Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.456 příspěvků, z toho 128456 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 6. října 2011 v 9:08® Scanix
Scanix

Alivio> no ja je tu lovit tarka nevidim, jen vim, ze tam jsou, prevazne jde tedy o proudy, az na vyjimky, mimo proudy je jejich lov mnohem tezsi a uspesny treba az za sera ci v noci.

Čtvrtek 6. října 2011 v 9:05® Shrek
Shrek

Scanix> příští rok Tě dotáhnu sem a ukážeš mi to tady na vlastní oči. Tady boleny vidim a slyšim lovit, ale ne a ne je trefit, ale to neni otázka jedné vycházky, to je dlouhodobý problém. Fakt nevim, jestli tam máš tak nenažraný ryby, nebo jestli to je prostě rukama. Ale ta druhá varianta je pravděpodobnější.

Čtvrtek 6. října 2011 v 8:44® Scanix
Scanix

spike> Alivio> hele budte v klidu i me obcas postihne mor zvany zero, letos parkrat probehlo, kdyz to nejde, tak to nejde, staci zvolit blbe misto, nastrahu, dobu a mas slovino. Boleni jsou pro me vdecni a dokud se fakt neochladi a nezalezou na zimoviste, tak se daji najit i lovit, postupne je vystridaji tlousti, jeseni, horsi je to najit lepsi stiku, nemluve o candatech ci okounech, to je pro me orisek a na tech nasich rekach v okoli jsem ho neprolomil jen s malymi uspechy a jen v urcitem obdobi a prevazne mensi rybky. Bohuzel mam na lov vetsinou max 2h i s cestou a tak si nemuzu moc vyskakovat a ani se venovat nejakemu velkemu objevovani, pokud si chci zachytat ;-)

Čtvrtek 6. října 2011 v 6:09® Shrek
Shrek

spike> Mýlíš se, příteli. Když jdeme k vodě my, tak si říkáme:„Chytnu dneska něco?“ . Když jde k vodě Petr, tak si říká:„Kolik toho dneska zase pochytám?“.

Čtvrtek 6. října 2011 ve 4:48® spike
spike

Scanix> Opět pěkné ryby ve Z lovu, gratuluju :-) Většina lidí si říká když jde k vodě větu půjde to dnes? chytnu něco? Ty si myslím říkáš bude ten den kdy nic nechytnu? :-D

Středa 5. října 2011 ve 23:09® ladamaj
ladamaj

mvincik>Koukám pěkná rybačka foto z mé strany pěkné takže gratuluji.

Středa 5. října 2011 ve 23:08® hecht
hecht

JHolc> Viz: z lovu – také krásné prasce, škoda ich zožrať :-))

Středa 5. října 2011 ve 22:49® mvincik
mvincik

JHolc> Ještě že jsem se dnes opět naložil podobně jako včera. Jinak bych tě musel častovat neslušnými výrazy!!!

Středa 5. října 2011 ve 22:44® JHolc

mvincik> Slávie stejně končí, teď se bude jmenovat sparta „B“ Nový trenér už na tom pracuje :-D

Středa 5. října 2011 ve 22:41® mvincik
mvincik

JHolc> Šmejde, takhle se pustit do mého klubu! Zmasil jsi v tom případě vlastně mého bratra.

A nebo to byl převlečenej Sparťan ve Slávistickém hávu a spáchal tak zcela legální sebevraždu, jinak mi nejde do hlavy, že by jsi ho chytil…

PS: Tajná již být nemusí, všechny exempláře jsem již pokořil… :-((

Tento příspěvek byl editován 5.10.2011 23:42:47 uživatelem mvincik.
Středa 5. října 2011 ve 22:41® JHolc

mvincik> Rychle to smaž, prozradil jsi tajnou mouchu!!! :-))

Středa 5. října 2011 ve 22:32® HaD
HaD

Scanix> bagrování + zřízení výpusti

Středa 5. října 2011 ve 22:24® JHolc

mvincik> :-D Představ si, že ten blbec měl v sobě celej bonbon – slávii. Takže jsem ho vlastně zachránil před pomalou a potupnou smrtí… :-93;

