Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 18. února 2011 ve 21:22profil byl smazán

timbab> Vidíš to i Osprey ví o čem mluvim :-P Takže kup ho dokud můžeš:-D

Pátek 18. února 2011 ve 21:20profil byl smazán

osprey> A jaký můžu vědět? Ať vim po čem se mám kouknout a vozkoušet je na FF.. Mě třeba shimáma do 2 tisíc příjdou propadáky,ale nedávno sem držel jedno shimáno který teda bylo kolem 3 tisíc a to se mi nechtělo zrovna pouštět až půjdu znovu do krámu,dodám i co to bylo za model.

Pátek 18. února 2011 ve 21:17® Jak.novi
Jak.novi

saman> Jsi byl na medvědech? :-))

Pátek 18. února 2011 ve 21:14® osprey
osprey

mannice> Ale jo, je dobrý a ve své kategorii dost dobrý. Klidně bych s ním mohl chytat. Ale není to prut, pro který bych se nadchnul.

Jak říká kolega s Moravy – su shnilý. Zkazily mě dražší pruty.

Pátek 18. února 2011 ve 21:07profil byl smazán

osprey> Když vezmu pruty v tý cenový skupině dejme tomu do 1700kč,tak si nevybavuju lepší prut.Nevim jestli mi tak sedí,ale asi sem si na něj i zvyknul a zžil se s nim.. Líbí se mi ve zpracování,váha je slušná,síla blanku a akce je ok. I tak se chystám koupit si něco dalšího,ale trochu tápu po čem šáhnout..Feedry od Greys mě docela zajímaj,na ty se určitě pořádně podívám.

Tento příspěvek byl editován 18.2.2011 20:11:40 uživatelem .
Pátek 18. února 2011 ve 21:04® Jak.novi
Jak.novi

osprey> Občas se stupidní věci dějí.

Viz. banner na hlavní stránce. :-))

Tento příspěvek byl editován 18.2.2011 20:04:52 uživatelem Jak.novi.
Pátek 18. února 2011 ve 21:01® osprey
osprey

mannice> Progressive jsem držel včera. Slušnej prut. Za tu cenu určitě. Ale brzo ho zapomenu. Splývá mi pocitově s jinými.

Pátek 18. února 2011 ve 20:58profil byl smazán

osprey> Colmic progressive :-) ,ale mě fakt příjdou dobrý.Držel sem v ruce u vody dorádo,virtuála a valianta,ale příjde mi že progressive je z nich asi nejlepší.Ale špičky sou o ničem to přinávám,ty sem si koupil jiný..Schválně je omakej,budu rád za tvůj názor ;-)

Tento příspěvek byl editován 18.2.2011 20:01:25 uživatelem .
Pátek 18. února 2011 ve 20:55® Prutos
Prutos

osprey> Ta podoustev nebyla uplně malá, že?

Pátek 18. února 2011 ve 20:53® timbab
timbab

mannice> Ne :-))

Pátek 18. února 2011 ve 20:51® osprey
osprey

Taková zajímavost – tohle jsem teď viděl v jednom e-shopu u jakéhosi feederu:

• očka SIC (Oxide Titanium)

Fór je v tom, že SiC je karbid křemíku (angl. tuším Silicium Carbide). Oxid titanu je úplně jiná látka a očka z něj jsou daleko levnější. Často se vydávají za SiC, ale napsat to takhle stupidně…

Pátek 18. února 2011 ve 20:48® osprey
osprey

mannice> A cože máš, prosím tě, za feedery?

Kdybych měl něco proti nim nebo o nich prostě chtěl pokecat, věř, že bys neměl jen nějaké tušení, ale věděl bys to jistě a spolehlivě. Já lidem říkám, co si myslím, i když mě to občas přichází dost draho.

Pátek 18. února 2011 ve 20:48profil byl smazán

timbab> ty do něj nejdeš? :-))

Pátek 18. února 2011 ve 20:42® timbab
timbab

mannice> Tak třeba se po výstavách najdou lidi co je budou mít.

Pátek 18. února 2011 ve 20:34profil byl smazán

timbab> perně doufám,že je kluci na FF omakaj a pak mi tu budou házet popel na hlavu ..:-)

Pátek 18. února 2011 ve 20:24® Sander
Sander

osprey > jen mi bylo divný, že je první věta napsaná jak žákem první třídy základky a odstavec pod ní víceméně bez chyby.
To je podezřelý. Musim se zeptat babči, zná to z detektivek, třeba mi dá za pravdu :-D

Pátek 18. února 2011 ve 20:21® osprey
osprey

Sander> V pohodě, dneska už i-y nikdo neřeší. Zkus se zeptat žáků vycházejících z devítky na vyjmenovaná slova:-))

Jinak my se tady s kolegou pokoušíme najít hranici mezi diskuzí a reklamou a vypadá to, že už jsme ji našli.

