Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 18. února 2011 ve 21:22profil byl smazán
-
timbab> Vidíš to i Osprey ví o čem mluvim
Takže kup ho dokud můžeš
- Pátek 18. února 2011 ve 21:20profil byl smazán
-
osprey> A jaký můžu vědět? Ať vim po čem se mám kouknout a vozkoušet je na FF.. Mě třeba shimáma do 2 tisíc příjdou propadáky,ale nedávno sem držel jedno shimáno který teda bylo kolem 3 tisíc a to se mi nechtělo zrovna pouštět až půjdu znovu do krámu,dodám i co to bylo za model.
- Pátek 18. února 2011 ve 21:17® Jak.novi
-
saman> Jsi byl na medvědech?
- Pátek 18. února 2011 ve 21:14® osprey
-
mannice> Ale jo, je dobrý a ve své kategorii dost dobrý. Klidně bych s ním mohl chytat. Ale není to prut, pro který bych se nadchnul.
Jak říká kolega s Moravy – su shnilý. Zkazily mě dražší pruty.
- Pátek 18. února 2011 ve 21:07profil byl smazán
-
osprey> Když vezmu pruty v tý cenový skupině dejme tomu do 1700kč,tak si nevybavuju lepší prut.Nevim jestli mi tak sedí,ale asi sem si na něj i zvyknul a zžil se s nim.. Líbí se mi ve zpracování,váha je slušná,síla blanku a akce je ok. I tak se chystám koupit si něco dalšího,ale trochu tápu po čem šáhnout..Feedry od Greys mě docela zajímaj,na ty se určitě pořádně podívám.
Tento příspěvek byl editován 18.2.2011 20:11:40 uživatelem . - Pátek 18. února 2011 ve 21:04® Jak.novi
-
osprey> Občas se stupidní věci dějí.
Viz. banner na hlavní stránce.
Tento příspěvek byl editován 18.2.2011 20:04:52 uživatelem Jak.novi. - Pátek 18. února 2011 ve 21:01® osprey
-
mannice> Progressive jsem držel včera. Slušnej prut. Za tu cenu určitě. Ale brzo ho zapomenu. Splývá mi pocitově s jinými.
- Pátek 18. února 2011 ve 20:58profil byl smazán
-
osprey> Colmic progressive
Tento příspěvek byl editován 18.2.2011 20:01:25 uživatelem .,ale mě fakt příjdou dobrý.Držel sem v ruce u vody dorádo,virtuála a valianta,ale příjde mi že progressive je z nich asi nejlepší.Ale špičky sou o ničem to přinávám,ty sem si koupil jiný..Schválně je omakej,budu rád za tvůj názor
- Pátek 18. února 2011 ve 20:55® Prutos
-
osprey> Ta podoustev nebyla uplně malá, že?
- Pátek 18. února 2011 ve 20:53® timbab
-
mannice> Ne
- Pátek 18. února 2011 ve 20:51® osprey
-
Taková zajímavost – tohle jsem teď viděl v jednom e-shopu u jakéhosi feederu:
- očka SIC (Oxide Titanium)
Fór je v tom, že SiC je karbid křemíku (angl. tuším Silicium Carbide). Oxid titanu je úplně jiná látka a očka z něj jsou daleko levnější. Často se vydávají za SiC, ale napsat to takhle stupidně…
- Pátek 18. února 2011 ve 20:48® osprey
-
mannice> A cože máš, prosím tě, za feedery?
Kdybych měl něco proti nim nebo o nich prostě chtěl pokecat, věř, že bys neměl jen nějaké tušení, ale věděl bys to jistě a spolehlivě. Já lidem říkám, co si myslím, i když mě to občas přichází dost draho.
- Pátek 18. února 2011 ve 20:48profil byl smazán
-
timbab> ty do něj nejdeš?
- Pátek 18. února 2011 ve 20:42® timbab
-
mannice> Tak třeba se po výstavách najdou lidi co je budou mít.
- Pátek 18. února 2011 ve 20:34profil byl smazán
-
timbab> perně doufám,že je kluci na FF omakaj a pak mi tu budou házet popel na hlavu ..
- Pátek 18. února 2011 ve 20:24® Sander
-
osprey > jen mi bylo divný, že je první věta napsaná jak žákem první třídy základky a odstavec pod ní víceméně bez chyby.
To je podezřelý. Musim se zeptat babči, zná to z detektivek, třeba mi dá za pravdu - Pátek 18. února 2011 ve 20:21® osprey
-
Sander> V pohodě, dneska už i-y nikdo neřeší. Zkus se zeptat žáků vycházejících z devítky na vyjmenovaná slova
Jinak my se tady s kolegou pokoušíme najít hranici mezi diskuzí a reklamou a vypadá to, že už jsme ji našli.
