Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 23. března 2011 ve 21:13® kubajzs
kubajzs

Sander> aby sis tu obstarožní loď moh koupit :-)) ;-)

Středa 23. března 2011 ve 21:04® Char
Char

Sander> tak,tak :-)

Středa 23. března 2011 ve 20:36® gomz
gomz

Sander> VELKOU pravdu mas…

Středa 23. března 2011 ve 20:35® ladamaj
ladamaj

Řízek>moc pěkné ryby no a foto super.

Středa 23. března 2011 ve 20:21® Sander
Sander

Wolové.
Dneska když jsem při západu slunce dorazil do přístaviště na své obstarožní lodi, všechno bylo rudě osvětlený, všechno pěkně ztichlo, začaly sbírat ryby, tak jsem si řek, na co prachy, když tyhle momenty jsou stejně k nezaplacení :-)

Středa 23. března 2011 v 17:01® Robur
Robur

mvincik> on hlavně pořád chytá dokola 1 tlouště, kdyby začal chytat kapři a pak je prodával, tak by viděl, že by viděl.

Středa 23. března 2011 v 16:51® mvincik
mvincik

Sander> S prachama je to jednoduchý. Vys** se na čudlaření a neutrácej prachy za výzbroj na ty nebohé šupiny.

Hezky to skládej do strožoku a v 65 letech uvidíš, že budeš mít i na tu velikou čokoládu milku ve Fauklandu třeba…

Středa 23. března 2011 v 16:48® mvincik
mvincik

Řízek> Krásné ryby. Je vidět, že letos se jaro skorem přeskakuje. Nedávno byl všade led a během 14 dní mají fišky již třecí bodláčí… Hezké fotky!

Středa 23. března 2011 v 16:46® mvincik
mvincik

Chose> Nechci být unáhlený, ale tak se domluv s vedením tábora, ať tě vezmou do týmu. Vezmi si třeba dovolenou a nauč ty děti něco z těch technik a metod, kterým se tam třeba tolik nevěnujou. Já v dnešní době obdivuji každého, kdo věnuje svůj čas takovým záslužným činnostem, jelikož tito lidé jsou de facto neustále jednou nohou v kriminále. Zaslouží obdiv a dík za cokoliv, co pro ně dělají, i kdyby to byla třeba jen kaprařina.

Středa 23. března 2011 v 15:48® Kazan

Sander> až budeš starej taky nebudeš vědět co s prachama:-D

Tento příspěvek byl editován 23.3.2011 14:51:20 uživatelem Kazan.
Středa 23. března 2011 v 15:47® Kazan

Chose> asi bych nebyl tak hrr s hodnocením tábora. Kouknul jsem na fota z loňska a mají tam i obrázky se štikami. Jinak je běžné že solidní firmy na požádání udělají dětem na táboře prezentaci, připraví soutěž a dodají ceny. Jedná se hlavně o firmy s kaprařinou, kterých je u nás poměrně velký počet.
Nakonec jak píše Robur, je dobré že někdo dělá něco pro děcka, a je lepší když jsou venku ve stanu u vody, než aby proválely léto doma u pc.

Středa 23. března 2011 ve 14:15® ladamaj
ladamaj

Jinak jsem dost mimo proto se omlouvám za ruzné odpovědi.OK

Středa 23. března 2011 ve 14:10® ladamaj
ladamaj

osprey>Míro je to jak říkáž moc děkuji za upozornění.:->

Středa 23. března 2011 ve 14:07® Robur
Robur

Pepíku, nech je žít. Aspoń někdo dělá něco pro děti a uznej, že muškařský tábor asi bude o dost složitější.

Středa 23. března 2011 ve 12:56® osprey
osprey

Chose> Víš jak si ostatní ryby oddechnou:-D

Středa 23. března 2011 ve 12:56® osprey
osprey

ladamaj> Mě zůstávají taky. V diskuzi s aminy psal revoke (programátor), že se to aktualizuje se zpožděním. Tj. po chvilce se to srovná. Podívej se, jestli je to skutečně tak. U mě to Nko chvilku zůstává a pak zmizí.

