Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 5. října 2011 ve 12:59® HaD
HaD

hraji> to je myslím zbytečné

Bonis317> lidi jsou různí, i rybáři

Středa 5. října 2011 ve 12:58® Bonis317
Bonis317

hraji> je to čistá pravda, a mysli si co chceš…

Středa 5. října 2011 ve 12:52® hraji
hraji

Tak teď ještě tu o Karkulce a zlém vlkovi.

Středa 5. října 2011 ve 12:23® Bonis317
Bonis317

Zdravím všechny, nevím jestli to sem patří, ale chtěl bych se podělit s Vámi o včerejší žážitek. Byl jsem si odpočinout na rybá – vláčel jsem na mém oblíbeném revíru Otava 2 revír 421 054. Když jsem přišel k vodě seděl zde pán cca mezi 50–55 lety. Tk jsem se s ním dal do rozhovoru zda dnes berou. Načež mi odpověděl, že berou kapři a jinak už 4 hodiny má nastraženou rybičku a nic. Proto jsem se vydal vláčet cca 10 m pod Václavský jez pod dopravní hřiště. Zde po 1 hodine mi vzala woblera štička 55 cm, kterou jsem zdolal, ale k smůle nás obou si při z dolávání ve vodě ve větvích poranila žábry. Při vyprošťování trojháčku z tlamky jsem našel dvě přeržené žábry, z kterých dost tekla krev. Proto jsem si tuto štišku ponechal, i když jinak vše pouštím. Zapsal jsem jí do úlovkového listu a vydal se k domovu. Když jsem šel okolo výše zmíněného rybáře tak jsem si vyslechl hodně sprostých slov, které zde ani nechci psát. Dále jsem se dozvěděl, že nemam právo si nosit od vody domů ryby, protože dle slov onoho rybáře dostávám povolenku zadarmo a on jí musí platit..Načež jsem se ho důrazným tónem zeptal proč má čtyři kapry položené na břehu a dále chytá..Odpověděl, že se mám starat o svoje, že si ty kapry zaplatit a může si jich brát kolik chce..Rači jsem odešel domů..
S takovým to chování jsem se ještě nesetkal. Chodím na ryby si odpočinout od pracovních záležitostí. Každý úlovek si vyfotografuji a pouštím zpět do revíru. Dále bych chtěl reagovat na povolenku zadarmo. Každý rok si šetřím peníze, abych další rok mohl u vody prožít něco zajímavého, a nikdy jsem povolenku zadarmo nedostal. Asi dotyčného rybáře naštvalo to, že má nastraženou rybičku přes 4 hodiny a ani záběr a pak si přijde „cucák“, párkrát prohodí vody a jde domu s úlovkem..
Pokud se tento příspěvek někoho dotkne tak se předem omlouvám, ale chtěl jsem se s někým podělit o věci kolem vody… S pozdravem vášnivý rybář Petr

Středa 5. října 2011 v 11:11® HaDová
HaDová

Vítězem poslední soutěže s atlasem ryb na www.chytej.cz je Petr Přidal. Výherce byl kontaktován.

Středa 5. října 2011 v 5:55® JHolc

hecht> No vida, já to pořád říkám, že nosím smůlu :-) Minule jsem si ani nevšiml toho pěkného navijáčku, co je to zač?

Úterý 4. října 2011 ve 22:01® ladamaj
ladamaj

chosebaits>Pepčo to je právě ten oříšek.Jinak Ruda mě zná a dost dobře tohle je bolest celého severu.:-((

Úterý 4. října 2011 ve 20:44® Shrek
Shrek

Scanix> pche, ode dneška Tě ignoruju :-D Prosím Scanixe zařadit do „ignore listu“ :-D

Úterý 4. října 2011 ve 20:37® Scanix
Scanix

Alivio> no reknu to takhle, urcite to nebylo jen mistem, kolem proslo 6 dalsich lovicich a nikoho jsem nevidel vytahnout rybku, ale je fakt, ze jsem ji trosku radil, ale uspesne me ignorovala a to se vyplatilo :-)

