Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 31. srpna 2011 v 10:50® ssg.Jimmy Wild
-
mannice> No už to půjde rybchle. Když jsem včera v noci seděl na úhořích, tak to bylo jasně znát. Už jsou to úplně jiné večery a noci než v červenci.
- Středa 31. srpna 2011 v 10:09profil byl smazán
-
brčkař: jen doufám že ten podzim ještě nákej ten týden vydrží
- Středa 31. srpna 2011 v 0:05® Jak.novi
-
majkyss> Tipuji, a myslím že správně bochnatka americká, což je sladkovodní mechovka.
- Úterý 30. srpna 2011 ve 23:55® majkyss
-
osprey> Prosím tě co je to na té fotce z Čtvrtek 25. srpna ve 21:10 ? Moc děkuju
- Úterý 30. srpna 2011 ve 23:00® ART
-
Ten motor (viz. z lovu) mě dostal těma okounama, chce se mi brečet.
- Úterý 30. srpna 2011 ve 22:11® 1Mara
-
Alov> Vážím si tě jako pana rybáře , nejsem naivní , jak si myslíš , ale ta fotka mě opravdu zvedla ze židle , už kvůli věcem které jsem psal Piranhovi , umím si i pana rybáře představit po řekněme dobu dvou let jak rybaří ! Ale proč na tebe reaguji ? , máš pravdu že ten dotyčnej asi ani neví že někdo reaguje na něj tak a nebo tak , to jak Robur navrhoval dát ke konkrétní fotografii komentář souhlasím , i když by to vypadalo jako kopírka z MRKu . Ta fotka mladým, nezkušeným, starým, novým rybářům moc nedá k zamyšlení jak to v dnešní době s našima českejma vodami vypadá a rybářské politice jako takový
Tento příspěvek byl editován 30.8.2011 22:12:32 uživatelem 1Mara.. Ano chtěl a požadoval a prosil jsem adminy , aby to smazali , mmají k tomu důvod takovej jakej asi je , že tam ještě straší , bylo to odemě sobecké , ale bylo to myšleno s dobrým úmyslem . Jinak rád jsem tě tu zase po trošku delší době viděl
- Úterý 30. srpna 2011 ve 21:51® 1Mara
-
Piranha> No asi takhle , tvá reakce na mě , mě osobně překvapila páááč opět píšeš něco o čem vůbec nic nevíš !! mě říkáš že jsem hysterka , ano stou fotkou a to co ten dotyčný rybář dokáže a určo né jednou odnést od vody je fakt k zblití !!!
Dále můj názor je ať je správný což si myslím že je a nebo nesprávný , můj strýc i táta říkával že pokavaď se tře malá ryba s malou ( viz okoun ) tak časem ta obsátka vody zakrní a tudíš se chytají a v té vodě jsou už malé okouni! jestli nemám pravdu , tak se komukoliv omluvím, posipusi popel na hlavu a budu aspoň o něco chytřejší ! Dále mě vůbec nevadí že si odnesl rybu od vody , ale to že odnesl skorotrofejní rybu která si zaslouží dle mého úctu vrácení zpět do vody , a to hlavní proč jem reagoval tak jak jsem reagoval je to že se fotí se zabitejma rybama jako nějaký supr lovec a ta fotka nemá žádné kouzlo a je debilně jak nafocená tak i pobuřující a tudíš pro Chytej nepřínosná ! Za tim si stojím a je to můj názor ! Dále k okounovi jednomu co popisuješ že jsme ho ( Filip111) vykuchal a snědly : Toho okouna jsem ulovil já , ano byl !!! puštěn hned zpět , ale stalo se něco co se nám ještě a ani mě nestalo že zkrátka po 5ti minutách vyplaval břichem v prostřed našeho rybníčka k hladině a nerozdejchal to že byl vytažen asi z 6m. hloubky rychle , ( můj názor ) bylo to políčený na malinkou mrtvou rybku cca. 2–3cm. cejnek na úhoře a protože je tam dosti bordelu , tak jsem to vytáhnul rychle . Takže majitel a i ostatní jsme se rozhodli ho vyndat z vody a udělat na grilu. Je mě ho opravdu moc líto !!!! , ale stím nic nenadělám , osobně jsem tam toho okouna pouštel a né jen tady toho , takže asi tak. Takže příště si Davide o mě neotírej pusu , pááááč já nejsem dobitek jako pán se zmasenými okouny na fotce.
A na závěr , já jsem nikam tu fotku ani nedával ,a ani bych jí nikam nedal !!!!!
Toť vše k osvětlení tobě a lidem co si přečetli tvůj blaf o tom jakej jsem sám magor co zabijí velké okouny !!
- Úterý 30. srpna 2011 ve 21:41® Kazan
-
JirkaF> opět krásné obrázky, takové příspěvky vždy potěší
- Úterý 30. srpna 2011 ve 21:33® sus1
-
mannice> No proto.
