Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 26. dubna 2011 ve 23:00® CeP
CeP

blbouni. mne staci v pondeli rano prijit do prace a jsem celej tejden na prasky. tomu se rika alergicka reakce…

Úterý 26. dubna 2011 ve 22:43® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Sander> :-D

Úterý 26. dubna 2011 ve 21:50® gomz
gomz

Scanix> V tom pripade jsou veci uvedeny na pravou miru.:)))

Úterý 26. dubna 2011 ve 21:44® Scanix
Scanix

gomz> Ja cet „pocem hovno“, ted uz je to jasne :-))

Úterý 26. dubna 2011 ve 21:31® gomz
gomz

Scanix> Cemu nerozumis?To, co stoji za h…, je driv jak nove boty.

Úterý 26. dubna 2011 ve 21:15® Scanix
Scanix

Prutos> Zajimave rceni, moc mu nerozumim, ale treba to prijde s vekem, asi to nebude hned :-))

Úterý 26. dubna 2011 ve 21:14® Prutos
Prutos

Scanix> JJ, jak říkal děda..Po čem hovno, to je hned! :-)

Úterý 26. dubna 2011 ve 21:05® Scanix
Scanix

Prutos> jj, neni nad poradne popichani, jako kluk jsem dostal 16 zihadel od vos, sli jsme na houby a otec vychazkovou holi nabodnul parez, ani nevim, kde vsude jsem je schytal, ty mrchy bodaly dal, i kdyz jsem zdrhal, co to slo, visely na me a porad znovu, bracha, co sel za mnou jich schytal asi 6 a tata ani jedno, vtipne :-) Zadny anafylakticky sok se nastesti nekonal, ale bolelo to jako cert. Tete stacila jedna vcela nad klicni kost a upadla do bezvedomi, ani nevedela, ze trpi takovou alergii, byl to fofr, nastesti se z toho dostala.

Úterý 26. dubna 2011 ve 21:03® sus1

Jedno bodnutí od sršána a byl jsem 4 hodiny na kapačkách.Celou tu dobu to vypadalo tak, jako kdybych ležel na nějakej vibrační desce.Taky zážitek.:-)

Úterý 26. dubna 2011 ve 21:00® skwor
skwor

Prutos> Tak to jo. Sám jsem dostal zatím nejvíc najednou asi 6–7 žihadel od vos do zad a ramene. Příjemný to nebylo, ale naštěstí jsem neotekl.

Úterý 26. dubna 2011 ve 20:57® Prutos
Prutos

skwor> Místo a počet hraje roli, pokud alergický nejsi. Mě po jednom pod oko otekla půlka obličeje. Jinam mě bodla mockrát a nic se nedělo. Děda byl vášnivý včelař, jednou se mu vymklo chytání roje a dostal přes 60 žihadel. Nebýt toho, že mu jedna vlezla do ucha, by k doktorovi ani nešel :-)
Zato člověka se silnou alergií by dokázala jedna včela zabít.

Úterý 26. dubna 2011 ve 20:53® Noodling
Noodling

skwor> Úplně stačí jedno, bohužel vím z vlastní zkušenosti.

Úterý 26. dubna 2011 ve 20:50® skwor
skwor

Prutos> Jasný, ale tam hraje hodně roli místo a asi i počet těch bodnutí…

Úterý 26. dubna 2011 ve 20:44® Sander
Sander

Zmije je kámoš.
Ale takovej zrzavej mravenec, ten dokáže bejt pěkná svině!

Úterý 26. dubna 2011 ve 20:42® Prutos
Prutos

skwor> Alergickou a bez pomoci v podstatě život ohrožující reakci můžeš mít i na blbý včelí bodnutí. S nějakou zmijí bych si moc nelámal hlavu.

