Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 21. června 2011 v 10:27® cercer
-
inspo> správně
- Úterý 21. června 2011 v 10:20® inspo
-
Robur> Ano nepopírám, žádné důkazy jsem také neviděl. Ale výrazy jako lúza nebo komouš mi jako vulgární nepřijdou, takže nevím, proč by měl někdo z adminů do diskuze zasahovat.
Navíc je podle mě lépe, když se tu diskutuje než když se tu mlčí. Pokud tu nebude nikdo psát, může se server vypnout.
A pokud se někomu něco nelíbí, tak může vyjádřit také svůj názor nebo to nečíst. Je to každého osobní volba.
A téma odnášení kapitálních ryb od vody není špatné téma pro konfrontaci názorů na rybářském webu. Přece se tu nebudem bavit o tom, jak se máme všichni rádi.
- Úterý 21. června 2011 v 10:16® cercer
-
XAXAP> copak,máš ban na mrku?lůza a chátra..tvá oblíbená slova,co?Vsadim se,že bez wiki ani nebudeš vjedět,co to znamená-slyšels o tom v ňákým filmu a zalíbilo se?P.S.Gdybych tu mněl případně nějakou gramatyckou chybu tak mi to prosimtě oprav,fšim sem si,že si ftom fak dobrej.
- Úterý 21. června 2011 v 10:04® Robur
-
se dívám, že už je nás víc, kdo si z těch plků nic neodnesl
- Úterý 21. června 2011 v 10:03® Robur
-
inspo> já ti nevím, já vidím názory:kdo není s námi je lúza, komouš atp. + vyhrožování inzultací, napadením a pak to skrývat mezi řádky… Navíc mně od Lojzových oponentů chybí jediný věcný argument, sice pořád naznačují, jak bojují za světlé zítřky, kde nebude u vody místo pro chudé, komouše a lúzry, ale krom keců jsem neviděl nějaký důkaz či odkaz.
- Úterý 21. června 2011 v 10:03® zlomiljsemprut
-
XAXAP> Můžu se zeptat, když už chceš porovnávat, co konkrétně Ty jsi změnil k lepšímu stavu věci? Člověk, který doslova čpí sebevědomými vlastnostmi, asi nebude jen tak nečinný…
PS: Mohl by tady někdo obyčejnému smrtelníkovi vysvětlit, o co tady jde, prosím?
- Úterý 21. června 2011 v 10:02® hering
-
XAXAP> Tak hele Já si mudrovat můžu jak chci,stejně jako Ty zde rozdávat ta svá moudra! Už jsem z územním svazem jednal několikrát a nějakej úspěch za sebou mám samozřejmě i neúspěch,ale s Tebou se o tom fakt bavit nebudu.Víš nejsi pro mě partner…
- Úterý 21. června 2011 v 9:50® 1Mara
-
Netipa> Hale tohle tady neplatí , na MRKu někoho nachytáš , tady né
- Úterý 21. června 2011 v 9:43® Netipa
-
1Mara> Navíc se tady moc nevyznám a fotku bych musel umístit někam, aby byla hodně na očích, nicméně nevím, kde.
- Úterý 21. června 2011 v 9:41® 1Mara
-
Netipa> To je fakt
- Úterý 21. června 2011 v 9:27® Netipa
-
1Mara> Já jsem všude. Fotografii z posilovny tady neuvidíš, jelikož dobrého po málu a kdyby se zbytečně moc okoukala, pak by ztratila na ceně
- Úterý 21. června 2011 v 9:22® 1Mara
-
Netipa> ty u seš i tady ? Že tady neuvidím tu tvou oblíbenou fotku z posilovny .
- Úterý 21. června 2011 v 9:14® Netipa
-
Shrek23> Agrument, že někdo závidí ryby a proto napíše své názory, které se možná někomu nelíbí, je argument plytký, ohraný a není to ve výsledku ani argument, ale jen taková prázdná věta
- Úterý 21. června 2011 v 9:11® inspo
-
Kazan> Můžeš mi ten odkaz prosím taky poslat, rád bych si rozšířil obzory.
