Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 6. října 2011 ve 23:00® Scanix
Scanix

jiris> neni to moc velke :-)

Čtvrtek 6. října 2011 ve 21:41® jiris
jiris

Scanix> neboj je to rybníček 5×3 :-D

Čtvrtek 6. října 2011 ve 21:40® JHolc

mannice> Jako příručák nevím, ale já letěl s korejcema a vezl prut 180cm jednodíl, vzali mi ho jako zavazadlo v pohodě a bez doplatků, jen na jiné přepážce.

Čtvrtek 6. října 2011 v 18:31® Shrek
Shrek

mannice> každý dopravce uvádí max. rozměry a hmotnosti zavazadel, všechno co je nad je nadrozměr za příplatek. :-((

Čtvrtek 6. října 2011 v 17:16profil byl smazán

Mám menší dotaz pro ty co cestujou letecky s rybářskym náčiním.Nevíte někdo jestli si můžete vzít do letadla pruty (v přepravnim pouzdře) jako příruční zavazadlo?Popřípadě jestli je za to nějaký příplatek.Vim že se podmínky liší podle dopravce,alt zajímá mě jaký máte zkušenosti..Díky

Čtvrtek 6. října 2011 ve 13:19® Scanix
Scanix

David Havlíček> no na rybu musi jednou vzit ne? Btw. kde to je, kdyztak do SZ, ale jet lovit jednu rybu, to je hodne velka loterie teda :-)

Čtvrtek 6. října 2011 v 11:08® ladamaj
ladamaj

mvincik>zde také bylo provedeno vysazení ale v tuto dobu bych raději malé ryby vedával klidně z jara a vodu na 14 dní zavřít aby se ryba rozplavala.No a hlavně v tu dobu není už tolik kormošů.

Čtvrtek 6. října 2011 v 10:54® osprey
osprey

David Havlíček> Ale je to velmi těžká voda… Já ji teda někdy po jaru zhruba za dvě hodiny nechyt.:-))

Čtvrtek 6. října 2011 v 10:48® HaD
HaD

Scanix> nemáš chuť vyndat z jednoho rybníčka velkou štiku okolo 120 cm? Kluci jí tam nechtějí…

Čtvrtek 6. října 2011 v 10:46® mvincik
mvincik

ladamaj> Diky, nebylo to špatné. Přeci jen to vysazení na nějakou dobu zlepší stav ryb…ale jen na čas.

Čtvrtek 6. října 2011 v 10:31® Shrek
Shrek

Scanix> tady mám vyhlídnutej jeden flek v podjezí, asi se moc snažim, ten jeden jedinej mi tam přišel na 11cm jointeda s lankem. :-/

Čtvrtek 6. října 2011 v 10:08® Scanix
Scanix

Alivio> no ja je tu lovit tarka nevidim, jen vim, ze tam jsou, prevazne jde tedy o proudy, az na vyjimky, mimo proudy je jejich lov mnohem tezsi a uspesny treba az za sera ci v noci.

Čtvrtek 6. října 2011 v 10:05® Shrek
Shrek

Scanix> příští rok Tě dotáhnu sem a ukážeš mi to tady na vlastní oči. Tady boleny vidim a slyšim lovit, ale ne a ne je trefit, ale to neni otázka jedné vycházky, to je dlouhodobý problém. Fakt nevim, jestli tam máš tak nenažraný ryby, nebo jestli to je prostě rukama. Ale ta druhá varianta je pravděpodobnější.

