Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 2. srpna 2011 v 10:48® kerob
-
Scanix> Ten rozdil bude asi danej i tim, kde clovek zije, tady v okoli Prahy je pres leto takovy hafo lidi, ze to kolikrat letni lov uplne znemoznuje, takze se tesim, az nikde nikdo (teda krome kolegy Fugase :- ) ) nebude, pak je moznosti k lovu podstatne vic nez v lete, minimlane ze brehu. To s tim metabolismem, kratsim casem…to je vsechno pravda, ale cim bliz k silvestru, tim mensi cast dne je jalova a mensi aktivitu ryb vyvazi mensi aktivita rybaru… proste ma to neco do sebe a me se to v poslednich letech libi moc. A i vysledky jsou rovnocenne, nekdy mozna i lepsi nez v lete, holt to tady neni jako u vas a o vetsine ryb z tvejch pravidelnejch prispevku, si muzu nechat jenom zdat…
- Úterý 2. srpna 2011 v 10:28® Scanix
-
kerob> tak v loni jsem si zachytal pekne v listopadu, v prosinci jsem nesel vubec k vode: http://www.chytej.cz/…rivlac-2010/
No a predloni to slo dobre oba mesice, byl jsem i 28.12. a super: http://www.chytej.cz/…laceni-2009/ http://www.chytej.cz/…laceni-2009/
Ale oproti letu, je tech moznosti k lovu mene, den je kratsi vc. doby lovu a proto preferuju letni mesice i kvuli druhove pestrosti, ktera je vetsi
- Úterý 2. srpna 2011 v 10:23® Scanix
-
kerob> jasne, taky jsem lovil i v prosinci na Orleasu na podobnych hloubkach, ze brehu a nejake okyse ci candose lapil, ale s mnozstvim ryb z leta a jinde se to neda srovnavat, v lete je aktivnich mnohem vice ryb a delsi dobu pres den, coz je dano rychlosti metabolismu. Podzim a jeho chladnejsi cast muze byt ve vetsi casti dne dost jalova…
- Úterý 2. srpna 2011 v 10:19® Fugas
-
kerob> nikde nikdo, akorát jeden domorodec je tam někde taky zalezlej
. To znám a mám tyhle zimní lovy taky rád.
- Úterý 2. srpna 2011 v 10:11® kerob
-
Scanix> hloubky jsou i 20+ a chytame ze brehu, samozrejme bez echolotu, vetsinu tech fleku jsem na echu ani nikdy nevidel …hodinu na jednom fleku bez zaberu = odjezd jinam. Hodne se trha a clovek je zmrzlej jako rampouch, po prichodu do tepla okamzite usina… ale pro me je to asi nejhezci obdobi chytani… nikde nikdo, ticho a klid i na mistech, kde je v lete hlava na hlave a hlavne, ty ryby fakt zerou. Posledni rybacku delame tradicne na Silvestra a treba vloni, jsem si zachytal naprosto kralovsky
- Úterý 2. srpna 2011 v 10:03® Scanix
-
kerob> aktivni jsou hlavne tim, ze sleduji migrujici hejna rybicek, bez echolotu si v takovou dobu bez velkych znalosti z minulosti vetsinou na prehrade ani neskrtnes. Navic vyhledavaji ty ryby uplne jine hloubky a s chladnouci vodou se to taky postupne meni. Reka je trosku jina, je fakt, ze ryby opusti vetsnou proudy a castecne se daji taky vystopovat podle obcasneho projevu beloby, ale…
- Úterý 2. srpna 2011 v 10:02® ladamaj
-
sajmon>moc pěkná zubatá i okolí fakt pěkné Gratuluji.
- Úterý 2. srpna 2011 v 9:48® kerob
-
Scanix> ty ryby jsou normalne aktivni a kde jsou jeden den, nemusi byt den druhy. A jedna se o prehrady a pomerne zvlastni zpusob privlace. A je pravda, ze na reku od konce rijna ani nepachnu.
- Úterý 2. srpna 2011 v 9:46® Scanix
-
kerob> tak zrejme trefujes zimoviste ryb, tak to je pro me na rece velice obtizne…
- Úterý 2. srpna 2011 v 9:38® kerob
-
Scanix> ja nejlepsi rybacky zazivam pravidelne az tak od konce listopadu
- Úterý 2. srpna 2011 v 6:26® džigit
-
Cudla> „a vijó Karle,agáty bílé“ sem kdysi slýchával od starého pytláka.Žeby?!?