- Úterý 30. srpna 2011 ve 20:58profil byl smazán
-
olda> Neříkám,že mladý nejsou prasata,ale v tom množství jich nebude tolik jako starých..Dit se podívej kolik mladejch chytí nad 2 metry sumce kolik sejich pustí a kolik bere.To samý rozliš podle věku a mluví to samo za sebe.Ale neříkám,že nejsou starý slušný rybáři.Jednoho u nás znám,procestoval snad celý svět a přístup k rybařině má jako málokdo.
- Úterý 30. srpna 2011 ve 20:44® olda
-
mannice> Máme každý jinou zkušenost,je spousta starších slušnejch rybářů a mladých prasat a naopak.
- Úterý 30. srpna 2011 ve 20:38profil byl smazán
-
olda> Tak jestli sem se tě dotknul,tak se omlouvám.Nezlob se na mě,ale já co znám starší rybáře u nás,ty o puštěnou rybu ani nezavadili.Stojim si za tim,že mladý ho spíš pustěj,už jenom kůli tomu že je ovlivňuje CaR víc jak ty starší. Ty si výjimka a neberu tě vůbec v potaz,tak se toho nechytej.
Tento příspěvek byl editován 30.8.2011 20:39:04 uživatelem . - Úterý 30. srpna 2011 ve 20:34® olda
-
mannice> Ty se mi snad zdáš cituji:Hlavně bych to neřek do takovýho stejně starýho kluka jak my..:myslíš že každou sežranou rybu mají na svědomí dědkové?Musím tě zklamat, znám spoustu masajů a 80% to jsou mladí lidé.
- Úterý 30. srpna 2011 ve 20:33® Shrek
-
mannice> tohle je revír 431008 Dal. potok 2 – Velký rybník. To je tady u nás kousek od K. Varů. Nedávno tam sumce 200+ chytli – taky to bylo na Nově. Jenže tam je to fakt katastrofa.
- Úterý 30. srpna 2011 ve 20:33® skwor
-
Kazan> Řeka byla jako kafe, tak jsem zaokounoval na stojáku.
Tento příspěvek byl editován 30.8.2011 20:33:16 uživatelem skwor. - Úterý 30. srpna 2011 ve 20:27profil byl smazán
-
Alivio> Tak o žádnym takovym revíru na Ústecku opravdu nevim,takže tohle nebyl ten případ
- Úterý 30. srpna 2011 ve 20:26® Kazan
-
skwor> tak jak jsi dopadl, a co zvítězilo, řeka nebo stoják?
- Úterý 30. srpna 2011 ve 20:24® Shrek
-
mannice> znám revír, kde bych zabil jakéhokoliv mírového sumce. Teda kromě albína, to nikdy......jsem pověrčivej.
- Úterý 30. srpna 2011 ve 20:22profil byl smazán
-
Hlavně bych to neřek do takovýho stejně starýho kluka jak my..
Alivio> Někde na Severu
sus1> Neboj,zas nešílim jak Mára
- Úterý 30. srpna 2011 ve 20:18® HaDová
-
Vzkaz od Davida z mistrovství světa v přívlači, Itálie: Po prvním dnu jsme 4. Suverénně vedou Italové a na 99 % vyhrají, druzí jsou Chorvati, třetí Slováci. Je to velmi náročné a závod provází ukrutné horko.
- Úterý 30. srpna 2011 ve 20:10® skwor
-
mannice> Že ho vzal beru, to jsem ochotný přijmout. Ale ty televizní komedie s vykuchanou rybou na žebříku a vedle stojí lovec hrdina… Tak z téhle prezentace úlovku je mi na blití.
- Úterý 30. srpna 2011 ve 20:06® Shrek
-
mannice> a kde to bylo?
- Úterý 30. srpna 2011 v 19:58® sus1
-
mannice> Klid nebo tě praskne žilka.
- Úterý 30. srpna 2011 v 19:54profil byl smazán
-
Viděli ste na televizi nova? Sumec 221cm a takovej mlaďoch a vzal ho to je debilllll ..
- Úterý 30. srpna 2011 v 19:09profil byl smazán
-
sethy> No jasný naprostá paráda
- Úterý 30. srpna 2011 v 18:43® sethy
-
mannice> Že jo
- Úterý 30. srpna 2011 v 17:11® HaDová
-
osprey> už to s pánem řeším v d. s adminy
- Úterý 30. srpna 2011 v 17:03® džigit
-
osprey> už jsem dovařil,tak budu šmírovat
- Úterý 30. srpna 2011 v 16:40® Shrek
-
olda> Ti dík, vzhledem k tomu, že chytá na vodě, kam jezdim i já
- Úterý 30. srpna 2011 v 16:27® olda
-
motor:Až dolovíš tam u vás tak přijeď na Labe k nám, taky máme hezké okouny, tak do 15cm.Myslím že jsi moc šikovný tak ti to u vás moc dlouho trvat nebude.Ať se daří i nadále.