Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 9. března 2011 ve 20:26® Sander
-
Scanix > nekecej, nevšiml jsem si
- Středa 9. března 2011 ve 20:25® Scanix
-
Sander> To uz mi psal Sethy, jsi druhej
- Středa 9. března 2011 ve 20:24® Sander
-
A kurňa!
Scanix byl žehlit.
Neklamné znamení že jaro je tady!
- Středa 9. března 2011 v 9:47® chosebaits
-
LojzaRybka> koukám,že sem nemužeš chodit jako normální člověk přez den,viď??, Přišlo ti to všechno(okoun a stanování)?
- Středa 9. března 2011 v 9:24® hraji
-
CeP> podobně mi políbil přední spoiler na Nevadě zajíc na dálnici ve stotřiceti. Výsledke stál za to, nový spoiler za bratru 5 tisíc.
- Středa 9. března 2011 v 5:46® LojzaRybka
-
CeP> já jsem jednou na přednim skle povozil bažanta,stál mě 1200kč
- Středa 9. března 2011 v 0:40® CeP
-
hecht> skoro jsem zapomnel ridit kdyz jsem se vecer vracel domu a tohohle jsem si vsiml na parkovisti. hned jsem volal mladyho aby mi prinesl fotak.
- Středa 9. března 2011 v 0:36® hecht
-
CeP> budiž mu smetana lehká
Tento příspěvek byl editován 8.3.2011 23:37:35 uživatelem hecht.Ale dle mého to patří do Z lovu …
- Středa 9. března 2011 v 0:27® CeP
-
Jak vidno na vylete lze posbirat nejruznejsi souvenyry, ovsem takto si je privezt domu a jeste s nimi zaparkovat.. to se povede malokomu…
- Úterý 8. března 2011 ve 21:57® osprey
-
mvincik> Jo, to si taky říkám. A pak vždycky přijde doba, kdy to musím dohnat, bo mě to jinak udusí jak lavina krtka.
- Úterý 8. března 2011 ve 21:22® mvincik
-
Sander> Woe jeden, píchají mě 2× denně, ale furt jen do břuchu. Už by je to ale taky mohlo napadnout, že je účinnější léčba, to pravda jest…
osprey> Nic se nemá přehánět, mohlo by to mít za následek nějaké trvalé pohnutí mysli a to si určo nepřeješ. Všeho moc škodí a moc práce škodí mnohanásobně víc…
- Úterý 8. března 2011 v 19:47® osprey
-
mvincik> Dělám ve dne, dělám večír… Zase jsem byl jen pro housky.
V létě se pokusím mít volnější režim, teď to tlačím, co tělo snese (ono už moc nesnese).
- Úterý 8. března 2011 v 18:44® Sander
-
mvincik > tě sestřičky asi málo píchaly, když ti tak rychle votrnulo
- Úterý 8. března 2011 v 17:11® mvincik
-
Chlapi jděte radši k vodě, když je tam tak fešně! Plkat se může večír…
- Úterý 8. března 2011 v 17:06® chosebaits
-
osprey> z tohoto pohledu máš pravdu
- Úterý 8. března 2011 v 16:43® osprey
-
chosebaits> Což o to. Já se jin nevyhýbám a snažím se jim i něco vkládat (dnes třeba videa). Ale scházejí se a kecají jinde. Ony to nemusejí být jen záležitosti ohledně rybařiny. Lidi se chtějí třeba jen sejít a poplkat.
Když to srovnáš s přívlačí, nenabízíme jim toho tolik. Podívej, jak se tu rozjely třeba multíky. Ono když se dobře začne, lidi se nabalí. Stačí pár jedinců.
- Úterý 8. března 2011 ve 14:05® chosebaits
-
osprey> Kaprařu je dost a dost jich sem chodí,ale ono opravdu není co psát.Na otázky, kterej stoján atd. nelze odpovědět,nebo na trhu jich je stovky a toto nekupuješ každý den.Já mám stoján 9 let a tak už asi moc neporadim,jakej koupit.Tyto a jiné otázky jsou uplně mimo,já mohu jen doporučit co. Mám doporučit něco dle mého oka???? Za pul roku mi někdo písne,že foukl vítr a stoján spadl i s hulkama a co jsem mu to doporučil. Nebo tu mám psát články typu--- Byl jsem na dva dny-zákrm 10 kilo bobku od firmy tublatanka s příchutí pečený králík -celé dva dny jsem ani neležel na lehátku,nebo to jezdilo jako kráva-první den jen kapříci do 15 kg a pak 15+ a dva 20+ .
Tento příspěvek byl editován 8.3.2011 13:06:32 uživatelem chosebaits. - Pondělí 7. března 2011 ve 23:32® sus1
-
Prutos> Já přece nic neřešim???nebo sem si tady snad stěžoval – něco o prodeji???
- Pondělí 7. března 2011 ve 23:27® Prutos
-
sus1> Tak co řešíš…prodat to Seido bych viděl jako jednodušší, než prodat feeder.
- Pondělí 7. března 2011 ve 23:23® sus1
-
Prutos> Jj,už mě kluci psali, jen na prut.
Dal jsem to sem jen pro zajímavost,aby se podíval i někdo jiný.Osprey >Ty si srandista.
- Pondělí 7. března 2011 ve 23:18® Prutos
-
sus1> Čeho nechat, já se nehádám
Jojo, prodal…a jinde. Já být tebou, zkusil bych to rozprodat zvlášť.
Chodím na oba servery, každý má svoje. Pozice na nějakém žebříčku mě jako uživatele moc nezajímá. - Pondělí 7. března 2011 ve 23:17® osprey
-
sus1> Chytej je mladší, vždycky se jen dotahovalo a průšvih je, že se nám nepodařilo podchytit kapraře. Koule hýbou světem. A kdybys nevěděl proč, tak se na ten svět podívej, jak z dálky vypadá
- Pondělí 7. března 2011 ve 23:12® sus1
-
Prutos> Prodals a jinde,vid?!?nechme toho.
Jestli tomu trochu rozumíš,tak tě musí být jasné,že vzhledem k obrovskému počtu servrů v dnešní době???!!!je tento(momentální) výsledek hoooodně slušnej,ač to neni první místo.
džigit>
- Pondělí 7. března 2011 ve 23:07® Prutos
-
džigit> Asi jsi na to káp, bo já už ho dááávno prodal
sus1> No já nevim. Chápal bych,kdyby jsi byl hrdý na to , že jsme jednička…
- Pondělí 7. března 2011 ve 22:28® sus1
-
Prutos> Nic,co by měl řikat??
- Pondělí 7. března 2011 ve 22:26® džigit
-
Prutos> že bude muset inzerovat svůj feeder jinde
kam chodí větší masy
- Pondělí 7. března 2011 ve 22:24® Prutos
-
sus1> A co tím chtěl básník říct?
- Pondělí 7. března 2011 ve 21:58® sus1
-