Čtvrtek 6. října 2011 v 9:44® Scanix
Scanix

spike> Alivio> hele budte v klidu i me obcas postihne mor zvany zero, letos parkrat probehlo, kdyz to nejde, tak to nejde, staci zvolit blbe misto, nastrahu, dobu a mas slovino. Boleni jsou pro me vdecni a dokud se fakt neochladi a nezalezou na zimoviste, tak se daji najit i lovit, postupne je vystridaji tlousti, jeseni, horsi je to najit lepsi stiku, nemluve o candatech ci okounech, to je pro me orisek a na tech nasich rekach v okoli jsem ho neprolomil jen s malymi uspechy a jen v urcitem obdobi a prevazne mensi rybky. Bohuzel mam na lov vetsinou max 2h i s cestou a tak si nemuzu moc vyskakovat a ani se venovat nejakemu velkemu objevovani, pokud si chci zachytat ;-)

Čtvrtek 6. října 2011 v 7:09® Shrek
Shrek

spike> Mýlíš se, příteli. Když jdeme k vodě my, tak si říkáme:„Chytnu dneska něco?“ . Když jde k vodě Petr, tak si říká:„Kolik toho dneska zase pochytám?“.

Čtvrtek 6. října 2011 v 5:48® spike
spike

Scanix> Opět pěkné ryby ve Z lovu, gratuluju :-) Většina lidí si říká když jde k vodě větu půjde to dnes? chytnu něco? Ty si myslím říkáš bude ten den kdy nic nechytnu? :-D

Čtvrtek 6. října 2011 v 0:09® ladamaj
ladamaj

mvincik>Koukám pěkná rybačka foto z mé strany pěkné takže gratuluji.

Čtvrtek 6. října 2011 v 0:08® hecht
hecht

JHolc> Viz: z lovu – také krásné prasce, škoda ich zožrať :-))

Středa 5. října 2011 ve 23:49® mvincik
mvincik

JHolc> Ještě že jsem se dnes opět naložil podobně jako včera. Jinak bych tě musel častovat neslušnými výrazy!!!

Středa 5. října 2011 ve 23:44® JHolc

mvincik> Slávie stejně končí, teď se bude jmenovat sparta „B“ Nový trenér už na tom pracuje :-D

Středa 5. října 2011 ve 23:41® mvincik
mvincik

JHolc> Šmejde, takhle se pustit do mého klubu! Zmasil jsi v tom případě vlastně mého bratra.

A nebo to byl převlečenej Sparťan ve Slávistickém hávu a spáchal tak zcela legální sebevraždu, jinak mi nejde do hlavy, že by jsi ho chytil…

PS: Tajná již být nemusí, všechny exempláře jsem již pokořil… :-((

Tento příspěvek byl editován 5.10.2011 23:42:47 uživatelem mvincik.
Středa 5. října 2011 ve 23:41® JHolc

mvincik> Rychle to smaž, prozradil jsi tajnou mouchu!!! :-))

Středa 5. října 2011 ve 23:32® HaD
HaD

Scanix> bagrování + zřízení výpusti

Středa 5. října 2011 ve 23:24® JHolc

mvincik> :-D Představ si, že ten blbec měl v sobě celej bonbon – slávii. Takže jsem ho vlastně zachránil před pomalou a potupnou smrtí… :-93;

Středa 5. října 2011 ve 23:18® mvincik
mvincik

JHolc> Že ti to nejni blbé, to těch mých 5 co jsem nandal do igelitky ještě hladoví v lednici… :-)

Středa 5. října 2011 ve 23:16® JHolc

mvincik> S brambůrkem, hmm, to byla dobrota mňam mňam… :-))

Středa 5. října 2011 ve 23:09® mvincik
mvincik

JHolc> Masaři! :-)

Středa 5. října 2011 ve 23:00® JHolc

hecht> No, tenhle to taky nerozplaval, ale na jazyku se jen rozplýval… :-)

Středa 5. října 2011 ve 22:53® hecht
hecht

JHolc> tak toho jsem nepotkal, asi věděl, že by to setkání se mnou nepřežil. Nějak dlouho jsem už neměl bacenou rybu, měl bych se sebou něco udělat :-))

Středa 5. října 2011 ve 22:45® JHolc

hecht> Já si zasušil dneska, byli jsme se podívat u vody s mvincikem a paráda. dokonce i čtyřicátník duhák skočil na chrostíka :-)