Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 9. července 2011 v 10:45® mvincik
-
Sander> Předseda měl pravdu nakonec???
- Sobota 9. července 2011 v 10:33® Prichy
-
skwor: jj. Dragon starej dobrej, do te doby co budou slouzit, tak ho budu pouzivat. Zkus urcite, a my budeme delat vse aby to fungovalo tak jak ma
- Sobota 9. července 2011 v 10:33® milans13
-
Sander> Jo,měří to teplotu a fáze měsíce,teda mimo spoustu dalších informací.Myslím,že se by se to dalo použít jen na kapry,ale na dravce mám pochybnost.
- Sobota 9. července 2011 v 10:30® Sander
-
milans13 > kolega v práci je má taky, ukazuje mu to nejlepší časy dost náhodně zdá se mi. Klidně v minus patnácti za jasného poledne.
Nevím na jakém principu to funguje, třeba na rozdílech tlaku, ale rozhodně bych se podle nich neřídil. - Sobota 9. července 2011 v 10:20® milans13
-
Mám hodinky,které mi ukazují,kdy je vhodná doba jít na ryby,ale zatím jsem to nějak nezkoušel.Má s tím někdo zkušenost,respektive dá se na hodinky spolehnout?
- Sobota 9. července 2011 v 10:06® Sander
-
Scanix > to teda nevim jak má vypadat sumčí noc. 13°C, jasno, padla taková rosa, že mi to po kilometru chůze polema začalo téct do holenek…
- Sobota 9. července 2011 v 10:05® Sander
-
BoBo-Falknow > to máš pravdu, po tom když se podívám čí že to je
- Sobota 9. července 2011 v 9:29® skwor
-
Prichy, BoBo> A ryby Vám to lape pěkný
Časem ty gumy zkusím taky. PS: Koukal jsem, že pořád chytáte na starý dobrý Perch jigy od Draka
- Sobota 9. července 2011 v 9:13® Prichy
-
Sander: Diky. Pripravuju dalsi a dalsi veci. A hlavne me to silene bavi, muzes si vytvorit na ryby preste do co potrebujes. Barevne provedeni nastrahy tvar cokoliv. Je nadhera, kdyz to opravdu chyta. No konecne muzes vyzkouset. Pro registrovane na chytej tusim jeste porat bezi akce…organizacni veci ma koneckoncu na starosti Bobo muj manager
(timto mu tez dekuji za veskerou podporu VLACEJ.CZ)
at ti kousou a vidim, ze ti to jde
jdu se pripravit na svatbu, bracha se, rozhodl, ze do toho prasti
- Sobota 9. července 2011 v 5:40® Scanix
-
Sander> ja ti to rikal, ze je sumci noc, pokud bych nesel kalit, ted jsem se vratil, tak bych u vody byl
Uff, jdu spat, mysli na me
- Sobota 9. července 2011 ve 3:31® BoBo-Falknow
-
Sander> Bokovka? Ne, pár let tvrdé práce. Bokovka je něco, co se jen tak šolichá.
- Pátek 8. července 2011 ve 23:49® Sander
-
Prichy, BoBo > závidím vám dobrej kšeft od Vláčej.cz. Jistě fajn bokovka.
- Pátek 8. července 2011 ve 22:28® Libor
-
Sander>
No co, tak si zaletí potom do Varů na fesťák, poobědvají s prezitentem, Míra mu nakuká něco o feedru a prezident zalobuje proti kormoránum. Všechno je k něčemu dobrý
- Pátek 8. července 2011 v 19:55® Sander
-
Hele, ta co vyhrála Wiblidon jede do Tater. Ještě aby si tak něco začala s ospreyem někde Gerlacháči nebo tam někde…
- Pátek 8. července 2011 v 19:27® mvincik
-
Sander> Tak jsi se trefil, nejede
Tento příspěvek byl editován 8.7.2011 19:27:24 uživatelem mvincik. - Pátek 8. července 2011 v 19:23® Scanix
-
mvincik> pokrop si vecer travnik a lezou pak i kdyz je sucho
- Pátek 8. července 2011 v 19:00® Sander
-
mvincik > Pytlík, myslíš Adam?
Toho se nebojim že by jel… - Pátek 8. července 2011 v 18:48® Piranha
-
Sander> neboj já ho od září vypiluju
- Pátek 8. července 2011 v 18:28® mvincik
-
Sander> Heled, zítra bych to dal, ale problém je v tom, že nemam nástrahu. Včera jsem byl a i přes občasný déšt bylo sucho jak svina a po žížale ani památka. Dnes dam druhý pokus a uvidí se.
Pytlík říkal, že by možná jel taky, ale nevim…
- Pátek 8. července 2011 v 17:40® Sander
-
hecht > maj tam prd, to my jsme velmoc!
- Pátek 8. července 2011 v 17:39® hecht
-
Sander> klíšťata ještě víc
- Pátek 8. července 2011 v 17:32® Sander
-
skwor > sám tam nebudeš nikdy. Komáři jsou teď strašně kamarádský.
- Pátek 8. července 2011 v 17:29® skwor
-
Sander> U řeky je louka, třeba by to šlo tam
Teda že jsem nezlákal kamarádku chápu… ale že ani tady se nikdo nenajde
- Pátek 8. července 2011 v 17:26® Sander
-
skwor > dobrý no, ještě by mě zajímalo jak se dá spát pod širákem na řece. To jako na zakotvený madračce?
- Pátek 8. července 2011 v 17:24® skwor
-
Sander> Tak jinak. Do půlnoci zkouším tohle, ráno tohle
Vem spacák a udělej si výlet
- Pátek 8. července 2011 v 17:22® Sander
-
skwor > máš ty ryby hezky nalajnovaný. Ještě od sedmi cejny a je to dokonalý
- Pátek 8. července 2011 v 16:55® skwor
-
Na Facebooku asi neuspěju, tak tady:
Libor, hajan a další z okolí: Mají být vedra, co takhle někdy noční rybačka se spaním pod širákem na řece? Do půlnoci sumci, od čtyř boleni…
- Pátek 8. července 2011 v 15:29® mvincik
-
Sander> Vezmeš mě…a bude třeba krásně, jako v Krumlově ne??! Co na tom, že o rybu skorem nezavadíš.
- Pátek 8. července 2011 v 15:26® Sander
-
mvincik > brzo tam bude cesta ještě fajnovější, na druhý straně už jezdí kombajny
EDIT: jen kurňa nevim proč tam chodit, když je tam prd
Tento příspěvek byl editován 8.7.2011 15:27:13 uživatelem Sander. - Pátek 8. července 2011 v 15:23® mvincik
-
Sander> Rozdíl to musel být obrovskej. A co matičky, našel jsi je cestou??
Scanix> Věřím, je sice hezké je chytat na vláčku, ale čeho je moc, toho škodí, to zajisté. U nás to ale zřejmě nehrozí, že by jich bylo až tak moc, s těma kormoušema to už bude horší.