Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.440 příspěvků, z toho 128440 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 3. srpna 2011 ve 4:38® Piranha
Piranha

Dejwík2504> já nechápu absolutně tvou reakci.Co je tak strašně špatného si odnést jednoho okouna.Ta miska neměla 50cm v průměru.Když Péťa Skanix naspal že si odnesl 50+ duháka tak nikdo nic neřek, ale za okouna?Tím nechci nic namítat proti Skanimu je to správnej rybář, já taky žeru občas ryby.Ale proč najednou takovej pranýř.

Úterý 2. srpna 2011 ve 23:06® Dejwík2504
Dejwík2504

Mrakoš> Hlavní je, že sis pochutnal. =-| :-((

Úterý 2. srpna 2011 v 11:18® Bigpista
Bigpista

kerob> Naprosto souhlasím. V neděli jsem popad feeder a vyrazil na Kyjský rybník. Když jsem tam dojel, zjistil jsem, že si jaksi nemám kam sednout, tak jsem protáh ksicht a jel domů :-((

Úterý 2. srpna 2011 v 10:48® kerob
kerob

Scanix> Ten rozdil bude asi danej i tim, kde clovek zije, tady v okoli Prahy je pres leto takovy hafo lidi, ze to kolikrat letni lov uplne znemoznuje, takze se tesim, az nikde nikdo (teda krome kolegy Fugase :- ) ) nebude, pak je moznosti k lovu podstatne vic nez v lete, minimlane ze brehu. To s tim metabolismem, kratsim casem…to je vsechno pravda, ale cim bliz k silvestru, tim mensi cast dne je jalova a mensi aktivitu ryb vyvazi mensi aktivita rybaru… proste ma to neco do sebe a me se to v poslednich letech libi moc. A i vysledky jsou rovnocenne, nekdy mozna i lepsi nez v lete, holt to tady neni jako u vas a o vetsine ryb z tvejch pravidelnejch prispevku, si muzu nechat jenom zdat…

Úterý 2. srpna 2011 v 10:28® Scanix
Scanix

kerob> tak v loni jsem si zachytal pekne v listopadu, v prosinci jsem nesel vubec k vode: http://www.chytej.cz/…rivlac-2010/

No a predloni to slo dobre oba mesice, byl jsem i 28.12. a super: http://www.chytej.cz/…laceni-2009/ http://www.chytej.cz/…laceni-2009/

Ale oproti letu, je tech moznosti k lovu mene, den je kratsi vc. doby lovu a proto preferuju letni mesice i kvuli druhove pestrosti, ktera je vetsi

Úterý 2. srpna 2011 v 10:23® Scanix
Scanix

kerob> jasne, taky jsem lovil i v prosinci na Orleasu na podobnych hloubkach, ze brehu a nejake okyse ci candose lapil, ale s mnozstvim ryb z leta a jinde se to neda srovnavat, v lete je aktivnich mnohem vice ryb a delsi dobu pres den, coz je dano rychlosti metabolismu. Podzim a jeho chladnejsi cast muze byt ve vetsi casti dne dost jalova…

Úterý 2. srpna 2011 v 10:19® Fugas

kerob> nikde nikdo, akorát jeden domorodec je tam někde taky zalezlej:-) . To znám a mám tyhle zimní lovy taky rád.

Úterý 2. srpna 2011 v 10:11® kerob
kerob

Scanix> hloubky jsou i 20+ a chytame ze brehu, samozrejme bez echolotu, vetsinu tech fleku jsem na echu ani nikdy nevidel …hodinu na jednom fleku bez zaberu = odjezd jinam. Hodne se trha a clovek je zmrzlej jako rampouch, po prichodu do tepla okamzite usina… ale pro me je to asi nejhezci obdobi chytani… nikde nikdo, ticho a klid i na mistech, kde je v lete hlava na hlave a hlavne, ty ryby fakt zerou. Posledni rybacku delame tradicne na Silvestra a treba vloni, jsem si zachytal naprosto kralovsky :-)

Úterý 2. srpna 2011 v 10:03® Scanix
Scanix

kerob> aktivni jsou hlavne tim, ze sleduji migrujici hejna rybicek, bez echolotu si v takovou dobu bez velkych znalosti z minulosti vetsinou na prehrade ani neskrtnes. Navic vyhledavaji ty ryby uplne jine hloubky a s chladnouci vodou se to taky postupne meni. Reka je trosku jina, je fakt, ze ryby opusti vetsnou proudy a castecne se daji taky vystopovat podle obcasneho projevu beloby, ale…

Úterý 2. srpna 2011 v 10:02® ladamaj
ladamaj

sajmon>moc pěkná zubatá i okolí fakt pěkné Gratuluji.:->

Úterý 2. srpna 2011 v 9:48® kerob
kerob

Scanix> ty ryby jsou normalne aktivni a kde jsou jeden den, nemusi byt den druhy. A jedna se o prehrady a pomerne zvlastni zpusob privlace. A je pravda, ze na reku od konce rijna ani nepachnu.

