Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 18. července 2011 ve 12:33profil byl smazán

osprey> Nesouhlasim,dnešní doba je ve spěchu,potřebuju ryby rychle nachytat,vyfotit a jít zase dál.

Smysl rybařiny mi utek zadníma dveřma,teď bych se chtěl hnát za úspěchy :-)

Pondělí 18. července 2011 ve 12:28® osprey
osprey

mannice> :-D

Ale jednou na to přijdeš. Není důležitý co a kolik toho pochytáš. Ty hodiny u vody nejdou nahradit tím, že ti někdo něco vybleje na netu.

Pondělí 18. července 2011 ve 12:09profil byl smazán

CeP> souhlas pivo

Pondělí 18. července 2011 v 11:56® Jose.Pepe
Jose.Pepe

Ahoj, chtěl bych se zeptat nebo jestli mi někdo doporučí, jaký vybrat benz.motor na nafukovací člun Blue Line 360. Díky za odpovědi

Pondělí 18. července 2011 v 11:41® osprey
osprey

CeP> Proč okrádat lidi o přirozený vývoj osobnosti a všechno co přináší – aby si bez námahy chytili pár ryb navíc?

Všechno, co na rybách umím, bych se naučil za dva tři roky. Ale těch dvacet let hledání, pokusů, omylů a četných vystřízlivění ničím nenahradíš.

Pondělí 18. července 2011 v 11:25® CeP
CeP

osprey> škrte! :-P

Pondělí 18. července 2011 v 11:15® osprey
osprey

mannice> Tam není co radit, musíš hledat. Ostatně přesně o tomhle nebudu nikdy nic psát, na to ať si přijde každý sám.

Pondělí 18. července 2011 v 10:55® mvincik
mvincik

ladamaj> Vodu sleduji, nejsem začátečník, ale taky není čas chodit tak často..a kdy se člověku zachce…

Pondělí 18. července 2011 v 10:44® ladamaj
ladamaj

mvincik> jasně :-> skus chodit k vodě častěji a sledovat vodu :-D

Pondělí 18. července 2011 v 10:01profil byl smazán

cormoran> Tak to mám taky,ale u mě je řeč v dekách :-))

Pondělí 18. července 2011 v 8:26® mvincik
mvincik

ladamaj> Já nebrečím :-) . Na to jsou zajisté jiné důvody, než je rybaření, můj koníček. Ale holt když jsem u vody, nějak zvlášť se nedaří. Nic víc.

Pondělí 18. července 2011 v 7:13® cormoran
cormoran

mannice> Jenže víš, jak to má Prutos? On začíná říkat rybě ryba, až když má tak kolem patnácti kil, nejlépe dvacet a víc. Takže vlastně ty menší ani neregistruje, tudíž se o nich ani nezmíní:-)

Pondělí 18. července 2011 v 0:58® hecht
hecht

Prutos> Jestli Tě to uklidní, tak o zahájení 3 dny bez záběru, stále ještě nemám štiku k šedesáti, která by nespadla po záběru. Na fousáče s letos pořízeným cajkem tuším 5 nočních vycházek bez kontaktu. ,,Né nejsme na kolenou, rejeme drškou v zemi'' nebo jak to zpíval Karel Kryl… Mám dojem, že ty už sis letos sáhnul na pěkné fišle, jsou na tom někteří i hůř.

Pondělí 18. července 2011 v 0:23® ladamaj
ladamaj

mvincik>nebreč ryby berou jenom vystihnout čas:->

Neděle 17. července 2011 ve 23:03profil byl smazán

Prutos> Tak to sem zvědavej kdo to z nsá vzdá první a nebo naopak bude konečně spokojenej :-)

Neděle 17. července 2011 ve 22:58® Prutos
Prutos

mannice> Prdlajs, chytil jsem to stejný co poslední dobou vždycky :-)
Ale flintu do žita neházím.

Neděle 17. července 2011 ve 22:54profil byl smazán

Prutos> Já sem zatim ještě v klidu,ikdyž teda těch prutohodin už bylo víc než dost.Ale sem rád,že z nuly aspoň sem schopnej ty menší ryby prochytat.Příjde mi jak kdyby se ty větší uplně vytratili. Ale tobě se zadařilo ráno ne? :-)

Neděle 17. července 2011 ve 22:49® Prutos
Prutos

mannice> Je to teď celý nejaký podělaný. Výsledky absolutně neodpovídají vynaloženému úsilí. Začíná mě to trochu žrát…

Neděle 17. července 2011 ve 22:38profil byl smazán

Prutos> Mě u nás spíš příjde,že to je jenom chvilková záležitost v součastný době.Nakrmí se,nalítaj do potěru a za 20 minut je po všem.Co mě zaráží,že chytám jenom menší velikosti.Chytám i na 13cm gumy,ale na ty je to bez reakce,všechno jde cca na 7cm..

Neděle 17. července 2011 ve 22:31® Prutos
Prutos

mannice> Tady není rady. Každá voda má svoje specifika a i ty se často mění. Na to kde a kdy u nás berou ryby, já nedokážu přijít až asi tak měsíc :-)

Neděle 17. července 2011 ve 22:22profil byl smazán

osprey> rád si nechám poradit :-)

Neděle 17. července 2011 ve 22:18® osprey
osprey

mannice> Samozřejmě, že žerou, jde o to kdy, kde a jak. V létě se ta aktivita kolikrát posouvá do takové části dne, že by to jeden neřek.

Neděle 17. července 2011 ve 21:59profil byl smazán

mvincik> I ryby musej žrát,ať je jakýkoliv počasí.A taky že jo,ten malej candátek byl pěkně nabaštěnej a ten větší se pás,přímo mezi potěrem.Takže asi mu to počasí sedělo,přeci jen je to ryba bouří.

Neděle 17. července 2011 ve 21:54® mvincik
mvincik

mannice> Co bychomn taky chtěli. Počas je jako na houpačce, pochybuji o tom, že to zrovna šupinám nějak zvlášť svědčí…

Neděle 17. července 2011 ve 21:52profil byl smazán

Tak sem byl dneska u vody..Nic zázračnýho se nestalo.Jeden candátek a druhej,nepřise­klej.Zabral hned pod prutem..V tom nejlepšim začal slejvák a tak sem už doma.

Neděle 17. července 2011 ve 21:24® osprey
osprey

Scanix> Točilo se to s minimálním předstihem. Zdaleka jsem nebyl u všeho (co bych tam taky dělal), ale byl to fofr.

Neděle 17. července 2011 ve 20:34® Scanix
Scanix

osprey> to je mmi jasne, myslel jsem, ze je to tak rok dopredu predtocene, ale legrace to jiste neni v zadnem pripade

Neděle 17. července 2011 ve 20:04® osprey
osprey

Scanix> Ono je to těžké – kouká se rychleji než se to tvoří a tvoří se to těžko a draho.

Neděle 17. července 2011 v 19:56® Scanix
Scanix

Kazan> jj, diky za info, nejak jsem se tesil na dalsi dil a prd :-)

Neděle 17. července 2011 v 19:56® Scanix
Scanix

osprey> aha, to jsem nemel tuseni, ani jsem nikde nezaregistroval tu zpravu, ze pokracovani neni, skoda, docela me to bavilo, moc veci s podobnou tematikou bohuzel nikde nevznika…a co se odkazu na videa tyka, neni problem pak alespon klinout na stranky poradu viz odkaz na CT a tam to nastesti funguje.