- Úterý 21. června 2011 v 9:10® inspo
-
Jak.novi> Nikdo tě nenutí, aby jsi to četl.
- Úterý 21. června 2011 v 9:08® inspo
-
sus1> Proč by mělo vedení webu nějak zasahovat? Pokud si uvědomuji, tak nedošlo k žádnému porušení pravidel. A taková diskuze není na škodu. Pořád lepší, než když jsou tu tři příspěvky za 24 hodin.
- Úterý 21. června 2011 v 7:23® Shrek23
-
David Havlíček> Davide ten člověk jen závidí úlovky druhých.
- Úterý 21. června 2011 v 7:20® Shrek23
-
XAXAP> Zeptám se tě na několik prostých věcí. Můžeš mi prosimtě říct na co chytáš Pstruhy a co jsi měl z přírodopisu na základní škole???? Já osobně jsem chytil dost duháků i potočáků na rybku o velikosti 10–15cm. Tak tady neříkej že velký pstruzi taky neškodí když je to predátor. Proč si jinak myslíš že se slovujou pstruhové chovňáky. Podle tebe asi jen tak pro srandu co ???
- Úterý 21. června 2011 ve 2:06® HaD
-
XAXAP> Několikrát se tu např. hovořilo o posekávání pstruhů. Může to někdo doložit?
- Úterý 21. června 2011 v 1:06® XAXAP
-
David Havlíček> co myslíš těmi nepodloženými spekulacemi?
- Úterý 21. června 2011 v 1:05® XAXAP
-
mvincik> velmi se mýlíš! Krucifikace Jurkovičů dokáže alespoň něco zachránit. Stádo plkajících hlupáků s tím stejně nic neudělá. Už jen proto, že nikdo z vás na to nemá somatiku, vliv a ani peníze. Můžete se akorát prezentovat frustrovanou pseudoveselostí.
- Úterý 21. června 2011 v 1:03® XAXAP
-
hering> herinku, zkus něco protlačit a pak mudruj. Můžem porovnat výsledky, to bude měřitelné skóre. Začni třeba Žatcem, kde je Jurkovičů a spol halda. Souhrnné IQ 120, komančský pohled na věc, který vyhovuje ÚS, protože od té doby, co centralizoval dekrety potřebuje jedině a pouze hloupé ovce. To je stav, který díky volebnímu právu předanému všem možnejm lůzrům, kteří věří, že se desetikačka dá rozděli na šest dvoukorun, drží tyhlety soudružský struktury pohromadě a beze strachu. Dokud někdo neprolobuje změnu paragrafu 34, ke změně nemůže dojít.
- Pondělí 20. června 2011 ve 22:37® hering
-
mvincik> Ano
- Pondělí 20. června 2011 ve 22:33® mvincik
-
hering> Neříkám až ubohé…ale určitě toho bylo již dost!
- Pondělí 20. června 2011 ve 22:32® mvincik
-
džigit> To už nechám na každém. :-/
- Pondělí 20. června 2011 ve 22:31® hering
-
mvincik> Souhlas.Dá to práci.Musí se jednat,zdůvodňovat,vysvětlovat,tlačit na pilu,lobovat atd. No a ve výsledku třeba nic.To se stává.Ale to co zde předvádí je ubohé.
- Pondělí 20. června 2011 ve 22:24® džigit
-
mvincik> ale tam by soudruh mohl oslnit svou výrazovou technikou
- Pondělí 20. června 2011 ve 22:19® mvincik
-
hering> Ono asi dostat pod tlak nějakou organizaci a domoct se k nějaké změně nejni prdel.
Ale faktem je, že odsuzováním jednotlivce, at právem či neprávem, si k ničemu nepomohou…NIKDO!
- Pondělí 20. června 2011 ve 22:18® zlomiljsemprut
-
hering> Horší jako odbory…
- Pondělí 20. června 2011 ve 22:16® hering
-
Kazan> Ano v napadání jednotlivce jsou borci,ale v tlaku na svaz aby se změnil třeba status revíru a nebo upravily BP jsou nulový anebo spíše neschopný!!!