Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.446 příspěvků, z toho 128446 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 9. září 2011 ve 13:01® cormoran
-
mannice> To já už ne. Bylo by to vážně na hodiny. A kdybych tu rybu vyndal, tak je tak hotová, že už by nezvládla odplout..
mvincik> Žádný slzy kolego. Bylo to na malýho tvistříka se zamáčknutým protihrotem, takže si myslím, že zbavování se ho bude o to snažší a nebojím se říct, že to na 99% přežije.
ladamaj> Nebyl za tlamu, byl to podseklej tolstoj. Podle boje a neustálýho vlnění z leva do prava bych ho tipnul seknutýho někde kolem ocasu..
- Pátek 9. září 2011 ve 12:31® ssg.Jimmy Wild
-
ladamaj> V pohodě. Jen mě zajímala zhruba ta doba. Jestli to někdo ví, tak napište. Spíše pro zajímavost a možná také občas pro utišení černého svědomí, když už někdy člověk musí rybě nechat háček v tlamě ne, když ji utrhne.
- Pátek 9. září 2011 v 11:36® ladamaj
-
ssg.Jimmy Wild>Ryby mají chopnost vytvořit si protilátku která háček rozleptává a tím se dokáží ho zbavit.Zajak dlouho to už si nepamatuji měl jsem to na skouškách ale určitě zde bude někdo kdo to ví není to nic neznámého.Jiak já to dokážu najít a popsat přesně jak to je není to problém.Nejhorší je když za sebou tahá forpas nebo dlouhou šňůru či vlasec tam hrozí zamotání a uvíznutí ve vázkách to muže být pro rybu smrt.
- Pátek 9. září 2011 v 11:10® ssg.Jimmy Wild
-
ladamaj> Osobně by mne zajímalo zhruba za jakou dobu to ta ryba dokáže rozložit (ten háček myslím).
- Pátek 9. září 2011 v 10:12profil byl smazán
-
mvincik> jo tak to je jiná nevšim sem si..Sorráč
- Pátek 9. září 2011 v 10:02® ladamaj
-
mvincik>i přesto že ho okoval tak nemusí uhynout,ryba dokáže háček tak rychle rozložit že se rozpadne a je osvobozená.Pokud nemá tlamu sešitou tak by to měla zvládnout.-)
- Pátek 9. září 2011 v 9:36® mvincik
-
mannice> Píše že ho okoval, takže se asi nevyhákl…

- Pátek 9. září 2011 v 8:08profil byl smazán
-
cormoran> To já bych si s tou rybu klidně hrál pár desítek minut,né li hodin.Ale jestli se takhle lehce vyhákla,tak to by stejnak při finální zdolávačce asi prchla

- Pátek 9. září 2011 v 6:16® cormoran
-
mannice> Já včera jednoho okoval, ale krapet vitálnějšího, než je ten na fotce. Letos snad podruhý jsem vyndal UL vláčák no a do dvaceti minut tam visel. Asi patnáct minut jsem zjišťoval, jestli bych ho s dvanáctkou zvládnul udolat. Asi by to šlo, místa bylo víc než dost, akorát se mi tam nechtělo blbnout hodiny, tak jsem trošku přitáhnul brzdu a za chvilku byl pryč
Tento příspěvek byl editován 9.9.2011 07:17:06 uživatelem cormoran.
- Čtvrtek 8. září 2011 v 7:33® sus1
-
Viz fotosoutěž – Ještě bych dodal,aby fota byla ,, jen z domova " a ne ,,cizina ".Kdo ven nejezdí, je tak trochu odsunut oproti domácím.Díky.

