Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, všechny máte přečteny.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 3. září 2011 v 7:21® Piranha
-
A bude hůř pánové, nepřizpůsobivým mají zrušit nějaké dávky co jsem slyšel, prý je to schválené a nezbude nám nic jiného než si vlastní majetek chránit sami a zákon brát do vlastních rukou.Budou hold plný nemocnice Céček, když se do basy už nevejdou.Musí se už něco konečně stát. Dnes v noci mě vzbudil zvonek a žena říkala že někdo svítí baterkou do oken, myslel zda to není otec tak jsem lozil za okny a nic a když jsem se vydal ven tak stál u dveří policajt shodou náhod spolužák a říkal mi že se mi někdo podíval do auta, zase kurvy.Nic nevzali nerozbili jen se tam hrabal kurvy.O 50m dál stáli hasiči a absorbovali benzín, který Céčka ukradli z auta a zbytek nechaly vytéct na zem.
Tento příspěvek byl editován 3.9.2011 07:25:17 uživatelem Piranha. - Pátek 2. září 2011 ve 22:53® ladamaj
-
Jíra2>už na policii bych je varoval před puštěním.Osobně jsem zažil něco podobného a u soudu jsem řek aby je raději zavřel soudce na dobu dokud nezavřu oči jinak se to stane opakem.No trochu se pousmál no a řek kdyby věděl že sem na vozíku tak že by mě tam ani nevolal ale to neví že pořád dokážu chodit sice né dlouho ale přeci na franckách zvedám 113kg nohama 90kg rukou pámbuch ho ochraňuj a to mám hodného psa a podpaždí 2 kvéry
Tento příspěvek byl editován 2.9.2011 22:55:17 uživatelem ladamaj.usekat pazoury nic jiného.
(teď už je trochu větší nějak rychle roste)
- Pátek 2. září 2011 ve 22:31® filip111
-
Jíra2> to jsou .....
- Pátek 2. září 2011 ve 21:21® osprey
-
Jíra2> Na tohle se nic slušného říct nedá. Kdyby si je nechali, prodali apod, to by člověk pochopil.
- Pátek 2. září 2011 ve 21:17® zalesak05
-
Jíra2> Nad některými věcmi se holt rozum zastaví ,těch prutů je škoda.
- Pátek 2. září 2011 ve 20:48® JHolc
-
Jíra2> Nenapadá mě žádná reakce, která by nebyla rasistická. Prostě jsou to kurvy!
- Pátek 2. září 2011 ve 20:34® Shrek
-
Jíra2> já to tvrdim pořád – takovéhle ..... radikálně řešit
- Pátek 2. září 2011 ve 20:23® Jíra2
-
Omlouvám se za vícenásobné zveřejnění.Děkuji.
- Pátek 2. září 2011 ve 20:18® Jíra2
-
Kamarádi rybáři,včera mi byla navštívena garáž,kde garážuje i moje rybářská výbava, cikánskými výrostky. Zmiňovaní odcizili celkem 3 pruty i z navijáky. Dnes jsem vypátral pachatele a předal do rukou zákona. Když jsem po necelých 24 hodinách uviděl vypátrané pruty, zhrozil jsem se. Pochopím, když pachatelé použijí odcizené věci k rybolovu, nebo je prodají, ale když pruty rozlámou a snaží se je(a většinu se jim spálit podařilo) tak nechápu, kam tato společnost směřuje. Navijáky zahodili do Lužnice. Přikládám foto torza spálených prutů.
- Pátek 2. září 2011 v 18:56® Robur
-
Char> nejlepší obrana je útok…
- Pátek 2. září 2011 v 17:32® Char
-
Robur> tý wo.e, teď budu chodit okolo kostela po špičkách abych to zlo neprobudil
- Pátek 2. září 2011 v 15:01® ssg.Jimmy Wild
-
Robur> Jo tááák…
No tak to se připojuji. Také bych jí to přál. Je fakt dobrá…
- Pátek 2. září 2011 ve 14:56® Robur
-
to je moje nepodložené tvrzení, nemám problém uznat, že je lepší, ale chci Báru dostat na 1. flek.
