Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 20. června 2011 v 15:50® LojzaRybka
-
No ale co,koukám že tady jak někdo napíše že vzal nějakou rybu,tak je hned nějakým způsobem napadenej,já se aspoň přiznám že občas něco vezmu,ale všichni víme že je tu plno lidí,kteří si hrají na chyť a pust jen při psaní na PC a při povídání,bohužel u vody je realita jiná a nevěřim tomu když někdo řekne že to tak neni
- Pondělí 20. června 2011 v 15:46® LojzaRybka
-
Mates(původní)> myslim že jsi trochu mimo,já hlavně vláčím a muškuju,takže kápoe a ouhoe nejsou mojí preferencí
- Pondělí 20. června 2011 v 15:24® Mates(původní)
-
LojzaRybka> No a nechtěl by sis udělat srdcovku z nějakýho svazorybníku, kde by sis kydlil ty svoje kápoe a ouhoe a nemusel si ničit poslední slušnej revír?
- Pondělí 20. června 2011 v 15:20® mvincik
-
David Havlíček> Jj, asi ten nestálý a podivný počas byl hlavním viníkem toho, že to nebyla žádná sláva asi leckde.
Nám to ale přeci neva, i tak bylo krásně, když nešlo zrovna vyject na vodu, bylo naražíno…
- Pondělí 20. června 2011 v 15:13® LojzaRybka
-
David Havlíček>je to vostrý,ale myslim že lidi mě znaj a vědí že to tak neni nebude,znám tady tu vodu a jak jsem už hodnikrát psal je to srdcovka a jasný že si ji tu nezničím,ale když slišíš a hlavně vidíš co tu stim dělá,nebo spíše nedělá místní organizace,tak nadtím zůstává rozum stát
- Pondělí 20. června 2011 v 15:09® HaD
-
LojzaRybka> ale to, cos napsal, je docela vostrý, to se na mě nezlob.
- Pondělí 20. června 2011 v 15:08® HaD
-
mvincik> žádná sláva…pár okouknů, candátků a dva malí sumečci. Sv. Petr nám nebyl tentokrát nakloněn. A ani počasí nebylo na okouny, což byla cílová ryba, nebylo ideální.
- Pondělí 20. června 2011 v 15:05® LojzaRybka
-
David Havlíček> Ahoj Davide,minulej rok jsem si odnesl od vody asi 15 ryb a stoho bylo většina kaprů a myslim že většina rybářů tady na chytej mě dost dobře zná a ví jak chytám a hlavně co od vody beru a myslim že nějakej člověk co tu je zaregistrovanej docela pod anonymními údaji mě nevykolejí.
- Pondělí 20. června 2011 v 15:01® mvincik
-
David Havlíček> Co na zahájku na Orlasu, povedlo se něco co stojí za zmínku??
Lipenko tento rok nějak podivně nudně mrtvé…
- Pondělí 20. června 2011 ve 14:54® HaD
-
mvincik>
))
- Pondělí 20. června 2011 ve 14:43® mvincik
-
David Havlíček> O víkendu jsem s kolegy sledoval aktuální díl Jak na ryby…
Jelikož jsem cca z 10 diváků byl jediný více znalý serveru chytej.cz, s radostí jsem všem vysvětloval můj smích při větě…musíme toho udělat více, přijede totiž ještě David!
Moc pěkné…jen tak dál.
- Pondělí 20. června 2011 ve 14:42profil byl smazán
-
XAXAP> Tak to bude asi tím,že si tu nenapsal z tvého modelu minimum a nevim o čem mluvíš.
- Pondělí 20. června 2011 ve 14:27® HaD
-
Scanix> tak to je síla
- Pondělí 20. června 2011 ve 14:23® XAXAP
-
mannice> kdepak, doplnil sis do mého textu hodně vlastních výkladů
a pro můj model je celkové číslo resp. jeho procentní podíly docela irelevantní
- Pondělí 20. června 2011 ve 14:12® XAXAP
-
Robur> nikdo tě nenutí, stejně nestíháš a frustrace za to nestojí.
- Pondělí 20. června 2011 ve 14:11profil byl smazán
-
XAXAP> Sám si říkal,že se snažíš o to aby ses staral o část nějakého toku ne ? Chtěl by si ho podle toho co si tady psal zpřístupnit ho jen některým rybářům,kteří sou „hodni“..To je právě těch 5% co tu už někdo nadhodil,proto sem psal 5%..A řek bych,že ten poměr je celkem výstižný realitě.
- Pondělí 20. června 2011 ve 14:10® Robur
-
XAXAP> neboj, já jsem se jenom snažil snížit na tvoji úroveň, ještě si k tomu dosaď libovolný počet cizcíh slov, aby se ti ten text líbil. Dál s tebou duševní onanii provozovat nebudu.
