Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 11. července 2011 ve 14:48® spike
-
Doporučuju shlédnout dokument na odkazu doplněný spoustou podvodních záběrů ryb.
- Pondělí 11. července 2011 ve 12:39profil byl smazán
-
devils9> pane devil gratulace,zajdem spolu někdy na ryby ?
- Pondělí 11. července 2011 v 10:32® Prichy
-
RM: diky, ani nevis jak toto dokaze podporit! a ted si troufnu rici, ze mluvim za cely tym vláčej.cz
- Pondělí 11. července 2011 v 10:30® sportsmen
-
Ahoj, jdou vám teď spustit videa z poradu chytej.cz? Mě to nejde, tak zda mám hledat chybu u sebe v počítači a nebo zde na stránkách (což nepředpokládám)
- Pondělí 11. července 2011 v 9:17® RM
-
Prichy> S příspěvků jsem pochopil, že jste se dali na výrobu umělých nástrah. Fandím každému, kdo něco takového v ČR podnikne, takže i vám.
- Pondělí 11. července 2011 v 0:24® Cudla
-
Fotoalbum sesmoleno a dodáno.Lojzíku dík předem,chyceno dost línů,nej 36cm.Sám sem se divil a to jsi říkal že líní pole je někde dole.
- Neděle 10. července 2011 ve 23:51® LojzaRybka
-
Cudla>Ahojda,příští rok zase nějaký ty krmelce a olova sesmolim už před táborem,aby děcka něco mohli trhat už od začátku a né až ke konci
- Neděle 10. července 2011 ve 23:44® Scanix
-
Prichy> sumici jsou skoro vsude, jen nekde je to o dost tezsi se k nim dostat…
- Neděle 10. července 2011 ve 23:36® Prichy
-
Scanix: pekne sumik, tak tohle Vam kluci opravdu zavidime
- Neděle 10. července 2011 ve 23:33® Prichy
-
mvincik: v pohode a o tom to je, kazdy ma moznost si vybrat
- Neděle 10. července 2011 ve 23:00® mvincik
-
Prichy> V pohodě, rozhodně nezastírám či se nesnažím ponižovat vaší práci a pokroky. Ale tak bylo tu ticho a v posledních dnech je zde neustále psáno chyceno na… Tak mi to již trochen bije do očí. Nic víc. Pokud vaše nástrahy chytaj ryby, je to pro rybáře dobře, třeba je taky vykusím, časem… Já zatím radši tu RAPALA HUSKY JERKy
- Neděle 10. července 2011 ve 22:37® Cudla
-
Dnes skonči náš tábor a tímto bych chtěl poděkovat MO Kadaň za rezervaci místa,sponzorům,Chosebaitovi,Lojzovi Rybkovi za krmítka(přišli vhod)našemu týmu a dětem že moc nezlobily.
- Neděle 10. července 2011 ve 22:03® Shrek
-
Prichy> Jardo, on nikdo kromě pár vyvolených lidí nezná ty začátky, kdy jsi vytáhl z formy první kopyto tvrdý jak šutr a jak se vývoj dopracoval až k těmto nástrahám. Včera jsem si na vlastní oči prohléhl převážnou většinu sortimentu – pastva pro oči a co je důležité – ty nástrahy chytají ryby. To je to, oč tu běží. Pokud můžu napsat, že jsem rybu chytil na Rapalu Husky Jerk, tak úplně stejně tak můžu napsat, že jsem jí chytil na banjo Vláčej.cz
- Neděle 10. července 2011 ve 21:45® Prichy
-
mvincik: vis, jsem rad, kdyz moje (nase, omlouvam se Bobo) veci funguji a funguji i jinym rybarum (zdravim Alivia jehoz jsem dlouho nevidel), nastrah je samozrejme hodne firem, vyrobcu a jeste vice prodejcu, my se snazime jit vlastni cestou a v srdci naseho maleho statecku delat veci poctive pro nase ceske rybare
Tento příspěvek byl editován 10.7.2011 21:48:25 uživatelem Prichy.a myslim, ze se nemame a doufam, ze ani v budoucnu nebudeme mit za co stydet. Kdyz neco nebude fungovat jak ma, udelame maximum pro napravu, drzte nam palce chlapi
- Neděle 10. července 2011 v 18:07® mvincik
-
Sander> wole! :-/
- Neděle 10. července 2011 v 18:07® Sander
-
mvincik > v půl čtvrtý? Ještě řekni že na ryby.
