Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 19. června 2011 ve 22:14® Jak.novi
-
Piranha> Cituji tě: Dále to bylo na MP a pokud mu vzal dvoj, nebo trojhák takovejhle potok, tak asi moc dobře nedopadl.Ona rousnice se nasaje hluboko.
- Neděle 19. června 2011 ve 22:13® Mates(původní)
-
Piranha> Nekecej a kde? Zajímá mě to vážně…EDIT: Jo už jsem to skouknul, je mi to jasný.
Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 22:15:14 uživatelem Mates(původní). - Neděle 19. června 2011 ve 22:13® Piranha
-
Jak.novi> Já nechytám na trojhák vůbec
Mimo sumců teda.
- Neděle 19. června 2011 ve 22:12® Jak.novi
-
kety.vydra> Nějak mě to zaujalo.
- Neděle 19. června 2011 ve 22:11® kety.vydra
-
Jak.novi> Předběhl's mě
- Neděle 19. června 2011 ve 22:10® kety.vydra
-
Mates(původní)> Sumce jsem myslel jako příklad…taky se na ně nespecializuju.
- Neděle 19. června 2011 ve 22:10® Jak.novi
-
Piranha> Ty dáváš rousnici na trojhák?
- Neděle 19. června 2011 ve 22:09® Piranha
-
Mates(původní)> pokud narážíš na tu Labskou tak to byl jen příklad.Sever vím kde je, bydlím na severu.
- Neděle 19. června 2011 ve 22:06® Mates(původní)
-
kety.vydra> Sumci mě netankujou jediný co vím, je, že na Berounce je jich hafo a snížili míru na 70cm..........a nebo je to letos jinak.
- Neděle 19. června 2011 ve 22:06® Mates(původní)
-
Piranha> neni mi do toho nic, ale nevíš kde je sever.......A Labská je komerční voda ty trubko, tam to neni o generačních rybách.
Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 22:08:29 uživatelem Mates(původní). - Neděle 19. června 2011 ve 22:02® kety.vydra
-
Mates(původní)> Žiju na Severní Moravě…
.Ale beru to ze svého pohledu,takže vy budete mít zřejmě jiný problém než my
- Neděle 19. června 2011 ve 22:01® Piranha
-
XAXAP> ty chlape ty jsi se zase projevil.Ty mi připomínáš jednoho prostovlasého muškaře.Já nevím že útočíš na Lojzu, když ty ryby on nechytl, jen sem napsal kdo.Dále to bylo na MP a pokud mu vzal dvoj, nebo trojhák takovejhle potok, tak asi moc dobře nedopadl.Ona rousnice se nasaje hluboko. Na Labský se takoví potci a větší berou normálně. Já si ten tvůj vejplod dokážu vysvětlit jen tak, že na Mrku v úseku muškaření chcíp pes a tak jsi se šel vyvenčit ke konkurenci v tom špatném slova smyslu.
- Neděle 19. června 2011 ve 22:00® Mates(původní)
-
mvincik> Ano nevyskytoval, bo tady to chcípá, ale pokud je tu takovej případ jako lojzarybkanenažranec, tak proč na něj neupozornit?
- Neděle 19. června 2011 ve 21:59® Mates(původní)
-
kety.vydra> Jak v modě? Co to meleš? všude se sere kapři i na P revíry, z P se dělají MP aby tam mohli kydlit na žížaly takový jako ten váš lojza........kde žiješ?
Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 22:05:07 uživatelem Mates(původní). - Neděle 19. června 2011 ve 21:56® mvincik
-
Mates(původní)> Také jsem psal…dá se říct… To jsem myslel tak, že jsi se tu ty, ani ten druhý koleza nevyskytovali v diskuzích dlouhou dobu. Neber mě za slovo do slova…
(kuwa ta čeština je ale jazyk)
- Neděle 19. června 2011 ve 21:54® kety.vydra
-
Mates(původní)> No,teď je v módě potočáky (a třeba parmy) chránit (a někde zase sumce ze zištných důvodů vybíjet),ale na druhé straně,když sleduju jak to v zimě kormoráni devastujou…Nějak mi schází motivace změnit myšlení,bohužel…
- Neděle 19. června 2011 ve 21:51® Mates(původní)
-
mvincik> Nových tváří? já jsem tu dýl než ty..........
- Neděle 19. června 2011 ve 21:49® kety.vydra
-
mvincik> No nevím,jestli nové tváře.Podívej se do karet,kdy se tu registrovali.Spíš jen zběhli
- Neděle 19. června 2011 ve 21:49® Mates(původní)
-
kety.vydra> Nevzal si prvního ani posledního, opakuji, to že to umožňuje zákon a zvůle pár nýmandů(MO), neznamená, že je to dobře.