- Čtvrtek 8. září 2011 v 6:31® ssg.Jimmy Wild
-
Včera to byla fakt rána, když jsem se to dozvěděl. Je to opravdová tragédie pro celý hokej, pro náš nároďák a hlavně pro jejich nejbližší. Byli to kluci co za nás bojovali srdcem a navždy na ně budeme vzpomínat. RIP
Tento příspěvek byl editován 8.9.2011 07:31:52 uživatelem ssg.Jimmy Wild. - Středa 7. září 2011 ve 21:35profil byl smazán
-
Tento příspěvek byl editován 7.9.2011 22:35:19 uživatelem .
Navždy budou v našich vzpomínkách,nejenom češi! 
- Středa 7. září 2011 v 18:54® Poky
-
Všechnu čest všem zesnulým hokejistům Jaroslavle,na ty naše kluky budeme vzpomínat v tom NEJLEPŠÍM.Rachna kachna to to dopadlo
je to strašná tragedie!!! - Středa 7. září 2011 v 18:33® Piranha
-
Jsme na kaprech a dozvedeli jsme se to s manousem taky.Uplne nam to zkazilo super naladu ktera tu panovala je to ohromna ztratajak pro nas slovaky tak i pro rusko.Klukum vecny zivot.Piranha a manous.
- Středa 7. září 2011 v 16:58® Dejwík2504
-
Alivio> Obrovské neštěstí, když jsem se to dozvěděl, jako bych dostal lopatou.

- Středa 7. září 2011 v 15:05® kubas
-
Alivio> Tragédie

- Středa 7. září 2011 ve 14:51® skwor
-
Alivio> No ty wole

- Středa 7. září 2011 ve 14:34® Shrek
-
http://www.ceskatelevize.cz/…eden-prezil/
Nic příjemného nám dnešek nenachystal…
- Středa 7. září 2011 ve 13:34® slepyc
-
Alivio> chtělo by to vyšlechtit dravce který by se živil výhradně kormorány.
Tento příspěvek byl editován 7.9.2011 16:07:35 administrátorem osprey.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze. - Úterý 6. září 2011 ve 21:00® Scanix
-
havel> tak zalezi na prohlizeci, defacto treba v IE se to prvne zmensi na vyrez okna, pak ale umozni obrazek zobrazit v plnem rozliseni a posouvat. Neresim ale technicke provedeni, jen to, ze na kliknuti na obrazek vetsinou kazdy ocekava zvetseni a zobrazeni vetsich detailu, osobne bych ulozeni obrazku dal vedle na tlacitko podobne jako zobrazeni EXIF detailu. Ale v pohode, kazdy ma na vec urcite ruznej nazor.
- Úterý 6. září 2011 ve 20:53® havel
-
Scanix> asi mě úplně nechápeš – jsou dvě možnosti, jak takto velkou fotografii bez předchozí komprese otevřít v internetovém prohlížeči – buď ji prohlížeč zmenší sám (degradace kvality) a nebo můžeš vidět pouze výřezy, které ti umožní rozlišení monitoru (nevidíš fotografii jako celek). Já osobně dávám přednost stažení fotografie do PC a jejímu přizpůsobení pomocí dobrého prohlížeče fotografií.
- Úterý 6. září 2011 ve 20:49® sus1
-
havel> OK.

- Úterý 6. září 2011 ve 20:46® Scanix
-
havel> tak technicky je to mozne treba otevrenim okna prave jen s danou fotkou, podobne jako je to napr. na strankach s DVD obaly
Ale jinak to beru. - Úterý 6. září 2011 ve 20:44® havel
-
Scanix a sus1> Zvětšení je dobré pro všechna fóra a diskuse, ale zrovna zde by byl problém – jelikož bylo záměrně umožněno nahrávat fotografie ve vysokém rozlišení je třeba fotografie stahovat – uznejte sami, že zobrazit fotografii v rozlišení např. 4Mpix je na monitoru velmi problematické.
- Úterý 6. září 2011 ve 20:19® sus1
-
Scanix> Také jsem to očekával.

- Úterý 6. září 2011 ve 20:11® Scanix
-
sus1> taky bych cekal spis zvetseni

- Úterý 6. září 2011 ve 20:03® sus1
-
To je nějaká novinka?ve foto soutěži stačí kliknout na fotku a ona se sama stáhne do pc.

- Úterý 6. září 2011 v 19:56® HaDová
-
Scanix> koukala jsem, pěkné

- Úterý 6. září 2011 v 19:54® Shrek
-
Kazan> neboj, oni si Tě najdou

- Úterý 6. září 2011 v 19:49® Scanix
-
HaDová> tak jsem vam tam taky neco vlozil