Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:44profil byl smazán

Alov> :-D :-D :-D

Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:41® Alov
Alov

mannice> No internetové krásno se tu třeba snaží vytvořit Mara neustalýma prosbama o smazaní příspěvku motora. Pak by bylo všechno fajn a všechno krásné. A motor ted svým příspěvkem Marovo krásno na chytej narušil. A Mara je z toho v loji až po uši..

Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:39profil byl smazán

Alov> Co je internetový krásno?Já se snažim držet pevně při zemi,ale je prostě pravda,že kolikrát u vody potkáš takový individua,který ti zkazej pohled na tu „krásnou“ rybařinu. Ale spíš sme zatim my,ty individua.

Tento příspěvek byl editován 29.8.2011 23:41:10 uživatelem .
Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:35® Alov
Alov

mannice> Všichni ne Dane. Všichni ne. Jen někteří těžce zvládají přechod z virtuálního internetového krásna do reality. Nic víc to není.

Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:31profil byl smazán

Já s váma souhlasim,sme spíš všichni v naivní bublině a to co se děje u vody je naprostej opak..

Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:30® Alov
Alov

osprey> Řečeno tak, jak to je.Bez té jako by slušné kamarádské omáčky kolem, kterou nemusím.

Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:27® osprey
osprey

Alov> Řečeno tvrdě, ale je to tak.

Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:19® Alov
Alov

1Mara> Napíšu to polopaticky a jednoduše. Řádíš tu, jako nějaká hysterka a nejenom ty. To si vážně myslíš, že když se jeho příspěvek smázne, že se vše vyřeší? To si skutečně tak naivní? Takových lidí jsou tisíce a nás, kteří na to máme jiný pohled je jen hrstka.Věř tomu nebo ne, ale je to tak.
Já osobně bych tenhle příspěvek nesmazal ani náhodou. Byla by tím potlačena jistá demokracie na chytej.cz, kterou si myslím kluci chtějí zachovat. Každý má možnost si o daném uživateli udělat svůj obrázek a tím to končí.
Taky pevně doufám, že už nejsi tak zblblý plkama na netu, že si myslíš, že tyhle příspěvky nějakým způsobem zásadně změní pohled na rybařinu u nás. To bych se ti musel od plic vysmát. To radši běž házet masařkám do vodý nastrouhané mýdlo nebo shnilou cibuli a efekt to bude mít zaručeně lepší. Alespon na populaci ryb u nás.
Až se jednou dočkáme lepší technické vybavenosti místního webu, tak si dáš daného uživatele do ignorace a budeš mít svatý klid ve své naivní bublině. Do té doby hold musíš skřípat zubama nebo sem radši nechodit…

Tento příspěvek byl editován 29.8.2011 23:20:59 uživatelem Alov.
Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:13profil byl smazán

osprey> Pochybuju,tyhle lidi se přeorientujou na to co půjde a budou plenit dokud to jde.Vidim to u nás,až člověk žasne co je člověk schopen vzít od vody.

Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:10® osprey
osprey

mannice> No, on se dneska zasměje a až za rok bude jezdit lodí a hledat slušnější rybu, třeba mu to začne vrtat v hlavě.

Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:08® osprey
osprey

1Mara> Já nad tím dumal několik minut. Když to smažu, tak se budeme všichni tvářit, že nic takového neexistuje. Naopak, takovýchhle lidí je plno. Když to jde, berou plnýma hrstma a když to nejde, brečí.

Takže tu veřejně prohlásím, že se to ani mě nelíbí, ačkoli ryby občas beru, nevzal bych si toho ani půlku (a dokázal bych to pustit i všechno) a v tomhle duchu vypadají fotky tak ze šedesátých let.

Ale nechci zavírat oči před něčím, co se reálně děje.

Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:01profil byl smazán

osprey> To si jenom přečte a zasměje se,podařilo se mu to co chtěl.

Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:59® 1Mara
1Mara

osprey> Jo Míro , jdu raději spát , z tohohle se mě chce ale opravdu zvracet ! :-(

Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:57® osprey
osprey

mvincik> Nevím, jak moc by to pomohlo. Ale lidi, co po nich tvrdě jdou, nezajímá ani těch 7 kg. Zatím, co jsem nejvíc slyšel, tak někdy před 12 – 13 lety se přede mnou nějaký hausbotář zmínil, že jich dali ve dvou lidech 40 kg ve 140 kusech.

1Mara> Třeba si ty reakce přečte. Když to smažu, tak ani nebude vědět, proč mu to zmizelo.

Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:54profil byl smazán

1Mara> Aha,tak v tom případě to chápu :-) .Začíná se ochlazovat,to zase změní to jejich bláznivý chování..

mvincik> Já bych byl taky pro,ale tak jak nás je 20 kteří by s tím souhlasilo.Tak na druhé straně je 2000 lidí,kteří s tím souhlasí.Takže se nic nezmění :-((

Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:52® 1Mara
1Mara

mvincik> Dle toho co má v registru je to obyčejná masařka co jsem zabloudila a ví o rybách a problémech za poslední desetiletí úplný howno :-((

Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:46® mvincik
mvincik

1Mara> mannice> Ono to ani jinak nelze brát, než jen jako provokaci. Na druhou stranu, i toto RŘ dovoluje…až do 7 kg. :-((

Já bych třeba okouna dal jako rybu lososovitou. Snad by to trochen pomohlo.

Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:45® 1Mara
1Mara

mannice> Mám nemocný auto , tak lítám s passatem jako střelený :-(( . No snad to adminy smažou , než se tohohle hnusu chytí další volové a bude to pro ryby katastrofa :-((

Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:43profil byl smazán

1Mara> Podle mě,kdokoliv sem příjde tak musí vědět jak to tady chodí.Čistá provokace.Taky ti přeju hezký večer :-) .Co že nejsi na rybách?

Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:41® 1Mara
1Mara

mannice> Ale musí se , otázka je jestli to udělal schválně a nebo neumyslně a není si vědom očem vůbec Chytej je !!! je to výstraha pro ostatní dementy co si nedokážou ani nic přečíst a hrajou machra jaký jsou to borci , a přitom vědí howno !!! Jinak tobě přeji hezký večer kémo :-)

ps. kuwa ten mě tak vytočil !!!!!!!!!!!!

Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:37profil byl smazán

1Mara> Viděl sem to,na takový věci lepší asi nereagovat..

Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:31® 1Mara
1Mara

mannice> Koukni do Z lovu , se pobleješ , provokace jako blázen !!!!!!!!!!!!!!

Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:30profil byl smazán

Pikeperch: krásná štika gratuluju ;-) ..Jakej byl boj ?

Pondělí 29. srpna 2011 v 19:27® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

JirkaF> Také souhlasím. Nejen hezká ryba, ale hlavně povedené fotky. Krásně zachycují tu atmosféru boje s rybou i rybu samotnou.

Pondělí 29. srpna 2011 v 19:03® ladamaj
ladamaj

JirkaF>naprosto souhlasím se skworem není co dodat nádhera.:->

Pondělí 29. srpna 2011 v 17:58® skwor
skwor

JirkaF: Hezký příspěvek ve Z lovu, ty fotky se mi líbí.

Pondělí 29. srpna 2011 v 10:04® Scanix
Scanix

Raf> kdybys nekecal, je videt, ze vis…

Pondělí 29. srpna 2011 v 9:57® Raf
Raf

olda> Oldo, berou mi teď jenom malí, takže to asi fakt neumim :-)

Pondělí 29. srpna 2011 v 1:25® ladamaj
ladamaj

Všem z lovu gratuluji pěkné ryby ale i foto.:->

Neděle 28. srpna 2011 ve 21:28® Jak.novi
Jak.novi

olda> :-D

Tento příspěvek byl editován 28.8.2011 21:29:03 uživatelem Jak.novi.