- Pátek 18. února 2011 ve 20:19® osprey
-
petrpavel1> Jo, s tímhle už nic dělat nebudu. Je věcí každého rybáře, jestli uvede revír, kdy chytil rybu.
Teď jsme zvědaví na tu fotku.
- Pátek 18. února 2011 ve 20:17® timbab
-
mannice> Tvoje feedery jsou jak Tajemnej hrad v Karpatech
- Pátek 18. února 2011 ve 20:17® Sander
-
petrpavel1 > jako by ti ten odstavec někdo poslal mejlem a ty jsi ho sem zkopíroval. Nějak mi nesedí k té větě začínající slovem „osprei“…
- Pátek 18. února 2011 ve 20:16profil byl smazán
-
osprey> Doufám,že nemluvíš o mě jak furt zastávám svoje fídry.Když já mám pocit,že sem jedinej kdo je má
petrpavel1> Už kvůli těmhle zprávám,bych tam nikdy nepřijel.
- Pátek 18. února 2011 ve 20:15® Prutos
-
osprey> Jojo, vím o co šlo. Proto jsem si trošku rýpnul
Zdálo se mi to kapku přes čáru.
Mimochodem, co bys řekl na rok chytanýho twina 2500FC za 3300. Mám tu možnost,ale jsem dost na vážkách…
- Pátek 18. února 2011 ve 20:14@ petrpavel1
-
osprei: Tedˇuž jeto správně?
Zdravím všechny rybáře,dnes sem byl konečně po dlouhé době nahodit,už sem se po té dlouhé zimě hrozně těšil a kupodivu jeden soukromák rybník-střížov poblíž nás je už ze dvou třetin rozmrzlý.No a hned se mi povedl vytáhnout obří AMUR 101 cm a 13 kg,jako první ryba letos BOMBA!!!Fotku dodám.
- Pátek 18. února 2011 ve 20:09® osprey
-
Prutos> Já jsem kolegovi nedávno vysvětlil, že mu sice budu mazat raklamu, ale ne, pokud zmíní revír v běžné diskuzi. Tak ho zmínil.
Takže tentokrát už jsem mu jen smazal odkaz, ale ne příspěvek.
petrpavel1> Je mi líto. Toleruju název bez odkazu – někde tu hranici, co je únosné, stanovenou mít musím. Ale nevzdávej to, naučíš se v tom chodit. Pár lidí tady svoje revíry nebo zboží propaguje a po té hraně se umí pohybovat celkem dobře
- Pátek 18. února 2011 ve 20:02® Prutos
-
petrpavel1> Kolik jsi dostal? .-)
- Pátek 18. února 2011 v 19:58@ petrpavel1
-
Zdravím všechny rybáře,dnes sem byl konečně po dlouhé době nahodit,už sem se po té dlouhé zimě hrozně těšil a kupodivu jeden soukromák poblíž nás je už ze dvou třetin rozmrzlý.No a hned se mi povedl vytáhnout obří AMUR 101 cm a 13 kg,jako první ryba letos BOMBA!!!Fotku dodám.
Tento příspěvek byl editován 18.2.2011 19:03:14 administrátorem osprey. - Pátek 18. února 2011 v 16:40® kerob
-
CeP> vim co je XPS
– je to totez jako „kulickovy“ polystyren, jen jinak vypenene. Kulicky jsou mensi, struktura homogenejsi. Jako modelar jsem tech desek XPS v ruznych gramazich (to je to rozdeleni podle barev) spotreboval dost, takze i vim, jakej bordel to dokaze udelat
- Pátek 18. února 2011 v 16:35® CeP
-
kerob> pozor. mluvim o extrudovanem polystyrenu XPS, nikoli o obycejnem bilem EPS, drive pPS (penovy polystyren). XPS je sice taky polystyren, ale ma jinou strukturu nez bily a ty elektrostaticke kulicky nedela.
PS: s tou dcerkou jsi to vystihl. jen tak pro nic za nic bych byl nepasal..
- Pátek 18. února 2011 v 16:15® kerob
-
CeP> jen jestli si nepasal tu dcerecku
- Pátek 18. února 2011 v 16:14® kerob
-
CeP> z vlasni zkusenosti vim, ze at se k extrudaku chovas jak chces, tak z nej porad neco pada. Vsude mas kousky polyse (elektrostaticky nabityho, takze se chytne k leccemu). Voda a UV ho taky pomalu degraduji a pak se droli o to rychlejc. A pak je u vody takovej bordel, jakej tam je – podle me nema polystyren v jakykoliv forme, ze ktery se muze uvolnovat a ulamovat, co delat v prirode. Proto bych volil – i za cenu vyssich nakladu ci vice prace se shanenim – takovej material, kterej nebude zasirat vse okolo a kterej bude mit jeste pro dane pouziti lepsi vlastnosti. A EVA se da krasne lepit treba chermoprenem… koneckoncu udelat to ze stary karimatky (cca 5 slepenych kruhu), tak to bude super.