Středa 5. října 2011 ve 22:18® mvincik
mvincik

JHolc> Že ti to nejni blbé, to těch mých 5 co jsem nandal do igelitky ještě hladoví v lednici… :-)

Středa 5. října 2011 ve 22:16® JHolc

mvincik> S brambůrkem, hmm, to byla dobrota mňam mňam… :-))

Středa 5. října 2011 ve 22:09® mvincik
mvincik

JHolc> Masaři! :-)

Středa 5. října 2011 ve 22:00® JHolc

hecht> No, tenhle to taky nerozplaval, ale na jazyku se jen rozplýval… :-)

Středa 5. října 2011 ve 21:53® hecht
hecht

JHolc> tak toho jsem nepotkal, asi věděl, že by to setkání se mnou nepřežil. Nějak dlouho jsem už neměl bacenou rybu, měl bych se sebou něco udělat :-))

Středa 5. října 2011 ve 21:45® JHolc

hecht> Já si zasušil dneska, byli jsme se podívat u vody s mvincikem a paráda. dokonce i čtyřicátník duhák skočil na chrostíka :-)

Středa 5. října 2011 ve 21:42® Ficak
Ficak

Ahoj lidi, nevíte kde bych sehnal špičku k tel.prutu D.A.M. SUMO CARP T30 – 3,6m.Ach-jo PRDLA a nějak se mi nedaří jí sehnat.Díky za radu na email Jsneberk@seznam.cz

Tento příspěvek byl editován 5.10.2011 23:01:15 administrátorem osprey.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze.
Středa 5. října 2011 ve 21:35® Scanix
Scanix

HaDová> tak nechapu, proste odkaz „http://www.vz24­.cz/clanky/ta­bor-zacne-v-polovine-rijna-upoustet-jordan“ odeslu a vznikne z toho nefunkcni odkaz, ten pres tinyurl mel by tento http://tinyurl.com/5rcvudh

Tento příspěvek byl editován 5.10.2011 22:35:54 uživatelem Scanix.
Středa 5. října 2011 ve 21:33® Scanix
Scanix

www.vz24.cz/…-polovine-ri?…

Tento příspěvek byl editován 5.10.2011 22:33:26 uživatelem Scanix.
Středa 5. října 2011 ve 21:21® hecht
hecht

JHolc> je to AIRFLO X – STREAM za ty prachy co se to tenkrát vyprodávalo jsem neodolal. Smůla, nesmůla ,to neřeš, tohle je z jiné vody než jsem byl s tebou. Praporečníků je tam asi o něco víc, ale velikostně pokulhávám za tím, co jsem chytal se Sanderem pár let zpátky. Hlavně, tohle bylo vše na suchou, jak začnu zkoušet něco jinýho, nemám ani ryby ani požitek z lovu.

Středa 5. října 2011 ve 20:33® HaDová
HaDová

http://www.vz24.cz/…stet-jordan/

Středa 5. října 2011 ve 20:31® HaDová
HaDová

http://budejovice.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…

Středa 5. října 2011 ve 20:27® HaDová
HaDová

Scanix> bohužel ani jeden dokaz nefunguje :-(( . Víme, že se bude Jordán odbahňovat, ale pořád se neví, kam s bahnem, alespoň, co jsem já sledovala …

Středa 5. října 2011 v 19:48® Scanix
Scanix

David Havliček> Co vam to tam zase budou tvorit, no muze to byt rybarsky dobre…ale spis se to vylupe bude to jak jinde :-(( http://tinyurl.com/6j24y52

Proc to zmrsilo tenhle odkaz? Musel jsem ho se vlozit pres tinyurl: http://www.vz24.cz/…-polovine-ri?…

Tento příspěvek byl editován 5.10.2011 20:50:11 uživatelem Scanix.
Středa 5. října 2011 v 19:47® Scanix
Scanix

skwor> tak to jo, no prislo mi to malo, nedoslo mi, ze to jeste poroste, vypadalo to u hraze uz celkem plny ;-)

Středa 5. října 2011 v 19:36® skwor
skwor

Scanix> Je :-) Taky se to teprve napouští, voda bude asi o metr a půl výš.

Středa 5. října 2011 v 19:31® Scanix
Scanix

skwor> neni to moc melky?