Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.446 příspěvků, z toho 128446 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 19. září 2011 v 16:39® Piranha
Piranha

LojzaRybka> ty jsi vlastně vytáhl Kapra 214cm, to nemá ani Raf sumce :-)) :-)) :-))

Pondělí 19. září 2011 ve 13:58® Scanix
Scanix

ssg.Jimmy Wild> no to musis, povolenka je strane draha, aby se to trosku rentovalo…skoro kazdej deda, co u nas lovi si stezuje na tu cenu a ze ve vode nic neni (neda se odnest) :-)

Pondělí 19. září 2011 ve 12:52® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Scanix> Docela věřím, že fakt i tací jsou. On se totiž ten hezký pocit z puštění ryby dostaví až po tom, kdy ti ocas té ryby tak jako lehce proklouzne rukou a ta ryba odplouvá (tedy, alespoň u mě). Ale k tomu oni se nikdy nedostanou.

Neříkám, že si žádnou rybu nevezmu, ale je jich jen pár ročně. Prostě, abych si občas udělal nějaké dobré jídlo. Ale, abych popravil třeba 50 či více ryb ročně, jako někteří? To bych si připadal, jak někdo, kdo páchá genocidu.

Tento příspěvek byl editován 19.9.2011 13:53:08 uživatelem ssg.Jimmy Wild.
Pondělí 19. září 2011 ve 12:43® Scanix
Scanix

ssg.Jimmy Wild> vis kolikrat jsem se setkal s prosbou, at misto pusteni tu rybu dotycnemu dam, lidi to nechapou, ze to jde, pustit rybu, nikdo to nekteri ani nezkusili…

Pondělí 19. září 2011 ve 12:41® Scanix
Scanix

osprey> no to asi jo, ale stejne, zvlaste v chladnem pocasi vydrzi mrtva ryba i v igelitce dlouho ;-)

Pondělí 19. září 2011 ve 12:40® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

osprey> Včera jsem si trochu, jako exotický druh připadal. :-) Měl jsem se postarat o malého syna, tak jsem vyrazil na ryby (věděl jsem, že po cestě usne) a pak jsem asi hodinku a čtvrt chytal. Chytil jsem 2 kapry a oba jsem je pustil. Vedle sedící starší pán na mě koukal, jak na nějaký divný exponát v muzeu a když se synek vzbudil a já to sbalil a chtěl jsem odjet, tak mi řekl, že jsem mu je mohl dát, když jsem je nechtěl :-)

Pondělí 19. září 2011 ve 12:32® osprey
osprey

Scanix> Uvědom si ale, že my jsme exotičtí případi. Řadový rybář vypadá, chytá a uvažuje jinak.

Kdyby ve vašem městě přibylo jen deset takových jako jsi ty, hned bys to poznal.

Pondělí 19. září 2011 ve 12:28® Scanix
Scanix

osprey> jj, delam to podobne, prioritne si jdu k vode zachytat, pokud v zaveru lovu nahodou lapnu neco, co se shoduje s chuti na rybi pochoutku, tak vyrazim k domovu. Na pstruhovce je to jasne, tam se losovita ponechana ryba musi usmrtit, ale proc proboha cely den a nekdy i dele, pri vicedennich lovech, se muchluji a stresuji ryby ve vezircich a haltyrich? Blbost, trosku veci ucty k rybe, i te, co se chystam snist by neskodilo. Jako mladoch jsem byl tak naucenej a postupne pochopil, ze je to kravina, ted mi to dokonce vadi…

Pondělí 19. září 2011 ve 12:25® osprey
osprey

Scanix> Nepoužívám vezírek. Když jsem u vody dlouho, prostě si rybu neberu.

Když něco sejmu neplánovaně, tak protože většinou nelovím daleko od domova, tak to domů dovezu čerstvé.

