Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 30. srpna 2011 v 16:00® osprey
osprey

džigit> Ty můžeš, já musím. Je jedno, kdo to udělá, ale mělo by to tu být.

Úterý 30. srpna 2011 v 15:59® osprey
osprey

GRUPA> Úplný výmaz z databáze může provést jen David Havlíček nebo programátor Radim (revoke).

Musíš někomu z nich napsat.

Úterý 30. srpna 2011 v 15:27® džigit

osprey> jak tak koukám na krátké zprývy,musím se Ti „sorrovat“ za laxní přístup z mé strany :-D

Úterý 30. srpna 2011 ve 13:54profil byl smazán

Zdar, jak mám prosím úplně zrušit registraci na CHYTEJ?

Úterý 30. srpna 2011 ve 13:52profil byl smazán

sethy: krásná

Úterý 30. srpna 2011 ve 12:17profil byl smazán

skwor> že budu na podzim o světadíl jinde :-)

osprey> Plave,ať si plave a nikdo o ní neví.To je lepší :-)

Úterý 30. srpna 2011 ve 12:01® osprey
osprey

mannice> Bydlím u malé systematicky vybíjené říčky. A stejně se na ní každý rok pěkná štika chytí. Je to o snaze, hledání, zkoušení a hodinách s prutem. Netvrdím, že je to snadné, ale ta ryb ti tam někde plave. Dál je to na tobě.

Úterý 30. srpna 2011 v 11:46® skwor
skwor

mannice> Podzim a Labe na dosah, co Ti brání? :-)

Úterý 30. srpna 2011 v 11:31profil byl smazán

osprey> Už to tu dávno neni co bylo.Podívej se na Ústecký forum a vidíš,že to tu je letos hodně bídný.

Úterý 30. srpna 2011 v 11:24® osprey
osprey

mannice> Máš kolem vody, kde takové plavou. Je to jen otázka času a prutohodin.

Úterý 30. srpna 2011 v 11:10profil byl smazán

Tak takovou bych si taky rád někdy chytil :-)

Úterý 30. srpna 2011 v 11:06® osprey
osprey

Noodling> To určitě. Osmdesát má podle mě s přehledem. Možná i o dost víc.

Úterý 30. srpna 2011 v 10:56® Noodling
Noodling

osprey> Tohle je už trochu větší kudla :-)

Tento příspěvek byl editován 30.8.2011 10:57:48 uživatelem Noodling.
foto/diskuze/vseobecna/2011/th-img44685.jpg
Úterý 30. srpna 2011 v 10:38® osprey
osprey

Noodling> Což ty mě necháš, ale David mě zabije, až zjistí, že jsem tu týden nebyl.:-D

Fotil jsem i jiné ryby. Mám slušné fotky jedné kudly, ale okouni vedou. Kapr tě pustí přesně na hranici, kdy ta fotka ještě stojí za prd, totéž ostatní kaprovité ryby. Má to pravidla, postupně je musím objevit.

Úterý 30. srpna 2011 v 10:33® Noodling
Noodling

osprey> Nechám, beze všeho :-)

Ta fotka je hezká, zkoušel jsi fotit i jiné ryby?

Úterý 30. srpna 2011 v 10:20® osprey
osprey

Noodling> Ne, nemám. Jsem na to moc sockovitej.:-))

A to klepání vychází z reakce těla, které se válí celé dny za compem a najednou mu dochází kyslík. Nech mě potápět tejden a vydržím tam o 15 sekund dýl. Taky si uvědom, že tam se nemůžeš moc vrtět – najíždíš si do ryby, víříš kal… Mám dost fotek, ale tahle je z nich nej.

Úterý 30. srpna 2011 v 10:17® Fugas

osprey> tak to věřim, že to není taková sranda. Každopádně je to moc pěkný a já ti fandim. Ale vůbec ti nezávidim ty myšlenky a podvodní výstroj, když teď střádáš na kajak:-D

Úterý 30. srpna 2011 v 10:15® Noodling
Noodling

osprey> Ty nemáš neopren? :-)

Úterý 30. srpna 2011 v 9:57® osprey
osprey

Fugas> Tak nějak. Taky musíš počkat na světlo, najít ty ryby a najít je na fleku, kterého se drží, jinak ti utečou. Taky nesmí být moc hluboko a tak. Je to mnohem větší adrenalin než toho okouna chytit na prut.

Taky jsem zjistil, že mám pod vodou tak 30 s, pak by sice tělo ještě chvíli vydrželo, ale začne se klepat a neudržím foťák.

Úterý 30. srpna 2011 v 9:35® Fugas

osprey> Moc pěkní okounové! Fakt, to je z nějakýho zatopenýho lomu, že tam máš tak čistou vodu?

Úterý 30. srpna 2011 v 8:28® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Piranha> Naprostý souhlas. Přesně toto jsem se snažil řísi. Klidně občas nějaké ryby vzít, ale s rozumem.

