Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 13. října 2011 ve 22:18® džigit

Kazan> myslíš naše mosty? :-D

Čtvrtek 13. října 2011 v 19:46® 1Mara
1Mara

sus1> No na jednu stránku se mu nedivím , když to vidím těch debilů u vody , taky bych se na to vy…l :-((

Čtvrtek 13. října 2011 v 18:55® Kazan

džigit> co vy všechno neuděláte aby jste byli každý den ve zprávách:-))

Čtvrtek 13. října 2011 v 18:19® sus1

1Mara> Takže chodí lovit dál, jen jiným způsobem.:-)

Čtvrtek 13. října 2011 v 17:16® skwor
skwor

Alivio> Takže tam ta vláčka moc dlouho povolená nebyla :-) Vousáče jsem tam měl o 4cm většího :-D

Poky> Vůbec netuším, jak na tom kdo je :-) Přijel bych se podívat s vláčákem.

Čtvrtek 13. října 2011 v 17:10® Shrek
Shrek

Právě pod školkou na tý tůni jsem si chytil sumce 96cm na hnojáka. Můj největší sumec :-D

Čtvrtek 13. října 2011 v 17:06® noba
noba

já už ty tůně v původním stavu napamajuju, jen vím že pod školku jsme chodili bruslit. a ted mě tam chytání moc nebaví, chodím radši na řeku.

Čtvrtek 13. října 2011 v 16:41® Poky
Poky

skwor> jo,já vim co ste tam s Alešem zažily!!!:-) do toho Berouna doraž,bude to hustej boj o druhýho fleka,první flek je jasnej,že nevíš kdo na něm je???

Alivio> Jo vody tam bylo hafec,u tůně jak je ten kopec na nábřeží,tak chybělo asi půl metru a byla úplně všude,lobeček byl na suchu právě díky tomu že je na tom břehu!Teď to tam vypadá fakt strašně,ale ryby tam sou a hezký,hlavně kapři když najížděj do tření z řeky.Ale co bych dal za to,kdyby tam byly malí kapři a tůň jako před těma 10 lety :-((

Čtvrtek 13. října 2011 v 15:52® Shrek
Shrek

skwor> jo to když jsem tam jezdíval jako puberťák, tak se tam vláčet na těch tůních nesmělo, jen na řece. :-D

Čtvrtek 13. října 2011 v 15:47® skwor
skwor

Alivio> Pod školou jsem v létě 2008 zažíval vláčku z říše snů. Dokonce jsem si tam chytil i svou vůbec největší dravou rybu. Jenom vzpomínám.

Poky> Teď v sobotu máte Beroun, že jo? Možná se přijedu podívat.

Čtvrtek 13. října 2011 v 15:03® Shrek
Shrek

Poky> byl jsem tam naposledy někdy v roce 2005 a to se mi teda vůůůůůbec nelíbilo. Prostě umělá tůň. Dříve jsem tam býval o letních prázdninách denodenně. Pak přišla povodeň, babička s dědou prej měli na cukrovaru vodu v paneláku, takže tam té vody muselo být ranec. Dědovi to odneslo zděnou chatku co míval nad Ypsem. Dneska neni ani tůň, ani trumani, ani zahrádka a bohužel už ani děda s babičkou, proto už tam nejezdim :-((

Čtvrtek 13. října 2011 ve 14:51® Poky
Poky

Alivio>

noba> ta malinká tůň mezi pod školkou a ypsem,tak ty se řikalo žabka,kvůli velkýmu množství žab v ní(a byly tam i pěkný ryby).Po povodni se spojila s tůní pod školkou.Od roku 2002 to ale stojí na všech tůnich za prd,dřív to tam bylo tak krásný,po škole sme tam vždycky s kamarádama vysedávali na rybách až do večera,každej den.

Čtvrtek 13. října 2011 ve 12:19® Shrek
Shrek

noba> hned vedle tůně pod školou byla kdysi taková malinkatá, ale ta už byla hrozně zarostlá, tam se chytat vůbec nedalo, tak možná to bude ono. Ale vypadalo to už jako močál než jako tůňka.

