Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 13. července 2011 v 19:48® Char
Char

Sander> už je to u nás :-((

Středa 13. července 2011 v 19:48® skwor
skwor

Tady teď pršet začíná.

Středa 13. července 2011 v 19:41® Sander
Sander

Omyl.
Byl to jen takový proužek polojasna.
Kouknu z okna a letí sem nová várka, opět slušná rychlost a blesková kadence :-)

Středa 13. července 2011 v 19:41® timbab
timbab

Sander> No doufám že do pátku moc pršet nebude.Potřebuju aby se nezvedla voda v Labi.

Středa 13. července 2011 v 19:38® Sander
Sander

timbab > jak rychle to přišlo, tak rychle i odešlo. Ale celkem mazec.
Teď to jde přerovnat králíkárny k ospreyovi a pak je na řadě Scanix. Do Prutosů se to stihne vypršet :-)

Středa 13. července 2011 v 19:34® timbab
timbab

Sander> Hlavně si to tam nechte.

Středa 13. července 2011 v 19:29® Sander
Sander

Drsná smršť venku :-((

Středa 13. července 2011 v 18:18® hering
hering

Scanix> Abych pravdu řekl,tak nejsem zastánce celosvazového a ani územního rybaření.Víc se mi líbí slovenský model svazu :-)

A když se podívám do minulosti tak ten stav na který ukazuješ už tady podobný byl.Jen to nebyly soukromáky v dnešním podání.Třeba rybářský spolek,kterýho jsem nyní členem (dnes MO v područí diktátu svazu) si hospodařil,vydával povolenky sám na svoje vody a byly dohody o akceptaci povolenek sousedních spolků.Tento stav by se mi líbil.Pak by měli smůlu vychcánkovské organizace bez vody,ale vydávajíci celosvazové povolenky.Nebudu jmenovat,znám jich dost :-((

Pokud by se měl svaz rozpadnout na „milion soukromáků“ tak v tomto debilním státě seknu s rybařinou a budu raději jezdit do bundes republik za kopečky.Mám to na rozdíl od jiných „Co by kamenem dohodil“ :-)

Středa 13. července 2011 v 17:57® Sander
Sander

osprey > sakra, doufám že jsi si podobných hesel z toho Slovenska nepřivez víc :-)

Středa 13. července 2011 v 17:49® osprey
osprey

sonic> Ale je to celkem normální. Ostatně když si někdo na Orlasu odnese povolených 7 kg okounů, tak je to podobněj výřad a ještě je vše OK. A ne že by to každýmu stačilo.

Jak říkají na Slovensku – Keď idú, treba ich brať.

Středa 13. července 2011 v 17:43® Sander
Sander

sonic > hnus? Řekněme realita a opět jen pár troubů, co se nechalo chytit. Špička ledovce.

Pak se člověku někdo diví, že už nemá zájem chodit na ryby a být součástí téhle komunity…

Přílišným zájmem o rybařinu to začíná a tím co jsi měl možnost shlédnout končí.

Středa 13. července 2011 v 17:33® sonic
sonic

Sander> fotky na tom odkazu to je vážně hnus …

Středa 13. července 2011 v 17:25® timbab
timbab

Sander> Jasné,ale nahej radši ne.

Středa 13. července 2011 v 17:22® Sander
Sander

timbab > je mi to vážně jedno kdo je v čem u vody. Není to důležité. Kdo má úctu k rybám a přírodě, ať si tam je třeba nahej.

Středa 13. července 2011 v 17:20® timbab
timbab

Sander> Ještě že montérky nosím jen v práci :-))

Středa 13. července 2011 v 17:20® Sander
Sander

Po nějaké době jsem nakoukl do jednoho fóra u konkurence. Dávat bych to sem neměl, ale vy si zasloužíte poznat co je to rybářský póvl.
http://www.mrk.cz/diskuse.php?…

Středa 13. července 2011 v 17:20® Libor
Libor

Sander> že sekneš s rybama. I kdyby jsi je prodával, tak jen s vidinou toho že si koupíš jiný. A koupit jinej novej prut, to je to nejmenší.

Středa 13. července 2011 v 17:19® skwor
skwor

Sander> Co už jsi prodal?

