Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.460 příspěvků, z toho 128460 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 19. června 2011 ve 21:09® Piranha
Piranha

Mates(původní)> pokud narážíš na tu Labskou tak to byl jen příklad.Sever vím kde je, bydlím na severu.

Neděle 19. června 2011 ve 21:06® Mates(původní)
Mates(původní)

kety.vydra> Sumci mě netankujou jediný co vím, je, že na Berounce je jich hafo a snížili míru na 70cm..........a nebo je to letos jinak.

Neděle 19. června 2011 ve 21:06® Mates(původní)
Mates(původní)

Piranha> neni mi do toho nic, ale nevíš kde je sever.......A Lab­ská je komerční voda ty trubko, tam to neni o generačních rybách.

Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 22:08:29 uživatelem Mates(původní).
Neděle 19. června 2011 ve 21:02® kety.vydra
kety.vydra

Mates(původní)> Žiju na Severní Moravě…:-) .Ale beru to ze svého pohledu,takže vy budete mít zřejmě jiný problém než my:-93;

Neděle 19. června 2011 ve 21:01® Piranha
Piranha

XAXAP> ty chlape ty jsi se zase projevil.Ty mi připomínáš jednoho prostovlasého muškaře.Já nevím že útočíš na Lojzu, když ty ryby on nechytl, jen sem napsal kdo.Dále to bylo na MP a pokud mu vzal dvoj, nebo trojhák takovejhle potok, tak asi moc dobře nedopadl.Ona rousnice se nasaje hluboko. Na Labský se takoví potci a větší berou normálně. Já si ten tvůj vejplod dokážu vysvětlit jen tak, že na Mrku v úseku muškaření chcíp pes a tak jsi se šel vyvenčit ke konkurenci v tom špatném slova smyslu.

Neděle 19. června 2011 ve 21:00® Mates(původní)
Mates(původní)

mvincik> Ano nevyskytoval, bo tady to chcípá, ale pokud je tu takovej případ jako lojzarybkanenaž­ranec, tak proč na něj neupozornit?

Neděle 19. června 2011 ve 20:59® Mates(původní)
Mates(původní)

kety.vydra> Jak v modě? Co to meleš? všude se sere kapři i na P revíry, z P se dělají MP aby tam mohli kydlit na žížaly takový jako ten váš lojza........kde ži­ješ?

Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 22:05:07 uživatelem Mates(původní).
Neděle 19. června 2011 ve 20:56® mvincik
mvincik

Mates(původní)> Také jsem psal…dá se říct… To jsem myslel tak, že jsi se tu ty, ani ten druhý koleza nevyskytovali v diskuzích dlouhou dobu. Neber mě za slovo do slova… :-) (kuwa ta čeština je ale jazyk)

Neděle 19. června 2011 ve 20:54® kety.vydra
kety.vydra

Mates(původní)> No,teď je v módě potočáky (a třeba parmy) chránit (a někde zase sumce ze zištných důvodů vybíjet),ale na druhé straně,když sleduju jak to v zimě kormoráni devastujou…Nějak mi schází motivace změnit myšlení,bohužel…

Neděle 19. června 2011 ve 20:51® Mates(původní)
Mates(původní)

mvincik> Nových tváří? já jsem tu dýl než ty..........

Neděle 19. června 2011 ve 20:49® kety.vydra
kety.vydra

mvincik> No nevím,jestli nové tváře.Podívej se do karet,kdy se tu registrovali.Spíš jen zběhli:-)

Neděle 19. června 2011 ve 20:49® Mates(původní)
Mates(původní)

kety.vydra> Nevzal si prvního ani posledního, opakuji, to že to umožňuje zákon a zvůle pár nýmandů(MO), neznamená, že je to dobře.

Neděle 19. června 2011 ve 20:47® kety.vydra
kety.vydra

Mates(původní)> Jasně (to asi každý):-D .Hele,mi šlo jen o to,že jste se tu pustili do chlapíka,co si asi podle vás vzal pstruha.Když to shrnu,tak RŘ mu to umožňuje.Holt je to některým trnem v oku (a já se ptám,proč) :-)

Neděle 19. června 2011 ve 20:45® mvincik
mvincik

Nevím nevím, ale dnes se tu objevili, dá se říct, nové tváře a je to tu jak někde u soudu. Samé obvinění a podobně. Nějak mě to už neba číst…

Vše je o lidech, nejní nejlepší si asi odnést takovou pěknou trofejní rybu, ale na druhou stranu lepší jedna taková, než 30 pánvičkových. Je to vše věc názoru a postoje k rybaření jako takovém. Někdo bere vše, někdo nic a někdo jen něco. Tak to prostě je…

Neděle 19. června 2011 ve 20:43® Mates(původní)
Mates(původní)

kety.vydra> Já tě neurážím jen jsem neodolal, když čtu FM, tak to prostě zkusím :-)) )

Neděle 19. června 2011 ve 20:36® kety.vydra
kety.vydra

Mates(původní)> Jsem kovaný Frýdečák (ne Místečák,pokud tě to zajímá),a co jako.Mám se za to stydět? Jestli jsi schopný se zmoct jen na urážky z oblasti původu,tak směle do toho,mě nerozházíš,jsem nad věcí:-)

Neděle 19. června 2011 ve 20:29® Mates(původní)
Mates(původní)

kety.vydra> Napsal bych ti něco, ale myslím, že je to zbytečný, jsi z Frýdku, nebo možná Pístku.......­......zbytečně si budu třepit klávesnici…

Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 21:30:28 uživatelem Mates(původní).
Neděle 19. června 2011 ve 20:23® Mates(původní)
Mates(původní)

filip111> Ano je škoda tý ryby, na tom se shodneme, není první a bohužel ani poslední, to že to umožňuje zákon, neznamená, že je to dobře…jestli mi jako rozumíš.

