Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 14. července 2011 ve 20:36® Char
-
mvincik> nahodit na sumce půjde
Tento příspěvek byl editován 14.7.2011 20:37:25 uživatelem Char. - Čtvrtek 14. července 2011 ve 20:26® mvincik
-
Sander> Jinak tvůj zítřejší plán je obávám se v pr*eli. Voda hnědá a hodně zvedlá. Ikdyž tedka večír už jse koukal, že tak o 10 cm klesla. Vymysli náhradní proram!
- Čtvrtek 14. července 2011 ve 20:24® mvincik
-
Sander> Skoro bych tě poslal kamsi… Od rána v jednom tahu a návrat na zákaldnu po šesté večír. Utahanej jako kotě, ani na ryby by se mi nechtělo…
- Čtvrtek 14. července 2011 ve 20:22® Sander
-
mvincik > klidná služba?
Jsem to včera s tím Rally Drachkov čoveče trefil, prý na silnici dost stromů… - Čtvrtek 14. července 2011 ve 20:18® mvincik
-
skwor> Byl jsem včera, za hodku a půl ani drbanec. Jestli tou bouřkou či něčím jiným, netuším. Asi to jednoduše neumím. Ale není všem dnům konec!
- Čtvrtek 14. července 2011 ve 20:02® skwor
-
Prutos> Taky jsem teď asi dva dny nebyl. Předtím 5 jo, takže pauza nevadí
- Čtvrtek 14. července 2011 ve 20:01® Sander
-
Libor > tohle má dost nasvědomí stará základna spolků, maj to prostě zažitý a starýho psa novým kouskům nenaučíš. Na kamaráda to zkoušeli taky, něco ve smyslu co má zahnutý zobák, to střel a podobně.
Možná tomu s postupným omlazením myslivosti odzvoní. - Čtvrtek 14. července 2011 v 19:54® RM
-
Libor> Hmmm …, takže klasika …
- Čtvrtek 14. července 2011 v 19:51® Libor
-
RM> jsou to odlišné modely, problém začíná v legislativě a v zákonech. Pytlačení, porušování vyhlášek, zákona, zabíjení chráněných živočichů. Porybní, myslivecká stráž nemá oporu v zákoně. Policie řeší jiné, důležitější problémy a nestíhá mnohdy ani ty.
Tento příspěvek byl editován 14.7.2011 19:51:50 uživatelem Libor. - Čtvrtek 14. července 2011 v 19:45® RM
-
Libor> Chápu tě … Ale rád bych si přečet o těch lumpárnách, mohlo by to být poučné i pro vývoj rybaření.
- Čtvrtek 14. července 2011 v 19:40® 1Mara
-
1 Mara to stebou plňe souhlasím.
- Čtvrtek 14. července 2011 v 19:39® Libor
-
Sander> jj pravdu díš synku ale jsou i myslivci co přírodu zas tak neberou. Je to taky prolezlý lumpama, akorát to do hloubky nevidíš. Nebudu to rozvádět, rozčílil bych se
- Čtvrtek 14. července 2011 v 19:32® Sander
-
1Mara > u myslivců je to trochu jinak. Myslivost už nějaký čas nelze dělat pro své obohacení. S tím už adepti počítají, hlásí se do tohoto spolku z jiného důvodu.
Možná víš, jak dlouho čeká nový člen třeba na povolenku k odstřelu srnčí zvěře, řádově roky, jak kde. Je to zásluha za desítky, možná spíše stovky hodin brigád.
Rybaření je proti tomu postavené úplně naruby. Bez práce a zapůldarma žereš co ti žaludek stačí. A když nestačí, je spousta jiných možností jak vydřít z posledního cárku rybího masa něco pro svůj užitek.
Myslivec musí mít přírodu rád, jinak by ji nedělal. Rybářům je příroda naprosto volná. Vím, ohánět se vztahem k přírodě je chabý a otřepaný argument, ale málokdo si do hloubky uvědomuje, co tohle slovní spojení vlastně znamená. - Čtvrtek 14. července 2011 v 18:06® spike
-
Prutos> Jasny a tak taky bych byl radši víc u vody, bohužel nemám letos nějak času. Naposledy jsem byl v nedělu a kdy se dostanu to nevim
- Čtvrtek 14. července 2011 v 18:04® Prutos
-
spike> To jo, ale nic se nemá přehánět
- Čtvrtek 14. července 2011 v 18:02profil byl smazán
-
Prutos> Souhlasim,ryby nám už totálně vyvracej všechny teorie..Sice se malý candáti dařej,ale ty nechci trápit.Ahoj
- Čtvrtek 14. července 2011 v 18:02® spike
-
mannice, Prutos> I když neberou berte to z té lepší stránky, máte čas a trávíte ho u vody
- Čtvrtek 14. července 2011 v 18:01® Prutos
-
mannice> Jen jdi. Doma nic nechytíš. Já dám pauzu, tělo si to žádá. Divný je, že za poslední dobu byly několikrát skoro ideální podmínky ( z mého pohledu) a přesto byla voda totálně mrtvá. Něco je špatně.