- Pondělí 20. června 2011 ve 14:08® XAXAP
-
mannice> hele, moc nerozumím tomu příspěvku, který jsi adresoval na mě. Krom toho spíš reaguješ na svých 5%
- Pondělí 20. června 2011 ve 14:04profil byl smazán
-
XAXAP> Tak to tě chci vidět,jak budeš profitovat z cca 5% rybářský populace..Nevěřim tomu,že by v dnešní době někdo něco dělal jen ku prospěchu rybářské základny.Té 5% ní
- Pondělí 20. června 2011 ve 14:03® Scanix
-
XAXAP> bohuzel, my rozhodne nejsme vetsina a tak jedina sance jak danou situaci resit je rozdrobeni svazu a s tim spojenych drzav. Coz se ale samo asi neuda. Trosku je to Don Quijotovsky boj s vetrnymi mlyny
- Pondělí 20. června 2011 ve 14:02profil byl smazán
-
Scanix> Myslim si,že tenhle problém se nedá vyřešit v současný době.Vidim to u kamarádů s kterejma chodim k vodě a maj jiný pohled na rybařinu,přivedli je k nim tátové,příbuzní kteři sou ze staré školy. Ono se to těžko dá odnaučit,když má někdo něco vžité.
Přesně jak tu někdo napsal 95% sou pořád na stejný vlně 5% dá se říct mohou jít příkladem.Ale furt je to zanedbatelný množství.Dřív sem si myslel,že by se postupem času tahle situace mohla změnit po pár letech,další generací.Myslel sem si špatně,víc než často vídám stejně stařý rybáře,né-li mladší který rybařinu berou přesně z toho špatnýho soudku..
Né že bych „brečel“,ale štvě mě to protože vim,že v našich vodách by to mohlo být mnohem lepší.
- Pondělí 20. června 2011 ve 13:55® XAXAP
-
Scanix> základní princip řízení říká: reaguj na realitu a vycházej z reality. Není-li schopna určitá skupina rybářů myslet a činí-li nesprávné kroky vedoucí k omezení zdroje, nemůžu čekat, až se její chování změní, ale prostě a jednoduše eliminuji tuto skupinu. A až se změní, umožním jí návrat. Jenomže Svaz řízen není. Funguje samospádem a na mandátu postaveném na hlouposti většiny.
- Pondělí 20. června 2011 ve 13:52® mvincik
-
Scanix> To bych viděl spíše v tom, že vykonávání funkce RS nedělají velmi často lidé, kteří se chtějí podílet na kvalitě a čistotě rybaření u nás, ale spíše ti, kteří jsou rádi za to, že když zkontrolují určitý počet lidí u vody, dostanou povolenku „za darmo“…nebo jak bych to řekl. Z toho pak pramení širší souvislosti…a jde to do prd***!
- Pondělí 20. června 2011 ve 13:50® XAXAP
-
Robur> Robur> jedno doporučení: když těm pojmům nerozumíš a nevíš, co znamenají, tak je nepoužívěj pro svou argumentaci, sic pak vypadáš jako idiot. Člověk s otevřenou myslí se zeptá, nerozumí-li něčemu. Příklady z jiných oborů jsou irelevantní, sic neobsahují skoro nic shodného. Obvykle tím navíc argumentují frustranti a já tu nejsem pro terapii a nastavování vyšší frustrační tolerance, ani pro změnu v postoji od „bojím se změny, tak argumentuji proti“ na „hledám jak tu změnu co nejlépe udělat“. Za to inkasuji peníze, abych se nemusel babrat na každým rohu s neschopnou lůzou.
- Pondělí 20. června 2011 ve 13:44® Scanix
-
mannice> ono je to asi vazne vsude podobne…je to spis problem v lidech, zakorene memy (viz http://cs.wikipedia.org/wiki/Mem) Je treba ozdravit spolecnost od masoveho nahlizeni rybaru na rybu jako levny zdroj masa. Je treba nejdrive myslet, coz dela malokdo…
- Pondělí 20. června 2011 ve 13:36profil byl smazán
-
Scanix> Já se tomu ani moc nedivim,u nás to bude tak nějak podobný určitě.Proto se u tý vody může vlastně skoro všechno..
- Pondělí 20. června 2011 ve 13:31® Scanix
-
Mates(původní)> ano, nemuzes tomu uverit, i kdyby to bylo brano jako vtip a presto je to realita…ono dost na tom, ze RS, se kterou jsem se bavil, chvili predtim ulovil stiku cca 60–70 a uspesne ji vyvrhl a oskrabal u vody, ale to je fakt uz jen drobnost
- Pondělí 20. června 2011 ve 13:27® zlomiljsemprut
-
osprey> A čím to je?
- Pondělí 20. června 2011 ve 13:25® Mates(původní)
-
Scanix> Vtipné? Spíš neuvěřitelné.
- Pondělí 20. června 2011 ve 13:21® Scanix
-
skwor> minimalne 15let spis vic. Parma je treba taky extrem, ryby 70+ stare vice jak 30let a lidi je taky masej…oni si totiz obcas nevidi do huby a proto je povolenka levnej zdroj obzivy, coz je fakt smutne. Celkem se nedivim, ze XAXAP a ostatni maji na to pifku, me samotnemu se to taky nelibi…Treba jsem se od RS dozvedel, ze jiny clen RS prisel ted o povolenku, ze lovil a mel ponechaneho jesena a dva boleny, ktere navic nemel vubec zapsane, navic je to znama osoba i z oblasti zavodni privlace, velmi vtipne ze