Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.438 příspěvků, z toho 128438 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 4. března 2011 ve 23:50® timbab
timbab

sus1> To víš monitoring :-))

Pátek 4. března 2011 ve 23:49® sus1

Nikdo nic??přihlášenejch hafo lidí a tady je ticho po pěšině.:-)

Pátek 4. března 2011 ve 22:45® Char
Char

hecht> no to už bude pěkně uleželá, se to vyřezávalo někdy přet 10 lety :-)

Pátek 4. března 2011 ve 22:43® osprey
osprey

spike> On tady taky není nijak hojný. Znám čtyři místa, kde ho teď můžu s velkou dávkou pravděpodobnosti chytit. A dvě jsou na tom momentálně dost špatně. Souhrnem je to tak 300 m ze 30 km toku a celkový počet ryb bude tak 20 – 30 kousků.

Taky bych mohl psát o kilometrech toku bez jediné patrné stopy života (myšleno ryb). Bez jakékoli nadsázky tě ujišťuju, že tam máte zarybněno nesrovnatelně líp. Na Moravě jsem chytal asi 3 dny a odjížděl jsem s přesvědčením, že je tam ryb jak hnoje.

U nás jsou ryby krásné, barevné, ale je jich dost málo. A pamatuju řeku narvanou rybami. Byly menší, hubenější, ale byly jich mraky kam ses jen podíval. A to už tenkrát dědci nadávali, že to stojí za prd.

Pátek 4. března 2011 ve 22:32® Sander
Sander

hecht > netřeba. To není jako hon na kachny u rybníka. Práskneš jednou, spíš ani to ne, a po zbytek dne už kormorána na dostřel pravděpodobně neuvidíš.

Pátek 4. března 2011 ve 22:31® spike
spike

osprey> Což o to snaha by byla ale velká ryba nezabere každý den:-) Škoda, že v Moravě není jesen tak hojný, jsou to krásné ryby.

Pátek 4. března 2011 ve 22:29® osprey
osprey

hecht> Kdybych věděl, že budu mít jediný záběr, radši bych pracoval doma.

Doufal jsem, že něco nafotím, omrknu kus vody, podívám se jak ryby reagují tu i tam… No a ony nereagují:-((

Pátek 4. března 2011 ve 22:27® osprey
osprey

spike> Jo, akorát dost daleko od sebe.

U vás na Moravě máte větší a víc. Musíš se trochu snažit:-))

Pátek 4. března 2011 ve 22:22® hecht
hecht

osprey> bolí mě u srdce když vidím tyhle fešáky a já furt prd. No a zejtra místo máčovky zase lyže, to budu určo zase bez záběru …

Pátek 4. března 2011 ve 22:20® hecht
hecht

Sander> založíme zbírku a budem se jim skládat na střelivo.

Pátek 4. března 2011 ve 21:54® spike
spike

osprey> Pěkný jesen, máte tam na jihu krásné ryby:-)

Tento příspěvek byl editován 4.3.2011 20:55:36 uživatelem spike.
Pátek 4. března 2011 ve 21:25® osprey
osprey

Sander> Potěšil moc, letos největší. A už ty ryby baculatějí před výtěrem. Špatně se drží, když je nechceš mačkat.

Pátek 4. března 2011 ve 21:23® Sander
Sander

osprey > mluvil jsem předevčírem s myslivcem co šel na kormorány. Prý jsou na O povoleni nejen plašit, ale i střílet.

Epesní jesen.

Pátek 4. března 2011 ve 21:22® osprey
osprey

Sander> Byl jsem na obou řekách, je to všude stejné. O stín nejde. Splavoval jsem to desítky metrů a ani drb. Jak je ta čistá voda a všude korzují ptáci, tak ryby jsou zalezlé a ani nedutají. Musíme počkat, až povolí sníh nahoře a trošku se to zkalí.

Záběr jsem měl v dost silném proudu. Tišší místa nejevila známky života – ani vizuálně.

Pátek 4. března 2011 ve 21:14® Sander
Sander

osprey > no jo, s těma kolečkama od ouklejí…koukám kus po proudu, řikam si no ty dneska krásně kroužkujou. Jak jsem se blížil k tomu místu, všiml jsem si že ty oukleje sbíraj nějak divně v lajně napříč řekou.
Pak mi došlo že kape z mostu.
:-D

Jinak B. asi nejčistší co jsem kdy viděl. Opadlá a křišťál. Možná i proto na to jebou. Stačí hodit blbě stín a můžeš balit.

Pátek 4. března 2011 ve 21:11® osprey
osprey

Sander> I já jsem dnes měl jediný záběr. Akorát jsem se zrovna nerozptyloval nepodstatnými detaily a tak jsem ho sekl.:-D

Myslel jsem, že něco nafotím – konečně trochu světla. Ale ryby fakt stávkovaly. Zkoušel jsem tři různé úseky a fakt jen ten jeden záběr.

Ani kolečko od oukleje jsem neviděl.

Pátek 4. března 2011 ve 21:04® Sander
Sander

spike > no jo, no. Někdy se to takhle sejde.

Pátek 4. března 2011 ve 21:03® spike
spike

Sander> Dobrá story, ale aspoň ses vyvětral:-)

Pátek 4. března 2011 ve 21:02® Sander
Sander

Libor > to zase ne. Bylo fakt pěkně. Nejel jsem na žádný top fleky, nula byla reálná.

Pátek 4. března 2011 ve 21:00® sus1

Sander> Ale zase ta zkušenost??:-)
Rybka tě určitě děkuje.:-)

Pátek 4. března 2011 ve 20:59® Libor
Libor

Sander> takže vycházka na howno?

Pátek 4. března 2011 ve 20:56® Sander
Sander

sus1 > jo, bylo pěkně, zkusil jsem po práci vyžehlit rybu.
Sednu si na břeh, pustím splávek, no a při tom si nešlo nevšimnout, že jsem někde cestou vyšláp hovno.
Tak jsem vzal slabej klacek a snažil se ho za současného popouštění splávku vyjebat z podrážky.
Podělal jsem díky tomu jediný záběr, co jsem dnes měl.

Pátek 4. března 2011 ve 20:53® sus1

hecht> To je fajn.:-)

Pátek 4. března 2011 ve 20:51® hecht
hecht

sus1> ale jo, vejkend začááááál :-))

Pátek 4. března 2011 ve 20:36® sus1

Jinak od poledne něco nového??:-)

Pátek 4. března 2011 ve 20:34® sus1

hecht> Jo, tak akorát čípková,bo nastydne.:-D

Pátek 4. března 2011 ve 20:24® hecht
hecht

Char> Tak doufej, že tam za tím křovím co prosekáš, na Tebe čeká nějaká Růženka :-))

Pátek 4. března 2011 v 18:48® timbab
timbab

Char> Já byl na kontrole chovného potoka,no bordelu dost a rybu jsem taky nezahlídl.

Pátek 4. března 2011 v 18:48® Char
Char

spike> odpoledne budu dělat dříví protože zima se blíží, povolenku pořídím až v pondělí takže mám stejně peška

Pátek 4. března 2011 v 18:45® spike
spike

Char> A co odpoledne? Taky mě čeká ráno brigáda ve vinohradu ale pak bych ještě rád vyrazil:-)

Tento příspěvek byl editován 4.3.2011 17:45:55 uživatelem spike.