Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 11. července 2011 ve 22:17® timbab
-
kety.vydra> Tak aspoň by to bralo
Minule kousek ode mě štěkal srnec.Třeba by si na na kuku dal říct
- Pondělí 11. července 2011 ve 22:15® kety.vydra
-
timbab> Ty se směješ,ale já to loni navrhoval kamarádovi natvrdo,když mu bažanti rozhrabali durch celou zahradu
- Pondělí 11. července 2011 ve 22:13® kety.vydra
-
osprey> Tož vitaj
- Pondělí 11. července 2011 ve 22:10® osprey
-
Sander> Ta cesta vede přes peníze, ale bude těžko prosaditelná. Rybařina byla prezentována jako levná lidová zábava pro každého.
Stále víc se ukazuje, že přestože všichni by chtěli, aby rybařina byla levná, bohatá na úlovky a dostupná všude pro všechny, tak v reálu jsou možné nanejvýš dvě z těchto tří věcí.
Tento příspěvek byl editován 11.7.2011 22:10:28 uživatelem osprey. - Pondělí 11. července 2011 ve 22:06® Robur
-
Prichy> DOCELA MNE MRZELO, ŽE JSEM TO TĚLO VYHODIL, MYSLÍM, ŽE STÁLO ZA TO NAVÁZAT TAM KOUSEK ČERNÉ BAVLNKY, vypínaám cpsl, omyl
- Pondělí 11. července 2011 ve 22:03® Sander
-
osprey > není z toho cesta ven.
Naopak se bude bořit dál a víc, s tím jak nás rybářů, a nejen nás, přibývá. - Pondělí 11. července 2011 ve 21:49® osprey
-
Sander> Jo, tohle je i důvod mých občasných depresí. Proto mě taky nemrzí ten čas strávený lezením po kopcích, kde žádné ryby nejsou. Ale i tam je vidět, jak lidí přibývá, cesty jsou rozbitější a všechno takové „použité“.
Nevím, jestli je z toho cesta ven.
- Pondělí 11. července 2011 ve 21:46® timbab
-
Sander> Taky jsem kolikrát přemýšlel jestli nedat na háček kukuřici a hodit to na pole
- Pondělí 11. července 2011 ve 21:45® osprey
-
Zdravím urozenou sešlost.
Vrátil jsem se ze Slovenska, kde jsem se týden zdárně vyhýbal rybařině. Přivezl jsem si mírně zdevastované klouby, uvědomil si, jak dalece zchátralo mé tělo za klávesnicí, viděl věci nevídané (fakt) a strávil den šplháním po skalách ve společnosti Luba Ondrejky (LuboO), jehož péče si obzvlášť vážím a veřejně mu zde děkuji.
Teď se tu zase pokusím fungovat.
- Pondělí 11. července 2011 ve 21:42® olda
-
Sander> neblbni, se neznáme ale fakt by mi to přišlo líto.Bude líp,já taky raději sám ale někdy je to boj.Ale ta rybařina za ten boj stojí.
- Pondělí 11. července 2011 ve 21:42® Sander
-
Char > já takhle rezignuju už od května.
Na řece je to trochu složitější než u vás na Orlasu.
Každý rok nová vysezená místa, každý rok více rybářů a každý rok méně ryb. Vážně už nevím co bych měl u té vody dělat.
Ano, flek kde bych byl sám najdu vždycky. Má to ale svůj důvod – není tam nic. Lépe nahodit z okna na racka. - Pondělí 11. července 2011 ve 21:37® Char
-
Sander> Já takhle rezignoval z úterka na středu kdy jsem po několika dnech nechyt rybu, lidí všude jak máku i na místech kde snad museli slanit po skále, zařek jsem se že vemu vláčák do ruky až v září a neděli už jsem zase bičoval vodu.
Vláčák neprodávej, na podzim jsi zvanej na okouny
- Pondělí 11. července 2011 ve 21:15® Char
-
Sander> Začaly prázdniny a dovolený, slušný počasí a každej si chce nahodit, nenech se zviklat návalem u vody, zase to opadne a bude pohoda a klídek, ale jestli to myslíš vážně tak si zamlouvám věci na vláčení
Jesli chceš kupovat kulovnici tak v lese je to nemlich to samý
- Pondělí 11. července 2011 ve 21:13® Sander
-
timbab > je tvůj.
