Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 24. září 2011 ve 21:01® Piranha
-
Scanix> paráda, pěkná fišle, to se musí uznat Péťo
- Sobota 24. září 2011 ve 20:55® osprey
-
Scanix: Gratulace. Velká. Není to ta, co má jako osobák jeden z těch přátel?
- Sobota 24. září 2011 ve 20:35® Cudla
-
Scanix ,krása
- Sobota 24. září 2011 ve 20:32® Kazan
-
Scanix> obrovská gratulace k životní fišce
- Sobota 24. září 2011 ve 20:31® Padis
-
Scanix>moc pěkná fiška.Velká gratulace
- Sobota 24. září 2011 ve 20:31® Cudla
-
Dnes návštěva Kadaně závody dětí na Velkym Hradci.Naše jediné želízko „v ohni“ krásný druhý místo,jinak supr organizace na krásnym revíru
- Sobota 24. září 2011 v 17:34® skwor
-
mannice> Mrkni na osobku
- Sobota 24. září 2011 v 15:10profil byl smazán
-
zrybenec> Jak kdy jak kde,nejsem žádnej expert,ale mě osobně nejvíc funguje v době,kdy sou ryby apatický výrazný barvy a naopak,když sou aktivní přirozený barvy.Nevěřil sem,že když dám do průzračný vody oranžovou bude fungovat,ale opak byl pravdou..
Tento příspěvek byl editován 24.9.2011 15:11:11 uživatelem . - Sobota 24. září 2011 ve 14:33® zrybenec
-
muzu se zeptat jaka je nejlepsi barva smacku na zatopeny lom kde je pruzracna ale i nekdy zelena voda
- Sobota 24. září 2011 ve 14:03® ladamaj
-
1Mara>já mám letos od této havětě 2 napadení.Policije všeřešila omluvou já skončil na tvrdejch práškách které beru jen v nouzi.Dnes mám už pejska boxíka 1/2roku a už zád kouše no a pod paždím 9mm.Policii jsem upozornil že pro pejska nemaj košík a 9mm použiju uplně bez problémů no žeto takhle nejde.Tak jak byl u toho jeden známí a ti co vše viděli tak to všekonstatoval každej jako napadení no a jak bych se měl asi tak bránit.No nakonec pol. řekl že jsme se dohodli a to zašel příliš daleko tak sem mu řek aby mě zabránil zavřít okno u auta aby na dotyčného pes nemohl mám ho mít v kleci
tak sem mu řek předevšema že je blbe.a že do klece bych dal jeho.Jel sem do bunkru-(na střelnici doplnit munici).Policii jsem řek že co se bude mě týkat aby k případu vůbec nejezdil žádný jejich příslušník max. tak záchranka
.No po 14 dnech sem vezl sestru a u Kauflandu mě mapadl děděček cca65let a že mě dá dodržky
vzápětí přišel jeho kamarád no a že mu pomužou,už sem lezl s franckama ven segra mě zná aví co sem zač tak mě rvala zase do auta a je varovala aby okamžitě odjeli dokud sou schopni no už sem šách pod paždí a čuměl jak blbe. no a segra ta zbledla.Takže na hrubou sílu hrubá odveta i přes můj hendicap se dokážu ubránit a to opravdu tvrdě,stejně je to zde jak na západě samej šmej.,černej,bezďák no sebranka k pohledání a policie na 2 věci.
- Sobota 24. září 2011 ve 13:24® 1Mara
-
Kubah> No jo no , sem to nepatří . To že toho kluka dali a dávaj dohromady z mých daní a atd. mě vůbec nevadí , klidně bych mu i něco poslal i když mám howno , ale tomu kryplovi bych dal jen sůl,vodu, chleba !!!!!!
- Sobota 24. září 2011 ve 13:20® Kubah
-
1Mara> ty šmejdi mají štěstí, že ten chudák nemá tátu…
Jinak jsem Ti k tomu psal reakci už včera večer vedle, ale smazali mi jí…
Tento příspěvek byl editován 24.9.2011 13:21:46 uživatelem Kubah. - Sobota 24. září 2011 ve 13:13® 1Mara
-
osprey> JJ. předpokládal jsem to že se to smázne , vím že tosem nepatří , ale i tady je dosti lidí , aby si udělaly úsudek o tom jestli je všechno měřený stejným metrem a co chodí u nás v republice za skurvence co tohle vůbec dokážou člověku udělat , být to můj syn , ten hajzl černej za pět let by dostal kulku do hlavy !!!!!
