Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 4. června 2011 v 8:09® ladamaj
ladamaj

mira.ll>no také vím kde jsou takoví kousci ale vůbec nejdou.Naposled jsem vytáhl 90 na Nechrankách a to ke všemu v listopadu kdy byla kosa že sme chytali z lodě ve stoje a to jsme šli původně na candoše a sebrali to 2 takoví hadi.:->

Sobota 4. června 2011 ve 2:27® mira.ll
mira.ll

ladamaj> , sonic> díkes :-) ,dneska, vlastně včera večer jsem byl zase ,chytil jsem tři,ale už jen taky ty kaničky ;-)

Tento příspěvek byl editován 4.6.2011 02:27:44 uživatelem mira.ll.
Sobota 4. června 2011 v 0:40® ladamaj
ladamaj

mira.II>moc pěknej had takového jsem naposled chyt před 20l. od té doby samá kanička holt smůla.:->

Sobota 4. června 2011 v 0:37® ladamaj
ladamaj

dodorider>to to jsou místa čezu něco podobného se dělo i pod čerpačkou.Po kontrole a to RS+POLICIE tam přišel největší pytlák o stojan i pruty které mu za 2 dny přivezl vel.RS P.Š. A ODVEZL SI ZA TO 2KS CANDOŠŮ V DOBĚ HÁJENÍ.JDE o to očem jsme kecali na skajpíku (pod svícnem je největší tma) kvůli tomu jsem musel opustit pronajatý pozemek pod čerpačkou.I když životní prostředí Kadaň to nechtěla a stála při mě zkus se na tuto kauzu zeptat p.Vošického ví o tom spoustu a mě zná osobně dost dobře.

Sobota 4. června 2011 v 0:15® sonic
sonic

mira.ll> pěkný hádě :-) toho jsem vyděl na břehu naposledy před rokem …

Tento příspěvek byl editován 4.6.2011 00:25:50 administrátorem CeP.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze.
Pátek 3. června 2011 ve 21:44® Piranha
Piranha

mannice> na Chlumec v zari dobry ne :-))

Pátek 3. června 2011 ve 20:14profil byl smazán

Už ste někdo viděl na živo tohle? :-O Tak do toho bych nikdy nevlez asi.. http://aukro.cz/…1398391.html

Pátek 3. června 2011 ve 14:45® Dejwík2504
Dejwík2504

1Mara> nepochopil jsem ho. Asi už neví, coby…

Pátek 3. června 2011 ve 14:24® 1Mara
1Mara

Kapr 1 : Ty mě nemůžeš už ničím překvapit ............

Čtvrtek 2. června 2011 ve 20:57® dodorider
dodorider

dneska sem byl od 15 do 19 hod s detmi z rybarskeho krouzku v kadani na rybach, jejich vedouci je paradne vedou k technice chyt a pust a lovu bez protihrotu, setrne zachazeni s rybou a jeji manipulaci pokud mozno and vodou, proste parada, super byl pohled na krasne jelce zbirajici hmyz z hladiny, decka chytla cejna ktery se uvilnil z hacku cca 3m od brehu bylo fakt hezky

Čtvrtek 2. června 2011 v 10:46® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

kubas> S tím souhlasím. Jak jsem již psal, je to na hlavu postavené. Vrchol trapnosti…

Čtvrtek 2. června 2011 v 10:40® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

skwor> Tak toto je něco luxusního, dost fajné. :-D :-D :-D

PS: Jsi mi s tím borcem něco připomenul. To musíš vidět, jelikož jste tady tuším probírali hudební styly. :-D Strašné seno. :-D

Tento příspěvek byl editován 2.6.2011 10:40:37 uživatelem zlomiljsemprut.
Čtvrtek 2. června 2011 v 7:32® herri
herri

Děkuju za reakce.

Středa 1. června 2011 ve 22:25® dodorider
dodorider

1Mara> myslim si ze on tusi kdo to je

Středa 1. června 2011 ve 22:18® 1Mara
1Mara

dodorider> No jsem zvědavej co na to řekne kolega Chosebait .

Středa 1. června 2011 ve 20:57® dodorider
dodorider

1Mara> MO Kadaň

Středa 1. června 2011 ve 20:46® 1Mara
1Mara

dodorider> Která organizace že tě to takhle laicky vysvětlila ?