Středa 13. července 2011 v 17:16® Sander
Sander

Libor > čemu nevěříš? Chceš ukázat podací lístky? :-)

V modelařině mě může štvát jen drahá balza. Dost ji zdražili, aby s ní nelepil každej póvl v montérkách :-)

Středa 13. července 2011 v 17:14® Libor
Libor

Sander> kecáš, nevěřím Ti, máš jen blbý období. Anebo ses wole zamiloval, to potom jo 9-) .

A navíc, i v modelařině tě pak začne něco štvát.

Středa 13. července 2011 v 17:10® Sander
Sander

Libor > kašlu na to, běhám akorát na poštu s prutama a vůbec, asi využiju nabídky vést kroužel leteckýho modelářství když už jsi u těch kroužků. Dřív jsem v tom byl třída :-)
Noty si nechám jen když mě hecht s Charem vytáhnou na okouny, s těma mi to baví.

Středa 13. července 2011 v 17:10® Libor
Libor

olda> jo to já nevím, já když posílám auto letecky na výměnu oleje do New Yorku tak dávám klíčky na letišti takové paní a ta má na sobě minisukni a přiléhavé tričko. :-)

Středa 13. července 2011 v 17:06® olda
olda

Libor> To zjistíš velice snadno co jsou montérky.Až se ti třeba rozbije auto,ten pán co ti bude dávat do pojízdného stavu tak je má většinou na sobě.A povl být nemusí.

Středa 13. července 2011 v 17:06® Libor
Libor

Sander> jo znám, až moc :-)

Středa 13. července 2011 v 17:05® Libor
Libor

Sandere příteli, staň se rybářskou stráží,jdi dělat funkcionáře do MO, založ u Vás rybářskej či přírodní kroužek ať vychováš Ty slušnější co se umí chovat. Něco dělej.., máš na to, nejsi blbej, jsi šikovnej, jdi do toho, šiř osvětu, lobuj. Fakt, opravdu. Ať se to někdy změní, jinak se to totiž nikdy nezmění.

Tento příspěvek byl editován 13.7.2011 17:05:41 uživatelem Libor.
Středa 13. července 2011 v 17:04® Sander
Sander

Libor > nekecej, ty je znáš :-)

foto/diskuze/vseobecna/2011/th-img43912.jpg
Středa 13. července 2011 v 17:00® Libor
Libor

co to jsou montérky? :-)

Středa 13. července 2011 v 17:00® Sander
Sander

kerob > prokrista…mně je úplně jedno co nosí, nechytej mě za slovo.
Právě pro ten póvl je drahá povolenka už teď, možná že to slýcháváš sám, jaký prachy si Svaz bere a ve vodě je hovno. A říkaj to přesně ti, co si nevidí dál než na konec svýho nosu. Ryby nenechají dorůst, co kdyby jim je kolega sežral, v papírech maj koncem roku ryby za 15 000, někteří mnohem víc…
Na tohle se vážně nemůžu dívat.

Úpravy řádu jsou fajn věc, ale jak píšeš, nemá je zatím kdo uhlídat. Začarovaný kruh.

Středa 13. července 2011 v 16:58® sonic
sonic

Sander> velice silné slova. Jak jsem již psal z velké části s tebou souhlasím, ale myslím, že jsi s tím závěrečným shrnutím viníků hodně přestřelil. U poslední prasečinky u vody u který jsem byl stála Q3 a novej superb

p.s.I já chodím sem tam k vodě v montérkách

Středa 13. července 2011 v 16:31® kerob
kerob

Sander> jenze cena je SPATNA regulace, tim nevyeliminujes prasata a dobytky, tim vyeliminujes ty, kteri na to nebudou mit… pokud regulovat, tak upravou radu, castejsima, prisnejsima a nekompromisnejsima kontrolama a postihama. Pokud toto zvedne cenu povolenky, tak budiz, ale urcite ne do te miry, ze na ni polovina rybaru proste nebude mit.

A smetiste z okoli rek a prehrad delaj z velky casti chatari a turisti… ty hodlas regulovat jak?

A s tema v monterkach… kde beres tuhle odvahu tohle napsat…povl v monterkach… copak ma obleceni nejakej vliv na to, jakej clovek je. Ja si treba myslim svoje o lidech, kteri nosej maskace, ale napsat o nich globalne, ze to je povl, bych si proste netrouf. To je otazka chovani a ne obleceni, jinak by logicky vsichni podle tebe „nepovl rybari“ chodili k vode treba v obleku od Armaniho? A kdyz se ten v monterkach prevlikne, prestane byt povl?