Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.439 příspěvků, z toho 128439 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 29. července 2011 v 0:29® RM
-
osprey> Obávám se, že nás čeká totéž. Prý v tom jedou kormoráni, ale to mi moc nesedí i když bych ty mrch nejradši víš co viď …
- Pátek 29. července 2011 v 0:16® CeP
-
RM> tak to budu muset splknout s tema ucastnikama na srazu.
- Pátek 29. července 2011 v 0:16® 1Mara
-
osprey> No něco jsem se doslechl že parma se špatně vytírá , třeba jí to trvá i 15 let než se vytře a má k tomu uspůsobený nějaký podmínky , ale nejsem si jist jestli to je pravda
- Pátek 29. července 2011 v 0:13® osprey
-
RM> Tady to tak dopadlo. Malou parmu u nás nevidíš a velké mizely a mizely až skoro vymizely. Ještě tu něco je, ale nemám čas sedět týden u vody s nadějí na jeden záběr.
- Pátek 29. července 2011 v 0:13® RM
-
CeP> Ne ne, já jsem vlk samotář …
- Pátek 29. července 2011 v 0:10® CeP
-
RM> No je tam na jednu osobu prihlaseno 5 lidi, vsichni rybari tak jsem si rikal jestli taky nejsi v tom baliku.
- Pátek 29. července 2011 v 0:09® RM
-
CeP> Sraz? Já? O tom nic nevím …
- Pátek 29. července 2011 v 0:05® CeP
-
RM> nejedes nahodou na sraz? koukal jsem ze z Kadane tam jede asi 5 lidi.
Tento příspěvek byl editován 29.7.2011 00:06:23 uživatelem CeP. - Pátek 29. července 2011 v 0:04® RM
-
mannice> Myslím, že to znamená to, že nový, nastupující generace parem tady u nás zkrátka nejsou. Na masňáky(masňáka) jsem pochytal plno ouklejí, plotic atp., ale malou parmu žádnou. Malých ryb téhož druhu bývá obvykle víc než těch velkých …
- Čtvrtek 28. července 2011 ve 23:51profil byl smazán
-
Alivio> pěknej ten dvacítkovej hrouzek,to je už to trofejí skoro
.
RM> znamená to,že umíš jen na velký a s malejma se nechceš zahazovat?
- Čtvrtek 28. července 2011 ve 23:10® RM
-
Alivio> Buď za ty malý rád, u nás jsou docela pěkný parmy 70+, ale nechytil jsem tady nikdy malou. Myslím, že je jasný co to znamená …
- Čtvrtek 28. července 2011 v 15:28® osprey
-
David Havlíček> Smajlík je jen animovaný gif. To bych dokázal. Blil by, až by to teklo z monitoru.
Ta kudla by nejspíš vzala cokoli, ale vůbec tam neměla být. Proto tam asi byla – nikdo by ji tam nehledal, je tam vody po kolena.
A jako zážitek snad dobrý, ale z řiti klika. Málem mě to stálo jednu z posledních Vaškovek. Na to jak byla hubená, tak se prala jako čert. Naštěstí to neměla seklé nejhůř. Ale jeden kontakt se zuby tam asi byl.
- Čtvrtek 28. července 2011 ve 14:48® Scanix
-
David Havlíček> vsak i ti neokridleni v lidske podobe tem rybam davaji peknej ceres :/
- Čtvrtek 28. července 2011 ve 14:41® sus1
-
skwor> Jenomže kolik lidí se zase může pochlubit rybyčkou???
Tak se neboj a jdi na to. - Čtvrtek 28. července 2011 ve 14:39® sus1
-
David Havlíček> Možná by to bylo fajn,než tento pocit vypisovat slovně.
- Čtvrtek 28. července 2011 ve 14:30® HaD
-
skwor> můžu se „zoflajnit“
- Čtvrtek 28. července 2011 ve 14:24® skwor
-
sus1> To ne, ale nechci bejt sprostej, když tu jsou Míra i David online
- Čtvrtek 28. července 2011 ve 14:21® HaD
-
sus1> mám ho někde hledat?
- Čtvrtek 28. července 2011 ve 14:20® HaD
-
Scanix> jsem rozený optimista, ale s přibývajícími informacemi o kormoránech mám o budoucnost stále větší obavy.
- Čtvrtek 28. července 2011 ve 14:17® sus1
-
skwor> Zvracející smajlík by tu našel nejdno užití,vid??
- Čtvrtek 28. července 2011 ve 14:15® skwor
-
osprey> Tady se teď taky dělá cyklostezka kolem celé řeky. Svůj názor na to tu radši veřejně prezentovat nebudu.
- Čtvrtek 28. července 2011 ve 14:09® HaD
-
osprey> gratuluju k zážitku! O pěkných rybách na mikronástrahy bych mohl dlouze vyprávět. A často je to jedna z mála cest k úspěchu.
- Čtvrtek 28. července 2011 ve 13:54® Scanix
-
osprey> to je bolistka tekoucich vod skoro vsude, kde to nezamrza a nebo zamrze jen castecne a pozde…
- Čtvrtek 28. července 2011 ve 13:52® osprey
-
Scanix> Hlavně v zimě kormoráni…
- Čtvrtek 28. července 2011 ve 13:49® Scanix
-
osprey> jasan, jen makej. Jsem na tom bodobne, ty proudy jsou fajn, jen kazdemu na ocich a kazdy si to tam „zkusi“
- Čtvrtek 28. července 2011 ve 13:46® osprey
-
Já už brečet nebudu, máme co máme a mohlo by být hůř. Já mám problém, že mám citové vazby na proudné úseky řeky, které se vyrybnily jako první.
Na svoje oblíbené úseky v nadjezích nedojedu, nemám čas a navíc se teď všude dělají cyklostezky, takže se tam stejně dostane kdekdo.
Mizím. Dělám na dalších dvou oknech a jak pořád kecám, tak mi to neubývá. Měj se.
- Čtvrtek 28. července 2011 ve 13:34® Scanix
-
osprey> jedine co v pocetech roste je kapr a pry i toho je malo
- Čtvrtek 28. července 2011 ve 13:33® Scanix
-
osprey> to je snad to jedine, na co je skoro jistota, i kdyz byly i slabsi dny…neco boleni, obcas se tam 70tnik mihne, ale stika, kterou bych rad videl v cifre 70+ ci vice, to je ryba raritni, nechapu, protoze do povodni 2002 a jeste par let potom jsem je lapal vcelku pezne a kusy do 75 byly hojne, zrejme se to vymasilo, aspon o tom svedci ulovkove vykazy dostupne u nas MO.
- Čtvrtek 28. července 2011 ve 13:31® Scanix
-
osprey> to je pravda, ono staci se podivat jen kolik je tu bile ryby, cejnku, cejnu, plotic, perlinu podoustvi a ostroretek. Samo i tloustu, proudniku a oukleji, jen letosni vyter rybek nebyl dobry, maly stav vody zabranil rybam se dostat na vhodna trdliste, tak i dravci nejsou uplne tam, kde byvali bezne, ale to nemusi byt nas kodu, mozna jsou i populacne slabsi, vysadba se totiz moc nekona, ne na reku, skoda. Candati tu jsou, obcas nekdo neco dostane, vlacka je dost licha, ale to i jine vody, ktere hosti kusy k metru nedavaji sva tajemstvi zadarmo
- Čtvrtek 28. července 2011 ve 13:29® osprey
-
Scanix> Na ty tvoje duháky se chytám od zahájení. Ještě tak rok dva a dorazím…