Středa 1. června 2011 ve 20:27® dodorider
dodorider

1Mara> pisu ze sem volal RS ti mi rekli ze musim mestske a ti ze statni a ti ze zase mestske a jde to dokola

Středa 1. června 2011 ve 20:21® 1Mara
1Mara

dodorider> Podat písemnou stížnost na PČR a Městkou , že při nahlášení o porušení zákona ti bylo zděleno to a to bla bla bla . No a jak píše Sander zjistit číslo na hospodáře a rybářskou stráž a volat i jim :-)

Středa 1. června 2011 ve 20:13® dodorider
dodorider

Sander> ok pro pochopeni, nebylo by poprve co bych volal volal sem mestskou kadan, rikam dobry den na tomhle a homhle miste je rybar ktery v dobe kdy se zde nesmi lovit a k tomu lovi nepovolenou technikou mohli by jste prosim prijet a zakrocit, pane dedeciusi tohle nemam v pravomoci obratte se na statni policii volam jim a najednou, uplne stejna odpoved s tim at zavolam na mestskou a zaroven dotaz a neni osoba ktera se timto zabiva rs njn ale ti me odkazali na mestske tak co ted?

Středa 1. června 2011 ve 20:10® dodorider
dodorider

1Mara> kdepak jukni se na diskuzi pytlak s povolenkou mas tam vic lidi kteri ti to potvrdi

Středa 1. června 2011 v 19:59® Sander
Sander

dodorider > když už o nich víš, máš čas si zjistit čísla na RS a ta později použít. Není ani od věci pohrozit stížností na benga, protože oni to prošetřit musí.
Nedělej to nijak transparentně, normálně se schovej za strom, zavolej si, vyčkej příjezdu a kochej se tím, co se bude nebo mělo by dít. Oprostíš se tak zbytečných problémů jako je vstup na soukromý pozemek a podobně.
Tohle už není prdel, jako když pytlačí dítě. Tohle je drzá zlodějina.

Tento příspěvek byl editován 1.6.2011 20:00:06 uživatelem Sander.
Středa 1. června 2011 v 19:30® 1Mara
1Mara

dodorider> To je blbost , porušuje se zákon a oni jsou povinni to prošetřit .A ty lidi zadržet a počkat do příjezdu i třeba hospodáře .

Tento příspěvek byl editován 1.6.2011 19:31:46 uživatelem 1Mara.
Středa 1. června 2011 v 19:29® dodorider
dodorider

1Mara> protoze uz nekolikrat sel volal k tomuto policii ktera mi rekla, ze volam kvuli blbostem a ze je priste nemam s timto otravovat ze nemaj v pravomoci povodi a rybarsky zakon ze na to tu je RS

Středa 1. června 2011 v 19:29® 1Mara
1Mara

Angle face Pokavaď ty budeš brát takové malé rybky do ruky , tak těch pošlejch ryb bude víc :-(( . Viz z Lovu :-((

Tento příspěvek byl editován 1.6.2011 19:31:09 uživatelem 1Mara.
Středa 1. června 2011 v 19:25® 1Mara
1Mara

dodorider> To je blbost , proč nevolat PČR ?

Středa 1. června 2011 v 19:22® dodorider
dodorider

ladamaj> prave sem se vratil z prochazky sel sem usek od prehrady po jez v zeline a na amel vodni elektrarne zase sedel bezel chytal ve vytoku a podrz se chytal na rybku dokonce mali stahleho candose venku, kdyz sem mu neco rekl vybehli na me dva typani z elektrarny ze co me to zajima ze na jejich pozemku nemam co delat, tak sem musel odejit bohuzel mu tohle bude i nadale prochazet.

Středa 1. června 2011 v 17:39® ladamaj
ladamaj

herri>raději se pokuste nějaký odlov a pustit na jiné místo.To určitě línům a ostatním rybám prospěje více a vás to určitě potěší také.:->

Středa 1. června 2011 v 16:58® skwor
skwor

mvincik> A bylo by po maturitě :-D

Dneska jsem se shodou okolností poznal s majitelem eshopu chytryrybar.cz – svět je malý a internet mocný :-)

Středa 1. června 2011 v 16:14® mvincik
mvincik

skwor> Na otázku č. 2 bych napsal Sander! :-)