Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 23. června 2011 v 10:30® spike
spike

1Mara> S tím okamžitým zásekem máš pravdu. Jednou jsem chytal na živou rybku, budou to už skoro 2 roky. Tehdy jsem moc chtěl chytit štiku a žádnou se mě nepodařilo vyprovokovat na přívlač. Jednoho dne jsem si koupil 3 nástražní plotice nahodil kačenu a čekal. Když přišel záběr kačena se potopila a v momentě jsem sekl a štika seknutá pěkně za krajíček. Ale znám i lidi co jim kačena zajede a oni postě čekají prý až to ryba polkne :-((

Čtvrtek 23. června 2011 v 10:22® 1Mara
1Mara

XAXAP> V tom já moc velký problém nevidím , na rybku se chytalo odedávna , ale lidi chytali s rozmyslem , dnes na to každej sere a chce mít tutovku do mražáku a nechává to úmyslně žarat ,a nebo to dopadá jako na té fotce , což je hnus . To samé já mám výhrady k vám na ty vaše woblery a podobně , kolik menších rybek mají trojháky při útoku zapíchlé jinde než v hubě ? Kolik štíhlat a candátků přijdou o oko a nebo žaberní oblouky a atd. Zkrátka je to jen o lidech , jestli čeká na kačenu která mu jede a vyhulí u toho cigáro , tak je to debil a papíry bychmu zato nedal , ale když sekáš okamžitě , tak je to bych řekl lepší jak vláčení woblerů . Jinak druhá věc , nechytat na živou nástrahu je to samé jako nechytat vůbec nebo se pletu ? Jakej rozdíl je že jsem na ploticích a rybá při záseku má háček v hubě a jakej rozdíl je mít tu rybu nastraženou za hubu ?

Čtvrtek 23. června 2011 v 10:21® osprey
osprey

kety.vydra> Bohužel, zacházení s rybou je u nás veskrze dost bídné a to i u lidí, u nichž bys to nečekal.

Na rovinu říkám, že v mnoha případech rybu radši zabiju než bych ji nějak mordoval.

Čtvrtek 23. června 2011 v 9:40® kety.vydra
kety.vydra

XAXAP> Znáš pořekadlo o božích mlýnech…? A lehkým úsměvem přejdu tvoji nadávku o totálních hňupech a budu tě brát s rezervou a nadhledem…Tu vlnu s občanským zákoníkem použiješ i při lovu na žížálu,neb je to živý tvor? No,jsem zvědavý,jestli ti tu bude oponovat nějaký sumcař.Mimocho­dem,já nemám problém chytat na přívlač.

Čtvrtek 23. června 2011 v 9:24® Kazan

Piranha> jj :-D v Aussigu když se to žene z hor to je mazec

Čtvrtek 23. června 2011 v 9:11® Kazan

CeP> ne, nevyznělo, pochopil jsem tě naprosto správně, všechny bojky (co jsem viděl) byly naprosto a jasně vidět již z dálky. Pokud jim ní vletěl úmyslně s člunem člen RS, tak by asi neměl tuto funkci zastávat. Je ještě jedna možnost co by ho omlouvala, jestli hoši neměli natřenou vrchní polovinu bojky aby snížili její viditelnot, taková bojka se docela snadno nechá přehlédnout bo připomíná klacek.

Čtvrtek 23. června 2011 v 9:08® XAXAP
XAXAP

kety.vydra> na rybičky hlavně chytá jen totál hňup, nebude to dlouho trvat a prosadíme to jako trestný čin, možná už příští rok se to hne. Trošku se svezem na vlně nového občanského zákoníku.

Čtvrtek 23. června 2011 v 8:30@ kulichzbu

Ahoj, nevíte někdo jak je to se stnováním na Proboštském jezeře u Staré Boleslavy 411 165 a ještě na pískovně Baraba (Vlíněves) 411 167. Díky za odpověď.

Čtvrtek 23. června 2011 v 8:29® cormoran
cormoran

kety.vydra> To je nás víc..Dokud ale nedojde té konkrétní osobě, že je něco špatně, tak to nejspíš jiný nebude, bohužel.

Těchto pár rybek je ale asi jen kapka v moři proti tomu, co se kolem vod děje..