Středa 23. března 2011 ve 12:53® Chose
Chose

counter2> Tripody, koule a kapři.To je to pravý blaho. Proč to sakra nenazvete kaprařský tábor? Vůbec mi přijde, že se poslední dobou zaměňuje rybařina za lov kapra na koule s tunou náčiní.

Středa 23. března 2011 ve 12:44@ counter2

DĚTSKÝ RYBÁŘSKÝ TÁBOR 2011 Moravský rybářský svaz, o.s., místní organizace Brno 5, Průchodní 2, Brno, pořádá ve dnech 1.7. – 16.7.2011 šes­tnáctidenní letní pobytový tábor pro děti ve věku 8 – 15 let, se zaměřením na posílení rybářských dovedností a sportovní rybolov. Tábor bude jako každoročně probíhat v samostatném rekreačním areálu a.s. Uniplet Třebíč, situovaném v zátoce údolní nádrže Dalešice (rybářský revír Jihlava 7 – 8). Vzdálenost od Brna cca 55 km. Ubytování pro všechny účastníky, včetně vedoucích, je zajištěno ve dvoulůžkových stanech s podsadou. Hygienické zázemí je velmi dobré, k dispozici je umývárna s teplou vodou a se sprchami. Stravování po celou dobu pobytu je zajištěno v jídelně formou plné penze se svačinami a je součástí ceny za pobyt, která stejně loni činí 4500 Kč. V ceně pobytu je práce zkušených rybářských vedoucích a zdravotníka, autobusová doprava tam i zpět a hodnotné ceny v táborových soutěžích. Mimo rybaření je připraveno i sportovní vyžití, poznávání okolí formou výletů na pramicích, turistika a hry. Areál je zcela izolován od civilizace a má vlastní příjezdovou cestu. Nejbližší vesnice cca 2 km. Kaňon řeky Jihlavy přechází v tomto místě v malou louku sevřenou mezi skalami, s povlovným přístupem k vodě. Dominantou zátoky je malý skalnatý ostrůvek, vzdálený od stanů cca 150 metrů. Podrobné informace poskytneme zájemcům na níže uvedených telefonních číslech, webové adrese nebo osobně v kanceláři MO BRNO 5, každé úterý od 15 do 18 hodin. K dispozici je i fotografická dokumentace areálu a videozáznam průběhu tábora v letech 2002 – 2010. Podmínkou účasti je úhrada níže uvedených plateb, (lze využít i příspěvků zaměstnavatele rodičů), dobrý zdravotní stav dítěte a držení rybářského lístku a povolenky k lovu ryb pro vody mimopstruhové (MRS) na rok 2011. Další informace včetně soupisu potřebného vybavení budou všem rodičům předány na schůzce organizátorů tábora s rodiči dne 15. června_2011 v 17 hodin v kanceláři MRS,o.s. MO Brno 5, Průchodní 2, 602 00 Brno. Účast zákonného zástupce dítěte na této schůzce je velmi důležitá – nezapomeňte ! Kontakty: tel: 608/885020, 542210033; www.mrsbrno5.cz; e-mail: mrsbrno5@mrsbrno5.cz, lotocki@seznam.cz Vážení rodiče, v případě, že Vás naše nabídka oslovila a Vaše dítě splňuje výše uvedené podmínky, vyplňte prosím Závaznou přihlášku k pobytu, kterou předejte nejpozději do 31.5.2011 v kan­celáři organizace, nebo ji zašlete v stejném termínu na výše uvedenou adresu MO Brno 5. Účastnický poplatek ve výši 4.500,–Kč uhraďte na číslo účtu : 43–2570680297/0100 variabilní symbol = rodné číslo dítěte konstantní symbol = 0308 V případě, že budete vyžadovat fakturu, uveďte: specifický symbol = číslo vystavené faktury Poplatek lze uhradit také v hotovosti v kanceláři každé úterý od 15 do 18 hodin. Nejpozději však do 31.5.2011 !!! (Zálohu ve výši 3000 Kč do 15.5.2011)

www.mrsbnro5.cz

foto/diskuze/vseobecna/2011/th-img41402.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2011/th-img41403.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2011/th-img41404.jpg
Středa 23. března 2011 ve 12:21® ladamaj
ladamaj

Prosím adminy u přečtených diskusí mě zustávají N děkuji za radu.