Úterý 2. srpna 2011 v 9:46® Scanix
Scanix

kerob> tak zrejme trefujes zimoviste ryb, tak to je pro me na rece velice obtizne…

Úterý 2. srpna 2011 v 9:38® kerob
kerob

Scanix> ja nejlepsi rybacky zazivam pravidelne az tak od konce listopadu :-)

Úterý 2. srpna 2011 v 6:26® džigit

Cudla> „a vijó Karle,agáty bílé“ sem kdysi slýchával od starého pytláka.Žeby?!? :-))

Pondělí 1. srpna 2011 ve 21:58® Cudla
Cudla

Co brečíte je teprve jaro začínají kvést akáty,foceno mobilem dnes kolem 18h.Budou brát hadi.

foto/diskuze/vseobecna/2011/th-img44237.jpg
Pondělí 1. srpna 2011 ve 21:24® HaDová
HaDová

all: Právě jsme spustili další soutěž: http://www.chytej.cz/…i-chytej-cz/

Pondělí 1. srpna 2011 ve 20:46® timbab
timbab

inspo> Pěkný

Pondělí 1. srpna 2011 ve 20:30® inspo

Není nad stálý a vyrovnaný průtok. :-((

foto/diskuze/vseobecna/2011/th-img44230.jpg
Pondělí 1. srpna 2011 v 19:49® spike
spike

Scanix> Já letos doufám, že napodzim půjdou okouni. Loni šli krásně i v létě ale letos minimum(samozřejmě mluvím o těch větších)

Pondělí 1. srpna 2011 v 19:26® Scanix
Scanix

spike> tak podzim rad nemam, podle me, co nenachytas v lete, to uz proste nenachytas :-)

Pondělí 1. srpna 2011 v 18:07® spike
spike

Scanix> Pěkný candát, nějakého bych letos taky mohl zkusit ale počkám do podzimu. Padající listí rybu přece jistí :-)

Pondělí 1. srpna 2011 v 16:39® zrybenec
zrybenec

jednou kdyz jsem byl v rybarskych potrebach zahledl jsem tam tzv: feromony na kapry a tak se chci zeptat jestli s tim ma nekdo skusenost a jestli ano tak jakou.

Pondělí 1. srpna 2011 ve 13:55® skwor
skwor

mannice> Ještě mám šanci pokračovat na VOŠce tady v Kladně v tom, co jsem studoval do teď. Ale kdybych vybral to Ústí, tak rybačka určitě (na jaře, teď nemám celosvaz).

Pondělí 1. srpna 2011 ve 13:30profil byl smazán

skwor> Takže ustí volá ? :-) V tom případě zajdem někdy spolu na ryby ;-)

Pondělí 1. srpna 2011 ve 13:27® skwor
skwor

mannice> Jj.

Pondělí 1. srpna 2011 ve 13:19profil byl smazán

skwor> Skrz školu? Dostal ses?

Pondělí 1. srpna 2011 ve 13:17® Scanix
Scanix

skwor> tak stiku bych rad taky, aspon nejakou tu 80+, vcera mohla byt, skakala paradne, jen proste ten wobler mela postavenej na kolmo, jak kolik v papuli a nebyl nejspis vubec seklej. Vim, kde je, treba se jeste povede :-)

Pondělí 1. srpna 2011 ve 13:12® skwor
skwor

mannice> A to mě by nějaká nadprůměrnější ryba nevadila :-) Jinak zítra budu u vás na severu :-)

Pondělí 1. srpna 2011 ve 13:10profil byl smazán

skwor> To máš zase pravdu,já si svoje „cíle“ tak nějak splnil.Takže teď nemám žádný očekávání,ale času je hodně to máš pravdu.

K vodě mě to táhne ani nemusim mít nějaký extra úspěchy.

Tento příspěvek byl editován 1.8.2011 13:11:50 uživatelem .
Pondělí 1. srpna 2011 ve 13:03® skwor
skwor

mannice> Já jsem celkem optimista, za poslední měsíc jsem u vody dohnal to, co jsem během jara zameškal. A konec léta a podzim je teprve před námi.