Čtvrtek 13. října 2011 ve 12:16® noba
noba

Alivio> tak ted nevím, ale mám za to že tam taková nějaká menší tůň byla, mám to utkvělé z dětských vzpomínek. do Kralup jsem se vrátil nedávno po cca 20ti letech

Čtvrtek 13. října 2011 v 11:34® Shrek
Shrek

noba> tam nějaká tůň byla? Co si pamatuju, pokud to beru od lávky pro pěší, tak tam byla tůň pod školou, yps, hnilička, pod lesem.....pak až o kus dál je kanálek. Tam jsem to měl taky rád, když se tam ještě mohlo chytat. :-/ Vzpomínky na dětství, aaaach jo.

Čtvrtek 13. října 2011 v 11:04® noba
noba

Alivio> no jo yps tu ještě je, zmizela ta tun co byla mezi ypsem a pod školou. pár fotek ti přiležitostně udělám. žádný problém

Čtvrtek 13. října 2011 v 8:47® 1Mara
1Mara

sus1> Dle toho co tvrdil naposledy tak s rybařinou zkončil a asi se věnuje myslivosti :-)

Čtvrtek 13. října 2011 v 8:29® sus1

mvincik> A co teda dělá, jestli to neni tajný?:-)

Čtvrtek 13. října 2011 v 8:13® mvincik
mvincik

sus1> Má tedka trochen jiné starosti. Ale nebuj, on nám to tu zase ukáže!

Tento příspěvek byl editován 13.10.2011 08:15:34 uživatelem mvincik.
Čtvrtek 13. října 2011 v 7:22® Shrek
Shrek

noba> Yps ještě existuje? Když jsem naposledy viděl tůň „Pod školou“, tak se mi chtělo brečet. Chodil jsem tam přímo k té propojovací rouře mezi řekou a tůní. Dneska to vymysleli úplně jinak je to o ničem :-(( Když budeš moct, udělej mi prosím pár nostalgických fotek......:-((

Čtvrtek 13. října 2011 v 0:09® ladamaj
ladamaj

sus1>asi už nejsou ryby:-)) ale neboj on je šikula vše dožene.:->

Středa 12. října 2011 ve 23:37® sus1

Co se stalo ze Sanderem? vůbec se tady nevyskytuje.:-)

Středa 12. října 2011 ve 22:58® noba
noba

Alivio> když jsme tak u toho Ypsu tak si, tak říkám, že tam asi zítra zajdu:-)

Středa 12. října 2011 ve 21:42® 1Mara
1Mara

Alivio> Vem si belíček hnojáků , a já tě jimy zasypu !!! :-)

Středa 12. října 2011 ve 20:26® Shrek
Shrek

olda> sedim na Ypsu (tůň Vltava 2), pohrávám si na plavačku s kapříkama a najednou úplně černá voda, takovej hnusnej stín. Hrábnul jsem tam podběrákem a taky – trumaní mrak. Taky jsem si v té době pomyslel, že to bude mazec pro tu vodu. Nakonec to odnesla voda v roce 2002 někam do pryč. Příští rok kupuju CS a nechám se od někoho z vás na trumánky pozvat :-)

Středa 12. října 2011 ve 20:00® Kazan

olda> V době největšího zamoření Lábka trumeny, chodil jeden frajer ve Vaňově se záclonou a lovil tenhle potěr, v dobré víře že trochu uleví svému fleku.

Středa 12. října 2011 v 19:24® olda
olda

Kazan> Oni tam nemohli dýchat a byli vyjetý do prosekané díry,tak 300ks uhynulo a možná jednou tolikn jich tam zůstalo.Jsem tam jednou pozoroval černou kouli s ocasem pak jsem zjistil že to je trůmení potěr,až mne mrazilo.

Středa 12. října 2011 v 19:20® olda
olda

Nerodia> koukání pod kameny mám za sebou ,všude nula.Možná také nevidím.

Středa 12. října 2011 v 18:51® Nerodia
Nerodia

olda> Ono se jen stačí podívat pod pár kamenů v řece.

Středa 12. října 2011 v 16:38® Kazan

olda> Ten Střižák to je mazec, pamatuji kdy tam nešlo hodit šňofku nebo červa, bo se ti tam okamžitě oběsil perlín, na trumany se začínalo pozvolna nadávat. No koukám že už tam není místo ani pro vodu:-))