Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 13. července 2011 ve 22:12® Alov
Alov

Sander> A to se u nás berou noty i za bordel u vody nebo nezapsanou docházku. Njn…

Středa 13. července 2011 ve 22:11® mvincik
mvincik

Sander> Nevim nevim… :-)

Jo a nejni tu Scanix, zase asi sumčí noc, což??! Jsem zvědav…

Středa 13. července 2011 ve 22:08® Sander
Sander

mvincik > my, JčÚS první, z boží vůle král!

Středa 13. července 2011 ve 22:05® mvincik
mvincik

Sander> Pět dní zpět, hovning…

A jak bez košíku. Když jdu s tebou na ryby, taky vezírek nosím, i když vím, že jen na okrasu… Takže koš s sebou.

Tento příspěvek byl editován 13.7.2011 22:05:36 uživatelem mvincik.
Středa 13. července 2011 ve 22:04® mvincik
mvincik

hering> SWouhlas do písmene. Jen asi ne s tím, že ho „my“ nechceme. Kdo jsme to vlastně „my“?? MO…??!

Středa 13. července 2011 ve 22:02® hering
hering

mvincik> A to mě žere,ta svéraz ruského rybolovu – tedy celosvazového rybolovu,že když budeš v jedný MO tvrdej a důslednej tak dytyčný nakluše jinam a tam „Za peníze v Praze dům“ Za chvíli má novou celosvazovku a směje se Ti do očí !!! Pak si nutně musíš připadat jako co ???? Odpoví si každý sám …

Bohužel není tah na bránu,aby byl všude on-line elektronický prodej povolenek a jednotný systém který by prostě neumožnil duplicitu členství.Třeba „Lipan“ by toto řešil,ale zrovna Vy na jihu ho moc nechcete :-D

Ale on se dá stejně o****t každej systém.V tom jsou čecháčci borci :-((

Tento příspěvek byl editován 13.7.2011 22:05:24 uživatelem hering.
Středa 13. července 2011 ve 22:01® Sander
Sander

mvincik > ok, takže bez košíku…dobrá…:-)

Dneska jsem klukům v práci říkal že je počasí na houby a jestli už někdo byl. Jeden jo, před pěti dny, bída s nouzí. Ani borůvky moc nemakaj.

Středa 13. července 2011 ve 22:00® mvincik
mvincik

Sander> Heled mám nápad…krom v pr*eli se drápání. Budeme radši chodit na houby což??! Zapršelo, porostou, teplo je. Jsi zván, místo nějaké mám, jako ty u vody… :-)

Středa 13. července 2011 ve 21:58® Sander
Sander

Alov > tak to má vaše MO jistě svatozář. Závidím.

Středa 13. července 2011 ve 21:55® Alov
Alov

Sander> No u nás to tak funguje. He.

Středa 13. července 2011 ve 21:52® Sander
Sander

Alov > he, takže MO, kam se hříšník hlásí, se dobrovolně připraví o zákazníka, resp. příjem?
Vážně to tak funguje?

Středa 13. července 2011 ve 21:52® mvincik
mvincik

Alov> Už vidím, jak to někdo z nich dělá, když přijde někdo, že chce přestoupit od jinud, no nevím!

Středa 13. července 2011 ve 21:51® Alov
Alov

Sander> Zvednou telefon nebo mobil a věc si můžou ověřit na ÚS. Databáze je přístupná pouze pro potřeby svazu, ÚS a MO…

Středa 13. července 2011 ve 21:48® mvincik
mvincik

Alov> tak to nevím. Nikdy jsem to naštěstí nemusel dělat, ale zrovna loni měl toto jeden člen naší organizace v úmyslu. A podle jeho slov to měl již ověřené a domluvené u známého od vedle… Čerpám z těchto informací. Pokud je to jinak, beru zpět.

Ale odpust si prosím ty slova jo?? dik

Jinak já tady nic nezkouším, jen mě prostě také určité věci se*ou…

Tento příspěvek byl editován 13.7.2011 21:51:32 uživatelem mvincik.
Středa 13. července 2011 ve 21:47® Sander
Sander

Alov > v jaké formě je ta databáze? Jak se k ní dostanou MO bez počítače?

Středa 13. července 2011 ve 21:46® Alov
Alov

mvincik> Meleš neověřené howénka. Toto už nějaký pátek nejde. Databáze existuje a pokud prodá MO povolenku hříšníkovi, hrozí ji z toho sankce. Takže asi tak no… Zkus něco dalšího :-)

Středa 13. července 2011 ve 21:45® Sander
Sander

mvincik > je mi to jasný, jste strašný hračičky. Ale fakt je, že třeba taková rally Drachkov bez houkaček není to pravý.