Pondělí 19. září 2011 ve 12:15® Scanix
Scanix

osprey> me osobne veskere vezirky jsou dost proti srsti, take jsem je pozuvival, ale popravde, chce-li si clovek rybu nechat, tak ji ma klepnout hned, pokud nechce mazat domu, ze se mu v lete zkazi, tak ji ma pustit, tohle by se melo zmenit a byl by klid, lide by museli volit mezi tim si zachytat a zapytlovat ;-)

Pondělí 19. září 2011 v 11:51® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Kazan> Jo tak ono je to vlastně obráceně, jo? Takže vlastně ryby jsou tam ti lumpové a ještě navíc porušují rybářský řád :-D

Pondělí 19. září 2011 v 11:45® Kazan

ssg.Jimmy Wild> na Nechrankách, určitě nějaký chudák poctivě rybařil v průběhu víkendu, vezírek měl označen jménem. Jen ty syčáci kapři mu s tím uplavali a ještě ke všemu si k nim do vezíru vlezl podmírák. No co ty ryby dneska dělají :-))

Pondělí 19. září 2011 v 11:35® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

LojzaRybka> (Z lovu) No tak to je tedy jeden z nejzajímavějších úlovků, o kterém jsem slyšel. Opravdu někteří rádo by rybáři jsou k pláči. Alespoň, že tentokrát jim to nevyšlo a tys ty kapříky pustil.

Pondělí 19. září 2011 v 11:09® osprey
osprey

LojzaRybka> Jak jsem četl článek o tom, jak to ne Nechrankách chodí, tak to spíš byli normální rybáři (komentář k zápisu Z lovu).

Pondělí 19. září 2011 v 10:04® ladamaj
ladamaj

Raf> dík za info uvažoval jsem o tom taky a pokud můžeš poslat více informací na osobku nebo e-mail tak budu rád moc děkuji:->

Pondělí 19. září 2011 v 9:59® Raf
Raf

ladamaj> Ahoj, myslim, že přesně tahle na veletrhu byla. Je to na lov sumců dobrá loď. Dá se na ní strávit hodně času a nebýt přitom potom když vylezeš na břeh jak kedra.

foto/diskuze/vseobecna/2011/th-img44993.jpg
Pondělí 19. září 2011 v 9:35® ladamaj
ladamaj

Raf>to jsi byl na té lodi z For Fissihku?Jinak opravdu moc pěkné Gratuluji.:->

Pondělí 19. září 2011 v 8:40® HaD
HaD

Kazan> třeba to nakonec bude

Neděle 18. září 2011 v 19:54® Piranha
Piranha

skwor> OK tak někdy se stav a protáhnem je :-))

Neděle 18. září 2011 v 19:53profil byl smazán

Piranha> Mě se líbí morethan branzimo :-))

Neděle 18. září 2011 v 19:50® skwor
skwor

Piranha> Trošku sci-fi vzhledově je :-) Ale co jsme na ně koukali na výstavě, tak se mi zdálo, že ty rychlé měli chod horší, než ty normální… Jdu, měj se :-)

Neděle 18. září 2011 v 19:47® Piranha
Piranha

skwor> Já bych to nechtěl.Vypadá jako z cirkusu, je takovej dizajnově přeplácanej a zdá se mi že má tužší chod.

Neděle 18. září 2011 v 19:33® skwor
skwor

Piranha> Ten naviják se mi líbí, v té cenové relaci patří k těm dost povedeným.

Tento příspěvek byl editován 18.9.2011 20:37:04 uživatelem skwor.
Neděle 18. září 2011 v 19:31® Piranha
Piranha

skwor> jj vim.To rychlé má ,myslím 6,2:1

Neděle 18. září 2011 v 19:22® Shrek
Shrek

Robur> http://hokejonline.eu/extraliga-zive

Z Brna se online video nevysílá, neni na to přizpůsobená technika, stejně jako v Litvínově atd.

Neděle 18. září 2011 v 19:20® skwor
skwor

Piranha> Hračka je to hezká, ale za stejnou cenu si člověk užije týden rybaření v zahraničí :-) To Trio jak jsi psal níž se vyrábí i s normálním převodem http://vmfish.cz/…o%5B11719%5D

Neděle 18. září 2011 v 19:19profil byl smazán

Piranha> jen,že podle prvním osahání kolovrátku neuznáš kvalitu strojku :-) :-P

Neděle 18. září 2011 v 19:17® Piranha
Piranha

skwor> On feereblood na dírky za 14 taky jde :-))

Neděle 18. září 2011 v 19:16® Piranha
Piranha

mannice> Samozřejmě jsou i jiné navijáky na vláčku, může zkusit Okumu Trio tu rychlobežku, nebo Spro RedArc, ale ptal se na Shimano a já na shimana lapu několik let a denně se s nima mazlim :-)) tudíš bych neřekl žádnou lež.

Neděle 18. září 2011 v 19:15® skwor
skwor

Piranha> 2000 a 12 000 je pořád trošku rozdíl :-D Ale jo, se Stellou by se hrálo hezky :-)