Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.460 příspěvků, z toho 128460 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 3. června 2011 ve 13:45® Dejwík2504
-
1Mara> nepochopil jsem ho. Asi už neví, coby…
- Pátek 3. června 2011 ve 13:24® 1Mara
-
Kapr 1 : Ty mě nemůžeš už ničím překvapit ............
- Čtvrtek 2. června 2011 v 19:57® dodorider
-
dneska sem byl od 15 do 19 hod s detmi z rybarskeho krouzku v kadani na rybach, jejich vedouci je paradne vedou k technice chyt a pust a lovu bez protihrotu, setrne zachazeni s rybou a jeji manipulaci pokud mozno and vodou, proste parada, super byl pohled na krasne jelce zbirajici hmyz z hladiny, decka chytla cejna ktery se uvilnil z hacku cca 3m od brehu bylo fakt hezky
- Čtvrtek 2. června 2011 v 9:46® zlomiljsemprut
-
kubas> S tím souhlasím. Jak jsem již psal, je to na hlavu postavené. Vrchol trapnosti…
- Čtvrtek 2. června 2011 v 9:40® zlomiljsemprut
-
skwor> Tak toto je něco luxusního, dost fajné.

PS: Jsi mi s tím borcem něco připomenul. To musíš vidět, jelikož jste tady tuším probírali hudební styly.
Strašné seno.
Tento příspěvek byl editován 2.6.2011 10:40:37 uživatelem zlomiljsemprut. - Čtvrtek 2. června 2011 v 6:32® herri
-
Děkuju za reakce.
- Středa 1. června 2011 ve 21:25® dodorider
-
1Mara> myslim si ze on tusi kdo to je
- Středa 1. června 2011 ve 21:18® 1Mara
-
dodorider> No jsem zvědavej co na to řekne kolega Chosebait .
- Středa 1. června 2011 v 19:57® dodorider
-
1Mara> MO Kadaň
- Středa 1. června 2011 v 19:46® 1Mara
-
dodorider> Která organizace že tě to takhle laicky vysvětlila ?
- Středa 1. června 2011 v 19:27® dodorider
-
1Mara> pisu ze sem volal RS ti mi rekli ze musim mestske a ti ze statni a ti ze zase mestske a jde to dokola
- Středa 1. června 2011 v 19:21® 1Mara
-
dodorider> Podat písemnou stížnost na PČR a Městkou , že při nahlášení o porušení zákona ti bylo zděleno to a to bla bla bla . No a jak píše Sander zjistit číslo na hospodáře a rybářskou stráž a volat i jim