Pátek 18. února 2011 ve 20:19® osprey
osprey

petrpavel1> Jo, s tímhle už nic dělat nebudu. Je věcí každého rybáře, jestli uvede revír, kdy chytil rybu.

Teď jsme zvědaví na tu fotku.:-)

Pátek 18. února 2011 ve 20:17® timbab
timbab

mannice> Tvoje feedery jsou jak Tajemnej hrad v Karpatech :-D

Pátek 18. února 2011 ve 20:17® Sander
Sander

petrpavel1 > jako by ti ten odstavec někdo poslal mejlem a ty jsi ho sem zkopíroval. Nějak mi nesedí k té větě začínající slovem „osprei“…:-)

Pátek 18. února 2011 ve 20:16profil byl smazán

osprey> Doufám,že nemluvíš o mě jak furt zastávám svoje fídry.Když já mám pocit,že sem jedinej kdo je má :-/

petrpavel1> Už kvůli těmhle zprávám,bych tam nikdy nepřijel.

Pátek 18. února 2011 ve 20:15® Prutos
Prutos

osprey> Jojo, vím o co šlo. Proto jsem si trošku rýpnul :-) Zdálo se mi to kapku přes čáru.

Mimochodem, co bys řekl na rok chytanýho twina 2500FC za 3300. Mám tu možnost,ale jsem dost na vážkách…

Pátek 18. února 2011 ve 20:14@ petrpavel1

osprei: Tedˇuž jeto správně?

Zdravím všechny rybáře,dnes sem byl konečně po dlouhé době nahodit,už sem se po té dlouhé zimě hrozně těšil a kupodivu jeden soukromák rybník-střížov poblíž nás je už ze dvou třetin rozmrzlý.No a hned se mi povedl vytáhnout obří AMUR 101 cm a 13 kg,jako první ryba letos BOMBA!!!Fotku do­dám.

Pátek 18. února 2011 ve 20:09® osprey
osprey

Prutos> Já jsem kolegovi nedávno vysvětlil, že mu sice budu mazat raklamu, ale ne, pokud zmíní revír v běžné diskuzi. Tak ho zmínil.

Takže tentokrát už jsem mu jen smazal odkaz, ale ne příspěvek.

petrpavel1> Je mi líto. Toleruju název bez odkazu – někde tu hranici, co je únosné, stanovenou mít musím. Ale nevzdávej to, naučíš se v tom chodit. Pár lidí tady svoje revíry nebo zboží propaguje a po té hraně se umí pohybovat celkem dobře:-)

Pátek 18. února 2011 ve 20:02® Prutos
Prutos

petrpavel1> Kolik jsi dostal? .-)

Pátek 18. února 2011 v 19:58@ petrpavel1

Zdravím všechny rybáře,dnes sem byl konečně po dlouhé době nahodit,už sem se po té dlouhé zimě hrozně těšil a kupodivu jeden soukromák poblíž nás je už ze dvou třetin rozmrzlý.No a hned se mi povedl vytáhnout obří AMUR 101 cm a 13 kg,jako první ryba letos BOMBA!!!Fotku do­dám.

Tento příspěvek byl editován 18.2.2011 19:03:14 administrátorem osprey.
Pátek 18. února 2011 v 16:40® kerob
kerob

CeP> vim co je XPS :-) – je to totez jako „kulickovy“ polystyren, jen jinak vypenene. Kulicky jsou mensi, struktura homogenejsi. Jako modelar jsem tech desek XPS v ruznych gramazich (to je to rozdeleni podle barev) spotreboval dost, takze i vim, jakej bordel to dokaze udelat :-D

Pátek 18. února 2011 v 16:35® CeP
CeP

kerob> pozor. mluvim o extrudovanem polystyrenu XPS, nikoli o obycejnem bilem EPS, drive pPS (penovy polystyren). XPS je sice taky polystyren, ale ma jinou strukturu nez bily a ty elektrostaticke kulicky nedela.

PS: s tou dcerkou jsi to vystihl. jen tak pro nic za nic bych byl nepasal.. :-93;

Pátek 18. února 2011 v 16:15® kerob
kerob

CeP> jen jestli si nepasal tu dcerecku :-D

Pátek 18. února 2011 v 16:14® kerob
kerob

CeP> z vlasni zkusenosti vim, ze at se k extrudaku chovas jak chces, tak z nej porad neco pada. Vsude mas kousky polyse (elektrostaticky nabityho, takze se chytne k leccemu). Voda a UV ho taky pomalu degraduji a pak se droli o to rychlejc. A pak je u vody takovej bordel, jakej tam je – podle me nema polystyren v jakykoliv forme, ze ktery se muze uvolnovat a ulamovat, co delat v prirode. Proto bych volil – i za cenu vyssich nakladu ci vice prace se shanenim – takovej material, kterej nebude zasirat vse okolo a kterej bude mit jeste pro dane pouziti lepsi vlastnosti. A EVA se da krasne lepit treba chermoprenem… koneckoncu udelat to ze stary karimatky (cca 5 slepenych kruhu), tak to bude super.