Úterý 26. dubna 2011 ve 20:32® skwor
skwor

Viděli jste zprávy? Konkrétně alergickou reakci na kousnutí od zmije? Docela nepříjemně mě v tu chvíli zamrazilo, před několika lety se mi skoro podařilo na ne zrovna malou zmiji šlápnout…Na druhou stranu dál dozadu z místa jsem asi v životě neuskočil :-)

Úterý 26. dubna 2011 v 11:29® CeP
CeP

inspo> to je jednoduchy. pij jako dobytek. ten vzdycky vi kdy ma dost. ;-)

Pondělí 25. dubna 2011 ve 21:22® inspo

skwor> Safra to máš štěstí. To bych se také potřeboval naučit. :-)

Pondělí 25. dubna 2011 ve 20:37® skwor
skwor

inspo> V tomhle vím kdy přestat :-) takže kocoviny jsou většinou jenom velmi mírné.

Pondělí 25. dubna 2011 ve 20:36® inspo

skwor> Nejdřív se budeš týden léčit z kocoviny. :-)

Pondělí 25. dubna 2011 ve 20:34® skwor
skwor

Prázdniny za námi a na ryby zase čas nebyl… Až budu mít po maturitě, tak budu snad od vody chodit jenom domů spát :-)

Pondělí 25. dubna 2011 v 16:02® Scorpionius
Scorpionius

osprey> tak urcite jsem rad za ni.na plavanou a masaka zebrala.ale at uz maji po hajeni at muzu vytahnout vlačeci naradičko.na to se tesim taky:-)

Pondělí 25. dubna 2011 ve 14:38® ladamaj
ladamaj

Srneček>gratuluji moc pěkné.:->

Pondělí 25. dubna 2011 ve 14:37® sus1

CeP> No vidíš,a ty jako chytrej admin bys mě mohl odpovedět normálně) a ne to co předtim),možná o tom něco víš.:-)
Občas si to tady sleduj,je to zajímací, jak normální,obyčejnej dotaz, některé lidi rozhodí.

Jj, je to asi už prac.deformace.Proč to tahkhle někdy vypadá??to veřejně napsat nemohu,bo by jste mě asi ukamenovali.:-))

Pondělí 25. dubna 2011 ve 14:26® CeP
CeP

sus1> ja bych rekl ze smysl tvych zapisu a vubec tve myslenkove pochody obcas chape malo kdo.. :-))

Pondělí 25. dubna 2011 ve 13:40® sus1

ladamaj> Koukam,tys taky nepochopil smysl mého dotazu,ale to je jedno,piš dál.:-)

Pondělí 25. dubna 2011 ve 12:27® ladamaj
ladamaj

sus1>neřeš tady blbosti,vždyť tě nikdo nenutí abys o sobě dával něco najevo.Přihlaš se taky anonymě a jeto,je spousta lidí kteří se sem podívaj zrovna tak na mrk a také se neregistrují jeto přeci každého věc.

Pondělí 25. dubna 2011 ve 12:18® sus1

Piranha> Ty náký máš?:-))

Pondělí 25. dubna 2011 ve 12:09® osprey
osprey

Scorpionius> Jo, lov štik mě baví. Ale jenom přívlačí a rybám kolem 47 cm nástrahou někdy i uhýbám. Tím se tě nechci dotknout – je to tvá první a určitě z ní máš obrovskou radost. Moje první byla ještě menší.

Dneska se ale snažím ulovit pěknou rybu a nechat kudly ve zdraví vyrůst. I tak jich chytám víc než bych chtěl, což o rybách 70+ už nemůžu říct ani náhodou.

Na tom DVD to bylo tak trochu trápení neviňátek, ale natáčecí čas je drahý a tak se chytá co je. V té lokalitě jsou i větší ryby a to by byla nějaká výzva. Ale to už není taková sranda. Nejsou blbé a nestoupou si tak, aby se na ně snadno mohlo.

Pondělí 25. dubna 2011 ve 12:07® sus1

Sander> Nápodobně.