Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 26. září 2011 ve 14:02® Scanix
Scanix

ssg.Jimmy Wild> hlavne kdyz to zrovna nebere, tak proberete kde co a nebo taky ne, podle nalady…jsem holt spolecenskej typ ;-)

Pondělí 26. září 2011 ve 13:56® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Scanix> Jo tak to ti věřím… Je to super, když si někdo s někým kápne do noty… To jsou pak super lovy… :-)

Pondělí 26. září 2011 ve 13:46® Scanix
Scanix

ssg.Jimmy Wild> no musim rict, ze mam na dobre pratele stesti, neni treba menit a snad to dlouho bude takhle v pohode, to pak ten lov je uplne o nicem jinem, ja nemusim mit vse za kazdou cenu pro sebe, at lovi klidne jini, pokud si to zaslouzi, navic jsou to vetsinou lidi, od kterych se ledacos da pochytit a to neni nikdy na skodu ;-)

Pondělí 26. září 2011 ve 13:33® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Scanix> Když je s kým tak je to sranda… Já to mám v podstatě přesně opačně…

Pondělí 26. září 2011 ve 13:22® Scanix
Scanix

ssg.Jimmy Wild> ja uz davno sam tarka nechodim, vyjimecne ano, ale fakt vyjimecne…

Pondělí 26. září 2011 v 11:46® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Scanix> Když je dobrá parta, tak je to vždycky lepší… I když se najdou i dny, kdy člověk rybaří radši úplně sám. Hlavní je přece se pobavit…

Pondělí 26. září 2011 v 10:16® Scanix
Scanix

ssg.Jimmy Wild> hlavne k tomu jeste patri spousta doprovodnych pribehu s prateli, byla tam sranda jako svin, to se neda popsat, ti kluci jsou navic strasne zabavni a vzdy kdyz se sejdeme, tak se vygeneruji neskutecne hlasky a smichu hromada…jen pro upresneni jde o Mr.Sticka a Izu.

Pondělí 26. září 2011 v 10:02® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Scanix> Krásný fotky… To je pro mě prostě neuvěřitelná ryba. Nádhera…

Pondělí 26. září 2011 v 10:00® Scanix
Scanix

ssg.Jimmy Wild> diky, fotky jsem jeste naskladal do http://www.chytej.cz/…4-zari-2011/ ;-)

Pondělí 26. září 2011 v 8:17® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Char> (Z Lovu) Také gratuluji… Chytit takové torpédo na svazovce je velké štěstí.

Pondělí 26. září 2011 v 8:12® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Scanix> (Z Lovu) Gratulace k nádherné štice. Taková se opravdu nevidí každý den natož ji chytit. Musel to být zážitek.

Neděle 25. září 2011 ve 22:12® gomz
gomz

Char> Hezka rybka v z lovu, gratulace a preji dalsi takove.

Neděle 25. září 2011 ve 21:15® Char
Char

osprey> Stojí to za to, ikdybych jenom „koupal červa“ na ohnutym špendlíku tak se budu chodit kochat :-D

Neděle 25. září 2011 ve 21:11® Char
Char

Scanix> taky jsem letos až na jednoho candoše a bolena dravce nezal a tedˇ už mám splěno :-)

No ještě pár okounů na pánvičku bych vzal,abych nekecal.

Neděle 25. září 2011 ve 21:07® osprey
osprey

Char> Ale jo. Mám podobnou vyfocenou a tohle bylo v zahraničí, kde má ta ryba jinou cenu.

Když chodíš u nás na nějakou delší čas a pak ti spadne a navrch ji někdo sejme, zamrzí to víc. Ale i to je rybařina. Zatím pořád ještě stojí za to k té vodě chodit.

