Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 11. října 2011 ve 21:59® 1Mara
-
osprey> No vím otom howno , ale myslím si že třeba větší kapr by si stím američanem ( ráčkem ) milrád popovídal a to samé sumík , na Lapku jich mají v bříškách mraky
Tento příspěvek byl editován 11.10.2011 22:02:14 uživatelem 1Mara. - Úterý 11. října 2011 ve 21:56® olda
-
FInnnp> Dúvod ?Co s nimi ten rak provede?
- Úterý 11. října 2011 ve 21:56® osprey
-
FInnnp> T bude nějakej koloběh ne?
Kdo vyžene toho raka? A kdo potom toho, co vyhnal raka?
Tyhle cizí druhy jsou neštěstí.
- Úterý 11. října 2011 ve 21:54® FInnnp
-
Chcešli jse zbavit sumečka tak do revíru nasadtě raka američana.Za chvíli je s nimi utrum.
- Úterý 11. října 2011 ve 21:53® Shrek
-
1Mara> tak co všechno berou to nevim, já v té době chytal jen na žížalku, to bylo osvědčené. Když se chytili nějací nad 30cm tak jsme je nosili jednomu chlapíkovi a ten si je chválil, že jsou výborní uzení a nebo na grilu.
- Úterý 11. října 2011 ve 21:52® FInnnp
-
Sumeček není naší původní rybou.Tudíš má i uplně jiné nároky a zviklosti.Někdy dokáže z revíru ůplně vymizet a pak zase náhle expandovat.
- Úterý 11. října 2011 ve 21:50® 1Mara
-
olda> Ale ví se to , v roce 2001 měli něco jako sumčí mor , hodně jich pošlo a co se uzdravilo , odnesla ta velká povodeň. Jinak se už ale začínají pomalu , ale jistě vracet , nad zdymadlama se už chytaj , né v takové míře jako dřív , ale už se chytaj , dávám jim ještě pár let a uvidíš
- Úterý 11. října 2011 ve 21:48® 1Mara
-
Alivio> Nikdy to už nevymasíš !!!! To bys to musel vypustít a nechat vymrznout , a za dva roky se najde blb , kterej ti ho tam hodí a je to tu znova . Jinak na žížalu je chytá kdejakej jouda , berou i boilí,rybičku,kuku,rohlík,peletu,rousnici,vajgl od cíga , zkráttka je to mor !
- Úterý 11. října 2011 ve 21:47® olda
-
Alivio> Labe se vyčistilo,tady v okolí UL jsem trumena nechyt asi 3 roky,a dříve stovky.Ale nikdo neví z jakého důvodu.
- Úterý 11. října 2011 ve 21:44® Shrek
-
olda> jojo, to odpovídá těm Vltavskejm tůním, co žížalka, to truman. Nezbývá vám tam nic jiného než to řádně masit.
- Úterý 11. října 2011 ve 21:43® 1Mara
-
ladamaj> To neznamená že tu nejsou , a já jsem osobně moc rád že o nich ví jen málo lidí , protože hned se najde debil co by na ně chytal dravce a co by mu zbylo hodil by do vody , a takhle se to rozmnoží za pár let do všech svazovek a můžem si všichni ostrouhat jen mrkev !!! Flnnnp má pravdu , je to nepůvodní druh a veliká škodná a lidi co otom vědí howno tak právě ještě takhle škodí
. Buď jen rád že tu nejsou , sou , ale já nikomu neřeknu kde a kam na ně jít , byla by to jen pohroma !
- Úterý 11. října 2011 ve 21:42® olda
-
Alivio> Rybník asi 2 hektary.
- Úterý 11. října 2011 ve 21:37® FInnnp
-
Já tady radši nebudu filtrovat co jsi myslim.Každopádně rybáři už ani nevědí jak vypadá Karas Obecný,Lín,nebo pěkný Okoun.A z přiblblého Amura uplně vyšilují,a stejně tak z Ruského Karasa na Karbanátky.Sumeček to samé.Mě at se tyto ryby radši vyhýbají všechny je čeká stejný osud.
- Úterý 11. října 2011 ve 21:37® ladamaj
-
1Mara>jezdím po hodně vodách ale na slunečnici jsem naposled narazil na SK.
- Úterý 11. října 2011 ve 21:34® olda
-
Alivio> Buď rád a myslím to vážně.Mluvím o rybnících,tady je kokoti roztahali po všech rybnících a je to hrůza,zkoušel jsem na filtr z cígarety a jdou na to také.
