Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 26. června 2011 ve 13:13® Libor
-
džigit> zralejší, hezké synonymum jsi si zvolil pro stáří
- Neděle 26. června 2011 ve 13:13® jiris
-
Sander> prolínaj – neprolínaj, pochybuju třeba, že HaD a spoustu jiných kvůli, kterým to vlastně dávám čte Mrk. Zas tak často nic nepřidávám.
- Neděle 26. června 2011 ve 13:12® Libor
-
Raf> já to celý ani nepochopil co na tom vadí. Nevím jak jsi kde angažován atd. Nicméně jsi dal pěknej zápis a může být za něj podle mě každý provozovatel serveru rád.
Já vedle chodím hrozně málo, skoro vůbec, jen když mi někdo pošle odkaz apod. a nejsem tam ani registr. No fakt sem nepochopil o co jde.
Sander je provokatér prvního kalibru
, lump jeden, bacha na něj
- Neděle 26. června 2011 ve 13:09® HaD
-
Raf> OK.
- Neděle 26. června 2011 ve 13:07® Raf
-
Sander> Ty už do mě nerejpej, vidíš k jakým debatám to pak vede
- Neděle 26. června 2011 ve 13:06® Raf
-
Libor> Souhlas, za mě vyřešeno
- Neděle 26. června 2011 ve 13:05® džigit
-
David Havlíček> hlavně pohodlíčko.Čím je člověk zralejší,tím víc kouká na tu „ameriku“
- Neděle 26. června 2011 ve 13:05® Raf
-
David Havlíček> Ok. Podlě mě mají oba portály svoje nazastupitelné místo (viz příspěvky na oba). Pokud to vyznělo jinak, nebylo to rozhodně mým cílem.
- Neděle 26. června 2011 ve 13:04® džigit
-
Libor> zrovna jsem " u Tebe" koukal na Podplamatou krasavici.O jedné vím a letos jsem ji ještě neviděl.Doufám,že přežila!
Hezké „ukazovaníčko“ - Neděle 26. června 2011 ve 13:01® HaD
-
Raf> To není podrážděnost. Jen se po těch letech trochu orientuju. Překryv samozřejmě je. Jen jeho velikost je silně diskutabilní a podrážděně budu vždy reagovat na to, když někdo bude jeho velikost přeceňovat.
- Neděle 26. června 2011 ve 12:59® Libor
-
džigit> to je právě průser, bo není co
- Neděle 26. června 2011 ve 12:58® HaD
-
džigit> žejo
Tak se mi to líbilo. Na přívlač a mouchu pecka.
- Neděle 26. června 2011 ve 12:58® HaD
-
Libor> a nebo tak
- Neděle 26. června 2011 ve 12:57® Raf
-
David Havlíček> Pak si měl reagovat na Sanderovu zmínku o tom, že se uživatelé více méně prolínají (myslim si ale stejně jako on že ze strany chytej skutečně velký překryv existuje). Chápu, že je to pro tebe po těch letech dřiny citlivé téma, reaguješ ale přesto zbytečně podrážděně. Já jenom odpovídal na Sanderův komentář. Taky netvrdim, že byste měli uvažovat pouze pragmaticky (řekl jsem naopak že tak možná neuvažujete).
- Neděle 26. června 2011 ve 12:56® džigit
-
Libor> bys furt něco ukazoval
- Neděle 26. června 2011 ve 12:55® džigit
-
David Havlíček> a navíc dnes jím v leže! Včera jsem „okul“ raft motorem,vyzkoušel a ještě zajel na ryby,vše bez zamhouření oka
Si mi dal dalšího brouka,teda kolega z posledního dílu Jak na ryby.Ten katamaran je povedená věcička! - Neděle 26. června 2011 ve 12:54® Libor
-
David Havlíček> čau, kdo chce ukázat kamarádům, může jim je poslat i mailem.
Kluci, neřešte blbosti, Každý snad má svobodu nahrát cokoliv kamkoliv ne?
- Neděle 26. června 2011 ve 12:52® HaD
-
Libor> je to jedno. Kdo chce být vidět (důvody neřeším), musí přispívat všude a psát do všech časopisů. Kdo chce ukázat úlovky kamarádům, stačí mu jedno místo.
- Neděle 26. června 2011 ve 12:51® HaD
-
džigit>
- Neděle 26. června 2011 ve 12:50® Libor
-
Sander> a není to jedno?
- Neděle 26. června 2011 ve 12:50® džigit
-
David Havlíček> no při průběžné konzumaci bezvýznamná chvilka
- Neděle 26. června 2011 ve 12:48® HaD
-
džigit> poobědní klídek? Co to je
- Neděle 26. června 2011 ve 12:47® HaD
-
Raf> a nebo naopak těm, co nevyhovuje jeden, navštěvují druhý a prolíná se jen zlomek. Buď v soudech v oblasti, která se zase tak snadno neanalyzuje, opatrný. Přílišná moudrost by mohla hraničit s osleplou hloupostí.
- Neděle 26. června 2011 ve 12:41® džigit
-
Chlapci je neděle,poobědní klídek!!!
Raf> neslučuj rodinnou pohodu s hukotem nádražní haly-myšleno servry.Tohle by asi nechtělo víc lidí…
- Neděle 26. června 2011 ve 12:41® Raf
-
David Havlíček> Pokud si připustíme, že uživatelé se více méně prolínaj a Mrk má šestkrát víc návštěv, tak by se to mohlo dát takhle zjednodušit, ne? Nic ve zlym, máte každej trochu jinej business model a fandim oběma
- Neděle 26. června 2011 ve 12:38® HaD
-
Raf> Myslím si, že z logiky věci není jasný nic. Jen, že jsi přestřelil.
Hodnotíš pragmatičnost mého myšlení. Ono nakonec není např. pragmatik majitel Hondy a Mercedesu, McDonalds a KFC, Sony a Philips atd… Když nad tím tak přemýšlím, tak je vlastně podle Tvé logiky svět plný jedinců bez pragmatického uvažování.
Tento příspěvek byl editován 26.6.2011 12:41:13 uživatelem HaD. - Neděle 26. června 2011 ve 12:37® Raf
-
David Havlíček> Samozřejmě VŠICHNI je trochu nadsazený. Ale z logiky věci je to myslim docela jasný.
- Neděle 26. června 2011 ve 12:34® Raf
-
Sander> Ne vážně, myslim, že v tom neni problém. Oba portály jsou rádi za jakýkoli obsah. Kdybych přistoupil na tvoji logiku, tak se musim zeptat: „A nebylo by lepší, kdyby se Havlíček s Maťákem konečně dohodli, udělali akvizici a sloučili to?“ Pro nás uživatele možná ano. Oni to možná budou vidět jinak (nevim jestli správně). Třeba si říkají, že David by prodal méně dvdýček a Martin reklamy. A nebo možná vůbec nejsou takhle pragmaticky schopni uvažovat… Za stávající konstelace hvězd budu dávat příspěvky na oba.
- Neděle 26. června 2011 ve 12:32® HaD
-
Raf> ale ale ale. Na to jsi přišel jak, že všichni od nás chodí i tam? To bych si rád poslechl. A prosím bez fabulací. Jen podložená fakta.
- Neděle 26. června 2011 ve 12:28® Raf
-
Sander> Ok, budu to dávat jenom na Mrk, tam jsou totiž všichni co jsou na Chytej. Naopak to neplatí, návštěvnost Mrku je šestinásobná (z hlediska UV to bude podobně)