- Sobota 24. září 2011 v 11:58® osprey
-
1Mara> Admin to smázl jako u sousedů, ale jinak admin lituje, že u nás není trest smrti nebo právo šaría…
S vědomím, že toto tu za pár let znova bude běhat, se člověku nežije zrovna nejlíp.
- Pátek 23. září 2011 ve 23:44profil byl smazán
-
gomz> jasný určitě
- Pátek 23. září 2011 ve 23:43® gomz
-
mannice> Spatna cesta, dobry prijezd- neni co resit, ne?Dulezity je cil cesty.
- Pátek 23. září 2011 ve 23:41® gomz
-
1Mara> HNUS, HNUS, HNUS, bohuzel je to tak.Mam osobni zkusenost z terenu a ROM si muze delat, co chce…Najit METR, neni skoro mozne, aspon tomu neverim.Jen bych MOC rad vedel, kdo bude platit osetreni na pohotovosti, urco to bude balik…Si myslim, z dani vydelecne cinnych osob…
Jsem znechucen, aspon jako ty, a citim to taky tak nejak…
- Pátek 23. září 2011 ve 23:37profil byl smazán
-
gomz> děkuju, dorazili sme v pořádku..Sem ale utahanej jak cip..Jdu se prospat a zítra začnu zkoumat terén
- Pátek 23. září 2011 ve 22:41® Alov
-
1Mara> Zdar a dobrou
- Pátek 23. září 2011 ve 22:40® džigit
-
1Mara> pyžamo
- Pátek 23. září 2011 ve 22:34® 1Mara
-
Alov> Tak tak
Jdu do peří , ráno jedu na okyše , tak dobrou
- Pátek 23. září 2011 ve 22:30® Alov
-
1Mara> Já sumíka ještě nechyt nikdy. Ani nevím, jak bych ho vytáhl z vody
Já jen ty čuníky, bílou, občas nějakého zelenáče a občas něco zubatého. Ale nic extra, ale nevadí. Jednou to přijde
- Pátek 23. září 2011 ve 22:27® 1Mara
-
Alov> No mě to poslení dobou též nejde , mám letos akorád čtyři sumíky , jinak vše tak nějak nic moc
Tento příspěvek byl editován 23.9.2011 22:28:15 uživatelem 1Mara. - Pátek 23. září 2011 ve 22:26® Alov
-
1Mara> Ale tak občas se nějaká šupina splete. To zas jo. Ale už ani nepamatuju, kdy jsem nějakou rybku měřil, fotil nebo vůbec držel v ruce. U břehu peánem osvobodím a plav. Hold trošec jiný pohled na rybařinu
- Pátek 23. září 2011 ve 22:21® 1Mara
-
Alov> To máš pravdu , relax u vody , kde jsi hlavně občas sám je nej požitek , akorád ta ryba by občas mohla být , no co už , je taková doba .....
- Pátek 23. září 2011 ve 22:17® Alov
-
1Mara> Na spousta diskusích se o tom mluví už pěknou řadku let. Ale jen mluví. V našem bulvárním státečku mají media ohromnou sílu a co napíšou, to je pravda a nic než pravda a o čem nepíšou, to je lež. Pak si český ovčan není schopen ani utvořit svůj vlastní názor.
Jinak makám jako debil a k vodě se dostanu max na pár hodinek týdně a vesměs chytnu prd. Ale to mi nevadí, Jsem ráýd, že se na ten břeh vůbec dostanu a chvíli nemusím nic dělat a jen koukat - Pátek 23. září 2011 ve 21:52® 1Mara
-
Alov> Ahoj kémo
Určo by mě to nevadilo kdyby to admin smáznul jako vedle u sousedů , ale je třeba se otom začít trochu bavit. Jinak ty zlej nejsi
Co fyšle chodíš a nebo ještě makáš a nemáš čas ?
- Pátek 23. září 2011 ve 21:43® Alov
-
1Mara> Mařeno zas… Si ted vylezl po 15 letech z pralesa? Dyt to drtivá většina lidí v téhle debilní republice ví, jak to tu je s morgošama, tak nevím, čemu se divíš.
A jestli čekáš, že se tu strhne nějaká bouřlivá diskuse, tak se podle mě trošku pleteš kamaráde. Jen ti tu většina není sto schopná říct, at to tu netapetuješ kámo, protože si fajn chlap a nikdo na tebe nechce být ostrej. Zas jenom já.. - Pátek 23. září 2011 ve 20:25® gomz
-
mannice> At ti vyjde cesta a vse klapne, preji.
- Čtvrtek 22. září 2011 ve 21:37profil byl smazán
-
Tak já se tu s Vámi loučím a další zprávu odešlu až budu na místě.Sem nervózní až až.Mějte se tu krásně,piště básně