Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 3. března 2005 v 1:14® HaD
-
> mirmen:
)))))))))) chtělo by jim to říct, že v Čechách jsou tučnější a že maj víc masa
- Čtvrtek 3. března 2005 v 1:07profil byl smazán
-
mirmen:tak to neostane ani jediný…
- Čtvrtek 3. března 2005 v 1:03® mirmen
-
Na Slovensku nakecali místním Romům, že kormoráni mají fantastické maso. Už to nese první výsledky
- Čtvrtek 3. března 2005 v 0:48® mirmen
-
HaD: to nevystihuje u části rybářů. U nás máme v dosahu 15 km od tloušťové říčky přes parmové úseky na řekách až po nížinnou řeku s obsádkou cejn,kapr sumec ,říční ramena, návesní nádrže a rybníčky, malé i velké písáky , zhruuba 90 možností, kam jet. Já prostě nemůžu zaškrtnout jen jednu
- Čtvrtek 3. března 2005 v 0:03® HaD
-
Neda mi to, ale pripojuju se k pupakovi: kdo nechodi k volbam, voli komunisty. Proto volte! Uvedomte si, ze kdyby nebyl 89tej a bolsevik by zustal u kormidla, tezko by jste dneska byli na netu. Oni by nas urcite v zajmu sve moci od netu a dalsich svobod „uchranili“! Sory, ale nemuzu jinak. Kdyby tem, co haji komance odvypravela detstvi moje mama, jak kvuli nim prisla o svyho tatu atd., tak by ste sli rozbit Grebenickovi a dalsim tresnim tlamu!!!
- Středa 2. března 2005 ve 23:55® HaD
-
> mirmen: k tý druhý anketě – vždycky se zatrhává jen jedna volba, takže by to muselo být „kde lovíte nejraději“ nebo tak něco
- Středa 2. března 2005 ve 23:47® HaD
-
> ywan: byl rozdováděnej
- Středa 2. března 2005 ve 23:43® CeP
-
tap. tap. tap..
- Středa 2. března 2005 ve 23:39@ občasný piják
-
> klíží se mi oči, tak dobrou noc
- Středa 2. března 2005 ve 23:33® pupak
-
Klon – uz sem se lek
)
- Středa 2. března 2005 ve 23:30® Klon
-
> občasný piják: > pupak: > Shimi:
v klidu chlapi neberte vše tak vážně,ale učinek to mělo,diskuze se rozjela)))
- Středa 2. března 2005 ve 23:15® HaD
-
> Luban: už jsem v pohodě, ani nebyla nutná, ale díky
- Středa 2. března 2005 ve 23:15® HaD
-
ALL (kteří řešíte MK): už jsem to psal tuším v tom fóru. Nereagujte a bude po všem. Představte si MK jako požár. Vy se snažíte ten požár hasit. Jenže jako hasící přípravek používáte benzín. A o tom je známo, že hoří. Takže čím víc budete hasit, tím víc bude hořet. Když ovšem přestanete, z velkého ohně se stane ohýnek, pak jen plamínek a nakonec uhasne, protože nebude mít z čeho hořet. A když náhodou vzplane, tak zase rychle uhasne. Rozuměli jste mi všichni?
- Středa 2. března 2005 ve 23:12profil byl smazán
-
HaDe:pomohla ti solná lázeň?
- Středa 2. března 2005 ve 23:10® HaD
-
> mirmen: bezva nápad, díky, hned po výstavě jí tam šoupnu
- Středa 2. března 2005 ve 23:06® Shimi
-
pupak:si ze me zas delas prdel
)
- Středa 2. března 2005 ve 23:05® pupak
-
Shimi – no jooo ty si se za komanceru uz ani nenarodil
))
- Středa 2. března 2005 ve 23:03® Shimi
-
Klon:neni mi tolik abych to moh hodnotit ale z vypraveni to dost znam. a sem kua rad ze sem tu hnusnou dobu prosvihl
- Středa 2. března 2005 ve 23:02® pupak
-
Klon – to nemyslis vazne vid . . . rekni ze si z nas delas prdel pliiissss !!!
- Středa 2. března 2005 ve 23:00@ občasný piják
-
Klon: si děláš z nás prdel né
- Středa 2. března 2005 ve 22:59® Klon
-
> pupak: chápu,jen jediný se komoušům musí nechat,ať byli jakýkoliv tak byla práce,dnes je víc a víc nezaměstnaných.
- Středa 2. března 2005 ve 22:51® pupak
-
Klon – to ti lehko vysvetlim, mame takovy volebni system, spocitaji se hlasy volicu kteri se voleb zucastni a rozdeli se procentuelne a potom v druhem kole se podle tohoto klice imaginarne rozdeli mezi strany hlasy lidi co nesly k volbam a timto ty kdyz nejdes k volbam je urcite procento tveho hlasu prideleno bolsevikovi uz chapes????
- Středa 2. března 2005 ve 22:51@ občasný piják
-
Klon: malej kluk nemusí nutně znamenat, že osoba je moc mladá věkem. Taky to může znamenat, že je osoba ještě názorově nevyspělá. Tím tě nechci urazit ani se posmívat. Toto období si musí projít každý, protože žádný učený z nebe nespadl. CeP: politika se mi tady rozebírat moc nechce, ale viděl jsi kolik má KSČM mladých voličů? Dávali to v TV jako nějaký šot před volbama a chtělo se mi brečet!!! Zanedbaná rodičovská výchova nebo chyba v systému školství. Fakt nevím
- Středa 2. března 2005 ve 22:48® Klon
-
> pupak: možná sše budeš divit,ale já vládě vůbec nerozumím a ani mě nějak nezajímá,a nechápu tedy i to že když nebudu volit tak budu volit komunisty.
- Středa 2. března 2005 ve 22:45® pupak
-
mirmen – a co ja v ty ankete si na me zapomnel ja to mam k vode 6,74 metru
)
- Středa 2. března 2005 ve 22:44® pupak
-
Klon – nevolis-li volis komunisty zamysli se nad tim. . .
- Středa 2. března 2005 ve 22:44® mirmen
-
Šlo by ještě vypracovat něco ve smyslu – rybář – typ vody ( tloušťová říčka, pstruhový potok, parmová řeka, nížiiná řeka-cejnového typu, rameno písník – přehrada, s tím, že by měl rybář možnost označit všechny typy vod , na nichž lovil nebo často loví .
- Středa 2. března 2005 ve 22:43® Klon
-
> CeP: možná si zas neběhnu,ale já nevolím nevěřím jim a oni si stejnak posty dosaděj samy tak je to jedno
- Středa 2. března 2005 ve 22:42® mirmen
-
HaD: tip na anketu: jak daleko to máte na ryby. Navrhuju rozdělit na : do 0,5 km, 0,5–2 km, 2–5 km, 5–10 km 10–25 km, 25–50 km ,nad 50 km. Případně navrhněte jiné členění.
- Středa 2. března 2005 ve 22:41® Klon
-
> CeP: OK