Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 22. června 2011 v 10:53® 1Mara
1Mara

inspo> Chlape plave plave :-) nějak se jim nechtělo a začlo chcát jak z konve , tak jsi pujdu po noční aspoň lehnout :-)

Středa 22. června 2011 v 10:51® inspo

džigit> Vždyť si taky ještě mladý, když ti schází pomalu 20 let do důchodu. :-)

Středa 22. června 2011 v 10:50® inspo

1Mara> No jak se to vezme. :-)

A kde je ten okyš 48+? :-)

Středa 22. června 2011 v 10:49® inspo

David Havlíček> Asi nepleteš, nevím. Já projektanta, potažmo projekční kancelář zatím nepotřeboval.

Nechci prudit, abych nedopadl jak sus1, ale nedá mi to. :-) To že práva na pořad jste prodali ČT nezpochybňuji, ale předpokládám, že nejdřív byla dohoda s ČT a až pak se začlo točit. Tudíž moje otázka je následující: Kolik by tu bylo nových videí týdně, kdyby to ČT nechtěla a nekoupila? Resp. jak často tu bude nové originální původní video (pokud jste prává prodali, tak pořad Jak na ryby není váš a tudíž převzraty – brát s rezervou)?

Prošel jsem si horní menu a po pravdě řečeno fotky, encyklopedie, obchod, bazar a aukce, info a revíry prakticky nepoužívám a nijak by mi tu nechyběly narozdíl od diskuzí a fór. Asi tedy nejsem typický návštěvník tohoto webu.

Středa 22. června 2011 v 10:43® 1Mara
1Mara

inspo> No hlavně že to máš placený né :-)

Středa 22. června 2011 v 10:39® inspo

Jste se nějak rozjeli. Než jsem to tu pročetl, tak je půlka pracovní doby v prdeli. :-)

Středa 22. června 2011 v 7:56® 1Mara
1Mara

CeP> No jdu raději na ryby , pokusit se chytit okyše 48+ :-))

Středa 22. června 2011 v 7:51® CeP
CeP

1Mara> a to nechtej vedet jak se vydojil v kaprarine.

Středa 22. června 2011 v 7:41® 1Mara
1Mara

Co je zase tohle ?

Úterý 21. června 2011 ve 23:03® CeP
CeP

Dnes jsem splknul se dvemi rybari, kteri hovorili o podivnem chovani RS na Vltavske casti Orliku o vikendu.
Jeden mluvil o umyslenem prejeti zavezene bojky, druhy o rychle jizde podel prehu s nasledkem, ze jen tak tak mu to nevyhodilo lodku do stojanu s nahozenymi pruty. Pry dostali nove cluny tak se predvadeli.. Muze nekdo potvrdit podobnou zkusenost? Kdyby mi to rekl jen jeden, neverim mu, ale kdyz dva, nezavisle na sobe, kazdy chytal jinde a ani se neznaji…

Úterý 21. června 2011 v 19:58® HaD
HaD

XAXAP> v podstatě souhlas. Na řekách to ještě jakžtakž jde.

Úterý 21. června 2011 v 19:54® Kazan

David Havlíček> asi tak, řekl bych že se to zvrtlo lepším směrem:->

Úterý 21. června 2011 v 19:52® XAXAP
XAXAP

David Havlíček> tak ještě jedna poslední reakce :-) Ta šeď je racionálně nemyslitelná, ty velký ryby si budou konkurovat a vytláčet se do různých stanovišť. Na řece si to snadno pořeší příroda. Vůbec nejlepší je jen přírodě vrátit moc a regulovat jen tlak na ovlivňování člověkem. Tuhle hodnotu ale zatím v Čechách umí málokdo „spočítat“. A už idu :-)

Úterý 21. června 2011 v 19:51® Kazan

XAXAP> tak podle mě u nás opravdu v současné době nejde povolit červíky a žížalky na pstruhovkách jen z toho důvodu, že k tomu rybáři nedorostli, nakonec ono stačí ta spousta pytlaček co člověk odřeže v průběhu sezóny.