Neděle 25. září 2011 ve 21:04® osprey
osprey

Scanix> Shodneme se. Já nemám ani candáta. Zato jsem dotrhal dva boleny a ještě k tomu jeden den. To bylo doma radosti…:-))

Neděle 25. září 2011 ve 21:04® Char
Char

osprey> už jsem taky o pár pěknejch ryb přišel, když je to skoro zdolaná ryba která se osvobodí pod nohama tak zážitek zůstane v paměti a že si na ni nesáhneš a nevifotíš .....nu což :-)

Neděle 25. září 2011 ve 20:57® Scanix
Scanix

osprey> vsak to pisu, vidim to stejne, jen reaguju na to, co psal o rozdychani, ale beloby bude na Orleasu asi podobne jako na kazde jine prehradni nadrzi, nevypada, ze by stradala i podle vahy ma o 2kg vice nez ta ma z reky a to jsem ji chytil nevytrenou z jara. Ja si letos stiku nevzal, mam odneseny z MP tri candaty a to mi zatim staci, treba neco jeste casem zobnu, ale posledniho 60 jsem poustel :-)

Neděle 25. září 2011 ve 20:53® olda
olda

osprey> Já už na ní pomýšlím 6let,no ale jednou…

Neděle 25. září 2011 ve 20:50® osprey
osprey

Scanix> Některá rozdýchá, jiná nerozdýchá. Tahle v rybí polívce asi neplavala.

Ale ponechat si rybu je právo lovce, velká štika to má stejně za pár a někdo, kdo vymasí deset šedesátek nebo sedmdesátek de facto udělá větší škodu.

Řešit při tom, co se na Orlíku zhusta děje, že si Char nechal štiku, to je nesmysl. Já letos ze svazovky žádnou nemám, taky letos na jednu pomýšlím.

Neděle 25. září 2011 ve 20:47® sus1

HaDová> Díky.

Neděle 25. září 2011 ve 20:46® sus1

Alivio> :-D

Neděle 25. září 2011 ve 20:46® olda
olda

Char> Gratulace,moc hezká ryba.

Neděle 25. září 2011 ve 20:45® Scanix
Scanix

Char> kolik takovych ryb clovek chytit, zazlivat ti to, ze si ji ponechas nikdo nemuze. Jinak ale poznamecku, priste fotak s sebou a ver, ze ryba rozdycha fakt moc, uz treba to, ze ta ma stika toho zazila fakt hodne a je porad v kondici, aby ne v te rybi polevce…

Neděle 25. září 2011 ve 20:43® Scanix
Scanix

Char> gratulace k pekne rybe, tohle se opravdu nechyta kazdej den a na takove vode pri lovu okysu je to jak vyhra v loterii, parada.

Neděle 25. září 2011 ve 20:41® Char
Char

Char> Díky všem za gratulace :-)

Kolega na Lužnici při lovu kaprů zapřáhl sumce, po 2,5 hodinách boje ho dostal z vody a naměřil 180cm. Pěknej fousek!

Neděle 25. září 2011 ve 20:37® Char
Char

osprey> Díky za grarulaci

Popravdě když jsem ji dostal no lodi první co mě napadlo jestli to rozdejchá když ji pustim (oba jsme toho měli plný zuby), následovalo když ji nevifotim většina mi neuvěří a dal jsem si úkol chytit rybu pro vzácnou návštěvu což se povedlo.

Neděle 25. září 2011 ve 20:14® osprey
osprey

Char> Tož ale nezávidím ti toto ohlodat… :-))

Ale v téhle velikosti už je jedno, jestli ji vezmeš nebo ne.

Ještě jednou gratuluju. Ono jde hlavně o to dostat ten záběr. A pak nesmí mrška spadnout a ještě k tomu zdolaná pod nohama jako se to stalo letos mě na Severu.:-D

Neděle 25. září 2011 ve 20:06® Shrek
Shrek

Gratulace všem štikolovcům. Já mám jerka solidně poznamenanýho, ale žádná tam nevydržela. :-((

Neděle 25. září 2011 ve 20:06® Char
Char

osprey> dočkal a jsem štastnej, jak se říká „Když se štěstí unaví sedne i na vola“ nebo lépe Tak dnouho se chodí se džbánem pro vodu až se..........