelem Nerodia. - Neděle 30. října 2011 v 9:08® Nerodia
-
Kazan> On totiž již tento článek je tady napsán i uveřejněn. Původní a nepůvodní druhy raků 29.11.2010 | Nerodia | Vaše názory | 5.008× zobrazeno | hodnocení: vynikající | diskuze: i zde jsem uveřejňoval fotky raků jak nepůvodních tak i našich původních. Ano možná tento posun v určování ryb tu nastal ,ty razbory bych hned bral ale nevím kde je hledat a když jsem byl na výlovu tak jsem na ně neměl štěstí) nebo tam nebyly)
Kazan>
- Neděle 30. října 2011 v 8:02® Kazan
-
Nerodia> ono tady došlo trochu k nedorozumění, za komára za označovala pojmem plevelná ryba téměř vše co nebylo ušlechtilou. Třeba plotice, okoun atd. dnes kdy v řekách tyto ryby z různých důvodů chybí spoustě rybářů došlo, že se tyto naše původní rybky nedají označovat za plevel a že do našich řek a potoků neodmyslitelně patří. Pokud by se dnes mohlo mluvit o plevelné rybě, byl by to sumeček, razbora atd.
Tento příspěvek byl editován 30.10.2011 07:05:15 uživatelem Kazan.
Pokud potřebuješ sehnat rybky není nic jednoduššího než si skočit někam na výlov, kilo bílé ryby se pohybuje kolem dvaceti korun a pokud z rybníka budeš vybírat razbory, ještě budeš vítaným návštěvníkem.
Co se týká raků, myslím že drtivá většina rybářů je prostě od sebe nerozezná. Upřímně řečeno nedovedu si taky představit, kdyby ti tu lidi psali z koutu z celého Česka, že mají doma dva – tři raky ať si pro ně přijedeš. Podle mého by nebylo od věci, kdyby si se tu dohodl s Ospreyem a napsal nějaký článek o racích sem. Třeba o jejich rozpoznání, životních potřebách, potravě, nemocech atd. Věřím že spoustu lidí zde by to zajímalo. - Neděle 30. října 2011 v 6:53® Nerodia
-
1Mara> a ostatní. Na jednu stranu asi máte pravdu že ulouvená ryba se nemá předávat dál.Ale jak mi prosím vysvětlíte že po vylovu ,,nástražní ryby''vyvezete do lesa pro prasata. Samodřejmě že se nechají koupit ale jen v sezoně lovu dravých ryb a pak je utrum.Kdyby byly po celý rok tak Vás tady neotravuji. Na jednu stranu zde si stěžujete že Vám ryby žerou kormoráni ,potěr americký sumeček, naše raky likviduje račí mor z,,amerických raků'' myslivci a zemdělci také nadávají že mají prasat moc a na druhou stranu by jste hájily vše.Tak to asi žiji na jiné planetě. Ponikom jsem ale nechtěl aby mi ryby lovyl ,jenom jsem Vás požádal o to jestli by mi tyto ryby a raky nepomohl zjískat než skončejí v praseších žaludcích.A v tom je ten velký rozdíl kdybych chtěl nakoupit od Vás např.sumce kterého ulovíte na prut tak bych tomu rozuměl ale tak né. Kdyby byla možnost si tyto ryby nakoupit po celý rok pro tyto zvířata tak jsem ani nelezu protože asi vydíte jen tu svojí pravdu ale že někdo má i jiné koníčky a zájmy a snaží se ve volném čase dělat osvětu u dětí ( i široké veřejnosti) za Vás tak mu tady budete spílat.Tak hold si sedněte k vodě a nadávejte že je tam málo ryb a že je loví důchodci,odnášejí jiní rybáři,loví kormoráni,raky ničí račí mor ,až se vystekáte tak se možná někdo se zamyslí a dá mi za pravdu. Jinak sami používáte označení plevelné.Tady je jeden z mnoha důkazu: PLEVELNÉ RYBY ZAMOŘUJÍ NAŠE NÁDRŽE Kategorie: Všeobecné Co to je plevelná ryba, z jaké je čeledi, kterých ryb je u nás nejvíce a pár dalších postřehů se můžete dočíst v tomto článku: Českým vodním nádržím hrozí vláda plevelných ryb. "Podle výzkumů a prognóz, kterými se zabývají vědci z Biologického centra Akademie věd České republiky (AV ČR) v Českých Budějovicích, vodní nádrže v Čechách obsazuje jediná čeleď ryb.
Tento příspěvek byl editován 30.10.2011 09:58:05 administrátorem CeP. - Sobota 29. října 2011 ve 22:05® 1Mara
-
Alov> jj , asi takhle jsem to myslel
- Sobota 29. října 2011 ve 22:02® Alov
-
1Mara> & hraji> S tím chytáním ryb pro druhé je to samo pravda. V životě jsem nedal rybu krom rodičů nikomu a ani si od nikoho nevzal. To je proti mému přesvědčení. Kdo chytá, at si chytne. Kdo nechytá, at si koupí. V tomto naprostý souhlas.
- Sobota 29. října 2011 ve 22:01® Shrek
-
Mám slepice – jak jim mám upravit plevelnou rybu, aby si holky šmákly?