Ale z toho vyrosteš. - Neděle 10. července 2011 v 18:06® Sander
-
mvincik > jsem přijel z chaty s vykydanejma žížalama, krásně jsem jim vycpal kyblík, navrch dal trochu trávu, udělal si kafe a teď koukám jak krásně zalejzaj. Fakt mě to baví, je to lepší než televize. Když nechtěj, vobčas do nich mrdnu prstem a to hned celý klubko maká jak motorová myš.
- Neděle 10. července 2011 v 18:04® mvincik
-
Sander> Jsme na tom podobně… Vstával jsem ještě ráno v půl 4 a je toho dost.
- Neděle 10. července 2011 v 18:01® Sander
-
mvincik > dneska už nikam nejdu, ráno vstávačka.
- Neděle 10. července 2011 v 17:59® mvincik
-
Sander> Je mi naprosto jasné! Dnes doma?? lákalo mě to, ale nevim nevim… :-/
Voda ale přikalená a o 10 cm nahoře, třeba by to šlo
Tento příspěvek byl editován 10.7.2011 18:00:13 uživatelem mvincik. - Neděle 10. července 2011 v 17:51® Sander
-
mvincik > mě nevystopuješ. Když chci, chodím jako liška.
Leda podle pachu, ale sám víš, když jsi šel včera za mnou, že tak silná stopa abys ji cítil brzy vyprchá. - Neděle 10. července 2011 v 17:49® filip111
-
cormoran: tím to bude. To je úplně jasný
- Neděle 10. července 2011 v 15:44® mvincik
-
Koukám, že si tady vláčej.cz dělá svůj funclub reklamy
- Neděle 10. července 2011 ve 14:27® Piranha
-
David Havlíček> Dejve dnes jsem si pročítal únorové číslo Rybářství a zaujal mě článek pana Hofmana.Píše o lovu sumců na Pádu a docela mě překvapila jedna věc. Popisuje tam zážitky z kontaktu s rybářskou stráží.Jedna skupina jim zakázala echolot, ale lov z lodě ne, druhá jim zakázala lov z lodě a třetí a to mě docela dostalo jim vysvětlila, že pokud uloví sumce, mají ho rozřezat na části a v igelitových pytlích ho mají vyhodit do kontejneru u nejbližšího marketu. Evidentně je vidět, že ti Maďarští rádoby rybáři toho patřičně využili.Pokud jim to takto vysvětlil správce úseku, nebo stráž, tak asi o tyto poklady tam nestojí.Tím nechci obhajovat to nechutný svinstvo co tam natropili.Možná má někdo podobné zážitky s tamní policií.
- Neděle 10. července 2011 ve 14:07® kety.vydra
-
Nehodlám kvůli tomu zakládat nesmyslné fórum…já,jen že dneska na ČT1 dávali první díl Velkého sedla s hrázným Palyzou…Nevím jak kdo,ale pro mě je to alespoň nějaká náplast na rybářskou dušičku.Aspoň se to motá kolem vody a dneska v prvním dílu byly štiky a jejich výtěr
.Má to děj,a na to,že je to ze „starých dob“ dá se na to koukat
- Neděle 10. července 2011 ve 13:58@ chytač
-
chtěl bych se zeptat zda-li jsou na Ploučnicy sumci ?? (zhruba u mimoně)
- Neděle 10. července 2011 ve 13:18® Kazan
-
skwor, Sander> jj, v noci to byl mazec
- Neděle 10. července 2011 ve 13:18® mvincik
-
Sander> Nepiš to sem tak veřejně, nebo tě budu stopovat
- Neděle 10. července 2011 ve 12:06® Dejwík2504
-
Včera jsem vytáhl malého kapříka, který měl na sobě toto. Nevíte, co by to mohlo byt? Měl to po obou stranách hřbetu a na hlavě. Možná nějaká plíseň (omloufám se za kvalitu fotky, je pouze z mobilu)
Tento příspěvek byl editován 10.7.2011 12:07:29 uživatelem Dejwík2504. - Neděle 10. července 2011 v 11:21® spike
-
skwor> Odpoledne se zajedu taky podívat na řeku, sice po včerejšku skoro nemůžu chodit ale na kole to půjde