Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:44profil byl smazán
-
Alov>
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:41® Alov
-
mannice> No internetové krásno se tu třeba snaží vytvořit Mara neustalýma prosbama o smazaní příspěvku motora. Pak by bylo všechno fajn a všechno krásné. A motor ted svým příspěvkem Marovo krásno na chytej narušil. A Mara je z toho v loji až po uši..
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:39profil byl smazán
-
Alov> Co je internetový krásno?Já se snažim držet pevně při zemi,ale je prostě pravda,že kolikrát u vody potkáš takový individua,který ti zkazej pohled na tu „krásnou“ rybařinu. Ale spíš sme zatim my,ty individua.
Tento příspěvek byl editován 29.8.2011 23:41:10 uživatelem . - Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:35® Alov
-
mannice> Všichni ne Dane. Všichni ne. Jen někteří těžce zvládají přechod z virtuálního internetového krásna do reality. Nic víc to není.
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:31profil byl smazán
-
Já s váma souhlasim,sme spíš všichni v naivní bublině a to co se děje u vody je naprostej opak..
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:30® Alov
-
osprey> Řečeno tak, jak to je.Bez té jako by slušné kamarádské omáčky kolem, kterou nemusím.
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:27® osprey
-
Alov> Řečeno tvrdě, ale je to tak.
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:19® Alov
-
1Mara> Napíšu to polopaticky a jednoduše. Řádíš tu, jako nějaká hysterka a nejenom ty. To si vážně myslíš, že když se jeho příspěvek smázne, že se vše vyřeší? To si skutečně tak naivní? Takových lidí jsou tisíce a nás, kteří na to máme jiný pohled je jen hrstka.Věř tomu nebo ne, ale je to tak.
Tento příspěvek byl editován 29.8.2011 23:20:59 uživatelem Alov.
Já osobně bych tenhle příspěvek nesmazal ani náhodou. Byla by tím potlačena jistá demokracie na chytej.cz, kterou si myslím kluci chtějí zachovat. Každý má možnost si o daném uživateli udělat svůj obrázek a tím to končí.
Taky pevně doufám, že už nejsi tak zblblý plkama na netu, že si myslíš, že tyhle příspěvky nějakým způsobem zásadně změní pohled na rybařinu u nás. To bych se ti musel od plic vysmát. To radši běž házet masařkám do vodý nastrouhané mýdlo nebo shnilou cibuli a efekt to bude mít zaručeně lepší. Alespon na populaci ryb u nás.
Až se jednou dočkáme lepší technické vybavenosti místního webu, tak si dáš daného uživatele do ignorace a budeš mít svatý klid ve své naivní bublině. Do té doby hold musíš skřípat zubama nebo sem radši nechodit… - Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:13profil byl smazán
-
osprey> Pochybuju,tyhle lidi se přeorientujou na to co půjde a budou plenit dokud to jde.Vidim to u nás,až člověk žasne co je člověk schopen vzít od vody.
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:10® osprey
-
mannice> No, on se dneska zasměje a až za rok bude jezdit lodí a hledat slušnější rybu, třeba mu to začne vrtat v hlavě.
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:08® osprey
-
1Mara> Já nad tím dumal několik minut. Když to smažu, tak se budeme všichni tvářit, že nic takového neexistuje. Naopak, takovýchhle lidí je plno. Když to jde, berou plnýma hrstma a když to nejde, brečí.
Takže tu veřejně prohlásím, že se to ani mě nelíbí, ačkoli ryby občas beru, nevzal bych si toho ani půlku (a dokázal bych to pustit i všechno) a v tomhle duchu vypadají fotky tak ze šedesátých let.
Ale nechci zavírat oči před něčím, co se reálně děje.
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:01profil byl smazán
-
osprey> To si jenom přečte a zasměje se,podařilo se mu to co chtěl.
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:59® 1Mara
-
osprey> Jo Míro , jdu raději spát , z tohohle se mě chce ale opravdu zvracet !
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:57® osprey
-
mvincik> Nevím, jak moc by to pomohlo. Ale lidi, co po nich tvrdě jdou, nezajímá ani těch 7 kg. Zatím, co jsem nejvíc slyšel, tak někdy před 12 – 13 lety se přede mnou nějaký hausbotář zmínil, že jich dali ve dvou lidech 40 kg ve 140 kusech.
1Mara> Třeba si ty reakce přečte. Když to smažu, tak ani nebude vědět, proč mu to zmizelo.
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:54profil byl smazán
-
1Mara> Aha,tak v tom případě to chápu
.Začíná se ochlazovat,to zase změní to jejich bláznivý chování..
mvincik> Já bych byl taky pro,ale tak jak nás je 20 kteří by s tím souhlasilo.Tak na druhé straně je 2000 lidí,kteří s tím souhlasí.Takže se nic nezmění
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:52® 1Mara
-
mvincik> Dle toho co má v registru je to obyčejná masařka co jsem zabloudila a ví o rybách a problémech za poslední desetiletí úplný howno
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:46® mvincik
-
1Mara> mannice> Ono to ani jinak nelze brát, než jen jako provokaci. Na druhou stranu, i toto RŘ dovoluje…až do 7 kg.
Já bych třeba okouna dal jako rybu lososovitou. Snad by to trochen pomohlo.
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:45® 1Mara
-
mannice> Mám nemocný auto , tak lítám s passatem jako střelený
. No snad to adminy smažou , než se tohohle hnusu chytí další volové a bude to pro ryby katastrofa
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:43profil byl smazán
-
1Mara> Podle mě,kdokoliv sem příjde tak musí vědět jak to tady chodí.Čistá provokace.Taky ti přeju hezký večer
.Co že nejsi na rybách?
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:41® 1Mara
-
mannice> Ale musí se , otázka je jestli to udělal schválně a nebo neumyslně a není si vědom očem vůbec Chytej je !!! je to výstraha pro ostatní dementy co si nedokážou ani nic přečíst a hrajou machra jaký jsou to borci , a přitom vědí howno !!! Jinak tobě přeji hezký večer kémo
ps. kuwa ten mě tak vytočil !!!!!!!!!!!!
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:37profil byl smazán
-
1Mara> Viděl sem to,na takový věci lepší asi nereagovat..
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:31® 1Mara
-
mannice> Koukni do Z lovu , se pobleješ , provokace jako blázen !!!!!!!!!!!!!!
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:30profil byl smazán
-
Pikeperch: krásná štika gratuluju
..Jakej byl boj ?
- Pondělí 29. srpna 2011 v 19:27® ssg.Jimmy Wild
-
JirkaF> Také souhlasím. Nejen hezká ryba, ale hlavně povedené fotky. Krásně zachycují tu atmosféru boje s rybou i rybu samotnou.
- Pondělí 29. srpna 2011 v 19:03® ladamaj
-
JirkaF>naprosto souhlasím se skworem není co dodat nádhera.
- Pondělí 29. srpna 2011 v 17:58® skwor
-
JirkaF: Hezký příspěvek ve Z lovu, ty fotky se mi líbí.
- Pondělí 29. srpna 2011 v 10:04® Scanix
-
Raf> kdybys nekecal, je videt, ze vis…
- Pondělí 29. srpna 2011 v 9:57® Raf
-
olda> Oldo, berou mi teď jenom malí, takže to asi fakt neumim
- Pondělí 29. srpna 2011 v 1:25® ladamaj
-
Všem z lovu gratuluji pěkné ryby ale i foto.
- Neděle 28. srpna 2011 ve 21:28® Jak.novi
-
olda>
Tento příspěvek byl editován 28.8.2011 21:29:03 uživatelem Jak.novi.