Úterý 4. října 2011 ve 20:25® Shrek
Shrek

Scanix> nechceš mě za dceru? Já prvního slušnýho bolena chytil až ve 28 letech… :-)

Úterý 4. října 2011 ve 20:19® chosebaits
chosebaits

ladamaj>Zrovna toto jsem včera řešil s Čudlou v Chomutově u paneláku.Neuděláš nic a ať si pak rybáři nadávaj.Černej kormorán a nebo ten v modrých montérkách od barvy jsou oba škodný.

Úterý 4. října 2011 v 18:54® Prichy
Prichy

Bobo-Falknow: nadhera…jjj to je muzika co mam rad :-) Pozdravuj Milu a reknu mu, ze za to kopyto mam u nej nejmene jedno kaficko s mlekem ;-)

Úterý 4. října 2011 v 16:14® Shrek
Shrek

Bobo-Falknow> gratulace Mílovi :-)

Pondělí 3. října 2011 ve 22:15® ladamaj
ladamaj

chosebaits>Pepčo vím že je hájený ale víš jak to chodí to těžko někdo uhlídá.

Pondělí 3. října 2011 ve 20:05® HaDová
HaDová

sus1> do konce tohoto týdne budou známi výherci :-)

Pondělí 3. října 2011 v 19:09® sus1

osprey> Aaaa jo???? Tak počkáme.:-)

Pondělí 3. října 2011 v 19:08® osprey
osprey

sus1> Výsledky budou tento týden. Porota nebydlí zrovna v jednom vchodu paneláku:-)

Pondělí 3. října 2011 v 19:03® sus1

Scanix> Možná jo, ale já je nevidim.:-)

Pondělí 3. října 2011 v 19:00® Scanix
Scanix

sus1> copak, nejsou tam vysledky :-)

Pondělí 3. října 2011 v 18:59® sus1

Kdo vyhrál zářijovou fotosoutěž ?Díky.

Pondělí 3. října 2011 ve 12:05® chosebaits
chosebaits

ladamaj> Potočák je hájenej,tak že tam zustane teda pokud ho nechytne kormorán.

Pondělí 3. října 2011 v 10:40® ladamaj
ladamaj

Jax>pěknéfoto no a k sumíkum není co dodat gratuluji.:->

Neděle 2. října 2011 v 19:37® ladamaj
ladamaj

chosebaits>Pepčo kdyby bylo aspoň víc vody a ty vydry to nekrakaly.Na mé MO při vysazení ryb dochází k uzavření vody namin 14dní abyse mohla rozplavat.:->

Tento příspěvek byl editován 2.10.2011 20:17:51 administrátorem regulus.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze.
Neděle 2. října 2011 v 15:42® peta128
peta128

džigit> :-O

Neděle 2. října 2011 v 15:39® chosebaits
chosebaits

Cudla> pro kormorána určitě !

Neděle 2. října 2011 v 15:21® timbab
timbab

skwor> Pár padesátníků mám letos taky,ale není žádná sranda je vůbec najít natož chytit.

Neděle 2. října 2011 v 15:16® skwor
skwor

timbab> V pondělí kus nad místem kde jsem chytal krmili nějací lidé kachny pečivem. Co kachny nesežraly a plavalo po proudu, tak sbírali tloušti podobné velikosti. Jenomže jsem měl jenom vláčák, takže z toho byl „jenom“ jeden padesátník.

Neděle 2. října 2011 ve 14:30® džigit

peta128> on má těch navi asi více,bo ta taška je nejmíˇna dva „Penny“ :-D

Neděle 2. října 2011 ve 14:19® timbab
timbab

peta128>

džigit> To není igelitka ale Priorka :-D

Neděle 2. října 2011 ve 14:15® džigit

peta128> mi nějak uniklo :-D