- Čtvrtek 14. července 2011 v 18:00profil byl smazán
-
Přeju všem hodně štěstí,ať Vám daří jako mě
,takže o půlnoci se tu všichni sejdeme jak je to mtrví
- Čtvrtek 14. července 2011 v 17:26profil byl smazán
-
Prutos> Já dneska zase půjdu,našel sem si nový místo tak ho chci vyzkoušet,ale mám takovej pocit že mi to stejně nepomůžu
- Čtvrtek 14. července 2011 v 17:20® Prutos
-
mannice> Ani mi nemluv…hodiny bez záběru mi jdou do desítek. Dnes na to dlabu, jednou za čas se potřebuju i trochu vyspat.
- Čtvrtek 14. července 2011 v 17:01profil byl smazán
-
Prutos> Já bych řek,že na tom bude líp jak já,loňskej zázrak se nejspíš letos opakovat nebude..příjde mi to u nás nějak moc mrtví
- Čtvrtek 14. července 2011 v 16:57® Prutos
-
mannice> Hele buď klidnej. Než ten ho vyžehlí, to se spíš dožiju důchodu
- Čtvrtek 14. července 2011 v 15:41® sus1
-
cormoran> Nebuď posera a optej se,za to nic nedáš,akorát získáš?!
- Čtvrtek 14. července 2011 v 15:09® sus1
-
Sander> To nebylo přivítání,ale rád jsem se zasmál.
Nemam ,, moc " času,tak jsem se tady nemohl objevit.Edit: To je pravda,na tom obrázku,co jsem dostal ,, vocas " byl.
Tento příspěvek byl editován 14.7.2011 15:11:16 uživatelem sus1. - Čtvrtek 14. července 2011 ve 14:58® 1Mara
-
Sander> A jinak to že chceš zkončit a jsi znechucen , tomu stavu nepomůžeš a nezapomeň , ještě ti to musím natřít v tlouštích , aspoň 65 +
- Čtvrtek 14. července 2011 ve 14:55® 1Mara
-
Sander> Ahoj Petře .
No k včerejší odpovědi : Souhlasím stebou v hodně věcech , třeba řeč o té hostovačce , dále o rybářích jak ty říkáš v „montérkách“ vím přesně o které lidi ti jde a jak se chovají a pod. Ale jen zdaržit povolenku na neunosnou mezd zdůvodu co jsme se v čéra bivili je u mě blbost. Mnohem lepší by bylo pro nové členy , aby jsi počkali až se uvolní místo jinného rybáře , co zkončí a nebo nedej bůch umře , holt MO by dalo stop stav a jeto . Dále třeba jak je to u nás , MO Bílina má necelích 2500 členů a jen 5 malích vod , kam můžou si jít zachytat , zbytek dá se říct 90% rádoby rybářů choděj chytat hlavně na okolní Mo , jsem pro vody místního významu a tyhle masařky což v Bílině jich je víc než hafo a drancujou okolní vody bych tam zachytat sic nechal , ale za určitej poplatek . Víš u nás je to tak a to je pravda , Bílinskej rybář u nás na rybníku chytne candáta a do týdne je tam 50% Bílinskejch rybářů a všichní melou , tady berou candáti a atd. takhle to u nás je . Nevím jak to mají Mo okolních domluvený a dohodnuté , ale je fakt že oni nemají až takové sádky, a když mají , tak jen pár kapříků a atd. Hlavní problém já vidím u nás třeba př. na naší Barče , krásná voda , rybý obsádka též docela dobrá , ale choděj tam klucí po pubertě a nerybáři tábořit , dělat táboráky a chlastat . O výkendech je tam bordel a rachot na celou Barču , ktomu hafo koupajících přemazaných různými krémi a podobně . Tihle lidi tam dělají bordel největšího kalibru a RB. by tam musela býti nepřetržitě
Jak k tomu pak ten poctivý rybář přijde
. Zkráceně , vím o čem jsi psal a mluvil a rozumím ti , je to hnus
Vem si myslivecké združení , tam noví člen čeká ( čekatel ) třeba i 5 let , než ho do združení přijmou a jen se zůčastňuje krmení zveře,brigád,schůzí,atd. jsem pro chránit některé vody před nájezdy jiných rybářů z jiných MO , ale se soukromákami nesouhlasím.
- Čtvrtek 14. července 2011 ve 14:35® skwor
-
Alivio>
cormoran> Tam se mu dostalo stejné odpovědi.
- Čtvrtek 14. července 2011 ve 14:33profil byl smazán
-
Sander> Já se jenom ptám
Snad to nebereš špatně to by mě mrzelo
- Čtvrtek 14. července 2011 ve 14:32® Shrek
-
skwor> jde vidět, že jsi bystrý a všímavý mladý muž.
Tento příspěvek byl editován 14.7.2011 14:33:36 uživatelem Shrek.