- Pondělí 1. srpna 2011 ve 21:58® Cudla
-
Co brečíte je teprve jaro začínají kvést akáty,foceno mobilem dnes kolem 18h.Budou brát hadi.
- Pondělí 1. srpna 2011 ve 21:24® HaDová
-
all: Právě jsme spustili další soutěž: http://www.chytej.cz/…i-chytej-cz/
- Pondělí 1. srpna 2011 ve 20:46® timbab
-
inspo> Pěkný
- Pondělí 1. srpna 2011 ve 20:30® inspo
-
Není nad stálý a vyrovnaný průtok.
- Pondělí 1. srpna 2011 v 19:49® spike
-
Scanix> Já letos doufám, že napodzim půjdou okouni. Loni šli krásně i v létě ale letos minimum(samozřejmě mluvím o těch větších)
- Pondělí 1. srpna 2011 v 19:26® Scanix
-
spike> tak podzim rad nemam, podle me, co nenachytas v lete, to uz proste nenachytas
- Pondělí 1. srpna 2011 v 18:07® spike
-
Scanix> Pěkný candát, nějakého bych letos taky mohl zkusit ale počkám do podzimu. Padající listí rybu přece jistí
- Pondělí 1. srpna 2011 v 16:39® zrybenec
-
jednou kdyz jsem byl v rybarskych potrebach zahledl jsem tam tzv: feromony na kapry a tak se chci zeptat jestli s tim ma nekdo skusenost a jestli ano tak jakou.
- Pondělí 1. srpna 2011 ve 13:55® skwor
-
mannice> Ještě mám šanci pokračovat na VOŠce tady v Kladně v tom, co jsem studoval do teď. Ale kdybych vybral to Ústí, tak rybačka určitě (na jaře, teď nemám celosvaz).
- Pondělí 1. srpna 2011 ve 13:30profil byl smazán
-
skwor> Takže ustí volá ?
V tom případě zajdem někdy spolu na ryby
- Pondělí 1. srpna 2011 ve 13:27® skwor
-
mannice> Jj.
- Pondělí 1. srpna 2011 ve 13:19profil byl smazán
-
skwor> Skrz školu? Dostal ses?
- Pondělí 1. srpna 2011 ve 13:17® Scanix
-
skwor> tak stiku bych rad taky, aspon nejakou tu 80+, vcera mohla byt, skakala paradne, jen proste ten wobler mela postavenej na kolmo, jak kolik v papuli a nebyl nejspis vubec seklej. Vim, kde je, treba se jeste povede
- Pondělí 1. srpna 2011 ve 13:12® skwor
-
mannice> A to mě by nějaká nadprůměrnější ryba nevadila
Jinak zítra budu u vás na severu
- Pondělí 1. srpna 2011 ve 13:10profil byl smazán
-
skwor> To máš zase pravdu,já si svoje „cíle“ tak nějak splnil.Takže teď nemám žádný očekávání,ale času je hodně to máš pravdu.
K vodě mě to táhne ani nemusim mít nějaký extra úspěchy.
Tento příspěvek byl editován 1.8.2011 13:11:50 uživatelem . - Pondělí 1. srpna 2011 ve 13:03® skwor
-
mannice> Já jsem celkem optimista, za poslední měsíc jsem u vody dohnal to, co jsem během jara zameškal. A konec léta a podzim je teprve před námi.
- Pondělí 1. srpna 2011 ve 12:53profil byl smazán
-
osprey> Máš pravdu,ale moje vyhlídnutá zmizela z fleku.Od jisté doby,co sem s ní zažil souboj je to marné hledání další.
Stejnak bych si takovou rybu zatim nezasloužil.
- Pondělí 1. srpna 2011 ve 12:48® osprey
-
mannice> Proč, máš na to spoustu času. Jde jen o to jít po větší rybě a dát tomu ty prutohodiny. Jsou dny, kdy prostě nedáš rybu, ale nakonec se to povede. Kolikrát když to nejmíň čekáš.
- Pondělí 1. srpna 2011 ve 12:44profil byl smazán
-
skwor> Já bych taky rád pohnul ještě se štikou letos.Jenže to bude marná snaha si myslim.
Tento příspěvek byl editován 1.8.2011 12:44:12 uživatelem .