Úterý 21. června 2011 v 19:47® HaD
HaD

Piranha> to téma, pokud se diskutuje slušně, je nekonečné. Nyní už nejde o toho konkrétního pstruha, ale o vize budoucnosti, nepletu-li se.

Úterý 21. června 2011 v 19:46® XAXAP
XAXAP

Spoludiskutéři, oponenti, pro dnešek mizím, bo jdu se svými klienty rozhazovat horentní honoráře a koštovat víno a pak hrát bowling :-)

Úterý 21. června 2011 v 19:46® HaD
HaD

XAXAP> důležité je aby byl skutečně výběr. Nemám rád šeď, byť sytou třeba ve formě mnoha stejně velkých VELKÝCH ryb.

Úterý 21. června 2011 v 19:46® Piranha
Piranha

Kazan> mě to tak nepřipadá třetí den kouknu na všeobku a pořád jen potočák, já je snad začnu žrát :-))

Úterý 21. června 2011 v 19:43® XAXAP
XAXAP

Kazan> ad žížaly, červi a pod. Ono to nejde úplně srovnávat. Já jsem pro co nejmenší limitaci, jenomže je to reálně a udržitelně možné jen tehdy, když je ryb dost, na revíru je pohodová reprodukce a není proč limitovat. Pokud není stav uspokojivý neřkuli dobrý, je potřeba regulovat. Krom toho si myslím že je žádoucí, aby měli na výběr i rybáři, kteří si záměrně chtějí užívat méně efektivní způsoby lovu už jen pro pocit, že dávají rybě větší šanci. V současnosti tenhle výběr téměř neexistuje.

Úterý 21. června 2011 v 19:43® kubas
kubas

XAXAP> Tak přezdívku fakt netuším.

Úterý 21. června 2011 v 19:38® Kazan

Piranha> ani nevím jak dopadli:-D , jinak schlaď hlavu teď je tu pohodová debata.

Úterý 21. června 2011 v 19:37® XAXAP
XAXAP

kubas> co se týče Honzy Žáka, potřeboval bych vidět ksicht a nebo znát přezdívku, podle jmen znám jen málokoho.

Úterý 21. června 2011 v 19:35® Prutos
Prutos

Piranha> Trošku s křížkem po funuse, né? Vždyť už je tu klid a vzorná diskuze :-)

Úterý 21. června 2011 v 19:35® Kazan

Mates(původní)> právě ta špatná zkušenost z uzavřených vod, protože vlasně už dnes by si neměli někteří majitelé soukromek dovolit to co dělají.

Úterý 21. června 2011 v 19:33® Mates(původní)
Mates(původní)

Piranha> ........pomalu a vlažnou vodou.

Úterý 21. června 2011 v 19:32® Kazan

osprey> asi tak, je toho po vícero, jen mě to někdy vede k zamyšlení zda je to správné či ne. Myslím že z hlediska ryby je úplně jedno jesli do tlamky dostane háček s mouchou či stejnou velikost s napíchlým červem. (Neberme zde v potaz že by se vyraboval zbytek pstruhovek)

Úterý 21. června 2011 v 19:32® HaD
HaD

Kazan> tak je skutečně Francouzská „Encyklopédie pratique de la peche“, česky Velká kniha rybaření

Úterý 21. června 2011 v 19:30® Piranha
Piranha

Mates(původní)> XAXAP> UŽ SE NA TO KURVA VYSERTE, TO JE FAKT JAK NA MRKU, NEKONEČNÝ BLÁBOLY CO NEMAJ KONCE A STEJNĚ NIC A NIC NEVYŘEŠÍTE.UŽ JSTE JAK HYSTERKY!CO SI CHCETE TÍMHLE DOKÁZAT.JSTE JAK BABY.

Úterý 21. června 2011 v 19:28® Piranha
Piranha

Kazan> to si děláš prdel, ty prasata táhly ještě do koštova? :-)) je to verbež.

Úterý 21. června 2011 v 19:27® Mates(původní)
Mates(původní)

Kazan> Pronájem revíru neznamená, že si tam můžeš dělat co chceš, voda je majetkem státu a tady platí jistá pravidla zarybňování a věř tomu, že když půjde o soukromý revír bude se to prověřovat. Ne jako teď.