- Pátek 2. září 2011 ve 14:31® ssg.Jimmy Wild
-
Robur> Proč myslíš?
- Pátek 2. září 2011 ve 14:17® Robur
-
ta Ruska by nemusela projít dopin. kontrolou
- Pátek 2. září 2011 ve 13:38® ssg.Jimmy Wild
-
Tak Barbora je po velkém boji druhá. Nevadí i tak je to krásné. Gratulace…
Tento příspěvek byl editován 2.9.2011 13:39:01 uživatelem ssg.Jimmy Wild. - Pátek 2. září 2011 ve 13:37® ssg.Jimmy Wild
-
RM> Četl jsem a je to dost zajímavé a určitě na tom něco bude. Ale přesně, jak píše autor. Něco takého je pravděpodobně neprosaditelné. Navíc nevím, jestli by se to přímo v takovéhto podobě líbilo i mě osobně.
- Pátek 2. září 2011 ve 13:34® RM
-
osprey> Ve srovnání s některými jinými státy to tady opravdu není tak hrozné ale problém naší malé republiky je ten, že jsme k okolnímu světu ekonomicky připojení a tak problémy našich (zejména západních) sousedů jsou v zápětí i našimi problémy. Ale to by bylo na dlouho …, jenom jsem si sem (na chytej) odskočil na kukačku v rámci oběda, teď musím zas do háku. Tak zatím …
- Pátek 2. září 2011 ve 13:28® RM
-
ssg.Jimmy Wild> jestli chceš tak si to přečti – http://vikend.ihned.cz/…volucni-past
- Pátek 2. září 2011 ve 13:21® osprey
-
RM> Je smutné, že když se rozhoduje o budoucnosti státu, tak má hlas univerzitního profesora a bezdomovce stejnou váhu.
A když se podíváš, všichni třeba kritizují, jak špatně se u nás vládne (přiznejme si, je to děs). Ale kupoval jsem kdysi dolary za 32 Kč a dnes je dolar za 17 Kč. To je ukázka toho, že náš stát není řízen až tak katastroficky.
Jenže reálné nestranné hodnocení jakékoli problematiky, to je věc, se kterou se člověk jen tak nesetká.
- Pátek 2. září 2011 ve 13:21® ssg.Jimmy Wild
-
RM> Jako, že evidentní id..ti by nemohli volit, jo?
Dobrý… A co nejdřív vyštípat takové lidi z těch volebních lístků?
- Pátek 2. září 2011 ve 13:15® RM
-
Nedávno jsem četl článek „Volební právo, evoluční past“, nebo tak nějak … Autor se v tom článku zamýšlí nad tím, jestli by nebylo rozumné zavést volební průkazy jako jsou třeba zbrojní průkazy a tak podobně … Teď když jsem viděl ty videa, tak jsem si na ten článek vzpomněl
- Pátek 2. září 2011 ve 12:42® ssg.Jimmy Wild
-
osprey> Ta holka to dá
Ale díky za odkaz. Alespoň to můžu sledovat on-line.
- Pátek 2. září 2011 ve 12:40profil byl smazán
-
Robur>
neskutečný viď,nechápu ty lidi
- Pátek 2. září 2011 ve 12:37® osprey
-
Trocha sportu – Bára Špotáková bojuje o medaile.
- Pátek 2. září 2011 ve 12:35® Robur
-
mannice> seš debil, jsme si to doma pustili a teď se bojíme
- Pátek 2. září 2011 ve 12:18® ssg.Jimmy Wild
-
Robur> No to je nápad pozvi je na sraz. Alespoň budeš mít u vody spoustu místa
- Pátek 2. září 2011 ve 12:10® Robur
-
pozveme je na sraz:_D
- Pátek 2. září 2011 ve 12:09® Robur
-
prostě nevíte, co je dobrá hudba.