- Úterý 11. října 2011 ve 21:33® 1Mara
-
Alivio> Buď jen rád , to máš to samé se slunečnicí pestrou , dáš jí do svazovky ( rybníku ) a když má jen trochu možnosti se rozmnožit , už se té ryby nezbavíš a ostatní ryby jsou na tom stejně jako je to se sumcem a. Je to sice hezká rybka , ale hodně škodlivá , jo a neopomenu střevličku východní , to samé je to ksindl co tu nemá co dělat !!!!!
- Úterý 11. října 2011 ve 21:29® Shrek
-
olda> já vim, znám je, několikrát jsem z nich měl napuchlé popíchané ruce. Tady třeba vůbec nejsou…
- Úterý 11. října 2011 ve 21:29® 1Mara
-
Alivio> Ano , do jisté míry , taky jsem je chytal na Labi , velikostně něco 20–25cm. v udírně výborná věc ,na řece sic se mohou též přemnožit , ale taky mají spousty prostoru a jiná ryba se na potravu dostane , ale na rybníku se sprskají a zakrněj a jsou to 10cm. kujvy co nenechají jak tvou návnadu napokoji , tak vyžerou veškerej potěr a jikry
Je to hnus a ten co to rozváží po svazovkách by zasloužil nakopat do kulí !
- Úterý 11. října 2011 ve 21:27® olda
-
Alivio> Na řece to snimi ještě jde, ale na rybníku je to strašné, a když nejde vypustit tak se jich nezbavíš.Množí se závratným tempem a zakrňují.
- Úterý 11. října 2011 ve 21:24® Shrek
-
1Mara> mě třeba trumani bavili, před povodněma 2002 byli na Vltavě 2 na tůních v Kralupech. Co já bych za to dal, kdybych si je mohl zase zachytat
- Úterý 11. října 2011 ve 21:09® 1Mara
-
mvincik> Přál bych ti zažít chytání v 3,5 hektarovém rybníčku a se sumečkem americkým, co tam hodíš , máš ho tam do dvou minut , to by tě asi bavilo jen hodinu a už by ses na tom revíru neukázal. Je to rybý mor a nepůvodní druh , nemá tam co dělat . A převíst na jinnou vodu ? To snad nemyslíš vážně ?
- Úterý 11. října 2011 ve 20:53® mvincik
-
FInnnp> Nechápu tvůj přístup. Pokud ti v soukromém revíru dělají neplechu, mohl by jsi se obětovat a radši je rozvézt někam do revíru. Ono za nedlouho bude platit, že každý život ve vodě bude vzácný, jestli to půjde tímto směrem, ketrým to jde poslední dobou.
- Úterý 11. října 2011 ve 20:33® FInnnp
-
Nerodia> Rád bych ti je poskytl kdybych na ně narazil......U mě je čeká stejně hod do stráně a smrt.Stejně jako Karasa stříbrného,sumečka amerického,rozboru a ostatní ksindl.Jinak nemám rád ještě Amura a tolstolobika.
- Úterý 11. října 2011 v 19:58® mvincik
-
Nerodia> U nás už výlovy běží…a jak je dobrou tradicí, u vody se koná masakr nevinných fišek jako každý rok! Aspoň že ta pstruhovka skorem oněmněla a dá se tam zažít klidná hodinka…
- Úterý 11. října 2011 v 19:22® CeP
-
Nerodia> a budete je pitvat?
- Úterý 11. října 2011 v 17:46® Nerodia
-
Blíží se doba výlovů ,tak se na Vás kolegové obracím ohledně nepůvodních raků .Kdyby se ve výlovech objevili tito raci, tak se jich rád ujmu Jedná se mi o to, že se stanou živými exponáty pro přednášky pro školy. Předem děkuji za pomoc.
- Úterý 11. října 2011 v 16:52® HaD
-
peta128> kdepaaaak, naopak jsem dodoával do sítě
- Úterý 11. října 2011 v 15:31® peta128
-
David Havlíček>Trochu?Já slyšel,že jste museli vypnout přívod plynu
- Úterý 11. října 2011 v 15:14® HaD
-
osprey> si piš
- Úterý 11. října 2011 v 11:51® osprey
-
David Havlíček> Kdo krká a prdí, zdraví si tvrdí?