Středa 13. července 2011 ve 21:41® mvincik
mvincik

Sander> S Hechtem a Charem porád, šmejde! :-)

Jinak muzika se pouští a to pořádnej nářez, jako když motorovka hučí… :-)

Jinak jen ať makaj, ať stačí do rána vše zmáknout, já chci mít na práci klid… :-)

Středa 13. července 2011 ve 21:39® mvincik
mvincik

Sander> Jinak jsem tu sečetl diskuz8i a jen jsem si vzpomněl na to, jak jsem se bavili…a proto, pro ostatní:

Co říkáte na to, že když někdo udělá přestupek, RS mu sebere povolenku. Dotyčný dostane určitej trest.

A jak to vyřeší „poškozený“?? Sebere se, dojde k jiné organizaci a ty mu vystaví povolenku novou. Přijde Vám to normální že toto u nás jde?? V době, kdy PC ovládají celý Svět a všude se hemží nové PC programy?? Proč tedy není nějaký SW, na kterém budou sepsáni viníci a tím by bylo snadné zjistit, že dotyčný již má problém a tudíž se mu další povolenka nevystaví??

To ne, ono je pro tu další organizaci lepší nic neřešit, shrábnout prachy od dotyčného lumpa a povolenku mu vystavit. Pak se divíme, že se trestu nikdo nebojí a děje se to, co se děje.

A to jsem napsal jen zlomek všeho zla…

Středa 13. července 2011 ve 21:38® Sander
Sander

mvincik > si asi pár tvejch kolegů zatancuje s motorovkou.
Pouštíte muziku když jedete k padlýmu stromu? Asi ne, co?

Všechno prodávat nechci, na co bych pak s tim hechtem a Charem žehlil ty okouny.

Středa 13. července 2011 ve 21:35® mvincik
mvincik

Sander> Tvl, byl to mazec. Jel jsem domů, cca třicítkou a hrozil se, aby nějakej blb nešel po krajnici :-)

LJinak co už jsi prodal šecko??? :-/

Středa 13. července 2011 ve 21:30® Sander
Sander

mvincik > ty máš starosti :-)
Foukalo krásně, co?

Středa 13. července 2011 ve 21:24® mvincik
mvincik

Sander> tak kamaráde mažu tě! tebe baví chytat ryby jen s Charem a Hechtem jo?? Ti pěkně dík! :-((

Jinak ta čina mě dnes samože zastihla akorát u vody…

Středa 13. července 2011 ve 20:48® Shrek
Shrek

skwor> Pravdou je, že s Hobbýkama jsem byl vždycky spokojen a vždycky měi to, co jsem potřeboval. Tak uvidíme zítra, jestli přijde mail nebo prut :-)) )

Středa 13. července 2011 ve 20:38® skwor
skwor

Alivio> Tak po podobným dnu bych se vykašlal na ty slevy a koupil si ho za normální cenu v Gammarusu :-) Tam vím, že je mají a fakt ty pruty před prodejem pečlivě kontrolují.

Středa 13. července 2011 ve 20:26profil byl smazán

Alivio> hold má někdo šťastnej výběr asipivo

Středa 13. července 2011 ve 20:08® Shrek
Shrek

Včera objednán od Tomi-Korda ForceMaster 270cm 5–20g. Dnes přišel email, že není skladem a kdesi cosi blablabla. Tak jsem od Braunstara po telefonickém ubezpečení objednal Daiwa Triforce 2,7m 7–25g. Po hodině mi volaj, že prut sice maj, ale má vymlácenou keramiku a jiný na skladě nemají. Tak jsem objednal opět ForceMastera, tentokráte od Hobby-g.cz, tak snad už to napotřetí vyjde. Netušil jsem, že je tak moc složité objednat si prut. :-D

Středa 13. července 2011 v 19:57® Sander
Sander

Prutos > co bereš za hromosvod? Sportex?
:-)

Středa 13. července 2011 v 19:56® Sander
Sander

Tady se to nějak rozpadá, vypadalo to drsně, ale skutek utek :-)

Aspoň se trochu ochladilo.

Středa 13. července 2011 v 19:55® Prutos
Prutos

A já jdu na ryby. Snad nezmoknu :-P