- Pondělí 11. července 2011 ve 21:12® timbab
-
Sander> UV beru.Máš to první(typ)?
Tento příspěvek byl editován 11.7.2011 21:15:30 uživatelem timbab.Vždycky se někde zašiješ aby jsi byl sám-Mě to kolikrát stojí spoustu času a benzinu ale vždy se něco najde.Jsem tady známej tím, že když je rybář na dohled tak jedu jinam
- Pondělí 11. července 2011 ve 21:09® kety.vydra
-
Sander> Aha,tak promiň,to jako fakt myslíš vážně s tím koncem,jo? Nevěřím tomu,že bys neměl někde nějakou „soukromou“ zašívárnu.Ale asi nebudeš takový cvok jako já-není místo na jedné vodě,jedu se podívat na další…atd.
- Pondělí 11. července 2011 ve 21:09® Prichy
-
Robur: Pulce jsem upravoval pred koncem roku 2010…vezmu par kusu nasraz (pro tebe jako darek) a overime kvalitu, jinak s tema ocaskama je to vzdy kompromis, umim i nastrahu co ti zarucene zadna ryba neznici, ovsem na ni take zadnou rybu nechytis
- Pondělí 11. července 2011 ve 21:03® Sander
-
Když se na to zpětně podívám, za poslední dva měsíce jsem si nikde vklidu osamotě pěkně nezachytal.
Dnes si říkám všední den, bude klid. Když už jsem dupal kilák a půl kolem obsazených míst a došel na konec cesty, kde bylo také obsazeno, rezignoval jsem a řekl si že je asi třeba toho na čas nechat.
Nebaví mě to.
Nemám tedy důvod k té vodě chodit.skwor > máš pravdu, cestou mě to napadlo taky, zítra to projdu a začnu dávat do bazaru zatím to co jsem letos nevyužil, jako je picker, 3,60 Ultraviolet a dragoňáckej naviják, ti půjdou jako první. Uvidí se co dál.
Tento příspěvek byl editován 11.7.2011 21:04:42 uživatelem Sander. - Pondělí 11. července 2011 ve 20:58® kety.vydra
-
Sander> Jó,ryby dovedou nasr.t
- Pondělí 11. července 2011 ve 20:58® skwor
-
Sander> Zamlouvám si skeletora a cívky na menšího Red arca!
- Pondělí 11. července 2011 ve 20:54® Char
-
Sander> Zase Tě přepral sumec
- Pondělí 11. července 2011 ve 20:51® Sander
-
Končím s rybařinou…
- Pondělí 11. července 2011 ve 20:48® Robur
-
Prichy> potočáci, a to s tou minutou jsem ti fandil, počítalo se to na vteřiny
- Pondělí 11. července 2011 ve 20:39® kubas
-
Prichy> To víš 5cm okounci tomu dají zabrat
- Pondělí 11. července 2011 ve 20:26® Prichy
-
Robur: voe co tam mas za pirane
, jinak s temi hacky me dost prekvapujde, jsi jeden z nekolika stovek, pak mi to ukazes osobne a poresime kde je problem.
- Pondělí 11. července 2011 v 19:53® Robur
-
Prichy> posunuli jste někam pulce? Ryby ho chtěly, ale za minutu byl bez ocasu. Rovněž u větších jigů, už jsou háčky pevnější? Jiank se klidně předkloň, virtuálně tě nakopnu a podpořím. Držím palce.
- Pondělí 11. července 2011 v 19:50® Robur
-
http://www.novinky.cz/…havranu.html
Každý by měl Cepovi poslat kondolenci
- Pondělí 11. července 2011 v 17:43® Piranha
-
Prichy>
neřád.
- Pondělí 11. července 2011 v 15:25® Prichy
-
netopyr: k dnesnimu dni 683 kladnych hodnoceni tohoto uzivatele bez jedineho negativu mluvi o necem jinem.....nemohu si pomoci
- Pondělí 11. července 2011 v 15:12@ netopyr
-
Rybáři pozor!!!! Tato zpráva je pro všechny, kteří jste zvyklí nakupovat na Aukru. Vyvarujte se nákupu zboží od člověka vystupujícího pod uživatelským jménem „rybabrno“. Jedná se o podvodníka a dělá problémy při odstoupení od smlouvy!!!!!