Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 14. května 2011 v 19:22® regulus
regulus

spike> jak jsem psal předtím, ale stejně vůbec nechápu kde vzal ten Kajgorodov na tu „forsáž“, to bylo fakt neskutečný.

No a právě proto mám z toho špilu trochu strach. Jak jsem už psal, i když jsme měli v předešlých utkáních obrovskej tlak a spoustu šancí, tak gólů málo, aby jsme na tohle nedojeli.

Sobota 14. května 2011 v 19:16@ cockpunk

Dobrý den, neznáte někdo nějakou opravnu prutů na vysočině nebo někoho kdo to dělá? Díky

Sobota 14. května 2011 v 16:01® spike
spike

regulus> Ta Kanada mě taky překvapila, viděl jsem je ve finále ale Rusko se nedalo.

Tento příspěvek byl editován 14.5.2011 16:01:40 uživatelem spike.
Sobota 14. května 2011 v 15:49® regulus
regulus

spike> po bitvě je každej generál a kdyby byly … nemusely by být …

Můj názor je takovej, že naši hráli od začátku velice dobře, ale mělo to jeden háček, snad v úplně v každým zápase jsme dávali relativně málo gólů vzhledem k počtu šancí, čím to bylo nevím, možná malá důraznost možná to štěstí, který se pro jistotu drželo našeho brankáře, čímž nijak nechci snižovat jeho kvality, ono to k tomu patří, ale některý jeho zákroky byli pomalu z oblasti sci-fi. Konec konců ani v tom zápase se Švédama nehráli blbě, nedá se jim vyčítat, že by to odflákli nebo udělali zbytečně moc chyb, prostě to nešlo, Švédi dokázali zužitkovat několik chyb kterým se nevyhneš a dá se říct s dávkou štěstí který k tomu taky patří, navíc hráli velice dobře. Už delší dobu, vlastně co se hraje systémem play-off tvrdím, že umístění mezi prvníma 4 mančaftama je úspěch, pochopitelně 1 místo je lepší než 4. Možná je to tím, že tento systém osobně nepovažuju za až tak spravedlivej jako systém každej s každým a výsledek dle počtu bodů a vzájemnýho skóre, ale to je nepodstatný, tak se to hraje.
Než hráli Rusi s Kanadou, tak jsem sice věřil že postoupí Kanada, ale nevylučoval jsem, že by mohli vyhrát i Rusi, cosi mi říkalo, že by se sborná mohla proti Kanadě zvetit a nakonec se překvápko konalo. Su zvědavej jak budou hrát zítra Fini, osobně si sice myslím, že vyhrajou Švédi, ale kdo ví. Z našeho špilu s Rusama mám vcelku strach, no uvidíme.

Tento příspěvek byl editován 14.5.2011 15:50:54 uživatelem regulus.
Sobota 14. května 2011 v 6:59® spike
spike

regulus> máš pravdu rozhodčí nebral na oba týmy stejný metr a dost hru pouštěl. Kdyby jsme měli víc přesilovek mohlo to být třeba jinak.

Tento příspěvek byl editován 14.5.2011 06:59:57 uživatelem spike.
Sobota 14. května 2011 v 0:52® Magdalenka
Magdalenka

Tak já to vidím asi takhle:-) Rusům dáme na prdel a ještě jim na cestu domů zatancujeme kozáčka;-) Opravdu musíte uznat, že už jen to je krásný ,že naši měli štěstí a dostali se tak daleko (do finále…) Móóóc jim ten bronz přeji :-)

majkyss> :-D :-D

Pátek 13. května 2011 ve 22:22® regulus
regulus

majkyss> co blbneš :-D :-D :-D

Vem si Kanaďany, projeli to s Rusama kteří zcela nečekaně hráli mimořádně blbě, vlastně i v tom zápase a najednou jedno ujetí v oslabení, pak ještě jeden gól a skončili.
Konec konců teď Rusi zase dostávají od Finů, o kuriozitě nejmíň dvou gólů nemá cenu diskutovat a ty tři vyloučení za sekání (aniž bych jen minimálně přál Rusům) jsou taky hodně přísný (mnohý mančafty by hráli v oslabení furt, kdyby se to tak útlocitně pískalo). No a vem si to, že už i přestřelili Finskýmu golmanovi hokejku, ale do branky to nepadne kdyby se posrali.

EDIT: … nepadlo … ;-)

Tento příspěvek byl editován 13.5.2011 22:26:29 uživatelem regulus.
Pátek 13. května 2011 ve 22:18® chosebaits
chosebaits

Aspoň že ti Rusuvé dostávají na prdel a konečně se píská tak jak má .Asi si to dáme s Ruskem znovu.