Úterý 30. srpna 2011 v 8:16® Piranha
Piranha

ssg.Jimmy Wild> on spíš časem zjistí sám až najednou ty úlovky budou chudší a chudší, nebo menší a menší, až jeho místa budou plná lidí, tak začne uvažovat nad tím jak tomu pomoci a to už může být pozdě, nebo to bude pak práce na dlouhá léta.Každý si musí uvědomit kde má nějakou rozumnou hranici, nikdo po něm CaR na 100% nechce a ani chtít nemůže, taky si vezmu rybu, taky si vezmu okouna když ho chytím a je slušnej, ale abych zdecimoval hejno nadprůměrně velkejch okounů, to mi je malinko proti srsti taky.

Úterý 30. srpna 2011 v 8:07® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Piranha> To je právě ono. Co v Čechách není nadiktované a není tvrdě postihováno porušení těchto nadiktovaných pravidel, tak se prostě nedodržuje. Máte pravdu. Etika atd. není nikde psaná a zdravý rozum nemá každý. Ale snad se k něčemu takovému někdy také dohrabeme. Ale pokud nebudeme neetické věci neetickými označovat, tak se k tomu nedohrabem nikdy. Jak jinak mají naše děti a jejich děti poznat, co je neetické? Prostě jim to musíme říct a ukázat jim co by se nemělo. Jinak to nejde.

Jinak máte oba pravdu a sám jsem to i říkal. Proti RŘ to není a ten člověk neporušil žádná pravidla ani zákon.

Úterý 30. srpna 2011 v 8:01® Piranha
Piranha

Alivio> další věc je i ta prokletá váha.Já můžu max. do 7 kil (fuj to se i těžce píše), ale jak to poznám když tu váhu nemusím mít.Povinný je peán, metr a podběrák.V ta­bulkách podle kterých bych se mohl řídit okoun nebo podobné ryby nejsou. Kolik rybářů nosí s sebou k vodě váhu.Já jí mám pořád :-)) ale kvůli zvážení případného trofejního úlovku.

Úterý 30. srpna 2011 v 7:51® Shrek
Shrek

Hele, jedno je jistý. Má na to nárok a nikdo mu to nemůže zakázat. Tak co furt řešíte? Neetické? A kde je ta hranice mezi etičností a neetičností? Je to nějak specifikované? I kdyby tam měl nasáčkováno 6,99kg okounů, tak nikdo z nás nezmůže nic a je to jeho právo, které mu uděluje RŘ. Kdybych byl rybožrout a ryby mi chutnaly, tak si tu rybu taky vezmu a poměr puštěné:zabité bych měl asi obráceně.

Úterý 30. srpna 2011 v 7:50® Piranha
Piranha

ssg.Jimmy Wild> etické, neetické.Ukaž mi někde psanou etiku, kde je, kde se jí naučím a přečtu.Českej rybář musí mít vše nadiktovaný od svazu, jinak se to vymkne rukám.Jo ještě musíme hooodně vyzrát, aby jsme se mohli řídit nepsanými pravidly a etikou jako třeba v anglii.Teď je to pořád v rukou zákonodárců.Co je psáno to je dáno a jinak to lidem holt nevysvětlíš.Prostě těch 60 svobodného dospívání českého člověka o které přišel je někde vidět.

Úterý 30. srpna 2011 v 7:40® Piranha
Piranha

1Mara> ty seš fakt hysterka ty vole.Že tě to pořád baví do každého šít za to, že si vezme ryby.Tobě vadí vadí to z lovu ale když ti filip na srazu kuchal okyše a ještě si to fotíte a dáváte sem tak jakou máš tedy úctu ty vůči serveru. Tím nechci nijak poškodit filipa111 je to jeho věc sám když bych dal 4 kousky okolo 35 tak jdou a co. Měl by jsi si zamést před vlastním domem. Bud nasranej třeba na črs, že jim to umožní, ne na něj.

Úterý 30. srpna 2011 v 7:39® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Musím se připojit k tomuto tématu. Také se mi to nelíbí. Takové množství sice není proti RŘ, ale „jaksi rybářsky neetické“ to je. Můžeme tedy s tím vyjádřit nesouhlas, ale je fakt, že RŘ to neodporuje a ani pravidlům chytej.cz takže admin důvod ke smazání nemá. Třeba autorovi ty připomínky, co tu proběhly trochu rozsvítí a uvědomí si oč jde nejen zde, ale také celkově oč by mělo jít v rybařině. Neříkám, že musí být ortodoxní CaR, ani já nejsem, ale chce to jen přemýšlet a chovat se k těm rybám trochu ohleduplně a brát ty ryby od vody s mírou (ted nemyslím nejmenší lovnou míru :-) ). Kdyby tam byly 3 nebo 4 ty největší kousky, které by si autor odnesl k chutné večeři, tak by asi nikdo nenamítl nic, ale tohle už je zbytečně velký výřad.
PS: Je to jen můj názor…

Tento příspěvek byl editován 30.8.2011 07:43:22 uživatelem ssg.Jimmy Wild.
Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:55profil byl smazán

Alov> Taky taky

Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:48® Alov
Alov

mannice> Ale neboj. Mara se z toho vyspí a zas bude v poho ušák jeden. Hlavně by měl přestat chodit do té „dámské jízdy“. To na něm zanechává neblahé stopy. No nic. Tak dobrou všem..