- Neděle 19. června 2011 ve 21:47® kety.vydra
-
Mates(původní)> Jasně (to asi každý)
.Hele,mi šlo jen o to,že jste se tu pustili do chlapíka,co si asi podle vás vzal pstruha.Když to shrnu,tak RŘ mu to umožňuje.Holt je to některým trnem v oku (a já se ptám,proč)
- Neděle 19. června 2011 ve 21:45® mvincik
-
Nevím nevím, ale dnes se tu objevili, dá se říct, nové tváře a je to tu jak někde u soudu. Samé obvinění a podobně. Nějak mě to už neba číst…
Vše je o lidech, nejní nejlepší si asi odnést takovou pěknou trofejní rybu, ale na druhou stranu lepší jedna taková, než 30 pánvičkových. Je to vše věc názoru a postoje k rybaření jako takovém. Někdo bere vše, někdo nic a někdo jen něco. Tak to prostě je…
- Neděle 19. června 2011 ve 21:43® Mates(původní)
-
kety.vydra> Já tě neurážím jen jsem neodolal, když čtu FM, tak to prostě zkusím
)
- Neděle 19. června 2011 ve 21:36® kety.vydra
-
Mates(původní)> Jsem kovaný Frýdečák (ne Místečák,pokud tě to zajímá),a co jako.Mám se za to stydět? Jestli jsi schopný se zmoct jen na urážky z oblasti původu,tak směle do toho,mě nerozházíš,jsem nad věcí
- Neděle 19. června 2011 ve 21:29® Mates(původní)
-
kety.vydra> Napsal bych ti něco, ale myslím, že je to zbytečný, jsi z Frýdku, nebo možná Pístku.............zbytečně si budu třepit klávesnici…
Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 21:30:28 uživatelem Mates(původní). - Neděle 19. června 2011 ve 21:23® Mates(původní)
-
filip111> Ano je škoda tý ryby, na tom se shodneme, není první a bohužel ani poslední, to že to umožňuje zákon, neznamená, že je to dobře…jestli mi jako rozumíš.
- Neděle 19. června 2011 ve 21:22® kety.vydra
-
Mno,sleduju,že se tu objevuje jakési „tvrdé mrkácké jádro“.No,já naštěstí se sousedama po krátké známosti skončil,protože co tam chodí za (ehm…) a hádat se tam s (ehm.....) nehodlám.A co se týče cenzury,bejt váma (xaxap-asi nějaký ostravský Rus,či co a spol…),tak si radši zametu před vlastním (mrkáckým) prahem.Absolutně nechápu,proč se tu navážíte.Jestli si vzal pstruha,tak co má jako být…?
- Neděle 19. června 2011 ve 21:18® filip111
-
Mates(původní)> já se nevysmívám, jen jsem napsal, teda to je emocí. Ty jsi reagoval a psal mi o infantilitě. Proto má odpověď. Píšu to již po třetí, je škoda tý ryby. Na tom se asi shodneme.
- Neděle 19. června 2011 ve 21:02® Mates(původní)
-
filip111> Tak za prvé ve wiki listovat nemusím. Za druhé, zabijení generačních lososovitých ryb, potažmo chycených na žížalu je hnus největšího zrna, jestli to nechápeš. Vysmívat se mým emocím (naštvání) mě z tvojí strany sere a působíš na mě jako malé nevědoucí dítě. A to že vím jak onen lovec vypadá píši proto, že až ho u vody poznám tak mu řeknu svoje a když dojde na fyzický kontakt, tak to se nebude dát nic dělat…
Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 21:04:42 uživatelem Mates(původní). - Neděle 19. června 2011 ve 20:55® filip111
-
Mates(původní)> já vím, že jsi nic necitoval, ale píšete tady o stejné věci a ve stejném duchu. Vysvětli mi, co je konkétně infantilního na větě: teda to je emocí… A vysvětlovat mi co znamená infantilní mi opravdu nemusíš. Kdyžtak si ve wikipedii nastuduj další cizí slovo, ať mě můžeš poučit. Jak jsem napsal, je škoda toho pstruha, pokud neplave dál. O tom žádná, ale dá se to okomentovat jiným stylem. A ne tak, že tady budeš psát to, že víš jak onen lovec vypadá. Co jsi tím chtěl říci?
Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 20:58:13 uživatelem filip111. - Neděle 19. června 2011 ve 20:45® Mates(původní)
-
filip111> Kdyby si chápal proč to je, tak se nebudeš chovat nevyspěle a dětinsky, což je = infantilní. Čemu nerozumíš? Edit: Nic jsem necitoval.
Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 20:46:40 uživatelem Mates(původní).