Tento příspěvek byl editován 23.3.2011 11:21:49 uživatelem ladamaj.
Úterý 22. března 2011 ve 23:27® mvincik
mvincik

Sander> Tak jezdi osobákem, ať máš čas více zaostřit…

Úterý 22. března 2011 ve 22:46® Sander
Sander

Kazan > možná nakupují celý den. Neví co s penězi. Vždyť to vidíš každou chvíli ve zprávách, že nějakého důchodce napálil podvodník a přišel třeba o 100 000Kč.

Takový prachy já neviděl ani z rychlíku.

Úterý 22. března 2011 ve 22:14® Kazan

Sander> čoveče já ti občas taky nepochopím jak o půl třetí odpoledne když jdou všichni z práce, můžou být obchody narvaný důchodcema. Asi si chudáci nesthli dopoledne když byli všichni v arbajtu nakoupit.:-D

Úterý 22. března 2011 ve 21:14® Sander
Sander

Kazan > by tu záslužnou činnost měli provádět když je normální člověk v práci a odpoledne vyklidit pole.
Takhle přijedem s Mírou Vincíků ve tři na pískárnu a nebylo kde zaparkovat.

Úterý 22. března 2011 ve 20:11® MIG-35
MIG-35

Závidět nemusíš…sem byl u řeky, nahodil a na tom hnusnym sluníčku usnul :-)) .Paráádní rybačka chrr

Úterý 22. března 2011 v 11:45® jeldas
jeldas

jo jak vám všem závidím tady na severu jsou rybníky ještě pod ledem a na řeku je to 40 km, doufám že tak do týdne to už půjde i tady !!!! petrův zdar

Tento příspěvek byl editován 22.3.2011 11:56:21 administrátorem regulus.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze.
Úterý 22. března 2011 v 7:49® Kazan

osprey> No pokud vezmu v úvahu názor ochránců opeřenců, že jsme si masové nálety kormoránů zavinili sami přesazováním rybníků a řek, tak vlastně můžeme být za masaře rádi, bo se starají o to aby aby nebylo tolik ryb a tudíž vlastně regulují stav kormorána. Takže chlapci nenadávejte na masaře dělají zaslužnou činnost.:-))

Úterý 22. března 2011 v 1:58® ladamaj
ladamaj

Barynka>GRATULUJI moc pěkná trofej.:->

Úterý 22. března 2011 v 0:15® osprey
osprey

timbab> Jo, je to těžký.

A pokud jde o ty přístupy, tak můj učitel filozofie kdysi říkal, že každý myšlenkový proud zanikne teprve tehdy, když jeho zastánci fyzicky vymřou.

Nemyslím, že bychom měli střílet masaře, ale prostě se musíme smířit, že pravděpodobně až do smrti je budeme u vody potkávat.:-)

Pondělí 21. března 2011 ve 23:59® timbab
timbab

osprey> Ono to s tím kroužkem není jednoduché.Já bych to taky nedělal.
Ty rozdíly v rybařině jsou-vrchol je,když ortodoxní CaR řvou na člověka co si veme rybu.Další věc jsou masaři.Nemám nic proti tomu když někdo bere ryby s tím že je sní.Horší je,když je pak různě směňují,prodá­vají,prostě takoví šmelináři.Jeden takový tu je-mění ryby v hospodě za p.ivo.Nikdo neví co s tím(přes hubu už dostal-nepomohlo to :-D )

Tento příspěvek byl editován 21.3.2011 23:00:40 uživatelem timbab.
Pondělí 21. března 2011 ve 22:51® Alov
Alov

Robur> Tak to doma musejí mít radost teda :-D