Tento příspěvek byl editován 23.6.2011 08:30:42 uživatelem cormoran.
Čtvrtek 23. června 2011 v 8:14® kety.vydra
kety.vydra

cormoran> Že někomu chcíply,jsem radši ani neříkal nahlas,protože dneska není problém sehnat kýbl i s vnitřním košíkem pro vložení do vody.A pokud mám jen kýbl,tak proboha snad ještě umím zvednout zadek z křesílka a jednou za hodinu,nebo podle toho,kolik mám rybek,tu vodu podle potřeby vyměnit.Tohle mi vážně hlava nebere…

Čtvrtek 23. června 2011 v 8:07® cormoran
cormoran

kety.vydra> Podle mě někomu pochcípaly v kbelíku, tak je vylil na břeh. Nebo v to teda aspoň tak nějak věřím, že by je někdo nevylil živý, i když…

Čtvrtek 23. června 2011 v 7:56® kety.vydra
kety.vydra

1Mara> Na rybky chytám taky,ale tohle nechápu.Jaký je problém v tom,udělat ty tři kroky k vodě (místo od vody) a ty rybky pustit? :-|

Čtvrtek 23. června 2011 v 7:26® džigit

frenki > hezká kudla :-)
Ráno nic?

Čtvrtek 23. června 2011 v 7:25® Piranha
Piranha

Kazan> tady přišel slejvanec jako málo kdy.Klasika zase o Krupky a skopčáků.Já byl na Labi a když ty blesky byly moc blízko a nízko tak jsem raději utekl do auta.Pak takové vody co během chvilky spadlo to byl dobrej hukot.Auta na Pražský stála :-))

Středa 22. června 2011 ve 23:59® 1Mara
1Mara

Dnes večer taky po dlóóóóuhý době kontrola , ale masařky mají štěstí :-(( Tohle po nich bývá na břehu , už jsou nepotřebný když si může chytit jiný :-((

foto/diskuze/vseobecna/2011/th-img43457.jpg
Středa 22. června 2011 ve 22:53® osprey
osprey

CeP> V Písku jsem slyšel několik stížností na korektnost prováděných kontrol. Do jaké míry jsou oprávněné, to nevím.

Středa 22. června 2011 ve 22:48® CeP
CeP

Kazan> asi to spatne vyznelo. ja pochopitelne nemam nic proti kontrolam pokud budou korektni, ani proti sbirani papiru. jen jsem si chtel overit informaci z druhe ruky. a pokud se neco takoveho opravdu delo, je to tak spravne??

Středa 22. června 2011 ve 21:50® Sander
Sander

Hm, všude leje, jen zase tady padly asi před třema hodinama čtyři kapky, z nichž ta čtvrtá byla ještě taková nedomrdlá.

Vedro že se nedá pořádně ani válet u bedny.

Středa 22. června 2011 ve 21:12® Kazan

CeP> dnes odpoledne jsem cvičně projel kus Vltavy na Orlasu, člun s RS jsem sice nepotkal, ale je jasný že se tam budou sbírat fest papíry, konkrétně prutů co byli vyvezeny bojky jsem nějak neviděl lidi, pašák s motorákem v poho nahozený dva pruty a na bubláka pomalu jel přehradou, a taky dva mamíky vláčející v trenkách patrně měli peán a metr přicvaknutý na pindíku:-D

Středa 22. června 2011 ve 21:04® CeP
CeP

Ze zasedání Republikové rady ČRS (červen 2011)

Republiková rada ČRS měla na programu blok hospodářských záležitostí – přípravu „rybářského řádu“ na rok 2012 a soupisů rybářských revírů, dále změny režimu rybolovu a výkonu rybářského práva na revírech Rady.

Konkrétně:

pravidla rybolovu by se neměla pro rok 2012 zásadně měnit, je pouze navrženo povolení tyčových bójek pro označení krmných míst

Tento příspěvek byl editován 22.6.2011 21:05:31 uživatelem CeP.
Středa 22. června 2011 ve 20:49® HaD
HaD

Kazan> bylo to hodně ostrý :-)

Středa 22. června 2011 ve 20:11® ladamaj
ladamaj

osprey>Míro pěkná štička foto supr,to se musím ještě hodně učit.

Středa 22. června 2011 ve 20:09® Kazan

Tak tady v Táboře je pěkná buřina, ujel jsem tomu z Orlíka, jen co jsme natahali věci domů, tak to spustilo.

Středa 22. června 2011 v 19:53® Char
Char

Galerie rybářských nástrah se fakt povedla, dobrý počin, udělal mi radost, jen tak dál.

Středa 22. června 2011 v 18:29® PetrC

olda> to nevadí.

Středa 22. června 2011 v 18:29® PetrC

skwor> tak to tedy čumím jako flip na sportex.

To jsem ještě neviděl…

Středa 22. června 2011 v 18:28® PetrC

Prutos> jó, tak to znám.

Středa 22. června 2011 v 18:26® gomz
gomz

sethy> stejne jsem si myslel, ze ti bude jeden ten slider chybet:))) gratulace

Středa 22. června 2011 v 18:11® olda
olda

PetrC> to nevadí.

Středa 22. června 2011 v 18:10® skwor
skwor

PetrC> Tak koukej, sportex na vláčku :-D