- Středa 1. června 2011 v 19:13® dodorider
-
Sander> ok pro pochopeni, nebylo by poprve co bych volal volal sem mestskou kadan, rikam dobry den na tomhle a homhle miste je rybar ktery v dobe kdy se zde nesmi lovit a k tomu lovi nepovolenou technikou mohli by jste prosim prijet a zakrocit, pane dedeciusi tohle nemam v pravomoci obratte se na statni policii volam jim a najednou, uplne stejna odpoved s tim at zavolam na mestskou a zaroven dotaz a neni osoba ktera se timto zabiva rs njn ale ti me odkazali na mestske tak co ted?
- Středa 1. června 2011 v 19:10® dodorider
-
1Mara> kdepak jukni se na diskuzi pytlak s povolenkou mas tam vic lidi kteri ti to potvrdi
- Středa 1. června 2011 v 18:59® Sander
-
dodorider > když už o nich víš, máš čas si zjistit čísla na RS a ta později použít. Není ani od věci pohrozit stížností na benga, protože oni to prošetřit musí.
Tento příspěvek byl editován 1.6.2011 20:00:06 uživatelem Sander.
Nedělej to nijak transparentně, normálně se schovej za strom, zavolej si, vyčkej příjezdu a kochej se tím, co se bude nebo mělo by dít. Oprostíš se tak zbytečných problémů jako je vstup na soukromý pozemek a podobně.
Tohle už není prdel, jako když pytlačí dítě. Tohle je drzá zlodějina. - Středa 1. června 2011 v 18:30® 1Mara
-
dodorider> To je blbost , porušuje se zákon a oni jsou povinni to prošetřit .A ty lidi zadržet a počkat do příjezdu i třeba hospodáře .
Tento příspěvek byl editován 1.6.2011 19:31:46 uživatelem 1Mara. - Středa 1. června 2011 v 18:29® dodorider
-
1Mara> protoze uz nekolikrat sel volal k tomuto policii ktera mi rekla, ze volam kvuli blbostem a ze je priste nemam s timto otravovat ze nemaj v pravomoci povodi a rybarsky zakon ze na to tu je RS
- Středa 1. června 2011 v 18:29® 1Mara
-
Angle face Pokavaď ty budeš brát takové malé rybky do ruky , tak těch pošlejch ryb bude víc
Tento příspěvek byl editován 1.6.2011 19:31:09 uživatelem 1Mara.
. Viz z Lovu 
- Středa 1. června 2011 v 18:25® 1Mara
-
dodorider> To je blbost , proč nevolat PČR ?
- Středa 1. června 2011 v 18:22® dodorider
-
ladamaj> prave sem se vratil z prochazky sel sem usek od prehrady po jez v zeline a na amel vodni elektrarne zase sedel bezel chytal ve vytoku a podrz se chytal na rybku dokonce mali stahleho candose venku, kdyz sem mu neco rekl vybehli na me dva typani z elektrarny ze co me to zajima ze na jejich pozemku nemam co delat, tak sem musel odejit bohuzel mu tohle bude i nadale prochazet.
- Středa 1. června 2011 v 16:39® ladamaj
-
herri>raději se pokuste nějaký odlov a pustit na jiné místo.To určitě línům a ostatním rybám prospěje více a vás to určitě potěší také.

- Středa 1. června 2011 v 15:58® skwor
-
mvincik> A bylo by po maturitě

Dneska jsem se shodou okolností poznal s majitelem eshopu chytryrybar.cz – svět je malý a internet mocný

- Středa 1. června 2011 v 15:14® mvincik
-
skwor> Na otázku č. 2 bych napsal Sander!

- Středa 1. června 2011 ve 14:27® dodorider
-
safra podrazili pangase kam ted na ryby?
- Středa 1. června 2011 ve 14:26® dodorider
-
Karasák> nebo

- Středa 1. června 2011 ve 14:23® Karasák
-
herri> Ukaž to místo masobobkařům a osádka se bude také snižovat

- Středa 1. června 2011 ve 12:48® dodorider
-
herri> hod tam sumce kolem metru a osadka se bude snizovat
- Středa 1. června 2011 ve 12:00® hraji
-
herri> no spíš bych sázel na nějakou nemoc. A v husté obsádce se může rychle šířit. Ten rozpad ploutví může být taky důsledek nemoci.
- Středa 1. června 2011 v 11:19® herri
-
Zdravím, mám dotaz. V hasičskýc nádrži máme kapry a líny. Mám dojem, že jich tam je až moc na tak malej objem. Poslední dobou se vyskytují někteří malí líni s jakoby ukousnutou ocasní ploutví. V nádrži by měly být i nějaké štiky, které jsme tam dávali právě kvůli tomu vysokému stavu ryb. Nezdá se mi ale, že by štika jen ukusovala ocasní ploutve malým rybkám. Poradíte, co to může být? Navíc někteří kapříci (lisci) mají na těle červený mokvavý odřeniny. Špatná voda? Přemnožení?
- Středa 1. června 2011 v 11:17® skwor
-
zlomiljsemprut> Protože prý pro ně bylo zadání těžší verze moc obtížné
Takhle vypadalo, zadání se dostalo ven