Tento příspěvek byl editován 13.5.2011 22:20:13 uživatelem chosebaits.
Pátek 13. května 2011 ve 22:07® majkyss
majkyss

Všichni bojeschopní Češi do IKEI a ničit Švédský nábytek…!!! :-D :-D

Pátek 13. května 2011 ve 22:05® regulus
regulus

spike> myslím, že kecáš ptákoviny. Švédi si to sice zasloužili, především hráli velice dobře, ale jak už to chodí, měli kapinku víc štěstíčka a rozhodčí v některých okamžicích taky tak úplně stejným metrem neměřili (myslím ten úplně jasnej faul před jejich brankou před 4 gólem, to nešlo nevidět). Nicméně si myslím, že tam asi byla spíš taktická chyba po druhým gólu, začalo se čarovat s Vampulou, začali jsme zbytečně brzo víc riskovat, no a pak už to jelo. Dostali jsme zbytečný góly, museli jsme otevřít hru a dopadlo to jak to dopadlo. Měli výbornýho gólmana, nám to tam nepadalo a to je asi tak všechno. Taky jejich první gól byl dost klikovej (přesně do vinglu se tak jednoduše trefit nedá).
Ono prostě těch zhruba 6 mančaftů je na velmi podobné úrovni a rozhodují detaily, štěstí, někdy jedno nepřesný rozhodnutí rozhodčích a samozřejmě aktuální forma a pohoda mužstev.

Pátek 13. května 2011 ve 21:20® spike
spike

Magdalenka> Po tom co dnes předvedli za výkon na ledu si myslím, že nebude ani bronz. Švédi je přehráli a výhru si zasloužili.

Pátek 13. května 2011 ve 20:31® Magdalenka
Magdalenka

Jóóó… Jarda je náš :-1 i když kluci nebudou mistři :-( http://www.frekvence1.cz/…/index.shtml?…

Pátek 13. května 2011 v 9:23® Misak O.

Ahoj Lidi, jedu v termínu 28.5.-4.6. na Jursky Park v Madarsku www.jurskykapor.sk, měla se mnou jed manželka a bohužel ze zdravotních důvodů to nepujde. Hledám někoho k sobě, rybolov jako takový je zaplacen na celý týden, na dva pruty. Mám domluvené místa 2,3 nebo 10. To si mužeme vybrat. Na zbytku by jsme se domluvili. Najde se někdo, kdo by jel se mnou??? olsansky.miki@seznam.cz, 732562802

Pátek 13. května 2011 v 6:19® CeP
CeP

takže zamáváme ospreyovi a máme 10 dnů bezvládí. to bude mejdan… 

Čtvrtek 12. května 2011 ve 22:51® regulus
regulus

Tak Rusáci zařídili první překvápko, možná to bude ještě zajímavý …

Čtvrtek 12. května 2011 ve 20:12® timbab
timbab

olda> Většinou po dešti jo ale jestli bude pršet pořád a ještě se ochladí tak nevím.

Čtvrtek 12. května 2011 ve 20:09® olda
olda

timbab>Kalná voda po dešti by mněla nést pro ryby více potravy,možná,tak by to mohlo být dobré.Ale taky se mohu mýlit .

Čtvrtek 12. května 2011 v 18:51® timbab
timbab

spike> Na normální chytačku jich taky nijak moc nespotřebuju.

Čtvrtek 12. května 2011 v 18:47® spike
spike

timbab> Jo není problém, na dvoře jich je dost. Kdybych šel chytat sám tak si jich chytnu do 20ks nemám velkou spotřebu:-)

Čtvrtek 12. května 2011 v 18:45® timbab
timbab

spike> To nachytáš za chvíli :-)

Čtvrtek 12. května 2011 v 18:44® spike
spike

timbab> Já žádné, jak teď moc nechodím tak je neskladuju a pustil jsem je. Teď jich musím nachytat 40–50ks.

Čtvrtek 12. května 2011 v 18:37® timbab
timbab

spike> Rousnic mám zásobu :-)

Čtvrtek 12. května 2011 v 18:34® timbab
timbab

mannice> Mě přijde že je proud jak svině.Určitě ryby po dešti potravu přijímají.

Čtvrtek 12. května 2011 v 18:23® spike
spike

timbab> Musím ještě nasbírat rousnice na ty hady:-)

Čtvrtek 12. května 2011 v 18:21profil byl smazán

timbab> no tak bordel ve vodě je,o tom žádná.Ale ryby zas přijímaj víc potravy mi příjde..Nebo spíš maj víc potravy,ne? :-)

Tento příspěvek byl editován 12.5.2011 18:21:45 uživatelem .
Čtvrtek 12. května 2011 v 18:19® timbab
timbab

mannice> Bez nervů:-)) tady se po dešti kolikrát nedá chytat ani na feeder.

Čtvrtek 12. května 2011 v 18:17profil byl smazán

timbab> jak v klidu ?

spike> hmm,tak to je dost divný.Ale na druhou stranu zajímavej poznatek :-)

Čtvrtek 12. května 2011 v 18:14® spike
spike

mannice> Když svítilo slunko na hladinu tak jen jezdili kolem nástrahy a obhlíželi až padl stín přišel záběr. neměl jsem tam žádný silný vlasec, nevím proč nezabrali.

Čtvrtek 12. května 2011 v 18:12® timbab
timbab

mannice> Nedokážu si představit v tom v klidu chytat na plavanou.U vás to asi jde ale tady nevim.

Čtvrtek 12. května 2011 v 18:09profil byl smazán

timbab> jasný,a ryby se budou moct utlouct..Nejlepší chytačka :-)

spike> Divný amuři :-))