Neděle 19. června 2011 ve 20:22® kety.vydra
kety.vydra

Mno,sleduju,že se tu objevuje jakési „tvrdé mrkácké jádro“.No,já naštěstí se sousedama po krátké známosti skončil,protože co tam chodí za (ehm…) a hádat se tam s (ehm.....) nehodlám.A co se týče cenzury,bejt váma (xaxap-asi nějaký ostravský Rus,či co a spol…),tak si radši zametu před vlastním (mrkáckým) prahem.Absolutně nechápu,proč se tu navážíte.Jestli si vzal pstruha,tak co má jako být…?

Neděle 19. června 2011 ve 20:18® filip111
filip111

Mates(původní)> já se nevysmívám, jen jsem napsal, teda to je emocí. Ty jsi reagoval a psal mi o infantilitě. Proto má odpověď. Píšu to již po třetí, je škoda tý ryby. Na tom se asi shodneme.

Neděle 19. června 2011 ve 20:02® Mates(původní)
Mates(původní)

filip111> Tak za prvé ve wiki listovat nemusím. Za druhé, zabijení generačních lososovitých ryb, potažmo chycených na žížalu je hnus největšího zrna, jestli to nechápeš. Vysmívat se mým emocím (naštvání) mě z tvojí strany sere a působíš na mě jako malé nevědoucí dítě. A to že vím jak onen lovec vypadá píši proto, že až ho u vody poznám tak mu řeknu svoje a když dojde na fyzický kontakt, tak to se nebude dát nic dělat…

Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 21:04:42 uživatelem Mates(původní).
Neděle 19. června 2011 v 19:55® filip111
filip111

Mates(původní)> já vím, že jsi nic necitoval, ale píšete tady o stejné věci a ve stejném duchu. Vysvětli mi, co je konkétně infantilního na větě: teda to je emocí… A vysvětlovat mi co znamená infantilní mi opravdu nemusíš. Kdyžtak si ve wikipedii nastuduj další cizí slovo, ať mě můžeš poučit. Jak jsem napsal, je škoda toho pstruha, pokud neplave dál. O tom žádná, ale dá se to okomentovat jiným stylem. A ne tak, že tady budeš psát to, že víš jak onen lovec vypadá. Co jsi tím chtěl říci?

Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 20:58:13 uživatelem filip111.
Neděle 19. června 2011 v 19:45® Mates(původní)
Mates(původní)

filip111> Kdyby si chápal proč to je, tak se nebudeš chovat nevyspěle a dětinsky, což je = infantilní. Čemu nerozumíš? Edit: Nic jsem necitoval.

Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 20:46:40 uživatelem Mates(původní).
Neděle 19. června 2011 v 19:41® filip111
filip111

Mates(původní)> to mi vysvětli co jsi tím chtěl říct ?? Co je infantilního na tom, co jsem napsal? Jen jsem napsal, že se mi zdá, že je tu dost emocí. Pravda se nenosí? mám zatleskat tomu co jsi napsal? Jestli se ten pstruh nerátil do vody, tak je to jistě škoda. Ale psát tady jak malej harant, citovat úryvky z filmů. Sice kultovních, ale… no, nevím nevím.

Neděle 19. června 2011 v 19:35® Mates(původní)
Mates(původní)

filip111> Nebuď infantilní…

Neděle 19. června 2011 v 19:09® filip111
filip111

teda to je emocí…

Neděle 19. června 2011 v 19:09® Mates(původní)
Mates(původní)

Raf> To byli krásní pstruzi…

Neděle 19. června 2011 v 18:54® Raf
Raf

LojzaRybka> Lojzo, krásní pstruzi.

Neděle 19. června 2011 v 18:21® Mates(původní)
Mates(původní)

cormaxx> Já to napíšu asi takhle, je dobře že se trubkovitě vyfotil, fotky jsem si uložil a myslím, že ho bezpečně u vody poznám, to je tak celé, co můžu ještě tobě k tomu napsat.

Neděle 19. června 2011 v 18:13® cormaxx
cormaxx

Mates(původní)> Já tě do latě neházim,podle karty jsi už zkušenej pardál co ví jak se chovat na veřejnosti. Já jen že si mi vyčetl že tady štěkám.Přitom můj dotaz byl absolutně nestranný.Pokud víš že ho sežral,tak stačilo napsat: Ano, vim že ho sežral. Víc sem po tobě nechtěl.Mahalo